[50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond nüüd 2025. aastal

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: [50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond 2024. aastal

Algselt postitas privador Vaata postitust
    Päris karm..jah kui lugesin, et Trump nõuab 500b plus veel maavarasi. Kas kergem poleks kohe alla andma-tulevad sõjakaotajana kulud ka väiskemad.) Trump käitub maffiamehena, kes pakub Kaitset.Päris ärritav.
    Meenutab veitsa juba Soomet. Paljud ei teagi, et Soome pidi Nõukogude Liidule pärast Talvesõda reparatsioone maksma. Kokku kaheksa aasta räiget orjust. Ometi Soomele tungis kallale NL, mitte vastupidi ja reparatsioonidega lepiti sellega, et Soomet peeti sõjakahjude tekitajaks. Muidugi vaatas kogu maailm seda ebaõiglust suu ammuli pealt.

Sama praegu siis Ukrainaga. Äkki võiks Eesti ka midagi küsima hakata? Aitasime meiegi ja äkki saame ka mõne maardla omale? Lehtme äkki saaks ka midagi nõuda, sest päris kõike ju ära ei varastanud. Tallegi väike pisku.

Kokkuvõttes. Et kui midagi taolist siin juhtuks, siis paramatult tekib küsimus, et see "sõbralik abi" on ikka abi või on see siiski üks suur ja karmi intressiga laen, mis tulebki pärast oma fosforiidis ja üleskaevatud maaga kinni maksta? Sõjaohvrist saad reparatsioone maksvaks pärisorjaks.

Trumpi nõudmine tähendab, et iga ukrainlane - hällist kuni eaka ätini saab omale sõjast laastatud maa ja automaatselt 12 500 dollari suuruse võla, millele lisanduvad siis muud "laenud" kui ka riigi üles-ehitamine.

Comment

• ranka
      • Sep 2008
      • 36444

Re: [50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond 2024. aastal

Ma poole silmaga jälgin ühe venemeelset Telegrami kanalti ka, siis krt vaatasin, et tehnik rindele läinud ja nüüd diblade kätte vangi langenud.

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

E: Muidugi must huumor mustaks huumoriks. Venkud värdjad teevad jälle vana nalja, et näiteks kui saadakse 4-5 meest kätte, siis üks jäetakse ellu ja ülejäänud lastakse koha peal maha, mis on räme kuritegu.

Siin videos näha (family safe):
      "Leave one, eliminate all others, order." - Russians again shot Ukrainian soldiers who were surrendering. https://t.co/bZfaVSCU9e

Comment

• ranka
        • Sep 2008
        • 36444

Ja ukrainlased tegid iisraeli.

FPV prillide sisse, mida kasutavad droonioperaatorid, panid ukrainlased lõhkeaine ja siis "annetati" need Vene armeele, kokku 80 paari. Selle tulemusena kaheksa droonioperatoorist okupanti jäid nägemisest ilma. Õiglane hind võõrale maale tungimise eest.

X-i postitus: https://x.com/bayraktar_1love/status...66067049357799

Comment

• ranka
          • Sep 2008
          • 36444

Veel halbu sõjauudiseid ja just taaskord droonide poole pealt. Venelased alustasid Geran-3 (venelaste edasiarendus Iraani droonile Shahed) tootmist, millede lennuraadius 2500km ja maksimum kiirus 600km, teatas Ukraina luure.

Kas lõpuks võiks meile ka kohale jõuda, et droonid on see, mis määrab rünnaku ja kaitse, mitte miski muu pask. Täna just Pevkur jälle keksis, et ostame HIMAR-seid juurde....

Ukrainlastel näed ka neid HIMARse on, aga suht vaikust selle koha pealt. Samas venelased riputavad kalavõrke teede kohale, et HIMARSite eest kaitsta? Ei! Droonide eest, sest need on reaalne oht.

Video:
          Russians have repeatedly complained about the number of Ukrainian drones, and this is how they decided to tackle the problem - covering the roads they use with fishing nets. https://t.co/UoWRwsUifl

Comment

• ranka
            • Sep 2008
            • 36444

Täna siis TPS, salasõna dunder.

Comment

• Söönlusikast
              Pokkerihai
              • Feb 2024
              • 3255

Kle vaatasin jälle uudiseid(ei tea kaua enam jaksan ). Pevkur(reformierakond) ütles,et eestis VÄGA kõrge kaitsetahe. Kas see lihtsalt hea jutt,et ikka iga valimine hoida inimesi lollina edasi. Muidugi ega ta ei valeta,sest mingit mõõdupuud/skaalat pole vist ametlikult. See tema subjektiivne hinnang-huvitav muidugi kui praegu kaitsetahe ülivõrdes-mis see madal kaitsetahe pevkrui skaalal oleks..siis kui kaitseliit pakiks asjad kokku?

Comment

• ranka
                • Sep 2008
                • 36444

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
                Kle vaatasin jälle uudiseid(ei tea kaua enam jaksan ). Pevkur(reformierakond) ütles,et eestis VÄGA kõrge kaitsetahe. Kas see lihtsalt hea jutt,et ikka iga valimine hoida inimesi lollina edasi. Muidugi ega ta ei valeta,sest mingit mõõdupuud/skaalat pole vist ametlikult. See tema subjektiivne hinnang-huvitav muidugi kui praegu kaitsetahe ülivõrdes-mis see madal kaitsetahe pevkrui skaalal oleks..siis kui kaitseliit pakiks asjad kokku?
                Debiilik oled väääää?!?!?!?! Kui rumal üks inimene olla saab, et sa sead midagi kahtluse alla, mis sulle öeldakse? Kremlimeelne? Putinist??!?!

See vist ütleb kõik, kuidas taheti peenelt 2,6 miljardit + 2miljardit ära scammida.. ei usu?

Ah ma ei viitsi. Vaata ise rohkem Andres Tam FB-st: https://www.facebook.com/profile.php?id=100011245782520

Soovitan teda üldse jälgima hakata, et näha kainet mõistust. Kui kedagi huvitab, siis tegu peaks olema geiga, kes viljleb päriselt pärismõistust ja absoluutselt kõik ta postitused on pointiga. Puhas kuld. Väärib linki.

Teisisõnu. Kokkuvõttes. Uskuda miskit Pevkuri või idiootide juttu ning kui näiteks oleks mul kodus naine, kes sellist paska usub ja toetab, ma jätaks ta päriselt ka maha. Ei saa olla ühist selliste inimestega. Aga ma olen ju misogüün nagu üks teadis rääkida.

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

Ja räägime siis ka Kaitseliidust. Keskmiselt kaitseliitlasel on kindlalt kõrge kaitsetahe, aga selle kaitsetahtega pole sittagi teha kui sind homne päev ei ole. Paratamatus see on, et see mootor on aeglane.

Toomegi kaks võrdlust. Esimene. Võtame naabrimehe. Olnud Kaitseliidus aastast mine munni. Sissetöötanud jagu. Terved metsad on peidukaid täis, erivarustus, jagu töötab. Aastate pikkune koostöö. Sealt sain ka päris palju indu ühineda Kaitseliiduga ja viimase paugu andis Ussisõnade õppus.

Teine võrdlus. Ise olen noorliige. Arvasingi, et kõik on nii "roosiline" ja lahe. Aga tegelikult mitte. Kui jagu pole nii tööle hakanud, siis tuleb näha väga palju vaeva, et jõuda samale tasemele. Võin niipalju öelda, et meie jagu ei ole hakanud tööle. Ju peamegi olema need pioneerid, kes selle tee rajavad.

Selle üle on hea meel, väga hea meel ja loodan, et kõik läheb nii nagu ma ette kujutan ning lõppeesmärk peabki olema selline nagu on naabrimehel. Reaalselt käibki üks punt koos, kes tahavad koos käia. Meeskond. Meil pikk tee minna. Titesammudes.

Kui see tööle hakkab, siis ei ole enam isegi kaitsetahe. See on midagi enamat. See on nagu väike perekond, kuid paraku kaitseminister Pevkur eksib!

Seda perekonda on väga raske luua, sest on sitaks takistusi! Isegi üks takistus on, et elementaarvarustust ei ole ladudes - saabastest kuni killuvestideni.

Toon näite. Killuvesti sain alles see kuu! Samuti alles see kuu sai jope vahetatud, varem polnud.

Killuvestiga oligi loto, et mul jälle joppas - muidu oleksin pidanud aasta ootama (ja ilma vestita laskmistele ei saa - laena ja otsi - see on kaitsetahe?). Või kui sul pole välijopet, siis kaitsetahtes vend paraadile ei saaa.

Siis on mu küsimus, et millest see debiilik mees nimega Pevkur, kes pole minu teada ajateenistust läbinud, räägib? Minu silmis on ta kaitsetahte õõnestaja ja kui kasutada nende endi silte, siis võikski öelda - kremlimeelne-putinist!

Ja iga inimene, kes teda toetab, on samasugune debiilik. Ja kui mul oleks selline elukaaslane, kes teda toetab, oleks ilma küsimusteta mahajätmine. Nii lihtne see ongi.

Vihkan, neid kes valetavad ja varastavad ning ka neid värdjaid, kes minu vanavanemate ehitatud riiki hävitavad!

Comment

• Söönlusikast
                    Pokkerihai
                    • Feb 2024
                    • 3255

Kas tänasel päeval (mis iganes kaitsestrateegia eestis on) -oleks igale viimsele kui mobiliseeritule anda täisvarustus,piisavalt kuule,mürske jne jne?

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

Kas tänasel päeval (mis iganes kaitsestrateegia eestis on) -oleks igale viimsele kui mobiliseeritule anda täisvarustus,piisavalt kuule,mürske jne jne?
                      EI!

Mürsud on imelik sõna, sest keegi mürske ei saa, aga rääkides varustusest. EI. Sa ei saa isegi saapaid ja lähed tossudega rindele. Olgu. Need saapad võib-olla kuskilt leitakse, aga laias pildis oled ikkagi dressides sõjas.

Meie kaitsevõime on ehitatud paberil ja mugaval Natu vihmavarjul ning ainus ja ainus, mis kaitset tagab on Kaitseliit, mis on tugevalt alavarustatud.

Ja mitte Kaitseliit, kui selline, vaid Kaitseliidu liikmed, kes teevad tänamatut tööd. Sõna otseses mõttes. Kaitseliidu liikmed on ka need, kellel on päriselt ka relvad kodus ja kes päriselt saavad ka pauku teha või päriselt ka on oma raha eest midgi soetanud, rääkimata kaitsetahtest, mida juurde ei osta.

Just mingi Pevkurite pärast, kes veel ülbitseb ja räägib kaitsetahtest ning ostab HIMARSE-id juurde või Heremitest, kes oleks iga kui viimse kaitseväelase ära süstinud ning ülbitses, et Venemaa peaks lagunema väikestes tükkideks, kaitsetahe tegelt kaob.

Ja seetõttu ma ei heida neile inimestele, kes on eestimeelsed, kuid ei taha riiki kaitsta, mitte kui midagi ette. Miks peaks oma eluga riskima nende värdjate pärast, kes tegelt meie vanavanemate riiki lõhuvad?

Ma isegi pean sellisest põhimõttest lugu, et kui inimesel on selline põhjendus, aga selle eeldus ongi see, et see inimene on minevikus käitunud tugevalt patriootlikult. Heaks ja hästi heaks näiteks võiks olla Kalev Rebane.

Vastupidisena. Inimestega, kes seda riigi lõhkumist toetavad ja neid värdjaid valivad, ei ole mul küll midagi ühist ja põhimõtteliselt ma ei viitsi isegi nendega vaielda. Minu jaoks on nad selgrootud inimesed sisuliselt kodumaatud diblad, reeturid, kellel puuduvad põhimõtted, eetika ja moraal.

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

Kui rääkida Kalev Rebasest, siis sai ta äsja trahvi seoses mingi IG-s tehtud posti eest Gaza teemal, mis ei olnud iisraelit soosis Ja mitte ainut.

Selle asemel, et ära väänata, viidi arvutid minema. Teisisõnu tehti täielik läbiotsimine ja prooviti inimesele väänata ikka rohkem ära.

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

Siin ta kirjutab ka sellest:

? https://www.facebook.com/kalevrebane...n__=%2CO%2CP-R

? https://www.facebook.com/kalevrebane...n__=%2CO%2CP-R

Comment

• Söönlusikast
                            Pokkerihai
                            • Feb 2024
                            • 3255

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                            EI!

Mürsud on imelik sõna, sest keegi mürske ei saa, aga rääkides varustusest. EI. Sa ei saa isegi saapaid ja lähed tossudega rindele. Olgu. Need saapad võib-olla kuskilt leitakse, aga laias pildis oled ikkagi dressides sõjas.

Meie kaitsevõime on ehitatud paberil ja mugaval Natu vihmavarjul ning ainus ja ainus, mis kaitset tagab on Kaitseliit, mis on tugevalt alavarustatud.

Ja mitte Kaitseliit, kui selline, vaid Kaitseliidu liikmed, kes teevad tänamatut tööd. Sõna otseses mõttes. Kaitseliidu liikmed on ka need, kellel on päriselt ka relvad kodus ja kes päriselt saavad ka pauku teha või päriselt ka on oma raha eest midgi soetanud, rääkimata kaitsetahtest, mida juurde ei osta.

Just mingi Pevkurite pärast, kes veel ülbitseb ja räägib kaitsetahtest ning ostab HIMARSE-id juurde või Heremitest, kes oleks iga kui viimse kaitseväelase ära süstinud ning ülbitses, et Venemaa peaks lagunema väikestes tükkideks, kaitsetahe tegelt kaob.

Ja seetõttu ma ei heida neile inimestele, kes on eestimeelsed, kuid ei taha riiki kaitsta, mitte kui midagi ette. Miks peaks oma eluga riskima nende värdjate pärast, kes tegelt meie vanavanemate riiki lõhuvad?

Ma isegi pean sellisest põhimõttest lugu, et kui inimesel on selline põhjendus, aga selle eeldus ongi see, et see inimene on minevikus käitunud tugevalt patriootlikult. Heaks ja hästi heaks näiteks võiks olla Kalev Rebane.

Vastupidisena. Inimestega, kes seda riigi lõhkumist toetavad ja neid värdjaid valivad, ei ole mul küll midagi ühist ja põhimõtteliselt ma ei viitsi isegi nendega vaielda. Minu jaoks on nad selgrootud inimesed sisuliselt kodumaatud diblad, reeturid, kellel puuduvad põhimõtted, eetika ja moraal.
                            A miks peavoolumeedia igapäevaselt neid küsimusi ei esita,mis mina. Pevkur ptleb,kõrge kaitsetahe ja kõik kiki miki?

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

A miks peavoolumeedia igapäevaselt neid küsimusi ei esita,mis mina. Pevkur ptleb,kõrge kaitsetahe ja kõik kiki miki?
                              Sest sama erakond, mis 2,9 miljardit ära tahtis tinistada, maksab selle kinni.

Sama teema, mis oli USAID-is, kus USAID maksis kinni AP, Politico jne. Seal lõigati need arterid läbi. See, kas jutt muutub või leitakse muu rahastus, seda aeg näitab.

Kuid faktid on need, et Trumpi vastast meedia maksti kinni USAID-i poolt ja USAID tegelt on välisabiagentuur, mille eesmärk on mingid sotsprogrammid.

Eestis on sama: https://www.postimees.ee/7721173/rii...miljoni-euroga

Loosungiks on: "Riik toetab Eesti venekeelset erameediat miljoni euroga".
                              Sisuks on: "Komisjon tegi ettepaneku toetada 4 projekti kogusummas 1 000 000 eurot. Toetust venekeelse ajakirjandusliku sisu tootmiseks said AS Postimees Grupp, Delfi Meedia AS, AS Äripäev ja OÜ Põhjaranniku Kirjastus. Vooru maht oli miljon eurot. "

Tegelikutl on see otsene koalitsioonierakondade toetus. Kui ei kirjuta neist, mida vaja, siis selliseid toetusi ei saa. See on alles üks pool. Teine pool on reklaam.

Kui ei toeta, siis riigiasutused nendest väljaannetest reklaami ei osta (miskid mõttetud riigikampaniaad) ja lisaks leitakse ka muid viise mõjutada.

Vihakõneseadus on näiteks üks selline, millega saaksid ka väljaanded võtta oma kontrolli alla, sest igasugu meelsust saab tõlgendada kui vihakõne ja ülalt postitustes lugeda, siis vihakõne korral saab kogu tehnika ära konfiskeerida ja küll siis midagi leida õnnestub.

Sisuliselt Nõukogude Liit. Leia mulle inimene, küll mina leian paragrahvi.

Äkki hakkab jõudma kohale, et me süvariigid eksisteerivad ja me ei erine eriti Venemaast.

Comment

• ranka
                                • Sep 2008
                                • 36444

Postitan alguses siia:

Vaja oleks inimest, kes oskab vene ja eesti keelt ja suudab iseseisvalt tõlkida lühikesi (1 kuni 4 minutit) sõjateemalisi videoid eestikeelde. Tõlge ei tohi olla puine, vaid andma edasi mõtte.

Tehnilist laadi (näiteks tõlkelisamised) ei peagi olema esmatähtsad, sest näiteks oma 60ndates ema suudaksin õpetada seda tegema kümnekonna minutiga. Aga kui on taip olemas, siis see tuleb kasuks.

Libertaarina pedesid ei karda. Misogüünina naised on teretulnud. Tasu on vääriline.

Comment

Working...