[50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond nüüd 2025. aastal

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: [50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond 2024. aastal

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
    Ma ei tea miks,a lampi lõi silme ette BSH ja mallukas. Nägu välk lõi lausa.
    Kusjuures lugesin ka nüüd ta kommentaari ka uuesti, päris mõttega läbi, et sügavalt ja tõsiselt mõista, et milline suur mure võib seda staarihakatist päriselt ka vaevata. Ja mullegi lõi silme ette BSH ja mallukas...

Aga mitte päris selles võtmes, vaid hoopis selles, mis sõnavara see härra kasutab - . "Full suva", "on you", "nonevent", "traffic" "canceldada", "..so be it". jne. See on ju Salajuttude sõnavara!!! BSH ja Malluka eri!

Seega, Muru sa äkki valet valet striimi teed. Oportunist nagu sa oled (vähemalt mulle tundub), võiksid proovidagi äkki kontakteeruda Malluka ja Pärtelpojaga. Kindlasti maini, et sul sitaks palju "trafficut" ja lisaks väga palju öelda.

Võin garanteerida, et sõnavaraga leiad kindlasti ühise keele ning lugedes su primiitivseid järeldusi, eksimisi kronoloogias (05.02.2024 polnud "eelmine reede") ja lambi sõimamist, siis kindlasti ka kuulajaskonna leiad, sest seda kõike saab võtta ühe sõnaga kokku: "plähmerdamine".

Ja mida need Salajuttude stiilis podcastid ongi, kui lihtne plähmerdis, baidiraisk ja ajatapp. Peaks seega ideaalselt sobima. Võta aga võimalust!

PS! Mina juba uut hooaega ootan ja olen paadunud vaataja. Päriselt kah.

Comment

• donkament
      Pokkerihai
      • Apr 2009
      • 1945

Re: [50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond 2024. aastal

Ma olen ka lihtsalt siin, et teha trafficut DJ Rainer Club Angelose päevikusse :)

Comment

• ranka
        • Sep 2008
        • 36444

Ja üks asi veel, et õli ikka maksimaalse tulle ?? valada. Mida sa @murunatu teiste päevikuid sodid?

Oleksid võinud teha selle posti enda päevikusse, mis oleks vähe asjakohasem olnud. Sul ju päevik olemas: https://foorum.pokkeriprod.com/showt...pikteele/page6

Kas tõstan sinna? ???

Comment

• privador
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 3951

"Salajutud" mis Malluka Pärtelpoja poolt tehtud ju vaadatum podcast. Seal neil alati hambus keegi kiilakas toidunõustaja(keegi ei tea! hihi). Krt ise ka vaatan

Comment

• Mati1995
            Julm Donk
            • Aug 2024
            • 45

test

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

Algselt postitas privador Vaata postitust
              "Salajutud" mis Malluka Pärtelpoja poolt tehtud ju vaadatum podcast. Seal neil alati hambus keegi kiilakas toidunõustaja(keegi ei tea! hihi). Krt ise ka vaatan
              Ma räägin. See on nii absurdselt hea, et patt on mitte vaadata. Me leitsiga olime kägaras. See oli ikka iga neljapäevane ootamine ja vaatamine oli.

lol@toitumisnõustaja, kes pidi ainult sööma ja ???

Comment

• Kakahirmutis
                🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
                • Oct 2010
                • 7079

Ma küll ei suuda vaadata

Comment

• Codecci
                  Luuramas Naisteturniire
                  • Nov 2008
                  • 7574

Algselt postitas donkament Vaata postitust
                  Ma olen ka lihtsalt siin, et teha trafficut DJ Rainer Club Angelose päevikusse :)
                  Kas sul seda FreakyJasoni thumbs-up pilti täismõõdus ka jagada oleks?

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

Hakka või sõnu sööma. Muru tuli, traffic järgi! Postita veel muru, postita!

Comment

• privador
                      Pokkerihai
                      • Oct 2008
                      • 3951

Eks murunatust tuleb aru saada. Laur lajatab rahakotiga pähe ja blogib mujal. Vaja arveid, alimente jms maksta. Ehk siis pokkeri suunamudija. Puhas turumajandus, no hard feelings.

Comment

• donkament
                        Pokkerihai
                        • Apr 2009
                        • 1945

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
                        Kas sul seda FreakyJasoni thumbs-up pilti täismõõdus ka jagada oleks?
                        See avatar sai seatud nii 12a tagasi nii et originaalist pole mul enam midagi alles :(

Comment

• Söönlusikast
                          Pokkerihai
                          • Feb 2024
                          • 3255

Algselt postitas privador Vaata postitust
                          Eks murunatust tuleb aru saada. Laur lajatab rahakotiga pähe ja blogib mujal. Vaja arveid, alimente jms maksta. Ehk siis pokkeri suunamudija. Puhas turumajandus, no hard feelings.
                          Kas suunamudija ei peaks arvestama,et hakkabki saama puid eest ja tagant ? Või vihakõne seadus juba vastu võetud?. Arvas,et terve kommuun on "go tupik"? selle show peale.
                          OT:
                          Suvepäevadel olla olnud üks tegelane,nimesid ei nimeta-kes käis ja toppis valimatult näppu pepusse inimestel. Mõnel oli au ka meheau näha lähedalt. Imestan ,et keegi näppe ära ei murdnud. Ei tea kes see oli rõhutan veelkord ja ei vihja kellegile

Comment

• Kakahirmutis
                            🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
                            • Oct 2010
                            • 7079

Mina tahan lihtsalt degene ja huvitavat teksti näha ja tõsimeeli tahaks et kõik raha võidaks, muru ka.

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
                              Mina tahan lihtsalt degene ja huvitavat teksti näha ja tõsimeeli tahaks et kõik raha võidaks, muru ka.
                              Siis peaks ju Salajutud just sulle meelepärane saade olema :D

Comment

• ranka
                                • Sep 2008
                                • 36444

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
                                Kas suunamudija ei peaks arvestama,et hakkabki saama puid eest ja tagant ? Või vihakõne seadus juba vastu võetud?. Arvas,et terve kommuun on "go tupik"? selle show peale.
                                OT:
                                Suvepäevadel olla olnud üks tegelane,nimesid ei nimeta-kes käis ja toppis valimatult näppu pepusse inimestel. Mõnel oli au ka meheau näha lähedalt. Imestan ,et keegi näppe ära ei murdnud. Ei tea kes see oli rõhutan veelkord ja ei vihja kellegile
                                OT osale: WTF.

Comment

Working...