[50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond nüüd 2025. aastal

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • fijididzi
    Räme Fish
    • Jan 2012
    • 8

Re: Blogi: Ranka - mu uus lemmikjook on Belõi AIDS

sul on 6igus tolmuahv,siem riep on t6esti vaatamist v22rt... kuigi ma eriline templite vend ei ole,olid riepi templid yllatavalt v2gevad ja ma ytleks et mitu korda huvitavamad kui egiptuse pyramiidid.ja siis muidugi ypris huvitav/karm oli n2ha neid ujuvaid kylasid ja kuidas need inimesed seal yleyldse vastu peavad.Aga jah eestlaste hotell ja linnake kus see asub on konkreetne urgas kus ei ole muud midagi teha kui ennast yle t6mmata ja libusid tassida... see ei ole halb koht kui sa just seda otsid ja oled ise yks nendest norra ehitajatest :)

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Kes, ei tea siis uuendan reisi aeg blogi: http://ranka.pokkeriprod.com/

Comment

• rohelinekonn
        Klubi Liige
        • Nov 2008
        • 3808

loool suitsupakist pilti palun :)

Comment

• Mr_Kenny
          Vana Tegija
          • Jun 2011
          • 1357

nice:)

Comment

• paradigmlost
            Õpihimuline Mängur
            • Oct 2008
            • 421

WOW singapur tundub kaif, eriti kuna meil on siin praegu miinus 29:D

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

Algselt postitas rohelinekonn Vaata postitust
              loool suitsupakist pilti palun :)
              vaata facebookist estpatricku konto all või isegi pani blogisse.

Comment

• widescreen
                Grinder
                • Dec 2010
                • 579

Kas sa käisid Koidula gümnaasiumis?

Comment

• numnuts
                  Grinder
                  • Dec 2010
                  • 846

moar

Comment

• Pumper
                    Klubi Liige
                    • Mar 2009
                    • 2359

Päris mitmed pokrivennad, k.a. ranka käisid Koidulas.

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

Algselt postitas widescreen Vaata postitust
                      Kas sa käisid Koidula gümnaasiumis?
                      Jah. Milleks selline küsimus?

Comment

• widescreen
                        Grinder
                        • Dec 2010
                        • 579

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                        Jah. Milleks selline küsimus?
                        Juhtusin sinu fb lehele ja vaatasin, et osad näod ja arvuti klass on jube tuttavad :D

Comment

• camu
                          Super Moderaator
                          • Jan 2009
                          • 3411

Kuidas läheb? Nüüd kui HCC ennast läbi twitteri promob, leits ka ainult huvitavate kohtumiste threadi kirjutab (busto jälle ilmselt), polegi nagu midagi lugeda.
                          Sa ka ei kirjuta midagi? Et mis toimub?

Comment

• ranka
                            • Sep 2008
                            • 36444

Algselt postitas camu Vaata postitust
                            Kuidas läheb? Nüüd kui HCC ennast läbi twitteri promob, leits ka ainult huvitavate kohtumiste threadi kirjutab (busto jälle ilmselt), polegi nagu midagi lugeda.
                            Sa ka ei kirjuta midagi? Et mis toimub?
                            Ma kirjutan ranka.pokkeriprod.com ja täna-homme tuleb post peale boonuse clearimist. Sinna rohkem reisipostid,siia võin panna huvitavamaid seiku aga hiljem.

Tegelt ühe panen, mis juhtus 3-4 minutit tagasi. Mängin pokkerit ja siis koputatakse uksele. Brasiilia vms. tüdrukud (vanuses 22 kuni 30, raske nii hinnata), kes elavad üleval korrusel on ukse taga ja räägivad, et kas nad saaksid õli laenata. Arvan, et selle laenamise võib vabalt jutumärkidesse panna. Priidul oli ka paar päeva tagasi plaan, et peaks ise üles ronima suhkrut "laenama".

EDIT: ja võite vabalt küsimusi küsida Macau kohta - hindade, mängude, kasiinode - ühesõnaga kõiki kohta. Ise plaanin siia sügiselt tagasi tulla.

Comment

• Pumper
                              Klubi Liige
                              • Mar 2009
                              • 2359

Loodame et sa õlitasid enne pelmeenid ära
                              Last edited by Pumper; 29.02.12, 12:06.

Comment

• ranka
                                • Sep 2008
                                • 36444

Kirjutan siis tsipa siia Macaust. Suht väike ala - 29.5 km2. Võrdluseks lasnamäe pindala on ~30km2. Linn on tihedalt täistopitud - elumaju, erinevaid ettevõtteid ja muidugi ka kasiinosid. Kasiinode kohta saab rohkem lugeda Priidu blogist: http://priidud.blogspot.com/2012/02/...siinod-ja.html

Üldised hinnad ei ole kallid ja on võrreldavad Tallinnaga, söök isegi kohati odavam. Korterite hinnad sõltuvad täpselt sellest, mida tahad ja kui pikaks tahad. Ise maksame väga palju aga meil on short-term ja üpriski suur korter, kui long termiks siis võib saada väiksema korterid 500-800 usdi eest kätte. Hotellid kallid, €50 on hea leid, enamasti €100+ öö.

Tänavad on väga puhtad ja turvalised. Väga palju on turiste just hiinast, valgeid näeb aga suht vähe võrreldes muude riikidega. Söögivalik on seinast seina, ainus mida ma ei ole leidnud on russian restaurant.

Pidutesemine nagu ikka on suhteliselt kallis. On igasugu erinevaid baare, lounge ja ööklubisid. Tänavapildis nad silma ei hakka, sest enamus on pilvelõhkujate kõrgkorrustel või kasiinodes. Leidnud oleme ka ööklubi, mis igapäev hommikul kella kaheksani lahti ja rahvast alati täis, olenemata päevast. Vähemalt kolmapäeval ja reedel külastades oli samapalju rahvast aga see ka loogiline, kuna turiste on niipalju.

Ööelule ja naistejahtijatele niipalju lisaks, et naisi on palju. Võid minna Saunasse, mis põhimõtteliselt spa-hotell-bordell või siis klubist lantida korralikke totse või freelancereid. Loomaaed on kirju, seinast-seina, ainult valgeid naisi ei ole näinud.

Taksod on odavad. Pm ühest linnaotsast teise (Taipale) läheb 46 kohalikku ehk 4.5 euri ja taksot väga lihtne saada ööpäev läbi.

Temperatuurid talvisel ajal on suht jahedad. Hetkel on temperatuur väljas 15-22 päeval, talvel külmem,suvel soojem. Randu ei tohiks olla.

Vaadata on väga palju. Kasiinod, vaated tornidest-pilvelõhkujatest, erinevad baarid jne. Kasiinosid on tohutult ja väga suured. 3-4 korrust, saalides lõppu ei näe ja rahvast tohtutult. Nagu ütlesin kasiinod on omaette vaatamisväärsus, Venetian kasinni teisele korrusele on ehitatud pm. veneetsia linn, mis on ülimalt reaalne. Lisaks veel suur kaubanduskeskus jne.

Lives olen korra käinud. Lisboa kasiinos hommilkul kell kuus läksin 10-25 mängu mängima (ca €1-€2). Keegi ei raise,suur limp-fest, suured callingstationid. Ajasin algul blindid sassi, arvasin, et 25-50 ja avasin pidevalt $200 ehk 8BB preflop. 3-4 calli kindlustatud.

Rohkem ei oska midagi lisada.

Pilte ka (peaks olema pubic): http://www.facebook.com/media/set/?s...6215368&type=3
                                Last edited by ranka; 29.02.12, 12:24. Põhjus: mängima,mitte vaatama

Comment

Working...