[50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond nüüd 2025. aastal

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • muruntau
    • Jan 2009
    • 4325

Re: Blogi: Ranka - mu uus lemmikjook on Belõi AIDS

Äge ettevõtmine! Ühte ütleks kindlasti, et kui osa su otsusest reisima minna on soov põgeneda alkoholi ja pidude eest (edit: või peaaegu ükskõik mille eest), siis seda su reis väga tõenäoliselt ei saavuta. Kui siin on su sõbrad ja tutvusringkond ütleme selline joomalembene, siis väga tõenäoliselt saab see olema selline ka seal. Sealt saab ägedaid kogemusi, tuttavaid, elamusi, aga enda ees seisvatele probleemidele saad lahendusi ainult enda seest. Kui sa nendeni seal jõuad, siis on see pigem juhus, kui et on tingitud Eestit eemal olemisest.

Nagu selline vaimne jutt, lugesin kunagi ühte skripti ja ühte skrolli.

Ei tahtnud sellega su reisiideed maha teha, vastupidi, obv mine!. Praeguses vanuses jääb ehk sealsest meelsusest, mõtteviisist, inimeste olemusest midagi külge veel. Kümne aasta pärast tuleksid seal tagasi T särgiga, kus on kirjas: Ranka oli Macaus ja ainus asi, mis ta sealt kaasa sai oli see sit.ne T-särk.
    Last edited by muruntau; 10.01.12, 12:45.

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Käisin täna ka foorumi pealse migratsiooniametis ära, kuna pass aegub vahetult enne 2012. novembrit. Eesti keelt ma seal ei kuulnud... Inglise keelt ka mitte.... Nimetaks selle hea meelega olympiaküla peakontoriks :)

Comment

• Mr_Kenny
        Vana Tegija
        • Jun 2011
        • 1357

Üli seff, gl Ranka!

Comment

• jasssass
          Vana Tegija
          • Sep 2010
          • 1200

Algselt postitas kjmrc Vaata postitust
          Irv, level? Või misasja, igati piisav arv kordasi ju kuus :D Ja minu kohta see väljend ei ole kunagi kehtinud, et naine peaks või ei peaks mul midagi tegema laskma, mida soovin :) Ei ole kunagi tald olnud kellelgi ja ei hakka ka tulevikus slleks :D Lihtsalt naisega ei ela enam enda kodulinnas + siin palju muud huvitavat ka teha + ei viitsi enam olla parm :D
          väike level ikka :D Kunagi Tartus annelinnas ühes slaavi jõusaalis mingi 2x2 tüüp tegi kükke 170 KG turjal, siis helises telefon, vend pani oma kangi hargile ja võttis kõne vastu- naine vist helistas, pärast väikest vestlust röögatas suht kurjalt: "Jõusaal oli enne sind ja jääb ka peale sind" :D:D krt ma olin suht kõveras aga ei julgenud väga naerda ka. siis tüüp pani telefoni ära ja astus kangi juurde tagasi, ise veel pomises: KURAT EGA NEED NAISED IKKA ÕIGED MEHED EI OLE.

Aga joomist takistada ei või, kui mees joob siis mehel on janu, kui naine sedadama teeb siis ta on joodik.

Comment

• kjmrc
            Pokkerihai
            • Aug 2009
            • 4541

Algselt postitas jasssass Vaata postitust
            väike level ikka :D Kunagi Tartus annelinnas ühes slaavi jõusaalis mingi 2x2 tüüp tegi kükke 170 KG turjal, siis helises telefon, vend pani oma kangi hargile ja võttis kõne vastu- naine vist helistas, pärast väikest vestlust röögatas suht kurjalt: "Jõusaal oli enne sind ja jääb ka peale sind" :D:D krt ma olin suht kõveras aga ei julgenud väga naerda ka. siis tüüp pani telefoni ära ja astus kangi juurde tagasi, ise veel pomises: KURAT EGA NEED NAISED IKKA ÕIGED MEHED EI OLE.

Aga joomist takistada ei või, kui mees joob siis mehel on janu, kui naine sedadama teeb siis ta on joodik.
            Rofl.. nice story :D Viimane lause on ülitrue obv :D .. Sellepärast võibki kord kuus janune olla, aga alati ei pea üldse olema :)

Comment

• Maxi
              Pokkerihai
              • Nov 2010
              • 1849

Aga Rankal oli ka ju naine või ma millestki valesti aru saanud, kas too tuleb ka siis kaasa või võtad hong-kongist kollasema?

Comment

• Potsataja
                õilishing
                • Oct 2008
                • 5270

On Naised ja on naised. Esimese variandi puhul ei teki kohe mõned aastad plaani midagi kuhugi avastama või kogema minna.

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

ROFL. Surfasin facebookis ja ühe sõbra staatus, nimetaks selle nädala mõtteteraks:

LEVIKUL ON VIIRUS NAISE SUGUELUNDI PILDIGA MIS HÄVITAB TEIE INTERNETI BRAUSERI.SATTUSIN TÄNA SELLE OHVRIKS ILMA SEDA AVAMATTA.AITAB AINULT SELLE BRAUSERI MAHA LASKMINE.HOIDUGE SELLEST VITUST!!!!!!!!!!!!

Comment

• jasssass
                    Vana Tegija
                    • Sep 2010
                    • 1200

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                    ROFL. Surfasin facebookis ja ühe sõbra staatus, nimetaks selle nädala mõtteteraks:

LEVIKUL ON VIIRUS NAISE SUGUELUNDI PILDIGA MIS HÄVITAB TEIE INTERNETI BRAUSERI.SATTUSIN TÄNA SELLE OHVRIKS ILMA SEDA AVAMATTA.AITAB AINULT SELLE BRAUSERI MAHA LASKMINE.HOIDUGE SELLEST VITUST!!!!!!!!!!!!
                    see isegi oli NATUKE naljakas :D

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

Plaanid natukene selgemaks saanud. 1. veebruari hilisõhtul stardin ja olen Hong Kongis 15:25 kohaliku aja järgi ning pean lennujaamas 5 tundi passima. Kuna Macau korteriomanikuga sai kokkulepitud 2. veebruar siis ma ei hakkagi lennujaamast välja tulema ning ESTPatrick läheb ajab need asjad ise kokku.

Kohaliku aja järgi 20:25 stardime ESTPatrickuga Singapuri suunas kus veedame päeva-paar, sealt edasi Vietnami kus liituvad veel 2 kamraadi (üks on foorumist, ise oudib end kui tahab), teist ei tunne. Sealsed plaanid on veel lahtised aga seda tean, et 18. veebruar peame olema tagasi Hong Kongis, sest kahe kamraadi lennuk läheb tagasi Maarjamaale ja samas saan klassivennaga kokku, keda ei ole 7-8 aastat näinud. Edasi järgmisel päeval saame uuesti Macau korteriomanikuga kokku, maksame üüri ja saame kuuks ajaks selle enda valdusesse.

19. märtsil peame välja kolima ning siitmaalt on plaanid väga-väga udused.

Plaaniks A: on minna kaheks nädalaks Bangkoki spewmonkeyle külla, rohkem kaugemale ei suuda mõelda;
                      Plaaniks B: on minna filipiinidele HllApllele külla (HU õpilane, kes elab filipiinidel) ja samas kohtuda ka sõbraga;
                      Plaaniks C: on tulla tagasi Eestisse. See on worst-case scenario, kui peaks midagi väga halvasti minema ja seda ei taha teha;
                      Plaaniks D: kõik esimesed kolm plaani muutuvad ja see on kõige-kõige tõenäolisem tsenaarium;

Uuendasin oma passi ka ära kuna selle kehtivusaeg lõppeb selle aasta oktoobri lõpus ning Aasias on vaja passi, mis kehtiks vähemalt kuus kuud pärast viisa lõppemist. See nädal teen omale veel backup pangakaardid, ostan tsipa suurema seljakoti ja sellega peaks lõppema ettevalmistused.

Reisile võtan kaasa ainult seljakoti, kuhu proovin mahutada hunniku sokke, poksereid, paar särki, lühkarid, läppari, priidule raamat, nashi ja chubukovi tabelid (priidule ka vaja), windowsi ja võrgudrariverite plaadid (!see ei tohi ununeda!) ning kui mahuvad siis ka tossud.

Kõik muud ostan koha pealt.

Comment

• pastilaa
                        kuum poiss
                        • Apr 2009
                        • 7518

Bon Vojage!

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• qbj0hn
                          Auk on auk. FAKT!
                          • Nov 2008
                          • 7091

Edu, sounds awesome :)

Comment

• pokkerisheriff
                            Grinder
                            • Oct 2011
                            • 824

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                            Reisile võtan kaasa ainult seljakoti, kuhu proovin mahutada hunniku sokke, poksereid, paar särki, lühkarid, läppari, priidule raamat, nashi ja chubukovi tabelid (priidule ka vaja), windowsi ja võrgudrariverite plaadid (!see ei tohi ununeda!) ning kui mahuvad siis ka tossud.
                            ei soovita läpakat kaasa võtta. siis on nagu tööreis. kui ise reisimas käin, siis isegi oma nutitelefoni vahetan selleks ajaks vana nokia käsna vastu, et oleks nagu rohkem seiklus ja ei saaks internetti minna kohe kui häda käes vms. nii on põnevam kui pead kohalikelt nõu küsima ja bussijaamas ise füüsiliselt kohal käima ja bussiplaane uurima jms. lisaks on kott kergem ka ja rohkem ruumi. kui oleks valida kas tossud või läpakas, siis 100% tossud pigem sellisele seiklusele kaasa.

Comment

• IamAllin
                              Pokkerihai
                              • Aug 2009
                              • 1653

Algselt postitas pokkerisheriff Vaata postitust
                              ei soovita läpakat kaasa võtta. siis on nagu tööreis. kui ise reisimas käin, siis isegi oma nutitelefoni vahetan selleks ajaks vana nokia käsna vastu, et oleks nagu rohkem seiklus ja ei saaks internetti minna kohe kui häda käes vms. nii on põnevam kui pead kohalikelt nõu küsima ja bussijaamas ise füüsiliselt kohal käima ja bussiplaane uurima jms. lisaks on kott kergem ka ja rohkem ruumi. kui oleks valida kas tossud või läpakas, siis 100% tossud pigem sellisele seiklusele kaasa.
                              vana nokia käsnaga on see probleem, et sinna ei saa HEMi installida :(

Comment

• Vandalar
                                Pokkerihai
                                • Oct 2008
                                • 3577

wow- telefoni saab HEM-i installida? Eriti ei salli neid kõrgtehnoloogilisi vidinaid aga kui HEM juba peal, siis respekt.

Comment

Working...