[50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond nüüd 2025. aastal

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Dogers
    Pokkerihai
    • Dec 2008
    • 2500

Re: Ranka - Nitttttttttttide Kunnnnnnnnnningas ehk BokkkeriStaaaar

miks A5o oleks nuts ?

Comment

• lebovend
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 2420

Algselt postitas ranka
      Oled mõnda "head" videot teinud? Selle jaoks peab olema kõik perfektne ja praegu juba kolmas katse läks perse. Kõik oli fun, sest tegin ühe sitaks hea põhjendatud calli, teises osas jälle hea value4beti aga kui sõnad lähevad risti, siis lendab kohe asi prügikasti.

Tänasel päeval pole Eestis mitte ühtegi head pokkerivideot (vähemalt mulle ei meenu) ja ma ei viitsi ka järgmist halba junni teha, mis hakkab serveri baite raiskama.

Mis teeb heast videost hea:
      a) sujuv ja jooksev jutt (ei tohiks olla vaikuse minutied), mis haarab vaatajaid (näiteks nolani videod DC-s sellised);
      b) iga otsus peab olema põhjendatud! Mitte, et "äkki on" või "video eesmärgil callime", muidu ei calliks;
      c) mängija peab olema oma otsuses kindel;
      d) jutt peab olema arusaadav algajale nagu Henri ja Mardi jutt esmaspäeva õhtuti kanal kahes. 3beti asemel ületõste, poti asemel pank, raise asemel tõste, dongi asemel halb mängija jne;
      e) mängija peab tegema A mängu;
      f) hea kaardijooks, et oleks palju huvitvaid olukordi;

Kõik punktid on ühetäthsused.

mis ma muud 8elda oskan, kui et high standards sul.
      Ma vahiks hea meelega sinu mingeid videosid , kus on
      ainult standardm2ngu ja veidi juttu ka lisa. ValueXbettimised jms
      oleks lihtsalt v2ike boonus asja juurde.

Tajungi veidi vastuolu su soovis teha "lihtsat" ja igale noobile
      arusaadavad videot, samas lootes, et seal sees on keerulisemad
      olukorrad ning siis proovid puust ja punaseks 2ra seletada
      algajale, kes ei tea kumb tugevam on, kas mast v6i rida, et miks
      sa just antud j6el tegid väärtusnelikihlveo.

Comment

• $$$
        Vana Tegija
        • Mar 2009
        • 1072

Kavatsed video teha nö. lahedaid Eesti keelseid väljendeid kasutades?

Sellisel juhul ilmselt kaotad osa oma vaatajaskonnast. Eriti ei usu, et teed videot eesmärgiga seda täiesti pokkerivõõrastele inimestele näidata.

Comment

• paradigmlost
          Õpihimuline Mängur
          • Oct 2008
          • 421

sinu esimene video oli väga õpetlik ja asjalik.... sealt pmst saingi oma mängule alused.... väga oodatud oleks postflop mängu jne kohta videosid... lihtsalt mainisin:)

Comment

• ranka
            Miljon Põhjust Kodus Olla
            • Sep 2008
            • 36444

Algselt postitas $$$
            Kavatsed video teha nö. lahedaid Eesti keelseid väljendeid kasutades?

Sellisel juhul ilmselt kaotad osa oma vaatajaskonnast. Eriti ei usu, et teed videot eesmärgiga seda täiesti pokkerivõõrastele inimestele näidata.
            Videot vaadakse, et saada uusi ideid ja nii parandada/laiendada oma mängustrateegiat ning niikaua, kui vaataja saab aru selgitustest (ei ole vahet, kas need on inglise, Eesti või soome keelesed) on täiesti ükskõik, mis keeles nad on. Kui vaadakase videot videot inglise keelstete mõistete pärast, siis võib ju video saateks panna Lady Gaga - Pokerface loo ning samal ajal vajutada pingsalt fold nuppu 33-es SNG lauas.

Comment

• Timpz
              Pokkerihai
              • Oct 2008
              • 2029

ranka see video kus sa neid bensu ja söögirahasi tõid, vot see oli best. hea mõnus vaadata, mitte küll mingi perfekt strateegia aga jutt oli nuts ju :D
              IMO

Comment

• ranka
                • Sep 2008
                • 36444

Eilsed käed ja lisan selgitusi ning ootan kommentaare mängule, sest osad käed üldse ei meeldi ning üks nendest kätest läheb ka 2p2 foorumise üles. Kommentaar on lisatud iga käe lõppu peale tulemuse avaldamist.

Hand #1
                Poker Stars $3/$6 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 365460
                The Official DeucesCracked.com Hand History Converter

small23 (BB): $337.00
                IntenseDawg (UTG): $633.90
                senatorbluto (MP): $601.05
                Hero (CO): $1252.95
                Mokesillo (BTN): $636.00
                Klairic (SB): $984.05

Pre Flop: ($9.00) Hero is CO with 9 9
                IntenseDawg raises to $18, 1 fold, Hero calls $18, Mokesillo raises to $75, 3 folds, Hero raises to $1252.95 all in, Mokesillo calls $561 all in

Flop: ($1299.00) J 8 3 (2 players - 2 are all in)

Turn: ($1299.00) K (2 players - 2 are all in)

River: ($1299.00) 8 (2 players - 2 are all in)

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Vastane on regulaarne mängija, kelle statistika on 16/14/3 või nii. Seda kätt oleks saanud teistmoodi mängida juhul, kui ma oleksin uurinud eelnevalt mängija tausta, mida ma tegin alles peale toda kätt. Mängija squeeze% on ainult 3.7% üle 30,000 käe ja selle käteraadiuse vastu on 99 tõenäoliselt fold, kuna liiga tihti saame korrektselt callitud. Isegi, kui mul oleks HUD töötanud ei oleks ma siit käest ära saanud, kuna lauas oli 6 mängijat ja mul HUD filtreerib kuue mängijaga lauda eraldi. Sel juhul oleksin ma näinud ta squeeze numbriks 10% üle 208 käe. Aga ma olen päris kindel, et kui FR regular ei squeeze 9 mängijaga lauas ,ei tee ta seda 6 mängijaga lauas ammugi.

================================================== ====

Hand #2
                Poker Stars $3/$6 No Limit Hold'em - 8 players - View hand 365461

SobraoBoY (BB): $970.40
                Zockermicha (UTG): $291.00
                Brokerface (UTG+1): $133.65
                Hero (MP1): $633.60
                Klairic (MP2): $696.00
                Leastz (CO): $675.15
                AmPHisbaenA (BTN): $955.60
                Sujumbike (SB): $114.00

Pre Flop: ($9.00) Hero is MP1 with Q Q
                2 folds, Hero raises to $18, 1 fold, Leastz calls $18, 2 folds, SobraoBoY calls $12

Flop: ($57.00) 2 3 2 (3 players)
                SobraoBoY checks, Hero bets $30, Leastz raises to $90, SobraoBoY folds, Hero calls $60

Turn: ($237.00) 4 (2 players)
                Hero checks, Leastz bets $144, Hero raises to $525.60 all in, Leastz calls $381.60

River: ($1288.20) A (2 players - 1 is all in)

Keegi leiab siin foldi? Mängija normaalne regular mängija, ikka miski 14/12/2 vms aga miskit erilist andmist meie vahel pole olnud ning üleüldse pole teda 600NL eriti näinud, küll aga 400NL ja madalamates.

================================================== ============

Hand #3
                Poker Stars $3/$6 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 365462

Leastz (BTN): $602.40
                Hero (SB): $660.35
                Sujumbike (BB): $60.00
                mathoscy (UTG): $351.00
                ANDREASP35 (MP): $60.00
                wpr101 (CO): $846.90

Pre Flop: ($9.00) Hero is SB with J 9
                mathoscy calls $6, 3 folds, Hero calls $3, Sujumbike checks

Flop: ($18.00) T 7 8 (3 players)
                Hero bets $18, Sujumbike folds, mathoscy raises to $36, Hero raises to $96, mathoscy calls $60

Turn: ($210.00) 7 (2 players)
                Hero bets $90, mathoscy calls $90

River: ($390.00) A (2 players)
                Hero bets $160, mathoscy calls $159 all in

Vastane on fish. Cooler või leiame kuskil foldi/hoo maha võtmiseks koha?
                ===============================================

Hand #4
                Poker Stars $3/$6 No Limit Hold'em - 9 players - View hand 365463

plyboy_binny (SB): $622.65
                cosmos50 (BB): $706.75
                Rainy Equity (UTG): $1002.00
                TimStone (UTG+1): $618.00
                SobraoBoY (UTG+2): $1031.75
                czyrsk23 (MP1): $600.00
                bmwbikkel (MP2): $765.05
                DRluck3 (CO): $600.00
                Hero (BTN): $600.00

Pre Flop: ($9.00) Hero is BTN with 2 A
                3 folds, czyrsk23 raises to $18, 1 fold, DRluck3 calls $18, Hero calls $18, 1 fold, cosmos50 calls $12

Flop: ($75.00) T 7 3 (4 players)
                cosmos50 checks, czyrsk23 bets $48, DRluck3 calls $48, Hero calls $48, cosmos50 folds

Turn: ($219.00) A (3 players)
                czyrsk23 checks, DRluck3 checks, Hero checks

River: ($219.00) 4 (3 players)
                czyrsk23 checks, DRluck3 bets $144, Hero calls $144, czyrsk23 folds

Vastane nats liiga spewy regular, kes keeldub foldimast, teeb triki mängu, hero callib või lollakaid bluffe. River tundus mulle fold aga kuna selline read oli siis tegin igaks-juhuks calli. Kui Teil ei ole muid reade peale selle ,et vastane on regular, kas te callite või mitte?

Hand #5
                Poker Stars $3/$6 No Limit Hold'em - 9 players - View hand 365464

Klairic (UTG): $661.50
                IntenseDawg (UTG+1): $645.00
                jamba83 (UTG+2): $849.30
                zaykaliah (MP1): $454.20
                Adrian20XX (MP2): $1252.50
                SobraoBoY (CO): $611.40
                Hero (BTN): $1222.50
                Mokesillo (SB): $600.00
                fumbo420 (BB): $828.15

Pre Flop: ($9.00) Hero is BTN with Q Q
                4 folds, Adrian20XX raises to $18, 1 fold, Hero raises to $54, 2 folds, Adrian20XX calls $36

Flop: ($117.00) 4 9 7 (2 players)
                Adrian20XX bets $120, Hero calls $120

Turn: ($357.00) 2 (2 players)
                Adrian20XX checks, Hero checks

River: ($357.00) 4 (2 players)
                Adrian20XX bets $1078.50 all in, Hero folds

Vihkan kuidas seda kätt mängisin :( Ma oleksin pidanud üleüldse preflopis callima, sest ma tea, kuidas vastata 4betile. Plaan küll oli, et kui ma 3betin ja ta 4betib, siis võtan IP flopi ja stäkin end emand kõrge või madalamates floppides ära. Meie kahevahel on ainult olnud suusõnaline "maadlus" ja postflopis väiksed bluffid, preflopis pole kordagi stäkke lightilt sisse ajanud, siis äkki on hoopis call parem? Postflopi otsustega olen rahul. Kui mäletate, siis see on see vend, kes overshoveb (overshoves ka reaga mu seti vastu riveril) tänavaid aga nii deepilt ma ei usuks bluffi ja seetõttu arvan, et olen alati biit. Kommentaare?
                ========

Video kohta veel niipalju, et lebovend sa ei saaks seda videot ilma selgitusteta vaadata kuna väga palju on "meta mängu". Isegi puhtalt käsi postitades on tihti WTF, is that shit etc.

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

Vaatasin adriani kätt uuesti ja ütleme nii, mul igal tänaval: WTF I should do now?!

EDIT: aidake selle käega igal tänaval pliiz!

Comment

• lebovend
                    Pokkerihai
                    • Oct 2008
                    • 2420

Algselt postitas ranka

Video kohta veel niipalju, et lebovend sa ei saaks seda videot ilma selgitusteta vaadata kuna väga palju on "meta mängu". Isegi puhtalt käsi postitades on tihti WTF, is that shit etc.
                    ma ei tahagi ilma selgitusteta seda videot vaadata :D
                    ma ju ytlesin,et ma vaataks sinu videosid isegi kui seal oleks aind standardm2ng,
                    sellest ei saa ju kyll v2lja lugeda seda, et ma ei tahaks selgitusi metam2ngule.
                    ja yldiselt tahtsin t2helepanu juhtida minu arvates sinu yleliigsele perfektsuse
                    tagaajamisele videot tehes ning sellele, et sa ei saa teha video, kus on k6ik h2sti
                    lihtne ja kergelt lahti seletatud, et ala iga eestlane aru saaks, mis toimub ning samal
                    ajal paraleelselt toppida videosse metam2ngu, sest vaevalt sa suudad just nimelt
                    algajatele seal t2pselt 2ra seletada, mis toimub. Loodan, et said seekord mu m6ttest
                    aru.

Comment

• Rage
                      Klubi Liige
                      • Nov 2008
                      • 6853

Algselt postitas ranka

d) jutt peab olema arusaadav algajale nagu Henri ja Mardi jutt esmaspäeva õhtuti kanal kahes. 3beti asemel ületõste, poti asemel pank, raise asemel tõste, dongi asemel halb mängija jne;
                      anna andeks.. aga SEE küll asja arusaadavamaks EI TEE!

Comment

• Codecci
                        Luuramas Naisteturniire
                        • Nov 2008
                        • 7574

Algselt postitas Rage
                        anna andeks.. aga SEE küll asja arusaadavamaks EI TEE!
                        +1

donkidel nagunii midagi nl600 videost õppida pole ja need kellel on kasutavad 3betti mitte ületõstet

Comment

• tolmuahv
                          Klubi Liige
                          • Feb 2009
                          • 2502

Vastane nats liiga spewy regular, kes keeldub foldimast, teeb triki mängu, hero callib või lollakaid bluffe. River tundus mulle fold aga kuna selline read oli siis tegin igaks-juhuks calli. Kui Teil ei ole muid reade peale selle ,et vastane on regular, kas te callite või mitte?

Hand #5
                          Poker Stars $3/$6 No Limit Hold'em - 9 players - View hand 365464

Klairic (UTG): $661.50
                          IntenseDawg (UTG+1): $645.00
                          jamba83 (UTG+2): $849.30
                          zaykaliah (MP1): $454.20
                          Adrian20XX (MP2): $1252.50
                          SobraoBoY (CO): $611.40
                          Hero (BTN): $1222.50
                          Mokesillo (SB): $600.00
                          fumbo420 (BB): $828.15

Pre Flop: ($9.00) Hero is BTN with Q Ruutu Q Ärtu
                          4 folds, Adrian20XX raises to $18, 1 fold, Hero raises to $54, 2 folds, Adrian20XX calls $36

Flop: ($117.00) 4 Poti 9 Risti 7 Risti (2 players)
                          Adrian20XX bets $120, Hero calls $120

Turn: ($357.00) 2 Ärtu (2 players)
                          Adrian20XX checks, Hero checks

River: ($357.00) 4 Ruutu (2 players)
                          Adrian20XX bets $1078.50 all in, Hero folds

Final Pot: $357.00
                          Adrian20XX wins $354.00
                          (Rake: $3.00)

Vihkan kuidas seda kätt mängisin Sad Ma oleksin pidanud üleüldse preflopis callima, sest ma tea, kuidas vastata 4betile. Plaan küll oli, et kui ma 3betin ja ta 4betib, siis võtan IP flopi ja stäkin end emand kõrge või madalamates floppides ära. Meie kahevahel on ainult olnud suusõnaline "maadlus" ja postflopis väiksed bluffid, preflopis pole kordagi stäkke lightilt sisse ajanud, siis äkki on hoopis call parem? Postflopi otsustega olen rahul. Kui mäletate, siis see on see vend, kes overshoveb (overshoves ka reaga mu seti vastu riveril) tänavaid aga nii deepilt ma ei usuks bluffi ja seetõttu arvan, et olen alati biit. Kommentaare?
                          ========
                          Ma küll siin midagi kohutavat ei näe.
                          - Kui su read on, et spewy regular, siis QQ tõstab preflop for value. QQ flat callimine oleks siin minu jaoks viga.
                          - Flopil esindab ta ainult setti või KK/AA. Potti suureks ajada ei ole ka suurt mõtet, sest meid callib tihti ainult tugevam käsi ja samas teeb ka järgmiste streetide mängimise keerulisemaks, sest potis on liiga palju raha ja blank turn/river sunniks meid sinna veel investeerima.
                          - Turni check järgi on endiselt pot controlli jaoks hea.
                          - Riveril oleme liiga tihti beat. Loovutaksin ka ise showdownita 350 poti, selle asemel, et paired boardil ülepaariga kellegi maja kinni maksta nii suurelt. Isegi KK/AA võib siin tihti nii mängida, sest ei usu meilt ühtegi kätt, millest ta taga oleks. Mind teeks eriti ettevaatlikuks turni check (to induce?) ja järgi riveri overbet. Turni checkiga näitab ta end niipalju nõrgana, et riveril peaks ta juba kartma väga suurelt bluffida.

Su otsused olid kõik loogilised ja kui mingit high level metat arvesse ei võta (mis sõltub sinu history'st mängijaga ja pole lihtne kirja panna), siis on minu arust täiesti korrektne mäng. Ei saa aru, miks see käsi sind häirima peaks.

Comment

• lenC
                            Administraator
                            • Oct 2008
                            • 6440

e: nvm, misreadisin

Comment

• vonkartoffel
                              Pokkerihai
                              • May 2009
                              • 1658

Ma teeks QQ käes sinu standard turn beti seal, juhul muidugi kui vastane check callib ja checkib siis riverit enamasti.

Comment

• ranka
                                • Sep 2008
                                • 36444

Ma ise kaldun ka arvama, et turni bet on hea. Riveril on see jura, et kui tal on 2 paari, siis nüüd on need counterfeited, meie käsi underrepped ja saaks callida. Aga kardan, et see ei õigusta olukordi, kui tal on AA, KK või set.

Comment

Working...