[50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond nüüd 2025. aastal

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Kakahirmutis
    🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
    • Oct 2010
    • 7079

Re: [50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ehk -2bb kaotava mängija teekond 2024. aastal

Kui ma 15tk järjest kaotasin siis pidin küll 25 ära mängima neid, äkki võitudetud nendega kala sees

Comment

• Söönlusikast
      Pokkerihai
      • Feb 2024
      • 3255

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
      Kui ma 15tk järjest kaotasin siis pidin küll 25 ära mängima neid, äkki võitudetud nendega kala sees
      mingi 3-4 tk võitsin ja 8-9 läks busti, optibetist ei saa trackerisse jooksutada koheselt.

Comment

• ranka
        Miljon Põhjust Kodus Olla
        • Sep 2008
        • 36444

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
        siuke tunne oli , et piisabki licalt 10 mängimisest. Toksisin ühel laual neid sessi kõrvale.
        Kusjuures mulle ka tundub, et see 25 reegel on vale - lihtsalt mängi 10 tükki.

Comment

• ranka
          • Sep 2008
          • 36444

Minge puttssssi, mis paska ma praegu lugesin.

Artikkel algab:
          "Sügisel 2021 Šotimaal Glasgow’s toimunud üleilmsel kliimakonverentsil otsustab Eesti valitsus raha kokku hoida ning üürib hirmkallite hotellitubade asemel korteri."
          ROFLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Artikkel jätkub:
          "KALLISTAME! Isegi võrokesi ärritanud kohtumisel embasid inimesed Kaja Kallast ja lasid endast temaga koos fotosid teha."
          Artikkel ikka läheb edasi:
          "Peaminister jääb 1267 päeva kestnud valitsemisaja lõpuni siiraks. See on haruldane."
          Ja ülistamine Vene propa moodi ei taha lõppeda (olen jõudnud kolmveerandi peale). Kaja on kui Eesti Zeus.

"Sport rahustab ja ühendab. Kallase Instagrami seinal on foto, kus ta on jooksnud Šveitsis Luzerni lähedal toimunud Ukraina rahutippkohtumise teise päeva hommikul kell 6.30 koos Soome presidendi, Belgia ja Norra peaministrite ning Rootsi asepeaministriga mäe otsa. Pilved jäävad neist allapoole"
          Peale Eesti Zeusi transformeerub Kaja Kallas hoopis Eesti Chuck Norriseks ja järgnev kõlab umbes taoliselt: "Kobra salvas kord Chuck Norrise jalga. Pärast viit päeva piinlemist heitis kobra hinge."

Ja siit see tuleb:

"Septembris 2023, kui ministrid Vihula mõisas eelarvet kokku panevad ja enamik neist teise päeva hommikul õndsalt und naudivad, läheb peaminister jooksma.

Ühel hetkel näeb ta teel suurt pruuni looma.

Karu.

Mesikäpp märkab aga Kallasega koos sörkivat turvameest ning paneb plehku."
          Lihtsalt minge putši. Rohkem ei suutnud lugeda. Päriselt ka keegi seda ila suudab uskuda? Tra räme propaganda ja inimpesu. Kultus. Jõhker lausa.

Mul on päriselt ka kahju nendest idiootidest, kes sellist paska usuvad ja midagi sealt tõepähe võtavad. Samasugused väärakad kui vene diblad, kes Putinit ülistavad. Pole neil mingit vahet, lihtsalt nimi on teine. Ajupestud moroonlased. TILT.

Seda sitta ei lingi ka siia. Okse tuleb peale.

Comment

• Söönlusikast
            Pokkerihai
            • Feb 2024
            • 3255

Algselt postitas ranka Vaata postitust
            Minge puttssssi, mis paska ma praegu lugesin.

Artikkel algab: "Sügisel 2021 Šotimaal Glasgow’s toimunud üleilmsel kliimakonverentsil otsustab Eesti valitsus raha kokku hoida ning üürib hirmkallite hotellitubade asemel korteri."

ROFLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Artikkel jätkub: "KALLISTAME! Isegi võrokesi ärritanud kohtumisel embasid inimesed Kaja Kallast ja lasid endast temaga koos fotosid teha."

Artikkel ikka läheb edasi: "Peaminister jääb 1267 päeva kestnud valitsemisaja lõpuni siiraks. See on haruldane."

Ja ülistamine Vene propa moodi ei taha lõppeda (olen jõudnud kolmveerandi peale). Kaja on kui Eesti Zeus.

"Sport rahustab ja ühendab. Kallase Instagrami seinal on foto, kus ta on jooksnud Šveitsis Luzerni lähedal toimunud Ukraina rahutippkohtumise teise päeva hommikul kell 6.30 koos Soome presidendi, Belgia ja Norra peaministrite ning Rootsi asepeaministriga mäe otsa. Pilved jäävad neist allapoole"

Peale Eesti Zeusi transformeerub Kaja Kallas hoopis Eesti Chuck Norriseks ja järgnev kõlab umbes taoliselt: "Kobra salvas kord Chuck Norrise jalga. Pärast viit päeva piinlemist heitis kobra hinge."

Ja siit see tuleb:

"Septembris 2023, kui ministrid Vihula mõisas eelarvet kokku panevad ja enamik neist teise päeva hommikul õndsalt und naudivad, läheb peaminister jooksma.

Ühel hetkel näeb ta teel suurt pruuni looma.

Karu.

Mesikäpp märkab aga Kallasega koos sörkivat turvameest ning paneb plehku."

Lihtsalt minge putši. Rohkem ei suutnud lugeda. Päriselt ka keegi seda ila suudab uskuda? Tra räme propaganda ja inimpesu. Kultus. Jõhker lausa.

Mul on päriselt ka kahju nendest idiootidest, kes sellist paska usuvad ja midagi sealt tõepähe võtavad. Samasugused väärakad kui vene diblad, kes Putinit ülistavad. Pole neil mingit vahet, lihtsalt nimi on teine. Ajupestud moroonlased. TILT.

Seda sitta ei lingi ka siia. Okse tuleb peale.
            Miks sa siis nüüd nii tegid,ma spetsjomm ei hakanud pealkirjast kaugemale lugema ,et mul oleks kaunis päev.

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

Ja ei viitsi seda tilti taluda. Kogemata sattusin selle päeviku esimese posti peale ja aasta oli siis 2009.

Toon siis 15 aasta taguse avaposti uuesti. Ikka väga "huvitavad" käed olid siis.

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• ranka
                • Sep 2008
                • 36444

Miks sa siis nüüd nii tegid,ma spetsjomm ei hakanud pealkirjast kaugemale lugema ,et mul oleks kaunis päev.
                Inimesed ei tohikski saada Delfi pealkirjadest kaugemale, sest pealkirjast kaugemale minek on juba makstud sisu ja maksta selle sisu eest, et saada uudist, on ebaratsionaalne otsus. Isegi Temus shoppamine on ratsionaalsem...

Comment

• Söönlusikast
                  Pokkerihai
                  • Feb 2024
                  • 3255

Inimesed ei tohikski saada Delfi pealkirjadest kaugemale, sest pealkirjast kaugemale minek on juba makstud sisu ja maksta selle sisu eest, et saada uudist, on ebaratsionaalne otsus. Isegi Temus shoppamine on ratsionaalsem...
                  Oleneb kuda võtta ,kui kriitilist mõtlemist pole antud ,siis tõesti ei tasu avadagi delfit. Isegi ainult pealkirjaga võimalik palju kahju teha. Kui euroseid pakette viskab maksan alati delfit ,aga enamus sisu mida päriselt loen on rubriik " jurist vastab". Vahel on ka elus hetki,kus hakkad kahtlema endas ,kas oled ikka normaalne-siis lähed teed naisteka vms lahti delfis,saad kiirelt veenduda ,et oled normaalne vana tegelt. 1 euro tagasihoidlik panus meelelahutusse.

Comment

• Kakahirmutis
                    • Oct 2010
                    • 7079

Ma jätsin uudiste lugemise maha ja elu on palju toredam

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
                      Ma jätsin uudiste lugemise maha ja elu on palju toredam
                      Delfi polegi uudiste lugemine :D

Comment

• Söönlusikast
                        Pokkerihai
                        • Feb 2024
                        • 3255

Delfi polegi uudiste lugemine :D
                        Jääb kõla , nagu kuskil eksisteeriks päris uudised. Kus suunas ei vaata, ikka müüakse maha seda mida vaja maha müüa, lõpuks peab endal mõistust olema filtreerida kogu infomüra

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

Mis nii viga mängida, kui 9Ts saad preflopis väärtuse peale laksatada ja flopis allin küttes ka uuesti kogu väärtuse kätte saada.

Comment

• ranka
                            • Sep 2008
                            • 36444

Jääb kõla , nagu kuskil eksisteeriks päris uudised. Kus suunas ei vaata, ikka müüakse maha seda mida vaja maha müüa, lõpuks peab endal mõistust olema filtreerida kogu infomüra
                            ERR on ma arvan kõige lähem sellele. Lisaks tasuta. Kuigi ka seal toodetakse sitta ja ma ei mõista, et milleks? Kas nad on nii ülerahastatud ja ajakirjanikul pole muud teha, kui miskit paska toota või ei ole neil teinekord millestki kirjutada või toimetuses on selgrootud augud nõrkade kohtadega, et sellist rooja lastakse toota ja ka veel filtreerimata?

EDIT: Õnneks enamiku ajast on neil filter ja toimetus siis korras ning maksumaksjana võib päris rahul olla.

Mingi kallutatus ehk on, aga sellist ajakirjandust, kus kallutatust pole, ei olegi olemas.

Võib-olla AI ajastul kunagi saab, aga ka siis kahtlen, sest keegi pidi ju AI looma ja looja on ikka kuskile poole kallutatud ja kui AI-d pole loonud kallutatud inimene, siis on selle juba loonud AI ise, millel on oma huvid...

Comment

• Kakahirmutis
                              • Oct 2010
                              • 7079

Ma enamjaolt loengi tööl ERRi, saab nagu tasuta loetud ja ei pea mingeid ants rootslasi, saagimeid ja hunte nägema

Comment

• Söönlusikast
                                Pokkerihai
                                • Feb 2024
                                • 3255

ERR on ma arvan kõige lähem sellele. Lisaks tasuta. Kuigi ka seal toodetakse sitta ja ma ei mõista, et milleks? Kas nad on nii ülerahastatud ja ajakirjanikul pole muud teha, kui miskit paska toota või ei ole neil teinekord millestki kirjutada või toimetuses on selgrootud augud nõrkade kohtadega, et sellist rooja lastakse toota ja ka veel filtreerimata?

EDIT: Õnneks enamiku ajast on neil filter ja toimetus siis korras ning maksumaksjana võib päris rahul olla.

Mingi kallutatus ehk on, aga sellist ajakirjandust, kus kallutatust pole, ei olegi olemas.

Võib-olla AI ajastul kunagi saab, aga ka siis kahtlen, sest keegi pidi ju AI looma ja looja on ikka kuskile poole kallutatud ja kui AI-d pole loonud kallutatud inimene, siis on selle juba loonud AI ise, millel on oma huvid...
                                Palju vaesel ajakirjanikul ikka seda autonoomsust olla saab. Lõpuks ikka toimetus loeb/laseb muuta vajadusel. Annab ette millest kirjutada. Aga arvan ,err-is see isegi hea. Sest päeva lõpuks ajakirjanik ise võib olla kallutatud ja seda jama pole vaja. Kaunis ajakirjandus võiks sihtida maksimaalset neutraalsust, olgu kui kole teema tahes ja lasta lugejal ise kujundada oma arvamus.

Comment

Working...