[50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond nüüd 2025. aastal

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: [50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ehk -2bb kaotava mängija teekond 2024. aastal

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
    Palju vaesel ajakirjanikul ikka seda autonoomsust olla saab. Lõpuks ikka toimetus loeb/laseb muuta vajadusel. Annab ette millest kirjutada. Aga arvan ,err-is see isegi hea. Sest päeva lõpuks ajakirjanik ise võib olla kallutatud ja seda jama pole vaja. Kaunis ajakirjandus võiks sihtida maksimaalset neutraalsust, olgu kui kole teema tahes ja lasta lugejal ise kujundada oma arvamus.
    Kui tõesti toimetaja ja toimetus paneb kõik ette, mida tuleb kirjutada, andes hommikuti nii öelda nimekirja, siis müts maha. Ma ei ole tõesti kursis, aga ma arvaks, et ajakirjanike autonoomsus on just väga suur. Iseasi, kas ta filtrit läbib (Delfis, Postimehes ja mujal klikimagnekirjanduses muidugi läbib selle filtri kõik ja ka nii, et isegi teksti pole viitsitud üle toimetada).

Comment

• ranka
      • Sep 2008
      • 36444

Jeerum. Pea kaks tundi madistasin fishiga HU. Olgu. Alguses leveldasin end üle ja arvasin, et tegu soliidse mängijaga, aga tegelt oli nitfish. Kõik võtme allinid kaotasin ja ehitasin end jälle üles. Lõpuks võitsin ja sain teise Kings of Tallinn Weekly piletit.

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Kuna esimene pilet on automaatselt registreeritud, siis iga järgmise pileti saab turniiridollarites, kuid nüüd tuleb nali, mida paljud ei tea.

Pilet maksab €150, millest €135 osalustasu ja €15 reik. Kui nüüd võidad uue pileti, siis kontole ei tule 150 euro eest turniiridollareid (umbes 163 dollarit), vaid kontole tuleb 147 turniiridollarit ehk ainult sisseostu raha (135 eurot). Ülejäänud 15 eurot võtab GG Poker omale.

Kas see TTJA (Tarbijakaitse ja Tehnilise Järelvalve Amet) "case" ei oleks? Sest päriselt ma ei saa ju mingit teenust, aga teenustasu võetakse.

E: Samamoodi võiks ju öelda, et "oops turniir tühistati, saate osalustasud tagasi, aga näed reiki ei saa".

Comment

• Söönlusikast
        Pokkerihai
        • Feb 2024
        • 3255

Algselt postitas ranka Vaata postitust
        Jeerum. Pea kaks tundi madistasin fishiga HU. Olgu. Alguses leveldasin end üle ja arvasin, et tegu soliidse mängijaga, aga tegelt oli nitfish. Kõik võtme allinid kaotasin ja ehitasin end jälle üles. Lõpuks võitsin ja sain teise Kings of Tallinn Weekly piletit.

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Kuna esimene pilet on automaatselt registreeritud, siis iga järgmise pileti saab turniiridollarites, kuid nüüd tuleb nali, mida paljud ei tea.

Pilet maksab €150, millest €135 osalustasu ja €15 reik. Kui nüüd võidad uue pileti, siis kontole ei tule 150 euro eest turniiridollareid (umbes 163 dollarit), vaid kontole tuleb 147 turniiridollarit ehk ainult sisseostu raha (135 eurot). Ülejäänud 15 eurot võtab GG Poker omale.

Kas see TTJA (Tarbijakaitse ja Tehnilise Järelvalve Amet) "case" ei oleks? Sest päriselt ma ei saa ju mingit teenust, aga teenustasu võetakse.

E: Samamoodi võiks ju öelda, et "oops turniir tühistati, saate osalustasud tagasi, aga näed reiki ei saa".
        Teistel saitidel vist saab ausalt koos reigiga ikka need turnadollarid. A sa supot eelmine kord ei raputanud selle küsimusega ?

Comment

• Kakahirmutis
          🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
          • Oct 2010
          • 7079

Päris jabur süsteem :D

Comment

• ranka
            • Sep 2008
            • 36444

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
            Päris jabur süsteem :D
            Muidugi on jabur. Ma ei saa ju selle raha eest isegi tagasiostu teha, sest tagasiost maksab 150, mitte 135 eurot ja peaksin 15 eurot peale maksma.

Ma mõistaksin veel seda, kui ma saaksin need 150 eurot näiteks turniiripiletitega, mida ei saa päris raha vastu vahetada ja kui soovin pärisraha vastu vahetada, siis maksan nende pealt ära pokkeritoale teenustasu (reigi). Oleks mõistetav.

Aga ma saan nad turniiridollarites, millel on läbimängimisnõue, ja selliselt, et maha võetakse reik ja selliselt, et ma juba ju maksin reigi algsele turniirile registreerumise eest. Samas ma mingit teenust ei saa.

Liglähedane võrdlus oleks, et sa ostad Olympicu turkale sisse. Stäkk jookseb. Samal ajal käib lives veel satikas, kust võidad ka pileti. Pileti väärtus €135+€15. Esimese piletiga kukud kohe välja ja siis soovid kasutada teist piletit. Olympic on maja nii üle müünud ja waiting list ka nii pikk. Ei mahugi mängima.

Siis tullakse ja öeldakse, et saad selle pileti rahas, aga selliselt, et mitte ei saa €150, vaid 135 eurot ja mitte rahas, viad kasiinovautšeris, millel on ühekordne läbimängimise nõue. Kas see on aus kaup? Seda praegu GG Poker viljeleb.

Muidu on reguleeritud ära isegi see, et kuidas peab olema piimapudeli kork pudelil või mitu kotti tohid kassas võtta, aga see, kuidas EU turul hasartmänge pakutakse ja tarbijat tüssatakse, see reguleerimata.

Tegelt peaks TTJA seisukohta küsima, et kas antud olukorras on õigus võtta neil teenustasu ära? Kui nende seisukoht oleks, et ei tohi, siis tegu on väljamaksmata võiduga ja võib olla päris räige rikkumisega hasartmänguseaduse seisukohast, mis juba kuulub regulaatori ehk EMTA vastutusalasse.

Comment

• Kakahirmutis
              • Oct 2010
              • 7079

Aga kirjuta nendele supporti ja vaata mis nad vastavad.

Comment

• Söönlusikast
                Pokkerihai
                • Feb 2024
                • 3255

See pole küll jabur mu jaoks,aga festarite ajal on naljakas näha, et on sisseost+rake ja siis kuskil pisikeses kirjas veel pandud ,et x% läheb veel korralduskulude katteks.Seda on ka gg netis näiteks hakanud tegema, õnneks ainult osade turniiridega ,kus väike % (loomulikult kuskil all väikselt kirjas) läheb "administrative fee" alla. Osav PR minu arust. Loomulikult ma saan aru,et rake turniiripokkeris ei kata elu sees korralduskulusi,aga tõsta siis reiki ,või aktsepteeri,et turniir ongi inimese sissetoomiseks ning raha saad kätte rahalaudades/slottides/baarist jne.

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
                  Aga kirjuta nendele supporti ja vaata mis nad vastavad.
                  Kelle support? OlyBeti? Sinna pole küll mõtet kirjutada.

Ja TTJA-le kirjutamine ei ole päris nii lihtne. Kui vaja saada korralikumat vastust, siis tuleb sellega ka vaeva näha ja ka siis võib saada siiski vastuseks suure hunniku juriidilist möga ja lõppkokkuvõttes öeldakse, et "Meie ei tea nendest asjadest midagi, pöörduga EMTA poole".

Üleüldse, et saada mingitki adekvaadsemat seisukohta, siis alati tuleb bürokraadile kõik kenalt selgeks teha, samas mitte pikalt, vaid võimalikult lihtsalt ja loogiliselt. Siis alles on võimalik midagi vastu saada ja ka siis saad nagu ütlesin - pika juriidilise joru, kust pead siis ise seisukoha välja lugema.

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

See pole küll jabur mu jaoks,aga festarite ajal on naljakas näha, et on sisseost+rake ja siis kuskil pisikeses kirjas veel pandud ,et x% läheb veel korralduskulude katteks.
                    Tüüpiline konna keetmine ja eriti mõnus ongi see osa, et see pannakse päriselt ka nii öelda väikesesse kirja.

Seda on ka gg netis näiteks hakanud tegema, õnneks ainult osade turniiridega ,kus väike % (loomulikult kuskil all väikselt kirjas) läheb "administrative fee" alla. Osav PR minu arust. Loomulikult ma saan aru,et rake turniiripokkeris ei kata elu sees korralduskulusi,aga tõsta siis reiki ,või aktsepteeri,et turniir ongi inimese sissetoomiseks ning raha saad kätte rahalaudades/slottides/baarist jne.
                    WTF? Päriselt? Netis?

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

Ja lihtsalt muuseas, kas sellise sita vastu ei peaks Eesti Turniiripokkeri Föderatsioon (ETPF) seisma? Absoluutselt ei ole need ju pokkerimängijate huvides.

Ilmselgelt on pokker äritegevus ja selle eest teenustasusid võtta on täiesti normaalne, aga neid hakata peitma ja nimetama muu tasuga on juba üks samm edasi.

ETPF-i eesmärk peaks olema (tsitaat: "... seisab turniiripokkeri edendamise ja hea maine eest Eestis").

Eks siis peidetud tasude lisandumine just turniiridele ja nende esindustele, milleks on festivalid, ongi turniirpokkeri edendamine Eestis ning kindlasti mõjub see heale mainele eestis paremini, kui see, et näiteks neid teenustasusid ei oleks. ETPF, kes korraldab galasid, teab paremini.

Comment

• Söönlusikast
                        Pokkerihai
                        • Feb 2024
                        • 3255

Tüüpiline konna keetmine ja eriti mõnus ongi see osa, et see pannakse päriselt ka nii öelda väikesesse kirja.

WTF? Päriselt? Netis?
                        Jah netis, eranditult gg-s. Üldiselt ka netifestarite ajal-festari turniiridele lisatakse ala 1% admin fee, eraldi kirjas kuskil lobbys, aga suht kiirelt leitav kui nüüd oskad otsida. Googelda, siis ega inimesed õnnelikud pole olnud selle. Fishul nagunii pohhui.
                        Last edited by Söönlusikast; 08.08.24, 12:31.

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

Jah netis, eranditult gg-s. Üldiselt ka netifestarite ajal-festari turniiridele lisatakse ala 1% admin fee, eraldi kirjas kuskil lobbys, aga suht kiirelt leitav kui nüüd oskad otsida. Googelda, siis ega inimesed õnnelikud pole olnud selle. Fishul nagunii pohhui.
                          Okei. Kui rääkida ka festivalide feedest, siis ma reaalselt saaks aru, kui selle 4% kulubki päriselt "korralduseks", mille mängijad saavad turniiritehniliskorraldusväliselt tagasi. Näiteks mingid rankingud, lisaauhinnad, võib-olla ka toitlustus, millest viimane on jubagi ületatavalt kahtlane.

Paraku on see kasinnide ja operaatorite enda võimekus seda raha küsida, sest makstakse.

Aga eks meil varsti võrdlus on võtta. Olympic pidi paha monopol olema ja eks nüüd Coolbet Open tuleb ning näeme, kas seal on "fee" sees. Kui ei eksi, siis EMV-l oli, aga see oli arusaadav, sest läkski rankingute peale, mis on täiesti okei. Minu nägemuse järgi võiks muidugi sellist maksukogemust harrastada, kus võtame kõigilt, sotsialistmina, kus annamegi kogutud raha pigem nõrgematele, et ka neil lõbusam oleks.

Comment

• Söönlusikast
                            Pokkerihai
                            • Feb 2024
                            • 3255

Okei. Kui rääkida ka festivalide feedest, siis ma reaalselt saaks aru, kui selle 4% kulubki päriselt "korralduseks", mille mängijad saavad turniiritehniliskorraldusväliselt tagasi. Näiteks mingid rankingud, lisaauhinnad, võib-olla ka toitlustus, millest viimane on jubagi ületatavalt kahtlane.

Paraku on see kasinnide ja operaatorite enda võimekus seda raha küsida, sest makstakse.

Aga eks meil varsti võrdlus on võtta. Olympic pidi paha monopol olema ja eks nüüd Coolbet Open tuleb ning näeme, kas seal on "fee" sees. Kui ei eksi, siis EMV-l oli, aga see oli arusaadav, sest läkski rankingute peale, mis on täiesti okei. Minu nägemuse järgi võiks muidugi sellist maksukogemust harrastada, kus võtame kõigilt, sotsialistmina, kus annamegi kogutud raha pigem nõrgematele, et ka neil lõbusam oleks.
                            Selle toitlustusega tuli meelde kingsi main aastaid tagasi. Enne pausi reklaamiti, et toodi pitsasid kõigile. Kui mina lõpuks puhkealale jõudsin, ei olnud pitsa lõhna ka enam.

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

Selle toitlustusega tuli meelde kingsi main aastaid tagasi. Enne pausi reklaamiti, et toodi pitsasid kõigile. Kui mina lõpuks puhkealale jõudsin, ei olnud pitsa lõhna ka enam.
                              Loodan, et vähemalt said mõned blaindiki sel ajal, kui lauad tühjaks jooksid, et üks liist pitsat saada.

Comment

• Kakahirmutis
                                • Oct 2010
                                • 7079

WSOPC oli kõik topelt hinnaga, närisin 5.50 bensuka hot dogi seal

Comment

Working...