runo23@PS NLHE50/25 full ring
Collapse
X
-
Re: hoss back in business--no whores just poker
Heh, tahtsime vaid head:SAlgselt postitas Owner85 Vaata postitustJa ka mulle saatis Iro family selle aga ma ei puutu seda,printida vaja :)
Comment
-
Nu see on levelitega, nii et teatud punktid täis, saad level upi jne. Kala suurusega võitleme omavahel. Kogud rahhi, ostad muudkui paremat stuffi ja mis kõige tähtsam, saad FB seina täis spämmida!
Comment
-
Jube lillalik lause :DAlgselt postitas Owner85 Vaata postitustaga kui multiplay siis freakyle ikka kannikasse väänaks :D
Comment
-
ega kui me hossi juures voodis magasime ja kinni olime ja sa ütlesid et ma täitsa lahe vend ei kõlanud ka just väga teistmoodi :D:D aga sa kohe vabandasid välja et sa pole pede või asja :DAlgselt postitas FreakyJason Vaata postitustJube lillalik lause :D
Comment
-
Räägi lähemalt?Algselt postitas Owner85 Vaata postitustkui me hossi juures voodis magasime
Comment
-
btw sina olid ka veel voodis ei ole vaja 3.9 promillsit joovet tekitada endale et ei mäleta enam kellega voodis :)Algselt postitas hoss23 Vaata postitustRäägi lähemalt?
Comment
-
Hommikune naps ROFLAlgselt postitas Owner85 Vaata postitustbtw sina olid ka veel voodis ei ole vaja 3.9 promillsit joovet tekitada endale et ei mäleta enam kellega voodis :)
Comment
-
freaky deela prollyAlgselt postitas hoss23 Vaata postitustHeh, sestap mul ommiku tagant valutaski!
Comment
Comment