Mart (Hopeless7)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • AshrakWhite
    Grinder
    • Oct 2008
    • 666

Re: Mart (Hopeless7)

Algselt postitas lenn17

Opp ja tuligi 4jas KK VS AA ja kaotus, preflop allinni näol. Mängin ilmselgelt oma KKd üle vast. Aga no tihti ma ei taha foldida eriti KK-d ja eriti täna ***** küll palju neid AA.si siis vastastel on:P.

kui mingit ill advanced readi pole, siis bad beat kategooriasse, PF ei foldi väga KK'd :D

Comment

• lenn17
      Jube Noob
      • Jul 2009
      • 163

Aga tegelikult ikkagi vahest tuleks foldida, sest hetkel need KK pf allinnidega ma küll miinuses, sest nii tihti AA vastas pealegi, kes see ikka millegi muuga allinn läheb!?:D.

Täna mängisin fixedit sixmax NL50 ja NL100. Vaatasin kuidas Albundy mängis, alguses käristasin kohe miskine 20E miinust. Siis võtsin õppust ja lõpetasin fixediga mingi 30E plussis.

Eile tegin pika pika sessi. Julgus oli null, tuli 4 purki õlut ära käristada, siis hakkasid ilusti raised and shit välja kukkuma. Regularidel mingi uus kole komme preflop mingi 3BB tõsteid teha oma paaridega ja suiteritega. Eile sai koguaeg neid üle raisetud oma paaride ja connectorite KQ KJ K10 olid lõpuks ka lahingmoonas. Ja Cbeti peale üllatuseks folditi nagu nalja, kui sain calli siis neil oli midagi tsekkasime riverini. Vahest tõmbasin neile koti pähe ka ridade ja mastidega kui nad olid omale 2 paari vms hittinud. Aga mäng ei olnud lag, palju foldisin ka. 1 väga väga paha fold oli, aga sõber keiss mängis oma käe nii ilusti välja, et foldisin riveril. Preflop tõstsin positsioonilt 57s flop 57x panustan 1 call ja shorti allinn, panustan turn 6, panustan river 9 ja keiss paneb sellise ilusa natuke üle poole botise tõste, mõtlen mõtlen et rsk, raudselt tal kas sett või rida, foldin. Näitab AA :P. Eile ühesõnaga sai kino +125E ehk +8BI. Kuigi päris enne sessi lõppu suutsin väsinud peaga 2 suurt eksimust teha mis maksid 35E ja mille üle mul väga halb meel oli. Ehk meeldetuletus .. oska õigel ajal aknad kinni panna, kui tunned et oled väsinud.
      .
      http://www.pokerhand.org/?4759908 - paha lugu, ta rsk ju kuni UTG+2 slowtab oma KK ja AA ka. Missread ja papp läks.

Comment

• Keiss
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 1592

See käsi läks mul pekki jah tegelikult, aga kuna sa tavaliselt positsioonist ei tõsta 57s-ga never siis arvasin, sul on 2 ülekaarti või 1010-KK ja seetõttu tegingi nii, aga paraku oled ka viimasel ajal mixima hakanud lõpuks oma stiili ning sa olid ikka kaugel ees. Samas ma teadlikult ka mängisin seda kätt nagu masti/rida ja minu rangesse võis seal vabalt ka 55-99 utg limp olla seega hea fold ju oli tegelt. Ning tihti seal uudishimu saab võitu ja callitakse ära, aga kui shorti oli allinn siis mängisin sellele, et sa ju näed mu kaardid ära nagunii. Samas kui sul ka on 1010-KK siis tahad ehk callida anyway.

Comment

• lenn17
          Jube Noob
          • Jul 2009
          • 163

Tänane päev lõppes +185E. Kuu algus, fishid kandsid rahad pokkerisse. Tihedad tööpäevad. Ja noo nii ebanormaalset mängu nagu täna minu vastu tehti pole ma ennem näinud. Biite sain vägevalt, aga sellest kõigest lõuna paiku.

Comment

• lenn17
            Jube Noob
            • Jul 2009
            • 163

On üks vastane, keda ma absoluutsel üle üldse ei salli on Omniholic. Ta tõstab koguaeg 3BI mingite x kaartidega, ma terve eilse päeva ladusin talle 4-6bette otsa ja vähemalt üle poolte kordade ta callis. Flopis 80% foldis vahest panustas ise esimesena et potti äkki maha saada, raise peale foldis. Igatahes, peale seda jubedat madistamist temaga, sain lõpuks ka käe http://www.pokerhand.org/?4760925, nüüd tagant järgi mõtlen damn, jälle sitasti mängitud käsi mõnes mõttes. Flopis panin pool potti, sest ma tahtsin või lootsin et meelitan sedasi bluffi välja, turnis saingi ta bluffima ja allinni ka, aga riveril läks ikka pekki. Vahest oleks tulnud panna flopis pott turnis allinn, oleks ta ehk foldinud ja lihtsalt suure hunniku raha saanud. Aga pole hullu tema vastu jäin ma ikkagi +20E luban ka edaspidi positsioonilt teda iga +56s connectori ja paariga teda tugevalt reraiseda.

http://www.pokerhand.org/?4761286 - teine vastane keda ma koguaeg raisen, huhh. kena tabamus, flopis kohe nupud sisse ei mingit ootamist:D, riveriga sain peksa, aga see selleks. Raisesin teda, kuna samuti 1/3 kätest ta min betib. Panin reraise et 1 regular ja shortid ei hakkaks callima väga ligtilt. Min beti oleks pool lauda ära callinud.

Tegelikult eile oli üldse üks jube raisemise ja reraisemise päev. Varsti näeb NL20 välja juba nagu NL1000.

http://www.pokerhand.org/?4761347 - päeva nael. Vastase maja slowplay sai karistatud turnil suurema maja poolt. Turni poti 6s oli ka muidugi nuts sest laual mast ja rida obv ta pani mu masti või rea peale.

Päeva ainuke suckout mille tegin pmteliselt. http://www.pokerhand.org/?4761579. Nuppe panin, sest tahtsin teda välja bluffida, obv vastasel reatõmme lisaks ja ta pidi callima oma pocketiga. Riveril obv K ja rahakott ära. Ebaõnnestunud bluffi vastu ei ole keegi kaitstud. Bluffisin, sest mu prflop tõstete range oli väga suur ja mul oleks võinud ka T käes olla.

See pidev tõstmine ja reraisemine ajas inimesed ja fishid ikka nii tilti, et jube. Nad mängisid igat kätt minu vastu tsekk callisid kõik tänavad. Korra isegi A9ksaga tõstetud flopis panin aga potti kaupa oma TT-ga riveril ta tsekk ma tsekk ja ainult ohheta ja ahheta. http://www.pokerhand.org/?4761579 ainult mina ja üüber 3 idiooti:D totaal kino käis nendega. Kätt ei oskagi kommenteerida, oleks mune olnud oleks A higha Laz1979 korralikku raha saanud.

http://www.pokerhand.org/?4761691 - samade nalja hammaste vastu, jällegi kui sa mängid totaal idiootide vastu, kas turnis panustamine oleks olnud õigustatud, oletades, et nad callivad su nagunii maha. Kuna 2 ülekaarti tuli lauda siis ma ei näinud enam mõtet. Tegelikult bet bet tsekk oleks olnud parem, aga 2 fishi vastu mängida on paha kui 2 ülekarti laual.

http://www.pokerhand.org/?4761751 - see on vana hea tont, ta mulle alati raha kaotanud. Seekord hittis ära riveril oma 15% vahest isegi vähem, sest 2 masti kaarti minul käes juba ka. Aga ikkagi fantastiline, et masti ost on microgamingu võrgus alati nuts. Masti ostuga insta callitakse allinnid ära. See pole isegi mõtlemise koht, masti ost on NUTS, remember that.

Ilusaid võite oli ka, kahjuks HEM ei tööta, 1 files founded, 0 hands imported. HUD ka tööle ei lähe ühesõnaga kamm. Proovin edaspidi rohkem võite postitada kui, et kaotusi.

Comment

• lenn17
              Jube Noob
              • Jul 2009
              • 163

Täitsa pael, täna kiirelt -100E NL20 mnes ja 40mnes.

Ja veel uskumatu teenisin 118E NL50 ja NL100 sixmax fixed limitiga <-- kas mul on seal totaal heater, või mis toimub. Ma mäletan, et üli bro on kui suudad 0llis ennast seal hoida.

Comment

• lenn17
                Jube Noob
                • Jul 2009
                • 163

Tere taas, igatahes NL10 ja 20mend on mind nii ära väsitanud, et ma ei viitsi enam nende massive donki karja sees pudelikorjaja olla.

Paar päeva tagasi, oli tunne, et enam ma ei karda kõrgemaid limiite. Lihtsalt ei karda ja järelikult on õige aeg ülessepoole liikuda. BRi mul küll eriti pole, tänu sellele, et ma pidevalt cashoudin. Lubasin endale, et see kuu enam cashouti ei tee ja ehitan BRi 1000E peale ja hakkan siis cash oute tegema, mis üle jääb. Eiran BRi elementaarseid reegleid, võtsin shote NL50mnes, aga lihtsalt seal on tase väga väga tugev. PF alla 30mne siis ei kannata seal mängida, regularid agressiivsed ja betivad potist välja.

Eile ja täna otsustasin, et mängin NL100mnes ja Nl50mnes nendes tubades kus fishe ja nõrku mängijaid jagub. Täna võtsin ka NL200s shotti mid stackina. Käsi vähe mänginud, aga vähemalt olen mängust rõõmu tundnud. Kui ma ikkagi buttonilt 89s 3betin ja SB ning BB foldivad on hea tunne, sest 1,5E on juba raha. NL 10mnes esiteks mind callitaks nii lightilt maha, teiseks 15 eurosenti ei tundu ka eriti ahvatlev eksole.

http://www.pokerhand.org/?4791540 <-- positsiooni pole siis ikka sitt mängida, aga igatahes, riveril oli selge, et ma ei biidi enam vist midagi. Otsustasin tsekkida ja siis mingi donkbet maha callida ja mingi suuremapoisi tõste peale foldida. Midstacki allinn, tundus kuidagi palju. Arvasin, et seti jobistanud omale. Lõpuks handhistory lahti mees vaeseke oli 20mnest käest 17met mänginud. Mingi mid paariga tsekk callinud and shit, tundus, et teen hea calli, arvasin, et ehk sai ka 2le paarile pihta või slowtas oma AK-d vms. Üllatuseks mööda läinud reaost. Ma nüüd ei tea kas mu turni barrel oli liiga nõrk äkki? jube palju rahvast potis, 2 paari ei tundunud ühtäkki turnis enam nii tugev.

http://www.pokerhand.org/?4791528 <-- siin polnudki muud lugu, kui et läksin bluffi püüdma, ehk ühesõnaga maha callima. Tegemist ka totaal fishiga, no kui nutsi pole siis ma neid mingi top paariga ka ära ehmatama ei hakka. Turnis oleksin bettinud oleks olnud fold, sain bluffi. Riveril ei näinud ka mõtet panustamiseks, sest mine tea hittis omale tripsu nüüd ära äkki? Mingi 10E oleks vast võinud panna, vahest oleks ta maha callinud selle. Samas kui ta oleks riveril allinn pannud ma oleks foldinud, terve poti panustanud oleksin ka foldinud, alla selle oleks raisa maha callinud. Selline oli minu mõttekäik.

http://www.pokerhand.org/?4791518 <-- AKs on hea leht eksole. Siiski UTG sellega panustada ja näha kuidas terve kari regulare just siis tahavad kaasa callida on nõme, saad ässale pihta foldivad, muidu tsekk callivad ja koguaeg arvavad, et sul AK või AQ sick!. Eriti naljakas muidugi see, et BBl samuti AK ja mõlemad mängisime seda kätt nagu totaal kusekotid.

http://www.pokerhand.org/?4791491 <--- jah noh mida flop, mida sitt tsekk minu poolt turnis, mida imelik call vastase poolt riveris. Jällegi turnis mul suht nuts olukord, tsekkasin, sest lootsin, et masti ost, üle paar, sett insta tahab mind välja bettida. Et mis muu mind flopis callima oleks pidanud?! Vastase poolt tsekk oli muidugi sitt lugu, riveri risti veel jubedam, panin ikka pool potti, lootes, et ehk vastas üle paar (AA, KK, QQ) või sett. Obv masti ost oleks allinn lükanud kui ta selle kätte saanud oleks ja siis oleksin pidanud foldima.

Ja muide minu esimene AA cräkiti kohe NL100s ära http://www.pokerhand.org/?4788584. Kohe mõtlesin, vapsee hakkab siin ka peale nagu unreal. Muidugi võib ka mind süüdistada, sest minu preflop reis oli liiga väike. Samas tundus allinni minek kuidagi liiga raha raiskamisena, shorti ainult callib ja actionit ei tule. Lõpuks ikkagi actionit ei saanud ja shorti obv flopas setti insta.

Ja ma ei saa aru mis vitt selle EV-ga on. Iga kuu käriseb see paun nii suureks. Mingi 7BI madalates limiitides.

Comment

• lenn17
                  Jube Noob
                  • Jul 2009
                  • 163

Eilne mega sess.

Ja järsku ongi minust saanud NL50mne ja 100 regular, wtf :P lihtsalt vahetasin 10 ja 20 mne vastu. Ise olen oma mänguga väga väga rahul, skill on kõvasti tõusnud järsku, card read 75%. Aga obv EV ei suuda biitida absoluutselt. Blindide vargusega tuli ala 50E, ajeee. Ja krdi HEM no ütleb et maksin 280E reiki wtf, üleüldse ei oska see HEM reiki kokku lugeda eriti masendav. Viga on ala 35%.

Comment

• LuuK
                    Vana Tegija
                    • Dec 2008
                    • 1138

suured munad sul

Comment

• lenn17
                      Jube Noob
                      • Jul 2009
                      • 163

Eile, oli totaalne killer sessioon, hetkel kui nüüd kirjutama hakkan, ei teagi mis putsi läks aga -400E tuli. Pool BRi läks. Täna siis lakume natuke haavu ning vaatame mis kätega ma kõige rohkem kaotasin raha.

Eilse päeva suurim kaotus. Nii, mis valesti läks? Flopis ma callisin agro dongi tõste. Turnis ta tsekkis, ma ei tahtnud teda välja ka hirmutada, selles oli asi. Ja see kõik maksiski kätte:P, sest whats so ever nad tahavad siis callima jääda. Turnis oleks võinud allinn panna oleksin poti maha saanud, aga ahnus ahnus sundis ainult pool potti panema, tunne oli et mul ikka totaal nuts tema vastu. Obv, et oligi, kuni riverini. Riveril juba standard, tema tsekk mina bet, ta allinn mul niivähe callida nõnda suures potis, ja call. Kogu küsimus on selles, kas donkide vastu tasub risk ennast ära? tegelikult tuleks selliste tegelaste vastu alati turnis allinni panna, kui riveril nagunii tahaksid nuppe panna ja callida.
                      (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Sitt call riveril. Obv, et masti ost tahtis oma valuet kätte saada. Samas mul nuts rida, oleks siin olnud insta fold või oli callimist väärt? Ma callisin, sest siin oleks panustanud ka igaüks kellel J käes. Turnis, kui niipalju vastaseid on floppi näinud, ei julgenud ma tervet potti panna, ei tea miks mul faking nuts! See pussy play oligi selle käe kaotuse üks ilmselge põhjus. Masti ost ei oleks seda bet potti ära callinud. Samas nagu me teame, siis kas on mõtet masti ostu välja bettida? fakk jee mingi 16% poisil turnis ju. Enyway, weak play saab alati karistatud. Ja tema value 30E riveril, oleks see olnud 2/3 potist oleks simpel fold, aga tra alla poole poti ka veel. Ei osanud foldida.

No mis sa teed ära:D, total saast lugu. QQ preflop allinn ei ole üldse minu stiil. Vend tuli sisse esimene käsi AA :D, kes seda usub eksole. Readid kõik puudu oleks võinud ju preflop foldida. Kes see siis ikka nimodi raiseb. AK <- siis suht flippamine. KK ja AA. Nii et sitt töö minupoolt. Kuigi mul väga halb harjumus respekti mitte anda inimeste suhtes, kelle kohta info puudub ja kes just lauda on istunud. Ühesõnaga flopi läksingi selle mõttega, et kui A ega K ei tule teen nupud.

Mida sitt mäng jälle. Laud oli ohutu, tundus nii Mingit manjakki ja rämedalt nuppe lükkama pole mõtet hakkata sellises olukorras. Aga on küll lihtsalt parem kopikas käes kui stack kellegi teise käes. Muud juttu polegi, riveri reis tunduski, et wtf kas tõesti on nelik vastas. Aga enam ei saanud callimatta ka jätta, nahuii top sett rokib, aga mitte neliku vastu.

No päeva eriti biit, erilise manjakk donki vastu. Positsiooni polnud miski pärast otsustasin ainult 3BB tõsta preflop. Manjakk raiseb, mul nägu särab, regularid foldivad jess, nuts. Flopis A, no mees tahtis koguaeg actionit teha ja sai ka. Obv ässa laual nägin oli selge, et kui turnil masti lauda ei tule tahan kõik oma nupud sisse saada. Flopis 80-20 olukord. Ja nagu ikka agressorit prima võrk soosib alati turnis juba taga, ja mulle see kaart isegi meeldis, siis välistatud, et ta oma mingi pasaga 2 paari ära hitib siis on ikkagi biited.

Kuidas mängida mingite mid stackide vastu? peaksin ma värisema ja pablama koheselt kui flopi Cbet ära callitakse? Ise arvasin, lootsin, et mul masti ost vastas oma AK-ga või AQ-ga. Vähemalt nende kätega ta kunagi ei tõsta preflop ja alati limpab. Aga nice hitt jällegi tema poolt. Kuigi peaks mainima, et sellise lehega midstackina floppi vaatama minna 1-1le on ikka laus idiootsus. Aga noh keegi oleks siin turnis veel foldinud või tsekkama hakkanud.

Täiega sitt lugu, no mis teha sellises olukorras, flopis kohe fold? FLopis äss, tegi meele mõrudaks, aga ohhhooo Q high masti ost callisin nagu idikas ja obv riveril fold. Pask mäng. Lõpuks läks see tont 350taalaga lauast minema, 1h vist mängis, iga 10 käega lükkas aga raisesi otsa and shit rääkimata niisama tõstmisest, siis mõtlesin küll, et kuradi litakas. Äkki bettis mu lihtsalt välja mõttega, et ahhaa, vaatame äkki kardab ässa. Mina argpüks ka nahui tsekk callin täitsa saast mäng minupoolt. Flopis kohe fold tugev reis. Ja kui vastane allinn siis fold, mitte mingit l0lli mängida. Ning enne seda kätt, ma callisin ATs seda venda, ma BBl ta tõstab oma QQ-ga 3BB preflop no mul 1BB sees 2 callida suht normaalne, et floppi vaadata eks. Flop Txx, mul top paar, ma tsekk ta bet ma call, flop J no kartsin natuke seda J-ti küll, aga handhistory lahti vend siuper agro, callisin raisa maha. Ja imelik et ta terve tee jube vähe nuppe pani nii et ma kohe vägisi tahtsin teda tsekk callida.

Päega fold flopis. Jepp NL200 oli kõvasti üle rulli ka, aga ma Fullstackina sinna ei läinudki, 150E-st jäi lõpuks muidugi ainult pool alles. Selliseid ogaraid vendasi võib küll ainult seal näha. PF oli ka stabiilselt paar tundi miskine +55% nagu täiesti haige. Foldisin flopis, sest ei jäänud muud üle. Ja üldse AK sain seal lausa 4 korda:D ja never ever ei saanud flopis millegile pihta ja Cbetisin 2l korral mis said calli või allinni, et turnis vandusin maha või foldisin allinni peale flopis juba.

Comment

• lenn17
                        Jube Noob
                        • Jul 2009
                        • 163

Tegin natuke arvutamist ka. Alates 09.09.2008 kuni tänaseni olen ma pokeriga teeninud ca~ 115.000 kr. JAH ja seda kõik NL4, NL10, NL20. Loodame et nüüd NL50 ja 100t lastes suudame 1 aastaga ühe nulli hetkel teenitud rahale veel otsa keevitada. Ja triost, kus alustasin, suutsin NL5(tol ajal) ja NL10mnega sisuliselt 11k välja kasseerida vau:D

Eilse peavalu päeva elasin igatahes üle, eile kaotasin 48 euri tunnis, täna teenisin 38 euri tunnis. Ikkagi selle kuu lõpuks eesmärk 1000 euri kokku saada millele lisandub kena 400E reikbacki, siis peaks saama 1 kuu rahulikult NL50nd ja 100t lasta vahelduseks mõni NL200 laud ka kus donkfest käimas

Muutsin selle faking kuupäeva ära, ptsi küll logish et aastast 2008.

Comment

• Raido428
                          Jube Noob
                          • Jun 2009
                          • 156

Et siis 7 nädalaga 115 000 eeku ....................NL4,NL10 ja NL20-es.

Et siis kui NL 20 mängida siis iga päev +11BI.

Äkki ajasid aasta sassi
                          Kui ei siis
                          Respect

Comment

• pronks
                            Jube Noob
                            • Jun 2009
                            • 116

wtf

Comment

• Keiss
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 1592

Ta ajas aasta sassi ikka :P

Comment

• lenn17
                                Jube Noob
                                • Jul 2009
                                • 163

Kahjuks jäävad siis respektid saamata sest sinna sai vale aasta. Õige aasta muidugi 2008

Comment

Working...