Mart (Hopeless7)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • lenn17
    Jube Noob
    • Jul 2009
    • 163

Re: Mart (Hopeless7)

Algselt postitas PokerDevil
    Viimane graph anyway ainult Holde cardside peal ju.

Julgen pakkuda, et ainult pocketid.
    Sul võib täiesti õigus olla. Tol ajal ei biitinud ma HEMist suurt midagi.

Kohe päeva alustasin biitidega..
    http://www.pokerhand.org/?4469920 <- eksole mid stack, ma tahangi et ta mulle järgi calliks. Aga too bad tal parem käsi.
    http://www.pokerhand.org/?4469919 <- min raises oma QQ, raisesin, callis, obv et hitib seti minu AA vastu

Ja nii see jätkub. Lihtsalt käed ei pea? okey ma oleks võinud mid stacki vastu tsekk call või tsekk foldida. Ma oleks võinud AA maha panna flopis kui mulle tehti min reis. Oleks on paha sõna, sest mingit moodi peab ju rahad keset lauda saama. Ootan üüber hande? Kunas see jama lõpeb:D.

Comment

• Dogers
      Pokkerihai
      • Dec 2008
      • 2500

No nagu davy mulle ütles kui ma alles fish olin, 50k kätt võid vabalt sitasti joosta. :D

Comment

• Ajuvaba
        Grinder
        • Oct 2008
        • 634

Soovitan veelkord - vaata üle betsizingud. Samuti PFR võiks olla antud levelil vähemalt 4BB+iga limpija arvelt 1BB lisa. Kui kasutad HEMi siis näed, kes on loose preflop, tema vastu tõsta veel rohkem. Mängin ise nl200 ja nl400, kasutan isegi seal sama asja - kui ees üks limp ja tegemist loose vennaga preflop, siis panen veel lisa BB otsa PFR-le. Lõpuks hakkad oma headele kätele ka väärtust saama.

Comment

• LuuK
          Vana Tegija
          • Dec 2008
          • 1138

Tere, vana sõber. Tore, et ka siin kohtume.
          Mis su jooksu puutub, siis oled lõpuks jõudnud prima standardi tavalisse otsa ja minu kogemus ütleb, et see ei lõpe kunagi. :D limp-call any2 on primas kõige kasumlikum muuv.. ;D

Tõsiselt rääkides siis asi millele pole vist tähelepanu pööratud: 10BI pole üldsegi õige bankroll management.

Comment

• lenn17
            Jube Noob
            • Jul 2009
            • 163

Näpin esimest korda põhjalikumalt HEMi statistikat.

Tohutud erinevused on teatud asjades võrreldes eelmist kuud ja käes olevat kuud. AA KK QQ AK AQ JJ on peksa saanud iga kuu stabiilselt. See kuu.. eks vaatab.

Küll, aga pole võitnud väikeste paaridega TT-22. Eelmine kuu +308, see kuu +43. Ehk siis setmainimine on pmteliselt mitte midagi sisse toonud. Downswingi A ja O. Kui setid põlevad siis raha ei tule.
            Ja mis ma avastasin, SB koguaeg mängin iga faking pasaga?!.

Ja okey okey, mängus olles mõtled ahh mis see 0,05E on. Aga tegelikult... eelmine kuu -367. See kuu -168. Ma ei kujuta ette, kas sinna on arvutatud ka see raha kui ei vaadanud floppi ja foldisin. Ei oska filtrit seadistada nii et näeks millal callisin, et näha floppi. Sellised kulud siis Off suited kaartidega, välja on jäetud AKo ja AQo. Igatahes arvata on, et kulud võiks siin küll poole võrra väiksemad olla.

Lihtsalt huvi mõttes vaatasin kuidas oleks suited kaartidega, miinused täpselt 3 korda väiksemad.

Eelmine kuu suited kaardid..+195. See kuu -70. Kerge järeldus ei hittinud. Teine põhjus, mängisin suitedeid passiivsemalt (va AKs ja AQs), ehk kui draw tuli ei ei raisenud ei tõstnud, vaid tsekk callisin. Kuskil UTG ligidal ei teinud tsekk raiset masti tõmmetega. Pole ka ime, sest sain rämedaid biite, mis kiskus passiviks ning tingis ka edasise miinuse.

Eelmine kuu paaridega TT-22 eelmine kuu +241. See kuu +43. Pole midagi öelda ehe näide sellest, et settid põlesid pole midagi teha. Nimetage seda kuidas tahes.
            Eelmine kuu suurte paaridega AA-JJ 974E, see kuu 269E

Lõpp järeldus: ELU AVASTUS SB totaal miinus käsi edaspidi folf fold fold, peaks iga kuu lisaks vähemalt 100E tootma. Downswing on konkreetne, flush draw ei toimi, setti ei tule, suured kaardid ei pea. Vigu leidsin küll, eriti mis puudutab suited kaartidega mängimist. Muidugi on downswingi põhi probleem, et nii mõnigikord oleks pidanud oma AA või KK flopis maha panema mitte kellegi raise peale allinni kütma, aga isu raha saada on nii suur, eriti downswingi ajal. Kas kaotada AA-ga 3E või 20E teades, et oled 20%/80% taga on suur vahe.

Lugesin natukene foorumit ka. Heh isegi hästi on mul läinud, eks pean nüüd natukene maksma ka. Välja võetud rahaga võrreles see -400E ei tundugi nii suur, käsi ka kõigest 25k läbitud ning 50k käene downswing kõlab täiesti võimalikult.

Edaspidiseks minule siis. Downswingi ajal foldida rohkem kaota parem vähem kui ehku peale rohkem võitma minna. Varu reservi, edaspidiseks mulle siis igakuisest pokeriteenistusest -10% reservi ootamatute probleemide lahedamiseks, loogiline on et võib tulla ka julmem biitide seerija kunagi tulevikus, parem valmis olla. Omada BRi 40BI, mis peaks tagama suurema kindluse võimalike lühiajaliste swingide kohta. Ei löö -10BI kuni -20BI downikat päris jalgu alt ära. Ja nagu luuk ütles, siis -10BI pole õige BR managment. Kahjuks on nii et ma kuskil 10-15BI BRi olengi hoidnud terve elu :D milleks rohkem, kui koguaeg tuleb juurde.

Kas on võimalik oma historit mingiks sobivaks failiks salvestada, et keegi pro saaks selle oma arvutist veel kord üle vaadata ning oma arvamust avaldada.

NB! See kuu käsi 25k. Eelmine kuu 53k, neid arve palun arvestada minu eelmise ja selle kuu võrdlustes.

Comment

• lenn17
              Jube Noob
              • Jul 2009
              • 163

Tore, et luuk mind vanaks sõbraks kutsub mis nimega mängid primas?

Comment

• Ajuvaba
                Grinder
                • Oct 2008
                • 634

Algselt postitas lenn17
                Näpin esimest korda põhjalikumalt HEMi statistikat.

Tohutud erinevused on teatud asjades võrreldes eelmist kuud ja käes olevat kuud. AA KK QQ AK AQ JJ on peksa saanud iga kuu stabiilselt. See kuu.. eks vaatab.

Küll, aga pole võitnud väikeste paaridega TT-22. Eelmine kuu +308, see kuu +43. Ehk siis setmainimine on pmteliselt mitte midagi sisse toonud. Downswingi A ja O. Kui setid põlevad siis raha ei tule.
                Ja mis ma avastasin, SB koguaeg mängin iga faking pasaga?!.

Ja okey okey, mängus olles mõtled ahh mis see 0,05E on. Aga tegelikult... eelmine kuu -367. See kuu -168. Ma ei kujuta ette, kas sinna on arvutatud ka see raha kui ei vaadanud floppi ja foldisin. Ei oska filtrit seadistada nii et näeks millal callisin, et näha floppi. Sellised kulud siis Off suited kaartidega, välja on jäetud AKo ja AQo. Igatahes arvata on, et kulud võiks siin küll poole võrra väiksemad olla.

Lihtsalt huvi mõttes vaatasin kuidas oleks suited kaartidega, miinused täpselt 3 korda väiksemad.

Eelmine kuu suited kaardid..+195. See kuu -70. Kerge järeldus ei hittinud. Teine põhjus, mängisin suitedeid passiivsemalt (va AKs ja AQs), ehk kui draw tuli ei ei raisenud ei tõstnud, vaid tsekk callisin. Kuskil UTG ligidal ei teinud tsekk raiset masti tõmmetega. Pole ka ime, sest sain rämedaid biite, mis kiskus passiviks ning tingis ka edasise miinuse.

Eelmine kuu paaridega TT-22 eelmine kuu +241. See kuu +43. Pole midagi öelda ehe näide sellest, et settid põlesid pole midagi teha. Nimetage seda kuidas tahes.
                Eelmine kuu suurte paaridega AA-JJ 974E, see kuu 269E

Lõpp järeldus: ELU AVASTUS SB totaal miinus käsi edaspidi folf fold fold, peaks iga kuu lisaks vähemalt 100E tootma. Downswing on konkreetne, flush draw ei toimi, setti ei tule, suured kaardid ei pea. Vigu leidsin küll, eriti mis puudutab suited kaartidega mängimist. Muidugi on downswingi põhi probleem, et nii mõnigikord oleks pidanud oma AA või KK flopis maha panema mitte kellegi raise peale allinni kütma, aga isu raha saada on nii suur, eriti downswingi ajal. Kas kaotada AA-ga 3E või 20E teades, et oled 20%/80% taga on suur vahe.

Lugesin natukene foorumit ka. Heh isegi hästi on mul läinud, eks pean nüüd natukene maksma ka. Välja võetud rahaga võrreles see -400E ei tundugi nii suur, käsi ka kõigest 25k läbitud ning 50k käene downswing kõlab täiesti võimalikult.

Edaspidiseks minule siis. Downswingi ajal foldida rohkem kaota parem vähem kui ehku peale rohkem võitma minna. Varu reservi, edaspidiseks mulle siis igakuisest pokeriteenistusest -10% reservi ootamatute probleemide lahedamiseks, loogiline on et võib tulla ka julmem biitide seerija kunagi tulevikus, parem valmis olla. Omada BRi 40BI, mis peaks tagama suurema kindluse võimalike lühiajaliste swingide kohta. Ei löö -10BI kuni -20BI downikat päris jalgu alt ära. Ja nagu luuk ütles, siis -10BI pole õige BR managment. Kahjuks on nii et ma kuskil 10-15BI BRi olengi hoidnud terve elu :D milleks rohkem, kui koguaeg tuleb juurde.

Kas on võimalik oma historit mingiks sobivaks failiks salvestada, et keegi pro saaks selle oma arvutist veel kord üle vaadata ning oma arvamust avaldada.

NB! See kuu käsi 25k. Eelmine kuu 53k, neid arve palun arvestada minu eelmise ja selle kuu võrdlustes.
                Postita siia 10 kätt, kus sul suured paarid vastu ei pidanud.

Comment

• lenn17
                  Jube Noob
                  • Jul 2009
                  • 163

Nii kuna ma hakkasin valima pokerhandist jms sitta tegema, siis proovin HEMist lihtsalt 7 NL20 ja NL10 suurimat kaotust postitada pokerhandi ning sealt siia linkida.

NL20

NL10

Nii kuna pokerhand kukkus maha siis rohkem ei saa. Kaotuseid on, eriti QQ või KK mille olen pidanud maha panema laual paiknevate ülekaartide tõttu. Teine huvitav asi, mis silma hakkab.. olen vähe calle saanud oma AA KK QQ-ga. Ühesõnaga fishid ei taha maksta? Liiga tugev tõste preflop?

AK ja AQ eelmine kuu +107. See kuu -70. Kas on võimalik sorteerida käsi millal ma AK ja AQ flopil pihta ei saanud. Endal on tunne et AK ja AQ ma kas olen liiga nõrga Cbeti teinud või siis tegematta jätnud, et nõnda negatiivne seis sellega on.

Comment

• lenn17
                    Jube Noob
                    • Jul 2009
                    • 163

Käisin täna oma 14E NL4jas plõksimas. Samad tondid vahivad vastu, mis aasta tagasigi.. sick? NL4 jas hakkas haige setti run, pmteliselt iga 3-4 paar flopis settiks. Sain NL4 stacki 25E peale. Suht haige mängida NL4jas, kui eelmine kuu sai NL50mnes eurosi keerutamas käia. Pappi juurde ka veel ei pane, varsti puhkus ning peale seda siis süveneme grindimise peale. Lähipäevil proovin HUDiga paremini sõbraks saada. Kujutan, et mingi nädalake läheb kindlasti, hetkel väga harjumatu.

Sain HUDi tööle, õpin state tundma. Ahistasin NL10mne regulare. Sain stacki 35E peale. Hakkasin pille kokkupakkima ja siis tuli see:

Päeva peab lõpetama ikka 2 oudine. Whats the ods? Pokerijumal annab mõista, et BRi ta ei lase mul 0lli minna. Õrritab veel takka ja pillub sukisukisi mu teele. Samas 2008 novembris tõmbasin ühe päevaga oma 3xregularide vastu madalama settiga turni või riverisse 1 kaardi juurde päris hea.

Comment

• LuuK
                      Vana Tegija
                      • Dec 2008
                      • 1138

Samaga ikka, ainult u-sid mõnevõrra rohkem. Vanaks sõbraks kutsusin sind sest see sa ju oled pokkerit pole vist koos mänginudki :P

Comment

• lenn17
                        Jube Noob
                        • Jul 2009
                        • 163

Juuli kuu kokkuvõte

Juuli kuu downswing on lõppenud, mingit haiget heaterit ei ole veel tulnud. Õnneks suutsin PK2k Q, saada 160€. Reik backi tuleb kuskil 3000kr.- jagu. Seega juuli kuu ainult +3000kr.-

Comment

• 50CandyJoe
                          FPP Pro
                          • Jan 2009
                          • 253

ohoh dejavu tunne tekib sinu topicut lugedes. Luckboxisin trios NL4 ja NL10-s, iga kuu sai korralikult cashoute tehtud, aga siis tutvustasin end HEMile ja üleüldse süvenesin rohkem strateegiatesse ja vaatasin õppevideoid ja lugesin raamatu läbi ja peale seda mindset keeras täiesti ära ja ei biidi enam isegi NL10 >:( Peale seda on vaimne tervis nii korralikult persse keeratud (tavaliselt sai pelatud peale 12h tööpäeva veel 2-3h pokkerit või vabal päeval praktiliselt terve päeva), et kui ma praegu mängin mõned tunnid päeva jooksul, siis õhtul magama minnes tunnen, et pea on nagu pulki täis ja unele saan heal juhul alles vastu hommikut :'(

Comment

• lenn17
                            Jube Noob
                            • Jul 2009
                            • 163

Proovisin NL10 ja NL20mnes HEMi kasutada ... mõtetu. HEMi kasuta ainult enda käte analüüsimiseks.

NL10 ja NL20 tuleb teha lihtsat solid mängu ja küll makstakse käed kinni P/F tuleks ka jälgida toa valikul. Lihtsalt ise ei tohi teha halbu otsuseid, halbu calle. Ja mis peamine notsid on microgamingus madalatel limiitidel asendamatud.

Comment

• Keiss
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 1592

Kinnitan.

Comment

• -andres-
                                Moderaator
                                • Oct 2008
                                • 4546

Kindlasti saab ka ilma hakkama, kuid kahjuks pole mul 24'l laual mängides ise võimalik kõike fishe aega tähele panna. Seega on temast abi küll :).

Comment

Working...