Mart (Hopeless7)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • -andres-
    Moderaator
    • Oct 2008
    • 4546

Re: Mart (Hopeless7)

Probleem pole paraku lihtsalt selles, et 500 postitust täis pole. Enne kui teha diili teema, tuleks selle mustand saata mõnele adminnile/modele, kes teistega arutaks ja otsustaks. Ei päästa ka selle eest 2000 posti :/.

Comment

• lenn17
      Jube Noob
      • Jul 2009
      • 163

Saatsin Estpatricule ja Rankale. Ranka obv ei vasta, Estpatric ei tegele selliste asjadega. Kirjutasin Rankale msn, obv ei vasta. Tundub et mell sai päris kiirelt Rankalt loa kätte. Noh vähemalt on kõigile modedele/adminnidele näha minu teema :).

Ometigi ma ei hakka iga kui viimasele modele ja administraatorile nüüd oma osakute müügi topicut saatma ometigi, või peaksin? Esmaspäeva õhtuks asi ei lahene, vastuseid ei saa - ei jää muud üle kui iga kui viimase mode ja adminnile siis kiri saata.

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• nikitheone
        Mr. Puujalg
        • Aug 2009
        • 6446

imo ei ole raske oodata ka 2-3 päeva. ära unusta, et moded teevad kõike seda vabast tahtest ja ajast.
        &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• lenn17
          Jube Noob
          • Jul 2009
          • 163

Niki, päris nii see ka ei ole. Olen väga kindel et pokkeriprode portaal on väga kasumlik sait omanikele. Obv moderaatorid liigutavad ennast vabast tahtest.

Comment

• nikitheone
            Mr. Puujalg
            • Aug 2009
            • 6446

jään enda arvamuse juurde, et ei ole raske paar päeva oodata.
            &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• lenn17
              Jube Noob
              • Jul 2009
              • 163

Täna siis lõpuks saabus vastus, grilliti mind ikka päris mitu päeva.

"Lihtsalt seletades, viies läbi jah/ei küsitluse juhtkonna hulgas, peab seekord paraku selle tulemusena su diili teema lukku jätma."

Isiklikult arvan, et kogu see kamm jääb selle taha, et pole piisavalt palju "sõber moderaatoritega", pole Rankaga joomas käinud jne. Mingi punt inimesi käseb - laseb -> hääletamine käib, kas keegi teab seda tüüpi aa ei tea noh kanname maha.

Comment

• ranka
                Miljon Põhjust Kodus Olla
                • Sep 2008
                • 36444

Algselt postitas lenn17 Vaata postitust
                Täna siis lõpuks saabus vastus, grilliti mind ikka päris mitu päeva.

"Lihtsalt seletades, viies läbi jah/ei küsitluse juhtkonna hulgas, peab seekord paraku selle tulemusena su diili teema lukku jätma."

Isiklikult arvan, et kogu see kamm jääb selle taha, et pole piisavalt palju "sõber moderaatoritega", pole Rankaga joomas käinud jne. Mingi punt inimesi käseb - laseb -> hääletamine käib, kas keegi teab seda tüüpi aa ei tea noh kanname maha.
                Vanasõna: Enda silmis palki ei näe, teiste silmis pindu küll

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

Niki, päris nii see ka ei ole. Olen väga kindel et pokkeriprode portaal on väga kasumlik sait omanikele. Obv moderaatorid liigutavad ennast vabast tahtest.
                  Sul on 100% õigus, et PokkeriProd.com portaal on kasumlik portaal. See tähendab, et tänu rakebackile oleme plussis AGA see pluss ei ole meeletu ning tunnitasu, mis me oleme uputanud siia on vääääga väikene - kindlalt alla kümne krooni tunnis. Oleks need tunnid uputanud pokkerisse oleks tunnikas olnud vähemalt $30 tunnis... Palju on meie kahjum???!

Oo ja unustasin, et selline KASUMLIK TUNNITASU tiksub ainult minu ja TIGRANO taskusse ning teised moderaatori härrad ei saa KOPIKATKI siis sooviksin mina küll, et moderaatorihärrradele, kes töötavad PokkeriProd.com portaali heaks OMAST VABAST tahtest, antaks rohkem austust. Seal hulgas ka nende (ja meie) otsustelre rohkem respekti.

Comment

• lenn17
                    Jube Noob
                    • Jul 2009
                    • 163

Ma ju ütlesin, et ma tean et moderaatorid liigutuvad ennast vabast tahtest.

Vanasõna: Enda silmis palki ei näe, teiste silmis pindu küll

Sul on õigus, postitasin müügi teema enne loa saamist. Aga juu siis on mul kopp ees ja ikkagi näen seda pindu teie silmis. Sest minu pesonaal kirjale sa ei vastanud, ometigi postitad foorumis, inimesed avavad Diili all topicuid sinu loaga.

Vabandan, et postitasin osakute müügi teema, enne loa saamist Diili topicusse. Palun taasavada minu osakute müügi teema
                    Last edited by lenn17; 19.05.10, 08:07.

Comment

• -andres-
                      Moderaator
                      • Oct 2008
                      • 4546

Ma ei taju enam midagi. Ranka oli teadlik sellest, et said minuga ühendust ja kui mina olin juba vastanud, et arutame seda teistega, siis Ranka peab veel omakorda ise sulle kirja saatma ja täpselt sama ütlema?

Comment

• lenn17
                        Jube Noob
                        • Jul 2009
                        • 163

Ranka oli teadlik, et laupäeval rääkisin sinuga andres msnis. Või ranka oli teadlik, et teisipäeval võeti vastu otsus minu teema lukku jätta?

Kui ranka oli teadlik, et laupäeval rääkisime, ning jutuks oli, et pole piisavalt modesi/adminne online, et saaks sellist asja otsustada siis imelik, nii paljud on saanud oma loa teema postitada lihtsalt nii et ranka on lubanud.

Kui ranka oli teadlik, et teisipäeval mulle seline vastus tuleb, siis ongi küsimus, mis toimus vahemikus reede-teisipäev? Suuremahuline ignoreerimine?

Kui on okey, siis sooviks teada, mis põhjustel mu osakute müügi teema lukku jäeti? Ebasobiv pealkiri? Halvasti konstrueeritud postituse sisu? Vähene postituste arv? Pole lihtsalt piisavalt kõva mees? Ükski moderaator ei tea minust midagi - ala kasutajanimi ei tule tuttav ette?

Milliste kasutajate puhul siis Ranka annab koheselt loa, milliste puhul on vaja pikka ja vaevalist hääletamis süsteemi?

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

http://foorum.pokkeriprod.com/showthread.php?t=168

Comment

• lenn17
                            Jube Noob
                            • Jul 2009
                            • 163

1. peate omama VÄHEMALT 500 POSTITUST
                            3. saama loa pokkeriprod.com foorumi juhtkonnalt. Et saada luba, selleks tuleb saata diili mustand suvalisele foorumi administraatoile/moderaatorile, kes vaatab teiste moderaatorite/administraatoritega diili punktid üle ning annab vastava loa;

Põhjuseks on siis ilmselgelt, et ma ei ole teinud 500 postitust. Damn küll, andres ütles et see ei ole põhjus. Ilmselgelt oli mell siis väga lucky, et ta sinult spetsiaalselt sai loa postitada oma stake küsimise teema oma 377 postitusega.

Comment

• -andres-
                              Moderaator
                              • Oct 2008
                              • 4546

IGA DIILI KÜSIJA JÄLGIMA. KUI TA SEDA EI TEE PANNAKSE POSTITUS LUKKU VÕI KUSTUTATAKSE ETTE TEATAMA NING VAJADUSEL EEMALDATAKSE KASUTAJA FOORUMIST TEATUD AJAKS VÕIK ALATISEKS!

3. saama loa pokkeriprod.com foorumi juhtkonnalt. Et saada luba, selleks tuleb saata diili mustand suvalisele foorumi administraatoile/moderaatorile, kes vaatab teiste moderaatorite/administraatoritega diili punktid üle ning annab vastava loa;

Miks asi venis? Sellepärast, et tahetigi teada võimalikult paljude juhtkonna liikmete arvamused. Ja pole vaja mõelda, et sealt tulid miskid põhjendamata jah/ei vastused.
                              Iga nõusoleku/vastuolekuga põhjendati ka oma seisukohti. Samuti ei ole vaja nüüd tsiteerida ja kirjutada, et ütle need põhjused, sest kellelegi me päris niisama nüüd küll kätt ette ei pane.

+Postide arv on küllaltki tähtis, kuid nagu oled näinud, siis sobiva küsija, hea ajalooga ja tulemustega persoonide puhul, ei ole see määravaks faktoriks.

Comment

• lenn17
                                Jube Noob
                                • Jul 2009
                                • 163

Äitähh Andres, nüüd on vähemalt hing rahul.

Comment

Working...