Mart (Hopeless7)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • lenn17
    Jube Noob
    • Jul 2009
    • 163

Re: Mart (Hopeless7)

1 käsi: vastasel pool stacki, aga ta ta preflop tõste ei olnud piisavalt suur ju. 3BB sobib calliks. Oleks 6BB oleks fold.

2. käsi: jah six handedis oleks võinud preflop tõsta. Aga pigem teen seda madalatel limiitidel buttonilt. Ja vastane oleks obv suht suure tõenäosusega BB-l tõste ära callinud, tulem oleks sama olnud.

3. FRis midposist 55 küll vast mõistlik ei ole. Jah oleks võinud rohkem panustada flopis, kahjuks oleks tulem sama olnud taas. AA vend oleks kindlasti allinn pannud sest masti tõmme maas. Ja masti ostja oleks ikkagi nuppe panud tänu pot odsidele.

4. Min reise ma ei tee üldse iga kuu vast 1-2 korda:D.

5. Olen nõus.

Üldiselt madalatel limiitidel pole vahet kas tõstad paaridega või mitte. See on mu isiklik arvamus. P/F +35 laudades eriti. sest alati tahab keegi preflop panustada. Isiklik arvamus vähemalt.

Comment

• vapsik
      Klubi Liige
      • Apr 2009
      • 5462

No kui arvad, et tulem sama ja vahet pole, eks siis lase edasi samamoodi. Edu!

Comment

• levis
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 1557

Implied oddsidega ~14:1, tundub igati piisav, et callida.
        Positsioon küll varajane ja tagant võib tulla tõsta, et kui laud väga agro ja preflop 3bet lahmijaid on palju, siis pole ka fold paha käik. Samas kui preflop loose passiivne laud, siis 101% call.
        Postflop vastase bet peale tõstaks gramm rohkem, aga võib-olla 0.9$ mängib isegi paremini kui tal näiteks QQ vms., eks see oleneb vastasest.
        Obv preflop raise! Võib ka limpida kui näiteks lauas on mõni maniakk, aga limpimist õigustada väitega, et tulemus oleks sama olnud, see on leak analüüsivõimes. Siin on Vapsiku imestus ja pahameel täiesti mõistetav.
        Overlimp ok, aga raise ja reraise peale selge fold, saame kuskil ~8:1 implied odds, set mining ei tasu ära!
        Preflop ise mingi % tõstan, mingi % kah limbin.
        Flopis minraise tundub selline algaja lüke, et kardetakse klient kaotada. Samas flopi minreraise on tihti just väga tugeva käe märk ja kui vastas juhtub regular olema, siis süttivad tal kohe ohutuled! Obv postflop ei foldi me siin mitte kellegi vastu mitte kunagi.
        (kiikab Vapsiku kommentaari suunas, sest ise ei oska midagi tarka ütelda)

Üldiselt jäi mulje, et hea käega lähed veidi liiga tihti ja liialt minraise ning slowplay režiimile, see on algajatele väga kombeks, aga mida kogenum mängija on, seda vähem ta kipub sellist nalja tegema.

Hiljuti oli üks drastiline juhtum NL25 peal, kus vastane tegi preflop minraise, postflop igal tänaval minbet ja kui maas oli 589JQ (3 ristit) ning ma lükkasin all-in, siis ta callis oma fullstackiga ning näitas AA.

Comment

• Keiss
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 1592

Jah mulle ka ikka meeldib 22ga utg tõsta ning reraise callida ja setmineda ning sel juhul saan välja sellised 106s käed, kes masti tahavad osta ning tunnen end setiga üsna kindlalt. SAMAS kas me mitte ei tahaks FD ostjate vastu setiga allini saada flopis? Aga ära neid overseti käsi pane, see on lihtsalt räme ebajopp ja keegi siin midagi väga aidata ei saa. Pane parem mõned muud standard käed. Osaliselt on õige muidugi oop openlimpida sel tasemel eriti kui on palju shortstacke ja positsioonil väga agressiivsed mängijad. Tohutult palju on ikka neid olukordi, kus paned väikse paariga raise sisse, tuleb reraise või shorti allin ja selle call ning siis, mida siis teha eksole...foldid lihtsalt ja vaatad kuidas KJ ja A10 omavahel flippavad vms ja foldid oma väiksema PP ära ja vaatad flopis kuidas set oleks korraliku poti koju toonud.

Aga jah näita rohkem käsi, kus oleks saanud teha nii või naa, aga läks hoopis teistmoodi. Overseti koha pealt näiteks pole midagi öelda, bad luck lihtsalt noh! Prima on rigged ju.

Comment

• -andres-
            Moderaator
            • Oct 2008
            • 4546

Algselt postitas Keiss
            Jah mulle ka ikka meeldib 22ga utg tõsta ning reraise callida ja setmineda ning sel juhul saan välja sellised 106s käed, kes masti tahavad osta ning tunnen end setiga üsna kindlalt.
            What? lol.

Comment

• pastilaa
              kuum poiss
              • Apr 2009
              • 7518

Kui fullstackide juures peab väikse pocketiga ühe vastase vastu setmine`imise eesmärgil callima üle 10bb tõsteid, et floppi näha, siis on see mäng matemaatiliselt juba -EV! Ideaaljuhtumil oleks piiriks 14bb, kuid siit läheb maha rake + enamikel juhtudel ei õnnestu vastaselt saada pooltki stacki.

Comment

• LuuK
                Vana Tegija
                • Dec 2008
                • 1138

Algselt postitas -andres-
                What? lol.
                eino. prima on rigged ju. halvem käsi võidab. seega - tuleb halvem käsi preflop iga hinna eest välja bettida et parem käsi sisse jääks. siis juba lebo postflop suckout teha. iisi.

Comment

• Keiss
                  Pokkerihai
                  • Oct 2008
                  • 1592

Mis asja, kui NL20-s raiseda 0.80 ja standard reraise tuleb sealt 2.60 ja vastas full stack siis ma ei näe põhjust foldida seal. Callida on 1.80, et võita 20.
                  Ja tihti seal veel minreraisetakse ka oma monsteriga sh. saab veel mitmekesi flopile mindud. Ülepaar seal ei foldi pea kunagi. Kus see -EV siin on? Sel juhul peaks kõik väiksed PP-d foldima või openlimpima, et asi kasumlik oleks vä? Lisaks ma tahan jätta endast muljet kui loosest mängijast, kes callib igale poole ja tõstab pidevalt, et headele kätele valuet saada.

Comment

• -andres-
                    Moderaator
                    • Oct 2008
                    • 4546

Ehk callid 3betitud potis oma väikseid pocketeid, et postflop HU'is olla villainiga ja setmineda. Siin on mille üle mõelda.

Comment

• Keiss
                      Pokkerihai
                      • Oct 2008
                      • 1592

Äkki siis aitad mõelda või ütled ette, mis on õige? :o

Comment

• lenn17
                        Jube Noob
                        • Jul 2009
                        • 163

Ma täpselt ei saa aru väitest, et mulle meeldib slowplaytada? Ma EI SLOWPLAYTA, va juhul, kui on mõistlik - rahade sisse saamiseks.
                        Eile oli väga destruktiivne päev. Kaotasin kõik flopist või turnist allinni mindud käed. -170E sisuliselt -12BI kuna NL10 ja 20 segamini.

http://www.pokerhand.org/?4749669 - Liiga vähe preflop raisesin 1,4 oleks mõistlik olnud. Sellisel juhul oleks ET58 vast ainukesena callinud. See on note, et ta alati setmainib. Flop oli tegelikult hea. Aga oli natuke palju vastaseid. Bluff reraise, ei tea kas sa vähe pandud. Siiamaani tegelikult ei mõista miks ET58 sellist hero mängu tegi. Turnil obv 3mas viga oleks tulnud A) ise panustada B) tsekk foldida. OBV oli see sessi lõpp ja tilt. Halb mäng.

http://www.pokerhand.org/?4749461, <- ärge hakake mõtlema et QQ prelfop allinnide callimine mul standard muuv on, vastane 10 kätt mänginud iga käega tõstis, 3 korda oli juba PF alliinni vajutanud. http://www.pokerhand.org/?4748439, http://www.pokerhand.org/?4748536 - eilsed standardkaotused, mis viskasid leili ülesse ja kuna need just vihale ajasid sai need ülesse pandud. Eks neid kaotusi oli veel.

http://www.pokerhand.org/?4749432 - sellist olukorda nimetate te siis slowplayks nagu ma aru saan, olukord kus mul on maja rea tõmme masti tõmme maas, peaksin kohe flopist allinn vajutama? Turnis panin ise juba donk beti. Okey, miks donkbet? Sellises olukorras ma A-meelitan bluffi, B - lõpuks keegi näitab, et tal ka midagi on. Oletame, et oleksin flopis pannud pott. Oleks callinud ainult 96 omanud vastane. Foldinud oleksid võimalikud rea ostud, masti ostud. Turnis oleks sisuliselt ikkagi nupud sisse läinud, riveriks tulem sama. Minu peamine eesmärk on käega raha sisse saada. Senikaua kuni ma turnil tunnen, et ees olen allinn vajutan calli saan on minu arust kõik supperluks, ja nii peabki pokerit mängima. Kui sa oled 80-20 Ees, siis sa tahad ju nupud sisse saada turnis, ja kõik ning kui saad mõne surnud käe, näiteks rea või masti ostu nupud ka veel seda parem. Tegelikult see jälle selline olukord, et see standard bad beat midagi arutada ei olegi. Kui võibolla, seda kui hästi turnis nupud sisse sain.

http://www.pokerhand.org/?4749197 - oppa selliseid käsi oli eile mitu, see jäi kripeldama. Kui sul on fish vastas, ja flop suhteliselt kole, mida teha. Okey oletame, enamasti kui fish hitib ta paneb allinn, fish callib, siis tal ost või ta millegile pihta saanud mingile mid paarile vms. Leian, et kaart 3 kohe kindlasti fishi ei aidanud ning oleks tulnud allinn lükata, oleks saanud poti maha või kaotanud rohkem. Ütleme nii, et ei teagi mida ta mõtles, ta kindlasti luges oma aute turnis, et iga masti kaart annab talle rea, lisaks tal auku rida, äkki saab K9-oga millegile pihta, sest tal kohe selline tunne et vastas AQ ja tal ikkagi nii palju oute. No umbes selline mõttekäik neil alati.

http://www.pokerhand.org/?4749112 - supperluks read, notes AK AQ mängib üle. Vahetult oli just kaotanud mingi potti, ehk pool oma stackist. Flop sobis tegime kohe nupud. Üldiselt selliseid olukordi, kus ma sellises olukorras nupud teen iga kuu vast ainult 3-4.

http://www.pokerhand.org/?4748967 - sitt olukord, top sett ka veel, ohjah. Fishi on alati raskem käe peale panna. Nice hit, ise panin ta masti ostu peale oma AQ-AT. Või siis hittis samuti setti. Ehk mängisin oma kätt üle, see sama tont ostis ka ennem oma masti ja sai mult siis samuti duubli seekord riveril, turnist allinn tõstmata flop mul 2 paari noh siuke suht shorti ta ka eriti setti ei kartnud. Ehk vägevalt hittis mu vastu 7E tuli ja 30mnega läks kõik minult saadud. Kuidas teil muidu top setti foldimisega on?

http://www.pokerhand.org/?4748545 - oppa, lõunane nitti hord settmainerite faking kari. Nii ta on, fishidega mängin üht moodi regularidega teistmoodi. Regularidega peab ka mingeid unreal moove tegema ja suited connectorid väi gäpperid selleks ideaalsed igast positsioonist. Ärge jälle kujutage, ette et see mingi standard moove kui P/F lauas 35+. See move tehtud ikka mingi 30% P/F juures kus regularid AK- callivad ja aint AA KK reraisevaad teised käed limp.

Comment

• pastilaa
                          kuum poiss
                          • Apr 2009
                          • 7518

Algselt postitas Keiss
                          Äkki siis aitad mõelda või ütled ette, mis on õige? :o
                          Häda on selles, et isegi ahvi vastu, kes nuppe paneb (80/40 mees ntx) on su 22-77 parimal juhul preflop "nullis", coinflipi käsi (vs suvalised ülekaardid). Sa sisened siis poti praktiliselt ilma igasuguse showdown valueta. Sa callid 3beti üle seti kasulikkuse - järelikult pead sa oma käega olema valmis ikkagi showdownile minema. Enamikel juhtudel on flopis kolm ülekaarti...koledad lood.

Comment

• flipmachine
                            Pokkerihai
                            • Jul 2009
                            • 1857

et siis sina oledki see Hopeless7 Eestist , kes pidevalt girindis laudades :D ..krt kus olen sinuga maid jaganud ja minu hem annab teada , et minu 15 € on sinu käes ;D

Comment

• Ämmapets
                              Jube Noob
                              • Oct 2009
                              • 171

Ohjah, lugesin seda juttu siin ja klapib ka minu viimase kuu mängudega. Setid ja read hävivad mastidele, mingid ulmevennad on kogu aeg lauas, kel luckbox töötab sajaga, riverisse hititakse kõik, kui vastasel on kasvõi 1 % võimalus hittimiseks, siis see ka sinna tuleb jne jne. Bankroll läheneb kindla sammuga ühele ümmargusele nr-le...

Comment

• lenn17
                                Jube Noob
                                • Jul 2009
                                • 163

flipmachine - mis nimega unibetis mängid? Kui minuga palju maid jaganud oled, siis kuidas mu mäng tundub?

Üldiselt miskipärast on igasugune drawimine unibetis väga IN. No tõesti nad kõik arvavad, et see on nuts. Miks - ei tea. Imre (võis ka keegi teine olla), kes ütles, et kui ta paneb vastase masti ostu peale, näiteks teeb talle min raise panustab ise flopis näiteks, siis ta ei reraise teda vaid callib ja turnis kui masti ei tulnud surub allinni.

Täna mänginud miskine 400 kätt, hetkel 3 korda mul KK vastas AA.
                                1. Preflop allinn mängija vastu kes oli 2 kätt mänginud lauas.
                                2. Tehti min reis mu tõstele preflop, laud Q high. panin c-beti. Call, turnis tuli kolmas masti kaart maha mul võimalik K high masti ost. Panin ikkagi mingi panuse jälle call, riveril neljas masti kaart, potis miskine 10E, panin 1E, vastane call, näitab AA ja võitis nuts mastiga:S, unreal käitumine..
                                3. Jälle min reis preflop mu tõstele, note juures AA-ga min reis preflop. noh callisin ära. Flopis tsekk ta mingi pool potti callin, turnis tuli 3mas masti kaart maha mul jälle masti ost K high, Aga ikkagi tsekkasin sest olin kindel vastasel AA. Vastane nagu midagi kartis, ei tea mida, panustas mingi 1/3 potist, ma call, riveril neljas masti kaart, noh 4E alles panustan 3E vastane call ja tal AA võitsin K high mastiga.

Ja teist korda täna mul AK flop Kxx - vastane tsekk, ma panen C-beti, call, turnis castane tsekk ma pool potti tundub kahtlane, vastane call riveril vastane tsekk ma tsekk vastasel AA. Ja faking 2 korda nii.

Ehk siit järeldubki, et pole midagi teha, koguaeg halvad olukorrad lihtsalt koguaeg. Siit tegelikult tulebki probleem, et võita oskame me kõik. Aga osata kaotada, ja vastavalt olukorrale võimalikult vähe see on skill. Aga tõesti raske ju. Tundub natuke ebarealne ka et koguaeg vastastel AA kui sul KK, aga näe on ja väga tihti.

Sisuliselt võib öelda, et 3 kuud halba runni.

Opp ja tuligi 4jas KK VS AA ja kaotus, preflop allinni näol. Mängin ilmselgelt oma KKd üle vast. Aga no tihti ma ei taha foldida eriti KK-d ja eriti täna vittu küll palju neid AA.si siis vastastel on:P.

Aga on, MOTT

Comment

Working...