Mart (Hopeless7)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • lenn17
    Jube Noob
    • Jul 2009
    • 163

Mart (Hopeless7)

Tere, olen pokerit mänginud peaaegu, et aasta. Alustasin 0llist freerollidega, ehitasin nii trios kui unibetis BRi ülesse nullist.

Pokerit hakkasin mängima lihtsalt põhjusel. Iga kuu jäi paari tuhat krooni puudu. Ja nagu imeväel biitisin kohe algusest peale pokerit.

Esimest korda kandsin 1000 kr välja mõtlesin oi bljää see on lagi rohkem poleks tahtnudki. Järgmine kuu 4000, oi oi vapsee tööl ei peagi nii käima ju. Alates detsembrist tulid juba +20.000k numbrid ning raha voolas. NL10 ja NL20mnes iga kuu +20.000 stabiilselt teenida on minu arust hea näitaja. Enesekindlus oli hea, miskit ei kartnud, BRi hoidsin samuti ala 200E ligidal sest rohkem polnud vajagi grindisin - nittisin õigel ajal donkasin probleemi ei olnud. Mõned downswingid olid, aga need kestsid päev kaks. Parim näide oli see, 9 aknaga nittides 4h jooksul ei saanud ühtegi setti, parim paar oli TT ja parim käsi AQ <--- see tundus ulme aga vähemalt blindid sõid ainult. Ja floppi vaatamine.

Veel juuni +20k ehk siis täpsemalt 162kr tunnis.

Käes on juuli. Miskit on katki, juba tervelt 2 nädalat. Mind set paigast ära. Kaarti ei tule. Käed ei parane. Setid põlevad. Top paarid põlevad. Flushid purustatakse riveril. Tildi hoos kaotan veel madalamate flushidega nõrgema 2 paariga jne. Jah jah, tilit on paha aga igapäev seadistan ennast paika. Puhkan, söön, käin spas ikka sukkitakse hittitakse minu vastu ära.

Kuna loll ainult arvab, et süüdi on kaardi jooks. Siis kaldun arvama, et mu mängus on midagi nüüd viga. Kuskil on midagi valesti.

See on käesolev kuu.
    Eelmine kuu..

ja veel enne seda.. veebruar, aprill.

Igatahes. Mis teha? Pokerist on saanud hetkel minu ainuke sissetuleku allikas. Mäng katkine, tähendab palju probleeme. Oleks keegi nii hea vaataks üle mu käed. Taoks jalaga perse ja ütleks,mis valesti teen. Sest enda mõistus enam ei.. peab tunnistama, et ei saa hakkama. Käsi võib vaadata www.pokerhand.org kasutaja lenn17 või Hopeless7.

Raha pole, aga mõne õlle ikka teeks välja, kui keegi pro viitsib HEMis mu käsi üle vaadata ja ka väheke HEMi seadistamist õpetada. Tänan juba, ette abi eest. Vabandan trüki vigade, komade puudumise ja kohmaka lauseehituse pärast. Russiii Standart platinum on päris hea. Kui olen pmteliselt bustoks läinud:P.
  • lenn17
    Jube Noob
    • Jul 2009
    • 163

Re: Mart (Hopeless7)

Postitan siis ka oma pähe saadud käed, mida viitsisin pokerhandi ülesse panna, kahjuks ainult tänased

Suht standard kaotused. Vastasel tihtiparem käesi tõenäosuse mõttes. Aga kaua see jama kestab? Ei saa ju mängida mõttega, et olen koguaeg taga.

Comment

• variatsioon
      Pokkeritark
      • Nov 2008
      • 5849

Arvatavasti downswing keeras su mängu/mindseti tuksi.
      Tildid liiga palju ja üldine tase on pask..
      mis su statid on?

Soovitaksin:
      natukene pokkerist puhata - aitab tildi vastu
      laskuda limiidist alla - aitab enesekindlust taastada
      mängida väga basic tight pokkerit. hoia oma VP$IP alla 13. - basic toodab alati + aitab tildi vastu

http://www.pokerhand.org/?4467712 fold turn! kõige tõenäolisem on AK(FH(0outi)) või siis Kx(8outi) = pot oddisd puuduvad(ja implied oddsid on suht kehvad kuna sa ei saa value bet/raisida eriti.)
      http://www.pokerhand.org/?4467617 reload! või mine väiksemasse limiiti. Fold preflop! KT ikka parajalt pask käsi.
      http://www.pokerhand.org/?4467522 kindlasti foldi preflop!

http://www.pokerhand.org/?4465885 võid bet/all inida turnis..AJ, JQ, AT saab valuet ja vastase ranges ei ole eriti kunni.. AK raisib pres ja foldib flopis beti peale.
      http://www.pokerhand.org/?4465856 KK cbeti flopis rohkem. üle 80% on norm.

Comment

• leits
        Hundinui
        • Apr 2009
        • 9562

20k kuus? Nl20s? 100 buy ini kuus teha`? Neid graphe ma tahaks küll näha .. mina seda ei usu ennem kui ma näind pole ..

Comment

• Dogers
          Pokkerihai
          • Dec 2008
          • 2500

triobeti nl20s :O?

Comment

• Keiss
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 1592

Algselt postitas leits
            20k kuus? Nl20s? 100 buy ini kuus teha`? Neid graphe ma tahaks küll näha .. mina seda ei usu ennem kui ma näind pole ..
            Ma võin seda isiklikult kinnitada. Ja ta mängib ka NL10-s ehk siis rohkemgi kui 100 BI kuus. Samas turnadelt tuleb ka tavaliselt veidi lisa.

Comment

• -andres-
              Moderaator
              • Oct 2008
              • 4546

See viimane graafik. See veidi sürr pole? 7k kätt ja graafik näbe välja nagu oleks nl2's 50k kätt järjest ülesse rühitud :?. Samuti tähendaks see kuni nl20 mängides 100+BI 7k käega, ehk 150bb/100le joosta 7k kätt :/.

Comment

• leits
                Hundinui
                • Apr 2009
                • 9562

Algselt postitas Keiss
                Ma võin seda isiklikult kinnitada. Ja ta mängib ka NL10-s ehk siis rohkemgi kui 100 BI kuus. Samas turnadelt tuleb ka tavaliselt veidi lisa.
                omfg poleig midgai tahta. tüübil oli unreal hiiter .. nyyd tõmbas tagasi ja m2ngu ei biidi enam? liiga standard. vaadates käte arvu ja teenitud raja .. dude see oli mingi sick run ka. mis ta mõtles et see kestab terve igaviku?

Comment

• Davy
                  Vana Tegija
                  • Oct 2008
                  • 1341

see 6k käega graafik on NL20 oma ? .... Kui nii siis dude ur doomed for life...quit prima ja go play somewhere else.

Comment

• farik666
                    Klubi Liige
                    • Oct 2008
                    • 834

miski 1,5 kuud tagasi mängisin ka unibetis.. suht tihti olime samades laudades... ja minu HEM annab sinu kohta.. 2100 kätt.. mida on üll imevähe aga:

VPIP: 15.7
                    PFR: 3.3

muud statid pole vist olulised.. kuna sample liiga väike.... ehk siit saab välja lugeda et oled liiga passiivne preflop 15/12 stiil oleks kasumlikum... niiet põhimõtteliselt kui otsustad mingit kätt mängida raise alati preflop...

Comment

• Ajuvaba
                      Grinder
                      • Oct 2008
                      • 634

käed ei ole standardid, võibolla mõni üksik. Suured vead mängul sees. Põhitõed ei ole selged. PFR on paigast ära jne...Ei oska kommenteerida neid võite ennem, aga sellise mängustiiliga sa kindlasti pikas perspektiivis võitja ei ole. Võta aeg maha ja loe foorumeid ja raamatuid.

Comment

• rohelinekonn
                        Klubi Liige
                        • Nov 2008
                        • 3808

MUl 1200 kätt sinu kohta VPIP 19,5 PFR 4,8

Comment

• EGERT
                          Vana Tegija
                          • Mar 2009
                          • 1042

uh, 6k käega nii joosta?
                          ???

Comment

• lenn17
                            Jube Noob
                            • Jul 2009
                            • 163

Selle viimase graafikuga on midagi valesti tõesti..Käte arv on 10x väiksem kui peaks. Kahjuks on see pilt ainult alles, ning ajaloo kustutasin ära enne 1kuulist puhkust. Pluss 20k sees on ka turniiridelt, SNG reikbackid, boonused jne. Mingit unreal hiiterit ei olnud, lihtsalt enam ei oska mängida. Liiga fishi liiga donky? Samas teiste regularide vastu on ääretult raske mängida kui setmainid ainult.

See kuu:
                            Hands: 15201
                            PFR 5.5
                            3BET 2.3
                            PostflopAgg 1.71 (21.6%)
                            W$SF% 31.8
                            WTSD% 26.0
                            FlopCbet% 84.2 (fold 63.3)
                            TurnCbet% 48.1 (fold 33.3)
                            RiverCbet% 75.0 (fold 62.5)

Eelmine kuu:
                            Hands: 27619
                            PFR 4.7
                            3BET 2.0
                            PostflopAgg 2.16 (24.3%)
                            W$SF% 31.8
                            WTSD% 23.3
                            FlopCbet% 91.5 (fold 66.2)
                            TurnCbet% 53.4 (fold 27.2)
                            RiverCbet% 76.9 (Fold 33.3)

Okey ja ainuke asi mis on selge, olen maksnud paljudele nende käed kinni riveril. Lihtsalt olen tahtnud väga väga näha, et mis neil ikka käes on. Erinevalt eelmisest kuust, kui foldisin kergemini just nimelt riveril siis.

Comment

• PokerDevil
                              Vana Tegija
                              • Oct 2008
                              • 1177

Viimane graph anyway ainult Holde cardside peal ju.

Julgen pakkuda, et ainult pocketid.

Comment

Working...