graafik ilus ja beatid micro stakes, niiet gj selles m6ttes
teises m6ttes aga 4-6 tabler 20-30bi brmiga 6max m2ngija j6uab miljon k2ega 20x kaugemale kui sina
ei tahtnud halvasti 6elda, lihtsalt kommentaarid nagu "impressive, dominating" jne on minu arust ylepingutus
//
eks igalyhel oma eesm2rgid, lihtsalt kirjutasid et t66k6rvalt seega pole pro niiet oleks v6inud veits k6rgemal kasv6i proovida, kui n2ed et ei beati v6id tagasi grindima minna ju aga sul 100nl norm winrate ja 0 k2tt 200nl
just nimelt. eks need dominating etc olegi huumor. obv ma suvaline mikrovend pokkeris ja ei pretendeerigi kõva mängija tiitlile.
mul puudub igasugune ambitsioon:
* saada baltikumi parimaks pokkerimängijaks
* mängida NL200+ üks käsi, sest saaks siis q_q käest feimi
P.S. endiselt sooviks teada, mis limiitidel, kus ise tegutsed? vihjeid? võibolla oledki mendisugune dominaator rahalaudades - sellisel juhul respekt ja gg. seni aga liigitud oma käteteemade postitustega / üldise suhtumisega minu silmis kergelt "printer" kategooriasse.
* mängida NL200+ üks käsi, sest saaks siis q_q käest feimi
pole vaja niimoodi 6elda minu arust, ei tahtnud halvasti 6elda, nagu sa ise ytlesid on see tavaline tulemus mida ma ka ytlesin oma postis. muidu mulle su levelid jne meeldivad niiet keep up
P.S. endiselt sooviks teada, mis limiitidel, kus ise tegutsed? vihjeid? võibolla oledki mendisugune dominaator rahalaudades - sellisel juhul respekt ja gg. seni aga liigitud oma käteteemade postitustega / üldise suhtumisega minu silmis kergelt "printer" kategooriasse.
nagu ka sina ei soovi mingit fame-i ja eelistan pokkeri kohapealt j22da anonyymseks teatud p6hjustel
Tahtsin juba ammu üht-teist Leitsile öelda, aga ei suutnud silmast-silma. Õnneks HCC videoblogist sain inspiratsiooni ja siit ta tuleb. Tervitustega sulle Tartusse!:
Comment