MTT grind /vihakõne vabalava/misogüünide turvakodu#openmic
Collapse
X
-
Re: Kalorite ja MTT grind.
See "katsetamisfaas" tegelikult äärmiselt põnev. Näiteks vaatasin,et equadori lemmik liitrine jim oleks terve mu päevane laks(100 cal saaks veel näksida ka),aga eks me teame,et ega tegelikult ühegi valge inimese menüüst ei jääks ükskki toidukord vahele,ehk siis iga amps oleks otse kuskile "varusse" mida peeglist näeks.
Comment
-
Seal muidugi tuleb mängu see, et kaloril ja kaloril on vahe sees. Jim Beami kalorid on täiesti tühjad, sest toiteväärtust pole, aga õllepuhul on jälle süsivesik.
Aga ju seepärast Ecuador jimmi lõpuni ei joonudki. Jälgib kaalu :D
Comment
-
Tegelikult hakkab tunduma,et ülekaaluliseks saamine hoopis raske grind +distsipliin. Hommik ja lõuna söödud(muide lõuna tõmbas punu nii täis,et paha väheke olla) . Eks see nõuabki alkoholi/mahlasid/muid random süsivesikuid ,et stabiilselt rasvuda. Ma ei tea ,mis valemiga ma veel 1500cal sisse endale vuhan täna. Ja nikotiini võõrutus ka juba hakkab pihta ,sellised minutilised hood , kus kõik ajab närvi ja siuke buzz oleks nagu sees,et ei oska istuda,ega astuda.Last edited by Söönlusikast; 09.09.24, 10:28.
Comment
-
Ega kui vähese kaloraažiga on kõht täis siis sa ei pea ju 1500 kalorit täna veel sööma.
Comment
-
Kusjuures ,ega see baas kaloraaz ka sai kuskilt suvalt võetud. Panin kaalu (122,9)/vanuse(32)/pikkuse(182cm) ja ,et sooviks max 1kg nädalas kaotada-kui keegi leiab kuskilt,et mulle kägu aetud (2300cal päevas) siis võiks kohe sekkuda ja öelda mulle parem nr. Ja mingi hetk sooviks pigem 0.5kg nädalas võtta alla ,et natukenegi rippuvat nahka vähem jääks projekti lõpus. Eks lõpuks hakkab endal ka data sisse tulema (kaal/vööümbermõõt) ja saab hakata adjustima. Prg plaanis kord nädalas ainult neid mõõtmisi teha,ei taha end hulluks ajada.Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitustEga kui vähese kaloraažiga on kõht täis siis sa ei pea ju 1500 kalorit täna veel sööma.
Comment
-
Seda on niisama väga raske õelda sest ei ole võimalik õelda palju sa ennast liigutad (näiteks isegi pokkeri mängimine peaks lisa kaloreid põletama).Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitustKusjuures ,ega see baas kaloraaz ka sai kuskilt suvalt võetud. Panin kaalu (122,9)/vanuse(32)/pikkuse(182cm) ja ,et sooviks max 1kg nädalas kaotada-kui keegi leiab kuskilt,et mulle kägu aetud (2300cal päevas) siis võiks kohe sekkuda ja öelda mulle parem nr. Ja mingi hetk sooviks pigem 0.5kg nädalas võtta alla ,et natukenegi rippuvat nahka vähem jääks projekti lõpus. Eks lõpuks hakkab endal ka data sisse tulema (kaal/vööümbermõõt) ja saab hakata adjustima. Prg plaanis kord nädalas ainult neid mõõtmisi teha,ei taha end hulluks ajada.
Paari nädalaga peaks selguma mis kaloraaži pealt kui kiirelt sa alla võtad
Comment
-
Paar kilo veel saadavad nii,saaks GG praeguse aasta plussi isegi.
Comment
-
@ranka aka kodulehtede võlur.
Surfasin täna ma ringi,et peaks ikka üleliigse rahaga midagi peale hakkama. Keegi soovitas mingit ülihea blogi ka sellel teemal,a ei avane ja viskab mingit imelikku errorit ,oskad aidata?
Comment
-
Müüriblogi ju. Kuna WordPress, siis lahendus on lihtne. Ju mingi plugina konflik, häkitud vms. Lihtsalt järjest kõik kinni panna ja saab asja üles. Iseasi, mis seisus (disain), kuid andmed (andmebaas), mis on põhiväärtus, on vähemalt alles. Tundub lihtne probleem.
E: Ja ju nende endi plugin, mille nimi rahaasjad, seda põhjustabki. Siis veel eriti lihtne.
Comment
-
Krt ma juba muretsesin,et üks väärtuslik blogi läinudAlgselt postitas ranka Vaata postitustJa tõenäoliselt PHP versiooni probleem.
E: Ühesõnaga lumme kusta parandus.
Comment
-
Ei ole. Zone.ee hakkas "trahvima" neid, kes kasutasid vana PHP versioone ja ma ei imesta, kui viga ongi seal. PHP versioon uuendati, kuid pluginas on miski vananenud funktsioon, mis uue PHP versiooniga ei tööta. Sellised asjad õnneks lihtne parandada, kuid tekitavad asjatut peavalu.Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitustKrt ma juba muretsesin,et üks väärtuslik blogi läinud
Comment
-
Turnad on ...
tupiktee :)
Comment
Comment