MTT grind /vihakõne vabalava/misogüünide turvakodu#openmic

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Söönlusikast
    Pokkerihai
    • Feb 2024
    • 3255

Re: Kalorite ja MTT grind.

Kas siis sinul ei olnud vedelike tarbimine elementaarne ? Õnneks mul grindimisega see juba juurdunud ,et kohvi,tee,või sidruni värska pea alati ees,ehk siis ei usu,et järsku vedeliku tarbimine väheneb. Kuna ka nikotiiniga kõik ,eeldan et pigem suureneb vedelike tarbimine. Eeldan olla täiesti ärevil ADHD(moodne haigus mille diagnoosi jagatakse rohkem kui omal ajal toidutalonge) jänes lähinädalatel ja olen leppinud ,et tuleb lihtsalt üle elada 1 minut korraga. Kuna olen ka varem proovinud loobuda,siis tean ette ,et põhivalu algab 3-4ndast päevast. Alguses tuhina pealt oled motiveeritud ja igast rõõmuhormoone täis nagu tupic alguses oli spinnidega .... ja siis tuleb argipäev . Aaa ja miks ma seda üldse kõike teen, mul täiesti tühjast kohast hakkas tekkima juba surmahirm oma elustiili osas. Olid mingid südamepuperdamised , vanus ka juba selline ,et elu roi väheneb iga päevaga. Iga päev ärkad,siis kuskilt valutab. Isegi grindida raske pikalt ,sest toolil niheled pidevalt ja keskendumist segab mugava asendi sättimine pool päeva. Vb lumepallina elustiili muutused tekitavad uut energiat,mida ma isegi ei teadnud ,et mul olemas ja tagasi suunata end micro/lowstakes mugavustsoonist väljapoole. Aga see juba kõrvalprodukt ,kui tuleb siis tuleb see soov kõrgemale ronida,enamvähem suudan ette kujutada mis tööd/aega see võib nõuda-aga see pole eesmärk hetkel

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Ma sain neerukivi siis, kui ma esimest korda kaalu langetasin: https://www.pokkeriprod.com/paksukes...20-000-grammi/

Siis ma ei teadnud mitte sittagi. Ei ole kindel, kas üldse oli sellega seoses, aga suht kiirelt see tekkis ning alles siis kui probleem oli käes, sain teada, et see võis kaalulangetusega olla seoses.

Valud olid sellised, et hakkasin oksendama, aga õnneks väljus ise ja see oli veel omaette ooper. Iga kusemisega tunned, kuidas kivi miski millimeeter liigub. Jõhker valu. Ei julgegi enam kusele minna.

Päevi piinled. Lõpuks kui välja tuli, siis oli sekundiga valu läinud. Käis lihtsalt üks kõlks ja kivi lendas vastu peldikupotti ja kadunud oligi. Võrdluseks seda tundega, et sul on räme pind kuskil käes ja kui lõpuks selle kätte saad, siis koheselt saad aru, et on kõik. Läbi. Hea olla.

Peale seda läksin poodi, võtsin suure rummi ja hakkasin jooma. Ilus päev oli :D

Comment

• ranka
        • Sep 2008
        • 36444

Aa ja kogu protsess kestis miski kuu aega. Neeruvalud tulid ja läksid. Vahest oli valusam, vahest mitte, aga jõhker. Teistkorda ei taha.

Väljumine võttis miski nädala. Joppas, et ise ära tuli. Sellest oleks võinud tulla ka põletikud.

Artsile läksin ka, kuid selleks ajaks kui UH ehk ultraheli aeg saabus, oli kivi juba ise väljunud. See on ka hea näide sellest, et järjekorrad on nii metsikult pikad, et kodus piinled, midagi ei tehta - lihtsalt oota.

Arstid ütlevad, et me ei saa midagi teha, ainult valuvaigistava süsti, et sul pole eluohtlik ja kõik.

Ilmselgel näide meie geniaalset ravisüsteemist.

Comment

• privador
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 3951

Neerukividega vist jah saadetakse emost tagasi? V tehaks emidagi?

Comment

• Söönlusikast
            Pokkerihai
            • Feb 2024
            • 3255

Algselt postitas ranka Vaata postitust
            Ma sain neerukivi siis, kui ma esimest korda kaalu langetasin: https://www.pokkeriprod.com/paksukes...20-000-grammi/

Siis ma ei teadnud mitte sittagi. Ei ole kindel, kas üldse oli sellega seoses, aga suht kiirelt see tekkis ning alles siis kui probleem oli käes, sain teada, et see võis kaalulangetusega olla seoses.

Valud olid sellised, et hakkasin oksendama, aga õnneks väljus ise ja see oli veel omaette ooper. Iga kusemisega tunned, kuidas kivi miski millimeeter liigub. Jõhker valu. Ei julgegi enam kusele minna.

Päevi piinled. Lõpuks kui välja tuli, siis oli sekundiga valu läinud. Käis lihtsalt üks kõlks ja kivi lendas vastu peldikupotti ja kadunud oligi. Võrdluseks seda tundega, et sul on räme pind kuskil käes ja kui lõpuks selle kätte saad, siis koheselt saad aru, et on kõik. Läbi. Hea olla.

Peale seda läksin poodi, võtsin suure rummi ja hakkasin jooma. Ilus päev oli :D
            See post väga hea ja nii lihtsalt võikski asi kirjas olla. Aga no see omaette töösturharu ,kus lollidelt võetakse iga nipiga kõik raha käest ja sellised tasuta postid eales ei jõua kuskil google top otsingusse. Ma isegi kuulnud,et firmad maksavad selleks ,et olla kõrgemal otsingus googles(see külajutt ja ei pane pead,kuna pole IT vend) ala kui kunagi panin otsingusse tellitoit(siis esimesed vasted olid bolt ja wolt ) kuigi mõtlesin,tellitoit.ee-d otsida.

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

Algselt postitas privador Vaata postitust
              Neerukividega vist jah saadetakse emost tagasi? V tehaks emidagi?
              Heal juhul perse peale süsti saad, kuid tõenäoliselt oled valu juba välja kannatanud ja minema läinud, kui sind vastu võetakse.

Ja õige ta on. Mida saab emo teha? Mitte midagi. See ongi meie meditsiinsüsteeni pudelikael, kuid muuta ei soovita.

Comment

• privador
                Pokkerihai
                • Oct 2008
                • 3951

Ohoo lugesin huviga 2014 kaalublogi-päris huvitav.
                Selles mõttes jah nõus, et keelata oleks enesepettus. Sa võid kõiki süüa koka kolat, burkis torti. Küsimus jah kogustes.
                Mul ei ole ka usku nendesse dieetkooladesse, dieetshokolaadidesse või Orgu kalorivabad pannkoogid! jne. Nad maitsevad teisiti ja keha saab aru, et teda üritakse üle lasta"
                Mulle piisab vahest paarist loksust kokast, et saada see "laks" kätte. Kahju et ei tehta 0.1L koka mikro pudeleid, oleksin sela klient.
                Last edited by privador; 08.09.24, 17:30.

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
                  See post väga hea ja nii lihtsalt võikski asi kirjas olla. Aga no see omaette töösturharu ,kus lollidelt võetakse iga nipiga kõik raha käest ja sellised tasuta postid eales ei jõua kuskil google top otsingusse. Ma isegi kuulnud,et firmad maksavad selleks ,et olla kõrgemal otsingus googles(see külajutt ja ei pane pead,kuna pole IT vend) ala kui kunagi panin otsingusse tellitoit(siis esimesed vasted olid bolt ja wolt ) kuigi mõtlesin,tellitoit.ee-d otsida.
                  Ikka. SEO (Search Engine Optimization) on tulus äri ja teoorias pigem soosib kliente, sest otsiteooria järgi peaks võiduajamise esikoha võtma parim sisu. Praktika viitab ikka sellele, kellel on rohkem raha ja ka võimu, sest tsensuur on tagasi.

Paljud ei uskunud, kuid nädalapäevad tagasi Zuckerberg tunnistas, et teda ja tema ettevõtet Meta (Facebook) mõjutati COVID19 ja vaktsiinide info levitamist, kas mõjutama sobivas suunas või tsenseerima.

On naiivne arvata, et Alphabeti (Google) ja teisi ei käidud samuti mõjutamas.

Kuid see, millest sa räägid, on tõenäoliselt tavaline Google reklaam, kus iga kliki eest reklaamiostja maksab.

Comment

• Söönlusikast
                    Pokkerihai
                    • Feb 2024
                    • 3255

Trbel. Sa tegid nii hea päeviku, et korra spämman veel. Tegelikult sellised asjad, alates kaalust lõpetades igapäevase bioloogiaga, peaks olema kooliõppekavas, mitte õppima, mitu varvast ja silma inimesel on.

Kasvõi elementaarne näide, et palavikku ei tohi alandada lampi, sest palavik on immuunsüsteemi osa ja tööpõhimõte on ka lihtne ning geniaalne. Täpsemalt. Kuna paljud viirused on kohastunud eluks väga kitsas temperatuurivahemikus, siis väike temperatuuritõus pärsib nende paljunemist.

See ongi kõige lihtsam tööpõhimõte. Keha tõstab temperatuuri, et viirused ei saaks paljuneda ja immuunsüsteem saaks nii kiiremini võidu ja inimene paraneb kiiremini. Lisaks on seal ka veel väiksemaid nüansse, et miks on "väike" palavik hea.

Kui koolis nii lihtsaid asju õpetataks, siis inimesed ei tõttaks alla 39 kraadiga palavikku alandama ja seeõttu nad paraneks ehk päev kiiremini, mis tõttu puuduks nad töölt vmns. vähem. Samuti ei ummistaks emosid ega perearste.

Sarnaseid näiteid võin võtta vöölt kui indiaanipealik skalpe. Näited elus enesest, igapäevased, lihtsad ja loogilised. Sama ju kaaluga - et kuidas toimub kaalulangetus; kuidas tekivad kivid; palavikud, nohud, köhad, põletikud.

Ei. Me õpetame kohati mingi süvabioloogiat.
                    Rääkimata finantsteadmistest,baas it-baasteadmistest,üldse kogu kool õpetabki gtow-d ,mis päriseluga mingit seost ei õpeta

Comment

• Söönlusikast
                      Pokkerihai
                      • Feb 2024
                      • 3255

Lihtsalt panen siia +EV momendi valida hea naine.

Kõik homne ja ülehomne toit tehtud ning kaalutud+ eraldatud(oldi nõus ka liituma minuga selles projektis,kuigi daam seda ei vaja), lisandub ka hommikupuder mis juba ootab mind ärgates (umbes 200cal),minu töö veel täita circa 300 cal,sest nagu ütlesin kiire kaalukaotus rasvunu faasis võib olla risky business.

Töö näeb suht lollikindel välja

nr1:tahan kohvile piima,siis panen kohvitassi köögikaalule mille resetin nulli .

Nr2: teen piima triipkoodist pilti(äppis insta kogu cal. Info) ja minu töö ainult omada baasteadmisi matemaatikast (olemas enda arust ajus veel ja rohkemgi veel) ja panna grammid teele. Pmst nagu täidaks exeli tabelit,milles juba kõik valemid eeltäidetud.

Pakk kodujuustu ostetud ,kust plaanis defitsiiti täita ,samuti sos puuviljad olemas,sest ega mul ranged hui peas veel on-kust palju miskit tuleb. Ongi mõni kuu katsetamisfaasi.
                      Last edited by Söönlusikast; 08.09.24, 20:18.

Comment

• Kakahirmutis
                        🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
                        • Oct 2010
                        • 7079

Ei tea kas nii ekstreemseks peab minema et lusikatäit piima kaaluda aga päeva jooksul need asjad + õli kokates jne teeb päris hea hulga kaloreid küll.

Comment

• Söönlusikast
                          Pokkerihai
                          • Feb 2024
                          • 3255

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
                          Ei tea kas nii ekstreemseks peab minema et lusikatäit piima kaaluda aga päeva jooksul need asjad + õli kokates jne teeb päris hea hulga kaloreid küll.
                          Ma arvan alguses võib päris hirmus olla. Aga enne vaja ju aru saada ,mida ja kui palju sa sisse sööd/palju vajad. Ma ever ei hakka kalori täpsuse hullust tegema,ega ammugi jälgima grammi täpsusega mis toiduainegruppi sisse ajan,et saada iga viimne kui vitamiin täpse freq% kätte. Lihtsalt paraku see on nagu baas,mis nagu peab selgeks saama. Ja edasi kui kogenud,võib lasta silma järgi.

Comment

• ranka
                            • Sep 2008
                            • 36444

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
                            Tegelikult ei ole nii ekstreemne ja pigem alguses võiks. Just see lühike periood, et uus "elustiiliga" harjuda. See on umbes nagu iga asjaga, et uuele töökohale minnes või uut asja tehes, oled ka rohkem täpsem ja jälgid igat millimeetrit. Hiljem, kui kogemus, paned juba silma järgi, aga muidugi mitte nii nagu vene ehitajad.

Comment

• Söönlusikast
                              Pokkerihai
                              • Feb 2024
                              • 3255

Tegelikult ei ole nii ekstreemne ja pigem alguses võiks. Just see lühike periood, et uus "elustiiliga" harjuda. See on umbes nagu iga asjaga, et uuele töökohale minnes või uut asja tehes, oled ka rohkem täpsem ja jälgid igat millimeetrit. Hiljem, kui kogemus, paned juba silma järgi, aga muidugi mitte nii nagu vene ehitajad.
                              Sa nagu ka see copy ja paste mees ????

Comment

• Kakahirmutis
                                🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
                                • Oct 2010
                                • 7079

Tõsi, mul töölt helistatakse vabal ajal oma jagu ja tihti peale on midagi erakordset ja müstilist, annad juhised kätte ja rohkem nagu ei mõtlegi päeva jooksul sellele.

Comment

Working...