MTT ja Tinderi grind

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • privador
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 3951

Re: MTT ja Tinderi grind

Võin teile suht otse öelda, et online 10$ on rexisemad kui 500$ live. Regudel ikka tabelid mingisuuused ees.
    Krt eile Naxer bvedas mind Super bowli vaatama. Krt ikka ei saa sellest aru. Ameerika jalgpall tundub igav, aga vb peab rohkem vaatama.
    Nüüd käin ringi nagu zombie.

Comment

• Söönlusikast
      Pokkerihai
      • Feb 2024
      • 3255

Algselt postitas privador Vaata postitust
      Võin teile suht otse öelda, et online 10$ on rexisemad kui 500$ live. Regudel ikka tabelid mingisuuused ees.
      Krt eile Naxer bvedas mind Super bowli vaatama. Krt ikka ei saa sellest aru. Ameerika jalgpall tundub igav, aga vb peab rohkem vaatama.
      kogu ameerika sport ongi üles ehitatud sellele : et mida igavam, kauem kestab, rohkem pause-rohkem reklaamtulu. Põnevust ei tasu küll seal taga otsida

Comment

• Kakahirmutis
        🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
        • Oct 2010
        • 7079

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
        kogu ameerika sport ongi üles ehitatud sellele : et mida igavam, kauem kestab, rohkem pause-rohkem reklaamtulu. Põnevust ei tasu küll seal taga otsida
        Ei tea, korvpallis ikka toimub stuffi küll. Tho 40min mäng käib jah 2 tundi

Comment

• ranka
          Miljon Põhjust Kodus Olla
          • Sep 2008
          • 36444

SuperBowl on USA üritus, mitte miski sport ja ma ei mõista, et miks eestlased, kes ei ole entusiastid, seda vaatamas käivad. Tegelikult mõistan - väga hea põhjus joomiseks.

Miski sitt analoog, aga Eurovisioon eurooplaste jaoks ei ole mingi lauluvõistlus, vaid üritus. Isegi, kui seda sitta ei vahi, saad ikka sellega kaudselt pihta ja sama loogikaga mingi ameeriklane hakkaks Eurokat keset ööd vaatama (neil muidugi siis päev, mis on isegi vähe loogilisem).

Comment

• Söönlusikast
            Pokkerihai
            • Feb 2024
            • 3255

Tead sellest saad siis aru, kui kogu aeg a5 lajatad ai ja vastas ainult ak,jj++siis võtab ruigama, ja folde pole(93o...)
            enne pausi prg mõtlesin, et oh teeks mõned käed privale

´
            (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

lajatasin sb-le kes tõstis 2.5x, suur oli minu üllatus kui ma ei näinud seal AK+, JJ+

Comment

• privador
              Pokkerihai
              • Oct 2008
              • 3951

Krt need Naxeri kähkukad. Võtsin lauad lahti...nu krt pole tunnet. Panin kinni ja lähen kinno hoopis.
              Mul tundub, et grindimsiele sellsied sutsakad ei mõju hästi. Tekib pokkeripohmakas, et jälle mäng meeldima hakkaks.
              Tinderis sain ka korvi. Huvitav vene naisterahvas oli. Rääkis, et ta exmees rikaste topis jne, et teeb must põhjaliku taustkontrolli:) Kahju tast pole. Samas egole ikka midagi teeb. Kuigi arvan, et olen juba suht kogenud, siis natsa avasin, end liiga palju. Ehk nt tüüpküsimsued tulevad, miks exiga lahku läksite. Kui ta ise vastas, et "lahkukasvamine" vms oli siis no tegelikult mina tean ju detailseid põhjuseid. Ja ma ise veidi lobisesin liiga palju. Ehk siis järgmine kord vastan ka "lahkukasvamine" . Ehk natuke ta bluffis oma olukorraga ja ma läksin sisse.. Fair play oleks avad sina kaardid avan mina. Mitte nii, et mina ei räägi midagi, aga sina nüüd lobised kõik välja-huvitav kuulda. Ehk siis tuleb tähelepanelik olla, kui naine sellsieid kavalaid küsimusi küsib, samas sind uinutades...

Comment

• Söönlusikast
                Pokkerihai
                • Feb 2024
                • 3255

Krt need Naxeri kähkukad. Võtsin lauad lahti...nu krt pole tunnet. Panin kinni ja lähen kinno hoopis.
                Mul tundub, et grindimsiele sellsied sutsakad ei mõju hästi. Tekib pokkeripohmakas, et jälle mäng meeldima hakkaks.
                Tinderis sain ka korvi. Huvitav vene naisterahvas oli. Rääkis, et ta exmees rikaste topis jne, et teeb must põhjaliku taustkontrolli:) Kahju tast pole. Samas egole ikka midagi teeb. Kuigi arvan, et olen juba suht kogenud, siis natsa avasin, end liiga palju. Ehk nt tüüpküsimsued tulevad, miks exiga lahku läksite. Kui ta ise vastas, et "lahkukasvamine" vms oli siis no tegelikult mina tean ju detailseid põhjuseid. Ja ma ise veidi lobisesin liiga palju. Ehk siis järgmine kord vastan ka "lahkukasvamine" . Ehk natuke ta bluffis oma olukorraga ja ma läksin sisse.. Fair play oleks avad sina kaardid avan mina. Mitte nii, et mina ei räägi midagi, aga sina nüüd lobised kõik välja-huvitav kuulda. Ehk siis tuleb tähelepanelik olla, kui naine sellsieid kavalaid küsimusi küsib, samas sind uinutades...
                Äkki ikka kergem see teine äpp võtta. Grinder vms

Comment

• Kakahirmutis
                  • Oct 2010
                  • 7079

Äkki ikka kergem see teine äpp võtta. Grinder vms
                  Savi need tinderid ja grinderid, parem on minuga jõusaali tulla! Siis pole ühegi naise jaoks energiat.

Aga kui naine kohe tinderis räägib et ta mees oli rikaste topis siis see on juba suht punane lipp

Comment

• Söönlusikast
                    Pokkerihai
                    • Feb 2024
                    • 3255

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
                    Savi need tinderid ja grinderid, parem on minuga jõusaali tulla! Siis pole ühegi naise jaoks energiat.

Aga kui naine kohe tinderis räägib et ta mees oli rikaste topis siis see on juba suht punane lipp
                    Igasugune eksidest rääkimine kõlab nagu auto checkfold kastikesse linnuke.

Comment

• Kakahirmutis
                      • Oct 2010
                      • 7079

Igasugune eksidest rääkimine kõlab nagu auto checkfold kastikesse linnuke.
                      Ma ei oska naistega rääkida nagunii, ma lihtsalt käin tööl, mängin pokkerit, teen trenni ja vahest teen mõne pela ka. Millest ma nagu rääkima peaks? Keskerakonnast?

Comment

• Söönlusikast
                        Pokkerihai
                        • Feb 2024
                        • 3255

Ma ei oska naistega rääkida nagunii, ma lihtsalt käin tööl, mängin pokkerit, teen trenni ja vahest teen mõne pela ka. Millest ma nagu rääkima peaks? Keskerakonnast?
                        Sul lihtne. Küsid mis uudist ka,kuna sa ise delfit ei loe

Comment

• Kakahirmutis
                          • Oct 2010
                          • 7079

Sul lihtne. Küsid mis uudist ka,kuna sa ise delfit ei loe
                          Mul veel see, et noh... keegi midagi räägib mulle, siis tihtipeale mind lihtsalt ei koti.

Väga harva tuleb neid tõesti huvitavad vestluseid, ja needki teeb huvitavaks see gin tonic laua peal :D

Comment

• Söönlusikast
                            Pokkerihai
                            • Feb 2024
                            • 3255

Mul veel see, et noh... keegi midagi räägib mulle, siis tihtipeale mind lihtsalt ei koti.

Väga harva tuleb neid tõesti huvitavad vestluseid, ja needki teeb huvitavaks see gin tonic laua peal :D
                            Krt siis sul naisega vist raske. Neile meeldib rääkida, eriti ei millestki. Hüpata veel ühest teemast teise kordamööda.

Comment

• Kakahirmutis
                              • Oct 2010
                              • 7079

Krt siis sul naisega vist raske. Neile meeldib rääkida, eriti ei millestki. Hüpata veel ühest teemast teise kordamööda.
                              Mhm, ja veel see et ala esmaspäeval räägib mingist raamatust ja siis neljapäeval ütleb lambist " aga ma ei tea kaaned on koledad" 0 kontekstiga

Ja siis ma peaks aru saama et ta jätkab 3 päeva tagust vestlust

Comment

• ranka
                                Miljon Põhjust Kodus Olla
                                • Sep 2008
                                • 36444

Mhm, ja veel see et ala esmaspäeval räägib mingist raamatust ja siis neljapäeval ütleb lambist " aga ma ei tea kaaned on koledad" 0 kontekstiga

Ja siis ma peaks aru saama et ta jätkab 3 päeva tagust vestlust
                                Ants Rootslase raamatu tellima siis. Rootslane ühes intervjuus ektstra toonitas, et tema raamat ei ole tavaline, vaid tema raamat on kvaliteetne, et isegi kaante jaoks on kasutatud parimaid materjale.

Comment

Working...