MTT ja Tinderi grind
Collapse
X
-
-
-
Re: MTT ja Tinderi grind
cEv-s call. Ranka vastu snapcall. Kaka vastu snapcall(muidu hakkab veel A5o mulle nuppe seal panema,kui TQ foldima hakkan) Toodzi vastu snapfoldAlgselt postitas privador Vaata postitustTäna selline käsi. 25eff bb. sb lahing 3bb kaitsen qt0. flop T84 rainb ta ch ma 2bb. turn 4, mingi mastidrw ka tekib. Ta ch ma 5bb. Ta shoveb?
Comment
-
Ma blufin ainult korra päevasAlgselt postitas Söönlusikast Vaata postitustcEv-s call. Ranka vastu snapcall. Kaka vastu snapcall(muidu hakkab veel A5o mulle nuppe seal panema,kui TQ foldima hakkan) Toodzi vastu snapfold
Comment
-
Püsime ikka õiges sõnastuses. "Peab callima"Algselt postitas ranka Vaata postitustQT on lihtne call.
Comment
-
Pakun et vastasel oli JJ ja nüüd privador foldib rohkem top paireAlgselt postitas Söönlusikast Vaata postitustPüsime ikka õiges sõnastuses. "Peab callima"
Comment
-
Jh aga kui panna kogu vastase range sisse kuskile visuaalselt... probz mõnede vastu ala A8o ka call ,kui A ei bloki lauale tulnud mastitõmmet(vähemalt equiliibrium tahaks nii). Priva sizingud bb-l ip pole ka gtow approved minu arust,ma leiaks low freq JQo jamid ka siin üles.Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitustPakun et vastasel oli JJ ja nüüd privador foldib rohkem top paire
Edit. Seda kätt poleks üleski pandud kui ala JJ,A4,AT,KT poleks seal olnud. Sest muidu poleks siin midagi küsidagi.Last edited by Söönlusikast; 13.02.25, 19:05.
Comment
-
Ega ometi see sama tädi,kellel eks eesti rikaste topis?Algselt postitas privador Vaata postitustMa sain eile ego boosti!.....Naine ol Tinderi 2 nädalat käinud vist kohtingutel, keegi polnud teisele kohtumisele saanud...Sain teise kohtumise...
Comment
-
Ma ei lase kedagi esimeselegiAlgselt postitas privador Vaata postitustNo remargi korras oli j4o...aga jah ma teen need callid , sest " peab callima" gto ka käsib ju! Muutun exploiditavaks muidu. Aga 10 10-st näen seal kätt..kahjuks
Comment
Comment