MTT ja Tinderi grind

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: MTT ja Tinderi grind

Lisaks olen su kirjatatust aru saanud, et võrreldes varasemaga oled ka kaalust juurde võtnud.

Näiteks, kui oled 6kg juurde võtnud, siis tule võta mu juurest kaitseliidu killuvest, mis kaalub täpselt 6kg ja viska selga. Siis tunned seda lisakaalu, mida muidu ei tunne ja saad aru, et selle killuvestiga joostes olekski need tulemused need, millest sa kirjutad.

Isegi 1KG kaalust mistahes poole mõjutab oluliselt tulemust pika jooksu peale. Iga lisakilo, mida pead kaasas lohistama, teeb tulemusi kehvemaks.

Comment

• Ecuador13
      🎮🟣 twitch.tv/s3ndlocation
      • Aug 2009
      • 730

Algselt postitas privador Vaata postitust
      Krt viimastel päevadel ikka väga vähe olen mänginud. Lihtsalt ei huvita pokker. Vb süüdi selles ka ilusad ilmad.Paneb lausa ennast muretsema. Sest tean väga hästi kui sa vastumeelselt laudadesse lähed siis sa ei mängi A mängu vaid pigem B v C mängu. Sul on savi, isegi loodad, et saad turkalt välja kudiagi mingi cooleriga.
      Vähese pokkeriga on toiutmine läinud paremaks ja suudan päris ilusti hoida. Jälgin pida suhu pistan.
      Jooksuga aga kehvasti. Mõtlesin, et peab juba vahepeal arsti juurde minema. Kui ikka tippvormis teen ilusti 10km ringi. Siis olen nüüd alustanud 1,5km,2km. Ok eile tuli juba peaagu 5km ära. Võhma üldse polnud ja tunned isegi, et lõpuni ei saa hingata ja lagunen ära kui veel sammu teen.
      Võhma täitsa alles veel, link siin -> Link

PS. Millal streamima tuled?

Comment

• ranka
        • Sep 2008
        • 36444

Algselt postitas Ecuador13 Vaata postitust
        Võhma täitsa alles veel, link siin -> Link

PS. Millal streamima tuled?
        Ta ei viitsi miski Age of Empire strimida. Talle rahakad mängud meeldivad.

Comment

• privador
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 3951

Aa et igavust palju. Võtsin endale uue väljakutse, kas api kaudu on võimalik keel selgeks saada.
          Kasutan Dualingot Keeleks hispaania keel.
          Täitsa sõltuvusse läksin sellest, nüüd duh veidi raugenud. Aga näen sellsied apid on plaju efektiivsemad igausgustest keelekursustest. Sa saad keelt pm igal ajal õppida-vannis, vetsus olles, bussis v lihtsalt voodis igavledes. See hea, et app tahab, ets a iga päev midgai teed ja notificationid selleks, et sa pole veel midgai täna teinud.
          Eks app paneb ka aeg-ajalt segast. Laseb mul korrata mingit sõna, mida ma 100x viiamsti õigesti pannud. Õige app on see, kus näeb kus vea teed toob ta kavalalt selle kordusesse tagasi, niikaua kuni sul see õige.
          Proovisin peale 2 nädalat vaadata mingit seepi. Krt ikkagi mitte sittagi ei saanud aru. Üksikud sõnad siiski olid tuttavad. Aga kui kiiretsi pandi siis olin käpuli.
          Vanasti oli selline seriaal nagu Vaprad ja Ilusad. Õpetajad kiitsid, et nad rääksiid väga aeglaselt ja lihtsalt-lihtne inglise keele praktika. Proovin mingi hetk uuesti:)
          Last edited by privador; 20.04.25, 11:53.

Comment

• privador
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 3951

Polnudki viitsimist mängida. Mõtlesin, et ikka kolmevõistlust teen. Panin kinni.Nüüd jälle nn. löögiulatuses ja pean lõpuni mängima.. Eks peab nende kassikeste ja kakadega edasi võitlema.

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

Algselt postitas privador Vaata postitust
              Polnudki viitsimist mängida. Mõtlesin, et ikka kolmevõistlust teen. Panin kinni.Nüüd jälle nn. löögiulatuses ja pean lõpuni mängima.. Eks peab nende kassikeste ja kakadega edasi võitlema.
              kassid ja kakad :D

Comment

• Söönlusikast
                Pokkerihai
                • Feb 2024
                • 3255

Vaatasin edetabelit,peaks kalendrisse panema kuna uus hooaeg hakkab(eeldan mai keskel siis) . Kes krt see friidrich, mingi edetabeli strati lahti muukinud.

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
                  Vaatasin edetabelit,peaks kalendrisse panema kuna uus hooaeg hakkab(eeldan mai keskel siis) . Kes krt see friidrich, mingi edetabeli strati lahti muukinud.
                  Luckbox :D Foorumis ta h0ldm3diilah IMO.

Ja seal turkatabelis tulemusi saada pole üldse raske. Kiire pilgu peale viskamine, siis TOP20 paar adekvaatset tegelast on, kuid tean, et nendest suur osa mängib neid turkasid vahel harva.

Ja ei mõista, et miks peaksid uut hooaega ootama? Viis turkat on veel ja juba esikoht peaks andma nüüd 100 või rohkem punkti (liidril 239 hetkel, tabel uuendamata) ehk esikohta saada on täiesti reaalne.

Lisaks üks asi on edetabel, teine asi on lisatud auhinnad ju. Kui räägid, et oled bustopiiri peal, siis oleks see nobrainer mängimine, sest juba TOP3 piletid on väärtus omaette. Turka ei kesta ka kaua - paar tundi.

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

Ehk kaks head runni ja oledki TOP3.

Comment

• Söönlusikast
                      Pokkerihai
                      • Feb 2024
                      • 3255

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                      Luckbox :D Foorumis ta h0ldm3diilah IMO.

Ja seal turkatabelis tulemusi saada pole üldse raske. Kiire pilgu peale viskamine, siis TOP20 paar adekvaatset tegelast on, kuid tean, et nendest suur osa mängib neid turkasid vahel harva.

Ja ei mõista, et miks peaksid uut hooaega ootama? Viis turkat on veel ja juba esikoht peaks andma nüüd 100 või rohkem punkti (liidril 239 hetkel, tabel uuendamata) ehk esikohta saada on täiesti reaalne.

Lisaks üks asi on edetabel, teine asi on lisatud auhinnad ju. Kui räägid, et oled bustopiiri peal, siis oleks see nobrainer mängimine, sest juba TOP3 piletid on väärtus omaette. Turka ei kesta ka kaua - paar tundi.
                      Ma ei saa toodzeritki mängida,sa räägid siin 11 taalasest nosebleedist. Aga jh ma tahan loota,et 11steni ikka võiks tagasi jõuda mais,kui väga tubli olen.

Comment

• Kakahirmutis
                        🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
                        • Oct 2010
                        • 7079

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
                        Ma ei saa toodzeritki mängida,sa räägid siin 11 taalasest nosebleedist. Aga jh ma tahan loota,et 11steni ikka võiks tagasi jõuda mais,kui väga tubli olen.
                        Kolmevõistlus on ka 5.50

Comment

• Söönlusikast
                          Pokkerihai
                          • Feb 2024
                          • 3255

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
                          Kolmevõistlus on ka 5.50
                          Las naudivad võidurõõmu,kuni lusikas lakub haavu. Kõike hakkan kaasa tegema,mis lisaväärtusega. Naine ütles ,et jätab mu maha kui ma tööle lähen. Ta arvas ,et ma võlur kui nägi mõned korrad kui kogemata suutsin villaini combo ära arvata.

Comment

• privador
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 3951

See kuu laisklesin ja tõenäoliselt järgmine ka. Üllatusena tuli BPL 3 koht, kus sain 800$.
                            Lives tegin Betsafe, mis oli suht hea value, aga lihtsalt see live ei kutsu enam. Mõlema bulletiga pm istusin lõpus 20BB ja ootasin oma coolerit...ja lontsisin koju.
                            Live on ka väga petlik. Vaatad, et mõni regu istub kogu aeg fl-s vs-äkki hea mängija. Tegelikult kui lähemalt vaatad, siis iga kord kohal ja laseb ka vajadusel mitu bulletit. Et annab sellsie fake illusiooni, et lives võidab kõvasti raha. Ja siis tekibki aruaam, et -50% roiga vennad kõvad crusherid:)
                            Mis mind motiveeriks. Nt chester võiks teha tummiste kuu auhindadega v ka kvartali edetabeli. See isegi paneks mind mängima. Ja oleks ka endale huvitav võrdlus kohapealsete regudega. Mingeid hu-diile ja 3-way diil m vastu ei võtaks jne.Survestaks
                            Last edited by privador; 01.05.25, 08:13.

Comment

• privador
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 3951

Mõtlesin seda ggworld festivali mängida...ja veidi edetabelit grindida....
                              Ajasin kuupäevad segi....Selgus, et juba pühapäev juba oli alanud. Seega jälle üks probleem vähem...

Comment

• privador
                                Pokkerihai
                                • Oct 2008
                                • 3951

eks saan jälle postitada...otsustasin, et lähen tööle.
                                Miks seda tegin. Midagi pole teha inflatsioon on igal pool. Palgad lähevad suuremaks, elu kallimaks.
                                Päris mitu asja hakkas närvidele käima.
                                a)aeg. pokkerit pigem mängitakse prime-time-l. Lupäevad pühpäevad kinni, õhtud-ööd kinni. "Odaval" ajal olen suht tegevusetult. Ehk siis "odava" aja magan maha sisuliselt ja siis õhtusel ajal kui tuttavad tahavad midagi teha, siis oled kinni, sest pead raha teenima...oli sellst kõrini.Siin on ka konks. Oleks kuu teenistus vb 10kusd, siis võiks seal silma kinni pigistada, aga kui 3k siis käib pigem närvidele.
                                b)kindlustuskatset pole. Jah saab ju selle osta, aga jällegi see tuleb minu taskust, mis tööinimesele on "elementaarne"...
                                c)laenuvõimekus. Odav laen. Nt märkasin, et tööinimeste net worth kasvas mitte midagi tehes. Nt võtsid kvlaenu k 10a objekt on rahaliselt duublis. Mäletan jutuajmist ühe sõbrag,a kes ütles, et oh kus sul veab 5k tuleb siit ja 5k sealt miljokas...ma siis ütlsin vastu, et su maja turuväärtus on üle 300k tõusnud, kes kadestab mida...
                                d)veidi k usd kursi nõrgenemine euro suhtes. Kui oled juba nn piiri peal, siis hakkad ka kurssi vaatama. Kulud kõik eurodes, tulud usd-des.
                                e)Vanus. Midagi pole teha. Protsessor on teine , mis 20-sel. Vb peak tase polegi langenud. Aga kui laude lisan, siis ikka toimub räme drop. Ja kui pole volyymi siis ei teeni ka raha. Nokk-kinni saba lahti-olukord

Comment

Working...