MTT ja Tinderi grind

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: MTT ja Tinderi grind

Jup. Ära mõtle üle. Riveri blank peale ikka kommnetaar, et depends, aga turnil on sellisest kohas alati valuet.

Comment

• Kakahirmutis
      🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
      • Oct 2010
      • 7079

Algselt postitas privador Vaata postitust
      Proovin siin mTT-väljakutset teha. ja m auslt pole kindel, aks ma ka 10MTT beadin. Ikka kohati olen väga lost.
      Nt käsi. QTq avan HJ 15BB eff btn call. flop T74. mis on üldse plaan?
      Nt cbetin t call. turn 8 nt... nüüd on see koht kus ma lost. pot ca 11bb, mul nt 12bb.
      Sise uhades sellline tunne nagu keeran käe blufiks. millelt ma calli üldse loodan saada? JT?
      Check? teine barrel 3-4bb? Kui nt shoveb kas siis fold?. kui call ja river blank chekima j saame shove?

Comment

• privador
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 3951

Natsa siin elustan ka blogi. et siin selline töötu olek, siis tekis mõte grinderi elu elustada.
        Shikule siis lowstakes. Jaanuari kuu mängisin peaaegu nonstop ühes väikses urkatoas. buy inide 1-25 buy inid.. Kaotus tuli umbes 1500 mänguga. Oleks võinud paremini joosta, aga üldjuhul võib rahule jääd, sest oli suht rexine. Mängisin k sel MTT leaderboardi peale, kus tuli 2600 tagasi. Igasugused leaderboardid ikka suht saatanast. Tuleb mingi hull kuskil, kes paneb 24h ja siis pead ka kaasa minema.Lõpp oli suht väsitav. vaatasin, et mul gg-s plaatina 30% rb kuni juunini, siis prooviks õnne seal. See ei pane mul leaderboardi kohustust. ideaalis võiks võtta päevas vähemalt 30MTT.
        kuu aja armuti grindimisega selgus mulle paar kitsaskohta. Keha pole igavene. silmad hakkasid kuu lõpus väsima ja nüüd õnneks ok. Pokkeriväsimus võib tulla tihti, aga õnneks tuleb see jälle tagasi. mTT-del on õnneks see elevus, et kas täna tuleb ka mõni deep run. Pokkeri koha pealt selline armutu grind ka arendab. Sa saad aru, et mingid asjad töötavad ja mingid ei tööta.. Mingid asjad on underbluffed spotiid jne.
        Ma näen ainukesena võimalust armutu grind. Suure volyymiga grindid EV välja. Sa muutud flippide vastu tundeduks. Vaatasin just BENCB podcasti. Just rääkis downswingide kohta. Väga hea rääkija. Seda tööd tuleb järjepidevalt teha-mincashi mincashi järel võtta. Lihtsalt kui teed head mängu, siis tuleb üks kord ka palgapäev. Lihtsalt kõik flipid ja coolerid on sinu poolel. j paned mingi 1000x asja kinni. Ehk püramiidi ehitamine algab mincashidest.
        Gg-s vähemalt lowstakesis avastasin huvitava asja.
        nt seis on 450/550 rahas sina oled kuskil 500/550 poisitsioonil stakiga nt 10BB. Istud ctf ato käega. CEV järgi on see selge push. AGA VENITAMISEGA ikka kiiresti kukutakse välja. Tegin testi...venitasin igat muuvi. ja rahas olime täpselt 1 orbiti pärast! Ehk ohverdasin, AT pushi, et rahasse saada. Mõtlemiskoht, hakata palju nii venitama, kui pea "tasuta" 1,5BI tagasi tuleb.
        Igatahes lowstakeisis see töötab. Ilmselt kõrgemal. 25+ see nii hästi ei tööta ja premull aeglasem.
        Last edited by privador; 03.02.25, 09:36.

Comment

• Söönlusikast
          Pokkerihai
          • Feb 2024
          • 3255

Natsa siin elustan ka blogi. et siin selline töötu olek, siis tekis mõte grinderi elu elustada.
          Shikule siis lowstakes. Jaanuari kuu mängisin peaaegu nonstop ühes väikses urkatoas. buy inide 1-25 buy inid.. Kaotus tuli umbes 1500 mänguga. Oleks võinud paremini joosta, aga üldjuhul võib rahule jääd, sest oli suht rexine. Mängisin k sel MTT leaderboardi peale, kus tuli 2600 tagasi. Igasugused leaderboardid ikka suht saatanast. Tuleb mingi hull kuskil, kes paneb 24h ja siis pead ka kaasa minema.Lõpp oli suht väsitav. vaatasin, et mul gg-s plaatina 30% rb kuni juunini, siis prooviks õnne seal. See ei pane mul leaderboardi kohustust. ideaalis võiks võtta päevas vähemalt 30MTT.
          kuu aja armuti grindimisega selgus mulle paar kitsaskohta. Keha pole igavene. silmad hakkasid kuu lõpus väsima ja nüüd õnneks ok. Pokkeriväsimus võib tulla tihti, aga õnneks tuleb see jälle tagasi. mTT-del on õnneks see elevus, et kas täna tuleb ka mõni deep run. Pokkeri koha pealt selline armutu grind ka arendab. Sa saad aru, et mingid asjad töötavad ja mingid ei tööta.. Mingid asjad on underbluffed spotiid jne.
          mis väike urkasait on rexine ? jälitasid äkki sind ?

Comment

• privador
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 3951

Rexine selles mõttes, et tüübid mängisid ka leaderboardi. Samas näod kellega mängisin.

Teine asi , mida avastasin bounty turnadel. Kuldreegel on, et ära lõpus rega. Aga tegelikult olen reganud ja seal 2 positiivset asja. sad lightimalt calli, ehk kergema duubli. Teiseks mincash jõuab palju varem, kui tavaturnadel. Ehk olen täitsa lr teinud ja mingil hetkel jõuan hiidstakkidele oma stakiga järgi ja saab suuri bountysi püüda.
            Last edited by privador; 03.02.25, 09:44.

Comment

• Mati1995
              Julm Donk
              • Aug 2024
              • 45

mis kasutaja sul seal on, siis teab kellest hoiduda?

Comment

• ranka
                • Sep 2008
                • 36444

vaatasin, et mul gg-s plaatina 30% rb kuni juunini, siis prooviks õnne seal. See ei pane mul leaderboardi kohustust. ideaalis võiks võtta päevas vähemalt 30MTT.
                See 30% on neil lihtsalt number. Päriseluga pistmist ei ole ja keeruline üldse sottigi saada, palju see lõplik protsent siis kujuneb, sest muutujaid niipalju ja lisaks GG pokkeri sotsiaalprogramm annab suht igast uksest, august ja aknast raha juurde.

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
                  mis väike urkasait on rexine ? jälitasid äkki sind ?
                  Ehk siis too roheline sait w?

Comment

• Söönlusikast
                    Pokkerihai
                    • Feb 2024
                    • 3255

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                    Ehk siis too roheline sait w?
                    Ei tea küll,et rohelises mtt edetabeleid oleks. Suht koom oleks neid teha ka ,kui mtt-de arv juba päevas olematu

Comment

• donkament
                      Pokkerihai
                      • Apr 2009
                      • 1945

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                      See 30% on neil lihtsalt number. Päriseluga pistmist ei ole ja keeruline üldse sottigi saada, palju see lõplik protsent siis kujuneb, sest muutujaid niipalju ja lisaks GG pokkeri sotsiaalprogramm annab suht igast uksest, august ja aknast raha juurde.
                      GGs mingis m2ngus hea pvi saamiseks peab minu piiratud kogemusel konstantselt kaotama. M2letan kui plo6 tuli, panin huvi p2rast paar sessi korralikult auku ja rb oli mingi 50% ligi. Siis tuli yks sess, kus v6itsin ja rb keerati kohe 10% peale kuigi selle limiidi/m2ngu net oli ikka veel korralikult punases.

Comment

• privador
                        Pokkerihai
                        • Oct 2008
                        • 3951

Ma nagu seda infot tubade kohta(mis pole litsentseeritud ka) v kas nimed ei avaldaks. Ma ei näe sel mingit mõtet või plusev-d. Samas mingit saladust ka ei tee, kui keegi uurib ja puurib las siis olla.
                        Igsugune research võtab aega, regad urkatuppa vaatad mis toimub. 90% on mingi crap uninstall. Kõik see võtab aega ja tööd.
                        Tahaks hakata ikkagi normaalse inimese kombel hommikul mängima. gg action jääb veidi lahjaks ja vaja juurde ilmselt ka mingit tuba.
                        eks eesmärk ongi volyym. Kui volyymi ei tee ei teeni ka midagi. Pigem jah kuidas see füüsiline ja vaimne pool vastu peab-pigem see murekoht. Tööinimesele makstakse haiguslehe hüvitist kui ta haige. Pokkerimängija kui ei taha mängida-ei maksa talle keegi.
                        Igatahes olen siin crusheritega rääkinud. Ja tegelikult on plaan paigas. Iga kuu peab olema plussis(see siis nende jutt)Kui pole siis kindlasti tuleb teha punane häirekell ja mingi analüüs. Vabandada, et sitt jooks jne...pole teema.. Samas olen ka laisk olnud. just kuulasin mingit podcasti, kus üks paar kolis Dubisse-tundub kõik luksuslik jne, aga naersid, et tööd teevad nüüd 5x rohkem kui eestis ka laup-pühap, aga naudivad seda.. Selline hea motivationl boost mulle

Comment

• Kakahirmutis
                          🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
                          • Oct 2010
                          • 7079

Ma nagu seda infot tubade kohta(mis pole litsentseeritud ka) v kas nimed ei avaldaks. Ma ei näe sel mingit mõtet või plusev-d. Samas mingit saladust ka ei tee, kui keegi uurib ja puurib las siis olla.
                          Igsugune research võtab aega, regad urkatuppa vaatad mis toimub. 90% on mingi crap uninstall. Kõik see võtab aega ja tööd.
                          Tahaks hakata ikkagi normaalse inimese kombel hommikul mängima. gg action jääb veidi lahjaks ja vaja juurde ilmselt ka mingit tuba.
                          eks eesmärk ongi volyym. Kui volyymi ei tee ei teeni ka midagi. Pigem jah kuidas see füüsiline ja vaimne pool vastu peab-pigem see murekoht. Tööinimesele makstakse haiguslehe hüvitist kui ta haige. Pokkerimängija kui ei taha mängida-ei maksa talle keegi.
                          Igatahes olen siin crusheritega rääkinud. Ja tegelikult on plaan paigas. Iga kuu peab olema plussis(see siis nende jutt)Kui pole siis kindlasti tuleb teha punane häirekell ja mingi analüüs. Vabandada, et sitt jooks jne...pole teema.. Samas olen ka laisk olnud. just kuulasin mingit podcasti, kus üks paar kolis Dubisse-tundub kõik luksuslik jne, aga naersid, et tööd teevad nüüd 5x rohkem kui eestis ka laup-pühap, aga naudivad seda.. Selline hea motivationl boost mulle
                          Samas mingi bencb räägib et võid vabalt pool aastat miinust toksida...

Comment

• privador
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 3951

ikka lowstakesis elan. Seal kus ta mängib jah swingid suuremad. Adrian Mateos kuskil podcastis ütles, et tal kõik poolaastad plussis olnud. Et kui "bad run" siis be lihtsalt...
                            Gg-s tegelikult mul meeldib see shallow stakkdega mäng. Olen studinud 20bb mängu päris palju. Mis mulle ei meeldi see avastakk 200bb. Ma ei saa aru, mis mõtet on 200bb stakil. Käib blindide veeretamine ja ja aja raiskamine. õige avastakk peaks olema ikka 100BB. seega kunagi ei viitsi õigel ajal seal alustada

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

ikka lowstakesis elan. Seal kus ta mängib jah swingid suuremad. Adrian Mateos kuskil podcastis ütles, et tal kõik poolaastad plussis olnud. Et kui "bad run" siis be lihtsalt...
                              Gg-s tegelikult mul meeldib see shallow stakkdega mäng. Olen studinud 20bb mängu päris palju. Mis mulle ei meeldi see avastakk 200bb. Ma ei saa aru, mis mõtet on 200bb stakil. Käib blindide veeretamine ja ja aja raiskamine. õige avastakk peaks olema ikka 100BB. seega kunagi ei viitsi õigel ajal seal alustada
                              See 200BB stäkk re-entry turkadel on tõesti ülemõistuse.

Comment

• Söönlusikast
                                Pokkerihai
                                • Feb 2024
                                • 3255

Eelmine aasta oli mul 2 kuud miinust. Ja see oli ve3l aeg kui gg/stars-suured fieldid domineerisid mu graafikut. Sellest ajast kui alla 100 fieldid unibet/optibet/(üks litsenseerimata sait)-pole mul miinuskuud olnud. On olnud kuid kus kulud ületavad tulud though. Ehk siis kasum alla miinimumpalga ja tunne nagu elu läbi downer.

Comment

Working...