MTT ja Tinderi grind

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Söönlusikast
    Pokkerihai
    • Feb 2024
    • 3255

Re: MTT ja Tinderi grind

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
    Iga paus WCs pesed käsi ju
    Ei usu seda terve playerpooli osas ??

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Eriti karm võib olla Chesteris, kus peldik pidi lisateenustega olema.

Comment

• Kakahirmutis
        🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
        • Oct 2010
        • 7079

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
        Ei usu seda terve playerpooli osas ??
        Kõik panevad veel näpud suhu ka(ise ka) kui topivad tupsu alla,

Comment

• ranka
          • Sep 2008
          • 36444

Ja siis vanad maskid ees mängisid pokkerit, samal ajal istuvad kõik kõrvuti ja sitased chipid vahetavad kogu laua vahel pidevalt omanikke.

Ikka ja jälle: lõputud on kaks - inimese rumalus ja universum, kui viimases võib veel kahelda.

Comment

• privador
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 3951

Proovosn gg ka sellist formaati nagu battle mystery royale... selline sng formaat 18 mängijaga fl mystery bountydega. Suht addictive peab tunnistama. Lasin neid paar tundi ja ei teagi, kas nad üldse beaditavad. Isu võttis ära, kui fl 3 way läksime all-inni ja cl regular callis q4o ja scoopis kõik.
            Ma ei läinud tilti mitte seepärast, et ta võitis, vaid pigem seepärast, et kui tõesti see q4o call bountyde pärast on korrektne, siis mu pea läheb lõhki ja sellist formaati poleks küll isu mängida.. Mida arvate teie?
            Last edited by privador; 09.02.25, 02:11.

Comment

• Mati1995
              Julm Donk
              • Aug 2024
              • 45

1 vene streamer vozduh_og beadib neid korralikult abi-10 kindlasti. tal muidu turniiri mängimise stiil ka väga huvitav- agressiivne.
              küsiks veel, et kui sul see 20-25bb stackiga mäng on peensusteni lihvitud ja õpitud, et palju see vahemik bb/100 näitab trackeris ja millise sample peale?

Comment

• Söönlusikast
                Pokkerihai
                • Feb 2024
                • 3255

Algselt postitas Mati1995 Vaata postitust
                1 vene streamer vozduh_og beadib neid korralikult abi-10 kindlasti. tal muidu turniiri mängimise stiil ka väga huvitav- agressiivne.
                küsiks veel, et kui sul see 20-25bb stackiga mäng on peensusteni lihvitud ja õpitud, et palju see vahemik bb/100 näitab trackeris ja millise sample peale?
                Selle winratega siuke tore asi,et isegi kui me paneks priva ajju neurolingiga vms gtow/hrc/piosolveri jne tuleks winratega sein ette
                . Kuna priva harrastab turbosi,hypereid/pko-si ja lateregi,siis winrate ei näita tervet pilti privast. Ühel hetkel peabki endalt küsima mida sa ajad pokkeris taga : kvaliteeti või kvantiteeti. Mina viimane aasta olen pigem proovinud lihtsalt läbi grindida mis iganes skill mul ka pole. See aasta pigem rõhun kvaliteedile,sest lowstakes lagi kui ajad kvantiteeti taga. Pealegi räigelt exploit populatsioonis pole kindel kas peensusteni õpitud tabelid suurim winrate allikas...

Comment

• privador
                  Pokkerihai
                  • Oct 2008
                  • 3951

Algselt postitas Mati1995 Vaata postitust
                  Isegi huvi päörats grindiks neid-sest see ju just minu tsoon kuni 20bb ja tunnen seal hästi. Küll aga ei tunen seal ft puntratantsus, kus vb 4 läheb all-inni ja pean suure stakiga ka 35o callima..V seda matemaatikat õppida sry ei viitsi..pea hakkab valutama. Vaatan kindlasti streameri üle kudias mängib. Seal ka päris korralikud leaderboardid seepärast tekkis huvi.

Comment

• privador
                    Pokkerihai
                    • Oct 2008
                    • 3951

Mõned spotid kus võimalik EV-d kraapida
                    Istun BB peal 15BB. Bounty turniir. SB suur ja regu. Mul korralik bounty. Tõstab 3bb...Mul A4o
                    Mul küsimus, miks ta tõstab nii. Miks ta ei shove...Ma betin sellele, et tal on see raise balanseerimata. . Ehk ta suuremas osas induceb. Ja ma lihtsalt südamerahuga foldin! Selle asemel, et standrad jammida...

Comment

• Söönlusikast
                      Pokkerihai
                      • Feb 2024
                      • 3255

Algselt postitas privador Vaata postitust
                      Mõned spotid kus võimalik EV-d kraapida
                      Istun BB peal 15BB. Bounty turniir. SB suur ja regu. Mul korralik bounty. Tõstab 3bb...Mul A4o
                      Mul küsimus, miks ta tõstab nii. Miks ta ei shove...Ma betin sellele, et tal on see raise balanseerimata. . Ehk ta suuremas osas induceb. Ja ma lihtsalt südamerahuga foldin! Selle asemel, et standrad jammida...
                      Kõik oleneb ja oleneb. ....Isegi kui ma ei tea seda mu bottom tõstmiseks on seal 83o
                      Mu default 3.5x aga kui bb shallom,vb jh 3. Ja mida shallowmaks turniir läheb.. ühel hetkel prindib 2x ka

Aga vastus miks on ju lihtne, gtow õpetas. Ega gtow ei eksi ka,kui hetkel see toob raha kodu
                      Last edited by Söönlusikast; 09.02.25, 09:14.

Comment

• Kakahirmutis
                        🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
                        • Oct 2010
                        • 7079

Kõik oleneb ja oleneb. ....Isegi kui ma ei tea seda mu bottom tõstmiseks on seal 83o
                        Mu default 3.5x aga kui bb shallom,vb jh 3. Ja mida shallowmaks turniir läheb.. ühel hetkel prindib 2x ka

Aga vastus miks on ju lihtne, gtow õpetas. Ega gtow ei eksi ka,kui hetkel see toob raha kodu
                        +1 , see on polariseeritud spot

Comment

• privador
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 3951

Tead sellest saad siis aru, kui kogu aeg a5 lajatad ai ja vastas ainult ak,jj++siis võtab ruigama, ja folde pole(93o...)

Comment

• Söönlusikast
                            Pokkerihai
                            • Feb 2024
                            • 3255

Algselt postitas privador Vaata postitust
                            Tead sellest saad siis aru, kui kogu aeg a5 lajatad ai ja vastas ainult ak,jj++siis võtab ruigama, ja folde pole(93o...)
                            On 2 varianti. Kas sul on selective memory,või väike sample. Või sinu mõõtkava sellele kes on "reg" on liiga lahjade parameetritega. Või sa ikka alati ei lajata ja 83offid prindivad postflop vb ühe barreliga ainult ,sest sul tendencie näha koletisi voodi all. Kusjuures nüüd mõtlesin,et väga palju asju,mis onlines on standard isegi 10stes(ala see sama BvB stsenaariumid,sb-bb restealid jms) praktiliselt ei eksisteerigi laivis,või ongi ainult value
                            Last edited by Söönlusikast; 09.02.25, 17:40.

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

On 2 varianti. Kas sul on selective memory,või väike sample. Või sinu mõõtkava sellele kes on "reg" on liiga lahjade parameetritega. Või sa ikka alati ei lajata ja 83offid prindivad postflop vb ühe barreliga ainult ,sest sul tendencie näha koletisi voodi all. Kusjuures nüüd mõtlesin,et väga palju asju,mis onlines on standard isegi 10stes(ala see sama BvB stsenaariumid,sb-bb restealid jms) praktiliselt ei eksisteerigi laivis,või ongi ainult value
                              Ehk kui biidid $10-seid onlines, siis biidid .... lives.

Comment

• Söönlusikast
                                Pokkerihai
                                • Feb 2024
                                • 3255

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                                Ehk kui biidid $10-seid onlines, siis biidid .... lives.
                                Vana hea jah,siis ept-le minek

Edit: pakun enda puhul,et alguses ristivastupidi. Esimesed laivid põlen ereda leegiga arvatavasti,sest ei oska readjustida,mis loomaaeda ma sattunud. Mingeid laivtelle ma ka ei jaga.
                                Last edited by Söönlusikast; 09.02.25, 19:04.

Comment

Working...