MTT ja Tinderi grind

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • privador
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 3951

Re: MTT ja Tinderi grind

Ütleme, need tekstid ikka täielik jamps...Se on sama, et inimene kirjutab sekists, sie süütu olles. Täielik jamps...

Comment

• privador
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 3951

Vhepeal oli pokkerist suht kopp ees. Aga avastasin, et mu pokkeriapp, kus maksin ca 170euri kuus töötab. Nimelt ma ei lõpetanud teenust ise vaid kardi peal enam raha ei olnud. Huvitaval kombel pole teenust lõpetatud., äkki mingi turvaauk?. See tekitas jälle väikse grindi isu.
      kui varem proovisin 10bb-20bb mängu, siis nüüd just proovin 50bb, 100bb mängu j MTT-dele regan varasemalt. Mul tundub, et kõik oskavad 20bb flipata, isegi nagu ka veidi igv ja mõttetu tundus.
      Tinderis oli siin mingi väiksem asi. Ja seal on huvitav efekt. Kuidas suhteid tänapäeval lõpetatakse?
      Pole mingit traagikat, ega ustele kloppimist, ega hulga pisaraid jne Põhimõtteliselt enam chatis ei räägi. Keegi vestlust ei vea ka enam jne. Kuskil mingeid reise v asju kuskil klattida pole. Selline sõnatu ghostimine. Mina algatasin selle ja naine läks ka vaikusesse...Sõber lõpetas nii suhte, küsisin kuidas see on võimlik-nüüd tean.

Comment

• Söönlusikast
        Pokkerihai
        • Feb 2024
        • 3255

Algselt postitas privador Vaata postitust
        Vhepeal oli pokkerist suht kopp ees. Aga avastasin, et mu pokkeriapp, kus maksin ca 170euri kuus töötab. Nimelt ma ei lõpetanud teenust ise vaid kardi peal enam raha ei olnud. Huvitaval kombel pole teenust lõpetatud., äkki mingi turvaauk?. See tekitas jälle väikse grindi isu.
        kui varem proovisin 10bb-20bb mängu, siis nüüd just proovin 50bb, 100bb mängu j MTT-dele regan varasemalt. Mul tundub, et kõik oskavad 20bb flipata, isegi nagu ka veidi igv ja mõttetu tundus.
        Tinderis oli siin mingi väiksem asi. Ja seal on huvitav efekt. Kuidas suhteid tänapäeval lõpetatakse?
        Pole mingit traagikat, ega ustele kloppimist, ega hulga pisaraid jne Põhimõtteliselt enam chatis ei räägi. Keegi vestlust ei vea ka enam jne. Kuskil mingeid reise v asju kuskil klattida pole. Selline sõnatu ghostimine. Mina algatasin selle ja naine läks ka vaikusesse...Sõber lõpetas nii suhte, küsisin kuidas see on võimlik-nüüd tean.
        Mul oli sama tunne algul,kui lõppes. Tegelt oli asi selles,et saad päevas ala 3 ,või 5 ,või 10 kätt teha piiratud kujul.

Comment

• Söönlusikast
          Pokkerihai
          • Feb 2024
          • 3255

Ja selle suhte lõpetamise osas... kui 10a koos oldud ja laps näiteks,arvan päris nii mustvalgelt see strat enam ei töötaks

Comment

• Kakahirmutis
            🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
            • Oct 2010
            • 7079

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
            Ja selle suhte lõpetamise osas... kui 10a koos oldud ja laps näiteks,arvan päris nii mustvalgelt see strat enam ei töötaks
            Kumb meist teaduse nimel järgi proovib?

Comment

• Söönlusikast
              Pokkerihai
              • Feb 2024
              • 3255

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
              Ei soovi,see kõlab bürokraatilise/logistilise/vaimse õudusunenäona. Pärast langen veel mingisse musta auku ajus ja joon end surnuks,või lõpetan leebemalt ning piirdun särgile õlle ajamisega.

Comment

• Kakahirmutis
                • Oct 2010
                • 7079

Ei soovi,see kõlab bürokraatilise/logistilise/vaimse õudusunenäona. Pärast langen veel mingisse musta auku ajus ja joon end surnuks,või lõpetan leebemalt ning piirdun särgile õlle ajamisega.
                Kolime taimaale lihtsalt

Comment

• Söönlusikast
                  Pokkerihai
                  • Feb 2024
                  • 3255

Kolime taimaale lihtsalt
                  Jah seal 10k aastas oled vast üle keskklassi. Siin teed lisarahana 10k pokkerist ja ala 15k töölt(puusalt pakun) ja teoorias võiksid sotsametist toetusi küsida.

Comment

• Kakahirmutis
                    • Oct 2010
                    • 7079

Jah seal 10k aastas oled vast üle keskklassi. Siin teed lisarahana 10k pokkerist ja ala 15k töölt(puusalt pakun) ja teoorias võiksid sotsametist toetusi küsida.
                    Veidi rohkem, aga napilt saab tupsu endale lubada selle rahaga

Comment

• ranka
                      Miljon Põhjust Kodus Olla
                      • Sep 2008
                      • 36444

:D Tinderi teadus

Comment

• Söönlusikast
                        Pokkerihai
                        • Feb 2024
                        • 3255

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                        :D Tinderi teadus
                        Salajutud meeste edition. Kõik maru naljakas,kui meeste üle nalja teha. A ega nüüd naistest jutud vooruslikumad pole (ma pole ühtegi salajuttu kuulanud) aga eeldan valdavalt räägitakse mehi taga seal.

Comment

• privador
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 3951

Ma saan aru, miks "Salajutud" on edukad. Sest nad räägivad asjast. Olen palju "podcaste" kuulanud, aga seal ei räägita midagi-pigem selline mõttetu soigumine. Kui oleks meeste "Salajutud" see oleks samamoodi edukas.Igausugused meeste väestamise jms jama, eriti kui veel naistest räägitakse siis see on suur bs

Comment

• ranka
                            Miljon Põhjust Kodus Olla
                            • Sep 2008
                            • 36444

Algselt postitas privador Vaata postitust
                            Ma saan aru, miks "Salajutud" on edukad. Sest nad räägivad asjast. Olen palju "podcaste" kuulanud, aga seal ei räägita midagi-pigem selline mõttetu soigumine. Kui oleks meeste "Salajutud" see oleks samamoodi edukas.Igausugused meeste väestamise jms jama, eriti kui veel naistest räägitakse siis see on suur bs
                            See salajutud on edukas, sest inimesed on debiilikud. Peale selle ega need kaks saatejuhti ka kõige teravamad tegelased ei ole, lugedes ette ilmselgeid feik stoorisid.

Kollane ajakirjandus müüb.

Comment

• privador
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 3951

Proovin siin mTT-väljakutset teha. ja m auslt pole kindel, aks ma ka 10MTT beadin. Ikka kohati olen väga lost.
                              Nt käsi. QTq avan HJ 15BB eff btn call. flop T74. mis on üldse plaan?
                              Nt cbetin t call. turn 8 nt... nüüd on see koht kus ma lost. pot ca 11bb, mul nt 12bb.
                              Sise uhades sellline tunne nagu keeran käe blufiks. millelt ma calli üldse loodan saada? JT?
                              Check? teine barrel 3-4bb? Kui nt shoveb kas siis fold?. kui call ja river blank chekima j saame shove?

Comment

• Söönlusikast
                                Pokkerihai
                                • Feb 2024
                                • 3255

Ära mõtle üle.

Comment

Working...