MTT ja Tinderi grind

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: MTT ja Tinderi grind

Aga räägi Tinderi grindist kah - kuival või midagi näkanud kah?

Comment

• privador
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 3951

Algselt postitas ranka Vaata postitust
      Aga räägi Tinderi grindist kah - kuival või midagi näkanud kah?
      Väsimus tekkinud. Lihtsalt ei viitsi olla see meelelahutaja rollis. Kuhu viia, mida toredat teha jne...
      Ma olen üritanud asju teha, mis mulle ka ise meeldib. Mitte nii, et naisele meelib nt Pärdi konsert, loomulikult GTO-na tean, et lähen temaga koos sinna tegelikult ikka not my thing.
      Jube palju on naised aktiivsed. Just reede peab olema Padari kontsert, laupäeval rabamatk,Pühapäeval kirikukontsert!! Alguses isegi jooksed kaasa ja ka huvitav, mingihetk mõtled, et aitab nüüd...
      Last edited by privador; 06.02.25, 11:54.

Comment

• Söönlusikast
        Pokkerihai
        • Feb 2024
        • 3255

Algselt postitas privador Vaata postitust
        Väsimus tekkinud. Lihtsalt ei viitsi olla see meelelahutaja rollis. Kuhu viia, mida toredat teha jne...
        Ma olen üritanud asju teha, mis mulle ka ise meeldib. Mitte nii, et naisele meelib nt Pärdi konsert, loomulikult GTO-na tean, et lähen temaga koos sinna tegelikult ikka not my thing.
        Jube palju on naised aktiivsed. Just reede peab olema Padari kontsert, laupäeval rabamatk,Pühapäeval kirikukontsert!! Alguses isegi jooksed kaasa ja ka huvitav, mingihetk mõtled, et aitab nüüd...
        a mis su thing on siis ? äkki gto-na sealt üldse alustaks oma otsinguretkesi. Muidugi mitte pokkerisaalist, aga ei ole nii ometi , et ainult pokker on hobi/huvi

Comment

• privador
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 3951

Turnades on asi paranenud võilihtsalt varaitsioon-suuadan juba suht stabiilseid MTT päevasesse hoida. Olen teinud mängu ühe muutuse. Olen hakanud foldima! Ja palju foldima...
          Lihtsalt olen tüdinud spottidest, kus"kus pean callima" aga näen ikka nutsi vms...vb see lowstakes
          Kuulasin ka ühte cashpro, kes alustas NL20 selliselt, et iga ch rasie vms viskas oma käe ära ja tootis kasumit:) Eks andis väärtust ära, aga samas tema vastas ponud enam flopatud sette jne...
          Mul tundub ka veidi ja tildisena, callisin ärksamalt...et krt kõik umbes abusivad mind , ma pean callima jne...tegelikult mäng palju lihtsam. Ja kui teebki hea blufi siis credit for him. Teiseks isegi kui folidin, jääb mul stakk alles, millega fishises lauas ev-d võtta! Ehk foldime turnavõiduni!
          Nt spotid avan EP 25bb, SB 3b 6-7bb. Tal pole seal kunagi õhku. mul pole seal mõtet isegi KJs, KQs mängida,99,TT pean maha viskama.
          Last edited by privador; 07.02.25, 08:29.

Comment

• Söönlusikast
            Pokkerihai
            • Feb 2024
            • 3255

Turnades on asi paranenud võilihtsalt varaitsioon-suuadan juba suht stabiilseid MTT päevasesse hoida. Olen teinud mängu ühe muutuse. Olen hakanud foldima! Ja palju foldima...
            Lihtsalt olen tüdinud spottidest, kus"kus pean callima" aga näen ikka nutsi vms...vb see lowstakes
            Kuulasin ka ühte cashpro, kes alustas NL20 selliselt, et iga ch rasie vms viskas oma käe ära ja tootis kasumit:) Eks andis väärtust ära, aga samas tema vastas ponud enam flopatud sette jne...
            Mul tundub ka veidi ja tildisena, callisin ärksamalt...et krt kõik umbes abusivad mind , ma pean callima jne...tegelikult mäng palju lihtsam. Ja kui teebki hea blufi siis credit for him. Teiseks isegi kui folidin, jääb mul stakk alles, millega fishises lauas ev-d võtta! Ehk foldime turnavõiduni!
            Nt spotid avan EP 25bb, SB 3b 6-7bb. Tal pole seal kunagi õhku. mul pole seal mõtet isegi KJs, KQs mängida,99,TT pean maha viskama.
            "pean callima" ikka hea müüt millega endale jalga lasta lowstakes.

Laivis on kuidagi eriti gei seda kuulda.
            Last edited by Söönlusikast; 07.02.25, 09:00.

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
              "pean callima" ikka hea müüt millega endale jalga lasta lowstakes.

Laivis on kuidagi eriti gei seda kuulda.
              Mis fishi jutt see on. Ma vaidlesin ühe pro-ga kus öeldi, et minraise vastu peab calima any2, sest saad ju 1 to 5. Küsisin, et miks? Vastuseks: et lihtsalt pead.

Täpsustust ei saanud, sest nii peab tegema, kui on 1 to 5. Talle jäi oma arvamus, mulle oma... Mina jäin kindlaks, et ei ole võimalik any2 callida, juba ainuüksi seepärast, et oled OOP ja mida kehvem on postflop skill, seda parem on rohkem foldida ja ise ülefoldida.

Comment

• Söönlusikast
                Pokkerihai
                • Feb 2024
                • 3255

Mis fishi jutt see on. Ma vaidlesin ühe pro-ga kus öeldi, et minraise vastu peab calima any2, sest saad ju 1 to 5. Küsisin, et miks? Vastuseks: et lihtsalt pead.

Täpsustus ei saanud, sest nii peab tegema, kui on 1 to 5.
                A kes sunnib ? Isegi kui "mdef" tuleb miskit kobisema, siis ole realistlik rangega mida määrad villainile......
                lowstakes võitev strat ikka võrdlemisi igav ja straightforward, pole vajadust üle pingutada enda jaoks seda maailma.

Comment

• privador
                  Pokkerihai
                  • Oct 2008
                  • 3951

Nu mingeid spotte nt avan ak,v Jj ctf bb kaitseb . flop 667. Teen cbeti tuleb "standard" chraise need asjad muidugi callin maha.

Aga nt avad ak...bb kaitseb flop a67. cbetid saad otsa...ok "pead callima"turn nt 8. Paneb suure läraka. Ma ütlen ausalt viskan sellsieid asju ära...Vb varem oli soovmõtlemine, et raudselt abusib mind! V mängib oma Aj üle!

Teiseks isegi kui ta saab mind kuksil välja, ta ikka oma mängustiiliga komistab pommi otsa...
                  et jah põhiline see, et seda tildiallikat välja juurida. Et kõik jubedalt blufivad abusivad-mingi haige meta käib igal pool. Tegelikult asja dpalju lihtsamad. Ja siegi highstakes streame vaadates.
                  Last edited by privador; 07.02.25, 10:48.

Comment

• Kakahirmutis
                    🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
                    • Oct 2010
                    • 7079

KTO ütleb et keegi ei saa sind bluffida kui sa ise ennem sisse lükkad!

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

A kes sunnib ? Isegi kui "mdef" tuleb miskit kobisema, siis ole realistlik rangega mida määrad villainile......
                      lowstakes võitev strat ikka võrdlemisi igav ja straightforward, pole vajadust üle pingutada enda jaoks seda maailma.
                      Ma ei tohi nimesid nimetada!!!!!!!! Toodi näiteid puha jne. Seega PEAB CALLIMA, sest nii öeldi.

privador, ära jumala eest mu juttu tõepähe võta. Loomulikult ei pea callima, rääkigu need banaanid, mis tahes, sest need banaanid võivad oddse näha, aga nad ei mõista, et see pole all-in olukorda, vaid järgneb postflop mäng, mistõttu kahe lahtise kaardiga, mis ei moodusta domineerivat top-paari või tugevamat, ei saa oddside järgi callida.

Comment

• privador
                        Pokkerihai
                        • Oct 2008
                        • 3951

Polnud plaaniüldse emv live teha.. Sain kõne ETPF bossilt, et vaja teami...ok lendasin kohale. Selgub, et Mauri oli hommikul helistnud, et "ta tahab mängida" Nagu direktor kohe. Standrd oli see, et kõik tegid kirielt lennukit, nagu ikka, aga üldjoones oli lahe.
                        Mida panin lives tähele. Onlines sa ei saa palju väärtust 3b shovedest, ja VALEDEST kätest valedest pos-dest. Juba kui preflop asja jälgid peaks ropult raha printima. Postflopist ei räägigi.
                        Nt blindid juba päris suured avan UTG ja kohe järgi Relander callib Q2s. No ütleme, nii, et tal tekivad probleemid minu vastu...Minu range vastu.

Comment

• Söönlusikast
                          Pokkerihai
                          • Feb 2024
                          • 3255

Onlines sa ei saa palju väärtust 3b shovedest,
                          trollid või ?

Comment

• ranka
                            • Sep 2008
                            • 36444

trollid või ?
                            Mõttetu virtuaalraha netis. Mänguraha. Lives kui 3bet shoved, siis saad füüsiliselt kohe hunniku pihku (eeldusel, et õnnestub). Kohe tunda.

Comment

• Söönlusikast
                              Pokkerihai
                              • Feb 2024
                              • 3255

Mõttetu virtuaalraha netis. Mänguraha. Lives kui 3bet shoved, siis saad füüsiliselt kohe hunniku pihku (eeldusel, et õnnestub). Kohe tunda.
                              Hunniku baktereid jms ka lisaväärtusena. Chipid/sularaha jms analoog üks kõige sitemaid asju vist planeedil. Minge peske käsi pärast mõnda levelit kui meeldib chippidega mängida . Kraanikauss küsiks kelle persses ka urgitsetud siis sai.

Comment

• Kakahirmutis
                                🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
                                • Oct 2010
                                • 7079

Hunniku baktereid jms ka lisaväärtusena. Chipid/sularaha jms analoog üks kõige sitemaid asju vist planeedil. Minge peske käsi pärast mõnda levelit kui meeldib chippidega mängida . Kraanikauss küsiks kelle persses ka urgitsetud siis sai.
                                Iga paus WCs pesed käsi ju

Comment

Working...