MTT ja Tinderi grind

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: MTT ja Tinderi grind

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
    Ei tasu nüüd ühe cooleri pärast result orientated ka olla, tal võib ikka igast jama seal olla
    Ma lihtsalt ühte asja tahaks öelda just selle "jama", et holdemis on selline sitt lugu, et isegi igasugusel jamal on suvaliste lahus kaartide vastu päris palju equity. Õigemini, kui ei ole dominatsiooni, siis hakkavad käed juba flipilaadseks olevuseks muutuma. 8 ja 9 kickeriga muutub seepärast juba päris problemaatiliseks.

Comment

• privador
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 3951

Kolin ilsmelt ära kuskil eurkatubdesse,kus 100-200 fieldid.
      Tegin enda jaoks huvitava arvutuse. Nt sundey mill. Seal c 5000 osalejat nt. Saad staki 100x ja kukud nt 50-ndana välja. Sa saad buy inist tagasi mingi max 5x. aga nt 200 turkat mängides oled juba sarnase stakiga Hu-s.. Kus oletatav reward 30-40x. Arvestatv vahe!
      Lisaks teen väikse adjustmendi. Üritan vältida 10bb late reg, vaid tulen 20bb sisse. Sest tihti visataks ekohe blindi..foldin seal terve ring jamingil hetkel sitsin 6BB...Mul on tunne, et 20BB tsoonis on vigade võimalus rohkem ja minnakse postfloppi.

Comment

• Söönlusikast
        Pokkerihai
        • Feb 2024
        • 3255

Algselt postitas privador Vaata postitust
        Tegin enda jaoks huvitava arvutuse. Nt sundey mill. Seal c 5000 osalejat nt. Saad staki 100x ja kukud nt 50-ndana välja. Sa saad buy inist tagasi mingi max 5x. aga nt 200 turkat mängides oled juba sarnase stakiga Hu-s.. Kus oletatav reward 30-40x. Arvestatv vahe!
        Lisaks teen väikse adjustmendi. Üritan vältida 10bb late reg, vaid tulen 20bb sisse. Sest tihti visataks ekohe blindi..foldin seal terve ring jamingil hetkel sitsin 6BB...Mul on tunne, et 20BB tsoonis on vigade võimalus rohkem ja minnakse postfloppi.
        Tere tulemast minu maailma. + saad rohkem volli anda turkade arvus ,kui viitsid hunnik urkatubasid ligi võtta.Kui õpid-saad hrc-s rohkem hullata. Jõuad tihedamini deep icm olukordadesse mida läbi jooksutada ja arengut rohkem. Kui tihti ikka kilo+ fieldides ft-d näed.

Comment

• ranka
          • Sep 2008
          • 36444

Kusjuures see 20BB strat tundub isegi parem. Lisaks saad korjata ka mõningad readid.

Comment

• Söönlusikast
            Pokkerihai
            • Feb 2024
            • 3255

Mis rangega te bb shovete? caale vist polegi, sest eesmärk Btn om ax välja saada.
            Peaegu oleks unustanud vastata. Bountydes loeb ainult mitu algstacki kellegi bounty väärt on. Mitte mitu koroonat,või mitu latti täissuitsuvorsti selle eest saaks. Ma ei tea prizepooli,buttonihärrat. Kui ma oleks btn,sa võiks lolliks end shoveda +ev-lt ja freerollida bountyt-iseasi kas mune on ja kas population seda päriselt teeb suurel fieldil deepis. Kui ma oleks värskelt tõstetud lauda ja kedagi ei tea i guess ATo+ QJs+ 44+ eeldades ,et tavaprizepooli väga taga ei aja 1-2$ payjumpidega ja bountyde eest peab võitlema -sp ka bountyd variatsiooni kohapealt väga lähedal tavahyperitele.
            Last edited by Söönlusikast; 29.09.24, 19:53.

Comment

• privador
              Pokkerihai
              • Oct 2008
              • 3951

krt vist mingi gtow oleks vaja..
              30Bb utg avab ma sb callin A7s 20bb
              fllop KQJ mul 2 mastikaarti. Ta väike bet ma call. turn 6 ch ch river 9, masti ei tulnud.Nüüd siis otsus. Chekkdies mul tõenäoliselt 0 showdon value. Kui ma nüüd bluffima peaks palju ma peaks panema. Sizinng...
              Tal võib olla seal kõike 2 paari AK sette jne. Panustades me reppime T. Asja teeb ka raskemaks, et tal endal võib T olla. Kuis saate betti, kas 2 paariga callite?

Comment

• ranka
                • Sep 2008
                • 36444

Minu jaoks lihtne bet. Tal ei ole sittagi, kui piisav, et SD-le võita. Seega betin üle poole panga (55 kuni 70%).

GTOW näitaks sulle võimalusi, kuid ma arvan GTOW kopeeringu otsene kasu oleks siis, kui vastane on väga hea.

Lisaks turkadel overbet ei meeldiks, kuigi tundub koht, kus seda saaks teha.

Comment

• privador
                  Pokkerihai
                  • Oct 2008
                  • 3951

Selline pot v overbet tundubki pigem kahtlane

Comment

• Kakahirmutis
                    🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
                    • Oct 2010
                    • 7079

Polariseeritud.bet nagu, A7s sobib väga hästi blufiks ja ma paneks mingi 75-85%, aga see isiklik arvamus

Comment

• privador
                      Pokkerihai
                      • Oct 2008
                      • 3951

Polariseeritud.bet nagu, A7s sobib väga hästi blufiks ja ma paneks mingi 75-85%, aga see isiklik arvamus
                      Aga millega callid nt K9, KQ,99 ,AK ?

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

Selline pot v overbet tundubki pigem kahtlane
                        Kahtlane? Siis peakskid ju 9T ja AT-ga ning kogu valuerangega overbettima või pottima. Ja seepärast ongi overbet-pot hea, kui mõtled rangede balansi peale ja pakuks, et GTOW midagi sellist lahendust riveril pakkuma hakkabki.

Comment

• Kakahirmutis
                          🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
                          • Oct 2010
                          • 7079

Aga millega callid nt K9, KQ,99 ,AK ?
                          Oleneb vastasest, foldiks blufi blokkerid ala AK taolised

K9 oleks äge call, blockid KT,T9 tüüpi asju

Comment

• privador
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 3951

Kahju jah et programmi pole aga kahtlustan seda overbeti kasuks. Et saada ka setid foldima, et seal ei tekiks küsimust.

Comment

• privador
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 3951

Oleneb vastasest, foldiks blufi blokkerid ala AK taolised

K9 oleks äge call, blockid KT,T9 tüüpi asju
                              Arvan, et tüübid kaitsevad ka T4o. Kui T8 foldib ja T9 callib siis su jutus pointi.

Comment

• ranka
                                • Sep 2008
                                • 36444

Setti nüüd küll keegi seal ei foldi. Isegi TP pealt on raske ära saada. Oleneb kõik, mis vastasega tegu on. Kui tüüpiline regular, siis mina läheksingi lihtsalt natuke üle poti, et saada sitt foldima ja kui oleksin kindel temas kui ka endas, siis overbet tundub hea. Aga ma ei ole nendes asjades eriti hea, siiski cashi 0.02 crusher.

EDIT: 0.03 crusher ja BB/100!!!!

Comment

Working...