MTT ja Tinderi grind

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • privador
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 3951

Re: MTT ja Tinderi grind

Suurema stakiga ikka jah kõva +ev. Eriti need chesterid kus 4 handed kuskil vahepeal. Kui 20-25bb siis ebameeldiv mängida. Teisele barrelile pead juba otsuse staki peale tegema.
    Näide Chesteris 11 saab raha 15 järgi. Sul keskmine stakk. Minu arust see kriitiline koht, mida sa teed või mis plaan. Kui võtad turvalsie plaani, raha kätte saada võib asi lõppeda sellega, et saad rahasse, aga istud 5BB või siis see "lammutaja" stiilis mäng, kus peale bubblet on sul 2x keskmine. Ja see 2x keskmine kruiisib juba suht ilusasti top3 koha peale. Steven on alati suurena finaalaluda läinud.

Tuleb ka tõdeda, et olen ka ise patustanud ja arvanud nt , et 11/14 on mull ligidal. Tegelikult ta ei ole ja mängu maa ja ilm.See pole stars, kus 120 timebanki võtad ja freerollid rahasse
    Last edited by privador; 23.09.24, 10:52.

Comment

• privador
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 3951

Proovin veidi seda late regamsie taktikat. Kuni 25 taalastel teen late reg. Et olen õppinud-õppimas väga detailselt 20-25bb mängu, siis ilmselt huvitav väljakutse.
      gg-s tuli ka kohe esimene hit

Comment

• Kakahirmutis
        🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
        • Oct 2010
        • 7079

Ohoh, väga kena hitt

Comment

• ranka
          Miljon Põhjust Kodus Olla
          • Sep 2008
          • 36444

Oioi. Mõtlesin, et miski jälle sandikopikaid, kuid see ju väga tore hitt.

Comment

• Söönlusikast
            Pokkerihai
            • Feb 2024
            • 3255

Algselt postitas privador Vaata postitust
            Proovin veidi seda late regamsie taktikat. Kuni 25 taalastel teen late reg. Et olen õppinud-õppimas väga detailselt 20-25bb mängu, siis ilmselt huvitav väljakutse.
            gg-s tuli ka kohe esimene hit
            https://gyazo.com/23ed162c54e0ba84b4331556bb09656e
            kus see õpe toimub ? müüriblogis või iseseisvalt gtow/hrc grind. Nice hit :D :D

Comment

• privador
              Pokkerihai
              • Oct 2008
              • 3951

Vaatasin Kõrvale Urmot..krt oli väga lähedal esikoht 4M, 85k hitt nagu 22 koha eest võib väike mõru pill olla.

Comment

• privador
                Pokkerihai
                • Oct 2008
                • 3951

Teen nüüd gg-s kuni 30-seid mtt-si. Natuke teaduslik eksperiment. Regan alles late reg lõpus. 10-155bb. Tahn koostöös gtow j teiste progredega 20-25bb mängu rajad täiuseni.
                Kui esimene päev kohe eputasin 2700 hitiga, siis eile oli täielik kardisurm ja päev ca 400 miinuses.
                Ega realsus ongi selline, et kui finaallauas sellist 5 kohta ei tule, siis päev plussi ei jää.
                Päevas jõuan teha nii 20-30 mtt. ehk "bulletit"
                Mingid asjad, mis m tahan oma mängus selgusele jõuda. Paljud MR 11BB nt CTF. Kui nt 20BB avb siis BB pealt A3s GTO jam. Aga nüüd mida A3s teen?Mulle tundub, et see avang palju nitisem.
                Teine asi 2 barrel. CTF avab nt 14bb eff.BB kaitsed 97o. Flop J72. Callid väikse beti. Turn 8. Teine barrel....
                Ehk kuidas 2 barreli käituda.See mäng palju keerulsiem.

Comment

• Söönlusikast
                  Pokkerihai
                  • Feb 2024
                  • 3255

Teen nüüd gg-s kuni 30-seid mtt-si. Natuke teaduslik eksperiment. Regan alles late reg lõpus. 10-155bb. Tahn koostöös gtow j teiste progredega 20-25bb mängu rajad täiuseni.
                  Kui esimene päev kohe eputasin 2700 hitiga, siis eile oli täielik kardisurm ja päev ca 400 miinuses.
                  Ega realsus ongi selline, et kui finaallauas sellist 5 kohta ei tule, siis päev plussi ei jää.
                  Päevas jõuan teha nii 20-30 mtt. ehk "bulletit"
                  Mingid asjad, mis m tahan oma mängus selgusele jõuda. Paljud MR 11BB nt CTF. Kui nt 20BB avb siis BB pealt A3s GTO jam. Aga nüüd mida A3s teen?Mulle tundub, et see avang palju nitisem.
                  Teine asi 2 barrel. CTF avab nt 14bb eff.BB kaitsed 97o. Flop J72. Callid väikse beti. Turn 8. Teine barrel....
                  Ehk kuidas 2 barreli käituda.See mäng palju keerulsiem.
                  Alati võid sõrmedel arvutada mdef-i välja ingame kui avastad ennast olukorras kus lost. Tahaks näha kuidas equiti distribution on rangede vahel ctf vs bb J728 kui tuleb teine barrel. Endal gtow sub läbi,vast peab jälle ligi võtma kui vähe rohkem sunrunni jälle.

Comment

• privador
                    Pokkerihai
                    • Oct 2008
                    • 3951

Täna hommikul tegin MTT-si. Panin tuimalt 15bulletit, 0 cashi. Kui sisenen 10BB, siis tõenäolsielt lõppebki esimese flipiga. Eile tegin 35 turkat sain 2 finaalaluda ja jäin nappi plussi. MTT is tough.

Kuulsin ka "Salajutud". Mind vahest ka huvitab, kuidas mehed sebivad. Ka exiga saan hästi läbi ja räägib nende strateegiatest. Ja huvitav , et tegelikult me ei näe ju mida sõbrad teevad või kuidas sebivad. Seda kuuleb pigem naistelt. Jube palju istutakse messengeris...Hommikutervitused, kassipildid. Ma olen ise üllatunud, kui jutukad mehed on! Kõige suuremad kepimehed ongi nn. normaalsed..st näevad nagu normaalsed välja. Loodakse selline usalduslik suhe. "Kas sul on külm", "Ega sul kõht tühi pole". Samas polda agro, ega matslik. Mõnda aega siis tehakse "Romantikat" Ja siis mingi aeg kutt "kaob" chatist. Suur jutupaunik polegi enam jutupaunik. Ehk siis "Ghostinguga" Üritatkse viisakalt vabaneda ja pilgud juba mujal... Same stuff all over again

Comment

• ranka
                      Miljon Põhjust Kodus Olla
                      • Sep 2008
                      • 36444

Küssa turkade kohta. Need eilesed 2 finaallauda või noh eilne päev, siis ka late regamisega sisse?

Comment

• privador
                        Pokkerihai
                        • Oct 2008
                        • 3951

Kõik turnad late reg. Saan 10-16BB(mõnel jõuan ka teise bulleti teha). Samas noh regze on. Selle saab väga lihtsalt teada. Kui 200k plus winningse ja ,mängib 5 taalast turkatt siis obv reg.

Comment

• privador
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 3951

downer jätkub. Mõnedel kätel vaja tõesti grupi tuge. Ja eriti tundub mulle creepy bounty turnad.
                          Käsi 60/140 rahas ammu, mul 35BB. Umbes keksmine
                          2.5BB MP-lt läheb suht suur bounty allinni. Btn(35bb) ca sama stak, mida napilt katan raisib 6.5BB.
                          Ma BB AJo. Mida ma teen? Nu shoven, sest btn ju varastab...
                          Callitakse maha AA-ga...ja ma tunnen nagu täielik donk...Jälle üks deep turna vastu taevast.
                          Mis plaan oleks? Foldida tundub meganitine. Call ja annan alla kui pihta ei saa?

Comment

• Kakahirmutis
                            🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
                            • Oct 2010
                            • 7079

downer jätkub. Mõnedel kätel vaja tõesti grupi tuge. Ja eriti tundub mulle creepy bounty turnad.
                            Käsi 60/140 rahas ammu, mul 35BB. Umbes keksmine
                            2.5BB MP-lt läheb suht suur bounty allinni. Btn(35bb) ca sama stak, mida napilt katan raisib 6.5BB.
                            Ma BB AJo. Mida ma teen? Nu shoven, sest btn ju varastab...
                            Callitakse maha AA-ga...ja ma tunnen nagu täielik donk...Jälle üks deep turna vastu taevast.
                            Mis plaan oleks? Foldida tundub meganitine. Call ja annan alla kui pihta ei saa?
                            Ei tasu nüüd ühe cooleri pärast result orientated ka olla, tal võib ikka igast jama seal olla

Comment

• privador
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 3951

Mis rangega te bb shovete? caale vist polegi, sest eesmärk Btn om ax välja saada.

Comment

• Söönlusikast
                                Pokkerihai
                                • Feb 2024
                                • 3255

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
                                Ei tasu nüüd ühe cooleri pärast result orientated ka olla, tal võib ikka igast jama seal olla
                                +1

Comment

Working...