MTT ja Tinderi grind

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: MTT ja Tinderi grind

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
    Viiruse vast said pigem juba lennukis sinna vms. See kont lihtsalt aitas kaasa ,et su immuunust nõrgestada.
    Neljas süst ja topeltmask oleks võinud olla abiks. Igaks juhuks ka enne kumm peale panna, siis võib päris kindel olla.

Comment

• privador
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 3951

rsk. Mängin turbot ja finaalalud tehakse järsku 40-100BB wtf...mis kr see on, fl mulli ajal oli keksmine 15BB...Mis gg-s ongi nii?

Comment

• ranka
        • Sep 2008
        • 36444

Võtsin su laua lahti. Tegelt võiks olla striim s.t., et saaks lauda striimida neile, kellel pole GG-d või ei viitsi otsida.

Comment

• Söönlusikast
          Pokkerihai
          • Feb 2024
          • 3255

Algselt postitas privador Vaata postitust
          https://gyazo.com/aaec0a544a0aa452ce508e459d61bd36

rsk. Mängin turbot ja finaalalud tehakse järsku 40-100BB wtf...mis kr see on, fl mulli ajal oli keksmine 15BB...Mis gg-s ongi nii?
          Ma ei mäleta,et gg-s teisiti oleks olnudki. Ft-s blind reverse

Comment

• ranka
            • Sep 2008
            • 36444

https://gyazo.com/aaec0a544a0aa452ce508e459d61bd36

Jah. Finüülis on see blindide muutmine, et minnakse tagasi keskmise peale ja siis uued ajapangad. Üehsõnaga mõnus stallimine hakkab.

Comment

• Söönlusikast
              Pokkerihai
              • Feb 2024
              • 3255

Algselt postitas ranka Vaata postitust
              Jah. Finüülis on see blindide muutmine, et minnakse tagasi keskmise peale ja siis uued ajapangad. Üehsõnaga mõnus stallimine hakkab.
              Copy paste mees ka laivis

Comment

• privador
                Pokkerihai
                • Oct 2008
                • 3951

see ju haige. Mängid väiekst turbot pool päeva!. Teen gg-s uninstalli!

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

Samas, kui Tehnik ja Ecuador ka juhtumisi vinüüli jõudnud, siis suure tõenäosusega jäävad nad magama või on nii mälus, kui 4 järgi. Saad tasuta raha.

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

Aa ja eriti hea see, kui nad ilma delayta striimivad, ja Twitchi panevad pealkirjaks sama turka nime, milles finaalis on :D

Comment

• Söönlusikast
                      Pokkerihai
                      • Feb 2024
                      • 3255

?????ma vist ütlesin midagi väga sarnast veebruaris/märtsis. Minu põhjused muidugi variatsiooni vähendamine-muidu kõik muu oli tip top. Kui oleks 20 aastane kes võib aastate viisi oma roi-d realiseerida ema keldris ,siis ma ainult gg-d mängikski.

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

?????ma vist ütlesin midagi väga sarnast veebruaris/märtsis. Minu põhjused muidugi variatsiooni vähendamine-muidu kõik muu oli tip top. Kui oleks 20 aastane kes võib aastate viisi oma roi-d realiseerida ema keldris ,siis ma ainult gg-d mängikski.
                        Oled ikka nii kindel, et väiketurniiridel finaalis dispersioon seetõttu väheneb?

Comment

• Söönlusikast
                          Pokkerihai
                          • Feb 2024
                          • 3255

Oled ikka nii kindel, et väiketurniiridel finaalis dispersioon seetõttu väheneb?
                          Jah olen kindel,mul pole kahjuks andmeid anda,kuna unibetis olen pimedas. Optibetis sample väike. See ju lihtne primedopes-arvudega mängimine samas.....ma arvan equador nõustuks minuga. Roi tõuseb suurtes fieldides,samamoodi variatsioon.Õhtused tippregud võivad aasta otsa MU/BE grindi teha. Minu jaoks 3 kaotuspäeva järjest ,siis vähe sitt jooks oma alla 100ste fieldidega .Lõppkokkuvõttes nad "peaks "must rohkem teenima ,aga minu elu stabiilsem.

Comment

• ranka
                            • Sep 2008
                            • 36444

Jah olen kindel,mul pole kahjuks andmeid anda,kuna unibetis olen pimedas. Optibetis sample väike. See ju lihtne primedopes-arvudega mängimine samas.....ma arvan equador nõustuks minuga. Roi tõuseb suurtes fieldides,samamoodi variatsioon.Õhtused tippregud võivad aasta otsa MU/BE grindi teha. Minu jaoks 3 kaotuspäeva järjest ,siis vähe sitt jooks oma alla 100ste fieldidega .Lõppkokkuvõttes nad "peaks "must rohkem teenima ,aga minu elu stabiilsem.
                            Mina loll arvasin, et fishid, kes jõuavad finaali, siis nad muutuvad ka vähe viisakamaks. Päris lipsu ette ei pane, kuid foldivad rohkem ja teevad vähem sigadusi, siis seetõttu heal mängijal, kellele ranged paigas, sügava stäkina tekib eelis ja ka väikese stäkina tekib eelis.

Kui aga see GG-pokker, kus toimub reverse blind + antakse uued ajapangad, siis see hindustani fish võib panna omale pintsaku selga, küünedki ära lõigata ja kutsuda pool suguvõsa vaatama, et näed, tema nüüd finaallalauas ja deepis. Lisaajaga võib mõelda ka, et äkki polegi siin see fold vale või call õige.

Aga mida mina tean. Ma oleks 3.3BB QKo-ga ka buttonilt shovenud, kus öeldi, et see standard fold, kuid edasine arutelu kadus.

Comment

• Söönlusikast
                              Pokkerihai
                              • Feb 2024
                              • 3255

Mina loll arvasin, et fishid, kes jõuavad finaali, siis nad muutuvad ka vähe viisakamaks. Päris lipsu ette ei pane, kuid foldivad rohkem ja teevad vähem sigadusi, siis seetõttu heal mängijal, kellele ranged paigas, sügava stäkina tekib eelis ja ka väikese stäkina tekib eelis.

Kui aga see GG-pokker, kus toimub reverse blind + antakse uued ajapangad, siis see hindustani fish võib panna omale pintsaku selga, küünedki ära lõigata ja kutsuda pool suguvõsa vaatama, et näed, tema nüüd finaallalauas ja deepis. Lisaajaga võib mõelda ka, et äkki polegi siin see fold vale või call õige.

Aga mida mina tean. Ma oleks 3.3BB QKo-ga ka buttonilt shovenud, kus öeldi, et see standard fold, kuid edasine arutelu kadus.
                              See 3.3bb mul juba kahtlus selle RP osas sp ,et oldi juba rahades ma eeldan ja ainult 1 short oli veel nagu aru sain. Aga jh minu teadmised sellest käest piirdusid teie kirja pandud tekstiga.

Comment

• ranka
                                • Sep 2008
                                • 36444

See 3.3bb mul juba kahtlus selle RP osas sp ,et oldi juba rahades ma eeldan ja ainult 1 short oli veel nagu aru sain. Aga jh minu teadmised sellest käest piirdusid teie kirja pandud tekstiga.
                                Ammu olid rahades. Lihtsalt finaallaua bubble. 1 short oli. Kätt ju ei ole antud. Mõned käed enne seda oli ka J7s või oli J4s ning olukorras, kus oli 4.4BB ja oli FE, sest BB-l oli turna teine short.

Comment

Working...