Atheya FR päevik
Collapse
X
-
Re: Atheya FR päevik
Tuli ära.
100 ka plussis see kuu. Wii!
Homme õhtul on coaching NL100 pro HasBigBiceps'iga. 2+2s on ainult positiivsed reviewd, ja lisaks tean teda laudadest hästi. Solid mängija.
Oleks äärepealt saanud mingi kanadalase coachiks, aga hea, et taustauuringut tegin. 2+2s on samamoodi positiivsed review'id, ent mõningatel andmetel on tegu BE grinderiga. Ilmselt oleks õpetamine olnud the other way around..
Comment
-
HasBigBicepsi coaching on 100% +EV. 68€ per tund, aga ilmselt the best 68€ spent so far. 1h jooksul vaatasime mu statse, käsi, sain soovitusi HUDi parandamiseks, mõned rangede parandussoovitused jne. Ja ta inglise keel on ok ja arusaadav.
Soovitan!
Comment
-
Aitäh!Algselt postitas Priidix Vaata postitustLiigud õiges suunas, gl.
Küsida võib siis, mis su eesmärgid pokkeriga on? Kuhu sa jõuda tahaks?
Ikka võib. Nagu ühes varasemas postituses mainisin, siis tahaks aasta lõpuks NL100-200 grinder olla. Natuke vaeva näha, ja usun, et täiesti reaalne.
Unistus on korralik reserv valmis koguda, ning elukutseliseks hakata. Aga vaatame, kuhu see mõte mind viib :)
Comment
-
-
Mhm. Mul selline kiiks, et kui alla EV jooksen, siis fine, aga kui üle EV (nagu tegelikult viimaste kätega), siis hakkan oma mängus kahtlema. Tuleb offtablet teha taas, ja NL100 mõneks ajaks unustada.Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitustEV jooksis tagasi normaali ja mindset hakkas kõikuma?
Comment
-
Täiesti võimalik. :)Algselt postitas Owner85 Vaata postitustväike swong mitte massive swing,sa pokkeris nii roheline,et sa ei teagi mis see swing veel on :D
-20BI EV järgi on minu jaoks karm. Vaid 1x seni sellist eelnevalt olnud.
Edit: tegin eile offtablet, ning vaatasin käsi läbi.
30 käest 2 olid spew'id. Ühega kaotasin 2/3 stäkki, teisega terve stäki. Ülejäänu oli standard - ehk pokkerijumal lihtsalt vihastas mu peale mingil põhjusel vahelduseks :)
Seega ei saagi öelda, et kehva mängu oleks teinud. Kuigi need 2 spewi olid ikka nii jubedad, et neid poleks ka tohtinud olla.Last edited by fl0p; 06.10.16, 08:56.
Comment
-
20bi on lapsemäng :) Samas suhtkoht lagi ka. Mu jõhkraim auk oli vist mingi 35bi mõne miljoni käe peale. Sellised 15-20bi suht standard iga 300K käe peale kui just ei ole Ruditurbo.
Comment
-
35 kõlab päris karmilt. BR peab vist solid 50BI olema pidevalt :DAlgselt postitas Kotkas1000 Vaata postitust20bi on lapsemäng :) Samas suhtkoht lagi ka. Mu jõhkraim auk oli vist mingi 35bi mõne miljoni käe peale. Sellised 15-20bi suht standard iga 300K käe peale kui just ei ole Ruditurbo.
Comment
-
Mis siin ikka sheerida. Ühes kohas olin terve valuerange vastu biit, ja bluffe oli paar kombot. Teises kohas stäkkisin väga passiivsele fishile (callisin overbet shove) TPBKga. Tilt, tilt, tilt.Algselt postitas Owner85 Vaata postitustSheeri neid kahte kätt .)
Comment
Comment