[NL10 SH] From micro to low stakes

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Fabulous
    Pokkerihai
    • Jan 2010
    • 2674

Re: [NL5 FR] From micro to low stakes

See nädal:
    (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Koos rakebacki ja stellariga jäi nädal enam-vähem nulli. Mingil määral on see isegi positiivne, et tulemus selline kesine on, sest BE toksimine pani oma mängu üle mõtlema ning seeläbi avastasin mitu leaki, mis pikas perspektiivis päris palju maksma läheks ja mille parandamine kahtlemata positiivne on. Lisaks võtsin kuulda Pastilaa nõuandeid Arcaniani päevikus ning hakkasin viimase paarituhande käe jooksul korralikult table-selectima ning mängin regularide vastu tightimalt kui fishide puhul.

Uueks nädalaks ei taha väga mingeid kvantifitseeritavaid eemärke panna kuna tahan keskenduda võimalikult hea mängu tegemisele, mitte mingeid numbreid taga ajada. Lisaks tahan mängida väiksema volüümi kui sellel nädalal, sest viimase 7 päevaga tuli ligi 40h ja tunnen, et järgmised 7 päeva sarnaselt edasi lasta ei jõuaks.

[ ] Vähem tunde
    [ ] Korralik table-selection
    [ ] Ei mängi mitte ühtegi muud formaati ega limiiti
    [ ] Ei tee laudades rumalaid liigutusi

Vajaks ka siinselt FR kommuunilt natukene strateegia alast nõu:
    (1) Kuidas mängida pre-flop OOP 3-bet potis AA? Väga tihti on selline olukord kus a'la avan 3x, LP 3-betib 9bb peale, panen omakorda 20bb 4-beti ja vastane foldib. Kas sellistes olukordades peaks hakkama flattima või on tegemist nii vastase-spetsiifilise küsimusega, et ühest vastust on raske anda?

(2) Kuidas mängida KK 4-beti vastu? Kas selle käega on olukordi kus mõistlik oleks flattida või peaks alati PF otsuse vastu võtma kas stackime ära või foldime?

Comment

• talendijaht
      FPP Pro
      • Jul 2009
      • 220

AAga callid 3beti, kui vastane 4betile palju foldib ja check callid 3 tänavat kui board väga rõvedaks ei jookse ning saad stacki kätte

Comment

• Fabulous
        Pokkerihai
        • Jan 2010
        • 2674

Kas selles olukorras on mõistlik flattida või paneks otsa? Mida teeks siis kui floppi või mõnele hilisemale tänavale tuleks A maha?

PokerStars - $0.05 NL - Holdem - 8 players
        Hand converted by PokerTracker 4

MP+1: 174 BB (VPIP: 14.08, PFR: 7.04, 3Bet Preflop: 3.33, Hands: 73)
        CO: 65.8 BB (VPIP: 26.33, PFR: 8.21, 3Bet Preflop: 0.00, Hands: 199)
        BTN: 101.4 BB (VPIP: 25.88, PFR: 10.59, 3Bet Preflop: 2.86, Hands: 86)
        SB: 99 BB (VPIP: 0.00, PFR: 0.00, 3Bet Preflop: 0.00, Hands: 3)
        BB: 77.2 BB (VPIP: 16.67, PFR: 16.67, 3Bet Preflop: 0.00, Hands: 6)
        UTG: 106.2 BB (VPIP: 24.14, PFR: 13.79, 3Bet Preflop: 7.14, Hands: 29)
        Hero (UTG+1): 100 BB
        MP: 80.6 BB (VPIP: 41.54, PFR: 18.46, 3Bet Preflop: 4.00, Hands: 65)

SB posts SB 0.4 BB, BB posts BB 1 BB

Pre Flop: (pot: 1.4 BB) Hero has K K

fold, Hero raises to 3 BB, fold, MP+1 calls 3 BB, CO calls 3 BB, fold, SB raises to 13 BB, fold, Hero calls 10 BB, fold, fold

Flop: (33 BB, 2 players) 6 J 2
        SB bets 15.8 BB, Hero calls 15.8 BB

Turn: (64.6 BB, 2 players) 7
        SB bets 28 BB, Hero calls 28 BB

River: (120.6 BB, 2 players) 5
        SB bets 42.2 BB and is all-in, Hero calls 42.2 BB

SB shows J J (Three of a Kind, Jacks)
        (Pre 18%, Flop 88%, Turn 77%)
        Hero shows K K (One Pair, Kings)
        (Pre 82%, Flop 12%, Turn 23%)
        SB wins 196.4 BB

Comment

• Arcanian
          Julm Donk
          • Dec 2014
          • 34

3betiks pre. As played fold turn, kui tuleb A foldin.

Comment

• Mrt1989
            Grinder
            • Mar 2010
            • 999

Flattimisega on see probleem ,et annad ideaalsed oddsid mple ja co le üle callida pmst any 2 kaardiga. Samas UTG re-raise sellises olukorras oleks ainult AA/KK nii , et head varianti polegi:D

Comment

• peete82
              Vana Tegija
              • Jan 2010
              • 1310

Oleneb vastasest, aga vaakumis shoveks for value imo, peaks saama rohkem calle kui 4bet.

Comment

• ivar866
                Grinder
                • Oct 2012
                • 776

Sel limiidil on parem 4bet ehk

Comment

• trasadonkad
                  Grinder
                  • May 2014
                  • 672

4betiks kah pre ja sisse kui vaja

Comment

• timz0333
                    Pokkeritark
                    • Mar 2009
                    • 6322

KAs liiga palju aega kaduma ei lähe Nl5 toksimisega?

Miks sa seda teed? Kas hyperite rolli kandsid kõik välja?

Minu arust kui nii suur kogemus pokkeriga nagu juba on siis allla Nl10 midagi veeretada/õppima hakata on oma aja tapmine.

Ma arvan, et isegi Nl25 jääd kiirelt ellu ja sealt edasi hakkab töö.

Ehk siis ainuke point miks nii põhjast alata on busto bankroll.

Comment

• Fabulous
                      Pokkerihai
                      • Jan 2010
                      • 2674

Algselt postitas timz0333 Vaata postitust
                      KAs liiga palju aega kaduma ei lähe Nl5 toksimisega?

Miks sa seda teed? Kas hyperite rolli kandsid kõik välja?

Minu arust kui nii suur kogemus pokkeriga nagu juba on siis allla Nl10 midagi veeretada/õppima hakata on oma aja tapmine.

Ma arvan, et isegi Nl25 jääd kiirelt ellu ja sealt edasi hakkab töö.

Ehk siis ainuke point miks nii põhjast alata on busto bankroll.
                      Kuna ma eelmisel aastal põhimõtteliselt ei mänginud, aga elamiseks oli raha vaja, siis ma kandsin jah suurema osa varasemast bankrollist välja. Hetkel ei taha midagi pokkerikontole tagasi kanda, sest minu jaoks on eelkõige tähtis see, et korralik liferoll selle hetkeni kui ma tööle lähen olemas oleks ja ma ei peaks sellele mõtlema kuidas ma nüüd järgmise kuu üüri ära maksan vms. Pokker on minu jaoks teisejärguline prioriteet ja ma ei näe põhjust võimalikult kiiresti võimalikult kõrgele ronida vaid ma tahan õppida uut formaati ja hiljem, kui piisavalt kompetentne olen, üles liikumise protsessil naturaalselt toimuda lasta.

Comment

• killermartiini
                        Julm Donk
                        • Jun 2014
                        • 31

Natuke kahtlane, et raha tuleb aga ei tahtnud mängida ja eelistasin nälgida? Ulme jutt ikka mis suust tullakse...

Comment

• Junken
                          Lendur Sass
                          • Sep 2011
                          • 1039

Algselt postitas Fabulous Vaata postitust
                          See nädal:

Vajaks ka siinselt FR kommuunilt natukene strateegia alast nõu:
                          (1) Kuidas mängida pre-flop OOP 3-bet potis AA? Väga tihti on selline olukord kus a'la avan 3x, LP 3-betib 9bb peale, panen omakorda 20bb 4-beti ja vastane foldib. Kas sellistes olukordades peaks hakkama flattima või on tegemist nii vastase-spetsiifilise küsimusega, et ühest vastust on raske anda?

(2) Kuidas mängida KK 4-beti vastu? Kas selle käega on olukordi kus mõistlik oleks flattida või peaks alati PF otsuse vastu võtma kas stackime ära või foldime?
                          1) oleneb vastasest, kui loose vastane siisajad aga sisse,kui nit kes ainult top of the rangega su 4b callib/raiseb siis obv callin ja no arvatavasti suht any boardiga ajad nuppe sisse, va muidugi kui väga sitt board jookseb, ala sss s ja sul obv masti pole..

2) oleneb jälle vastasest, loosema vastu ajan sisse, selliste seminitide vastu olen callinud ja irw ikkalõpuks nupud sisse kuidagi ajanud, ülinittide vastu olen hakanud viimasel ajal foldima, kui ikka venna ranges on ainutl KK+ maybe AKs siis ei näe pointi seal nuppe ajada.

üldiselt NL5 eitohiks midagi väga mõelda olla.. kui seda ei biidi siis kuskilikka väga suured leakid sees

Comment

• Fabulous
                            Pokkerihai
                            • Jan 2010
                            • 2674

Vahepeal pole viitsinud väga uuendada, aga NL10 roll on sisuliselt kokku grinditud ning uuest nädalast võtan loodetavasti selle ette ja hakkan ka rohkem kirjutama.

Tänasest ka hea stiilinäide, miks min-bettimine pole üldiselt tark mõte.

Poker Stars $5.00 No Limit Hold'em - 9 players
                            DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

BTN: $5.00
                            SB: $8.68
                            BB: $4.97
                            UTG: $5.31
                            UTG+1: $3.84
                            UTG+2: $5.00
                            MP1: $7.36
                            MP2: $4.52
                            Hero (CO): $5.07

Pre Flop: ($0.07) Hero is CO with 3 3
                            4 folds, MP2 calls $0.05, Hero raises to $0.25, 3 folds, MP2 calls $0.20

Flop: ($0.57) 7 3 2 (2 players)
                            MP2 bets $0.10, Hero raises to $0.50, MP2 calls $0.40

Turn: ($1.57) K (2 players)
                            MP2 bets $0.05, Hero calls $0.05

River: ($1.67) 2 (2 players)
                            MP2 bets $1.60, Hero raises to $4.27, MP2 calls $2.12 all in

Final Pot: $9.11
                            MP2 shows K 9
                            Hero shows 3 3
                            Hero wins $8.73
                            (Rake: $0.38)

Comment

• Fabulous
                              Pokkerihai
                              • Jan 2010
                              • 2674

Pole vahepeal päris pikalt midagi kirjutanud. Jaanuari lõpus diagnoositi mul borderline personality disorder ja ravimid, mida pean selle mõningate aspektide kontrollimiseks võtma, kaotasid ära igasuguse motivatsiooni pokkeriga tegelemiseks. Veebruaris ja märtsi esimestel nädalatel sisuliselt ei mänginud, aga viimasel ajal on tahtmine sellega tegeleda vaikselt tagasi tekkinud.

Märtsi tulemused:

Kõik oli enam-vähem okei tänase päevani kui otsustasin, et võiks teha ühe sellise päeva kui korralikult volüümi laon.

Kusjuures ma olen oma tänase mänguga isegi täitsa rahul. Tildist/frustratsioonist/misclickidest läks viimase 1k käe jooksul 4BI auku, aga sisuliselt kogu varasem miinus olid sellised olukorrad kus ma pikas perspektiivis võidan, aga täna lihtsalt card distribution minu poolel ei olnud (vastane callib 5% või a'la gutshotiga kõik tänavad maha ja saab riverisse käe kokku) või standard coolerid (set over set).

Mingeid otseseid eesmärke hetkel seadma ei hakka ja vaatan päev-päeva haaval kui palju ma pokkeriga tegeleda viitsin. Samas üks leakidest, mille oma mängus kindlasti ära pean parandama on asjaolu, et ma pean vastaseid tihti võimeliseks tegema liigutusi, mida nad tegelikult teha ei suuda. Selle all pean silmas igasuguseid olukordi kus minu liin repib mingit kätt või range-i mis showdownil võitma peaks, aga vastane check/callib ikka kõik tänavad OOP oma neljanda paariga või A kõrgega maha. Nende olukordade vältimiseks proovin tulevikus post-flop rakendada rohkem fit-fold stiili. Selle tulemusena punane joon kindlasti langeb, aga seni kuni win-rate sellest hoolimata tõuseb, ei näe probleemi.

Comment

• bi0hazard
                                Vana Tegija
                                • Jul 2010
                                • 1342

glgl, ma ise võtan ka end käsile mingi aeg ja seekord tõsiselt, toon ka blogi tuhast välja.

Comment

Working...