ivar866 grindimas autoraha Party/888pokeris [NL25FR]/ahjuall/olympsis

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • musaire
    FPP Pro
    • Dec 2012
    • 220

Re: ivar866 grindimas autoraha Partypokeris

Algselt postitas ivar866 Vaata postitust
    vs unknown station, sizing on vist paras,

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

SB on 15/13 paar BB 100 võitev reg, 2k kätt, teine vastane nõrk, turn meeldis. Ma siis BB peal, meie 3 vahel positsioonivõitlus.

Sama 15/13 reg varem, ebameeldiv flop, olin teda 3bettind hulgi, sest foldis 70% oma avanguid.

pluss 10 daala õhtu
    1.
    AA
    riveril tahaks potkontrollida ja natuke vähem küsida. Ma ei tea miks mina panustaks seal $3 millegagi. Ma ei tea millega ta seal tahaks maksta korralikku panust.
    Flopil vb $1.1-1.2 ka okei panustada reavariantide tõttu või lootuses et fish tahab ka ristimasti tõmmata millegagi.
    Sinu panus flopil siiski enamvähem okei. EI tea mis teil seal kombeks.
    Solid mängijate vastu kes riidivad balanss võiks olla contbetsizingutes.

2.
    AK
    Ma tõstaks SB suhtes positsioonis olles $1 pealt $2.5 peale aga ma ei tea kuidas cäshis õige. See tunduks vb veidi enam mitte-committiv BTN jaoks kes kolmas lühem stäkk. $3.25-suurune tõste tundub liiga scary minu jaoks. Ja kui short stäkki poleks, siis ma ei tea kas seal cäsh mängudes teil see balanseeritud on regside vastu. Aga nii on ka okei.
    Seal muidu teisi liini variante olla nagu ei saa.

Comment

• ivar866
      Grinder
      • Oct 2012
      • 776

Mina tänan, Timz või keegi võiks ka midagi naljakat lisada.

Comment

• p0l1
        Grinder
        • Jan 2011
        • 581

Mina tänan, Timz või keegi võiks ka midagi naljakat lisada.
        siin on tegelt paariks nädalaks info ette ära lisatud. Nüüd on oluline ennast mitte segada lasta, mina tänan.

Comment

• timz0333
          Pokkeritark
          • Mar 2009
          • 6322

Comment

• musaire
            FPP Pro
            • Dec 2012
            • 220

Timz

Mees actionis ka:

Comment

• ivar866
              Grinder
              • Oct 2012
              • 776

Jooks on ok endiselt, millest vaid suur rõõm.

Sõpsid lubasid mind NL2 home gamesi ka kutsuda peagi tartus, loodan seal ka särada.
              Eile põgus shorthanded pokkeritrenn ahjuall viis 40 Euri rahakotist, milles kahju küll, oli ka omi vigu hulgaliselt.

Comment

• p0l1
                Grinder
                • Jan 2011
                • 581

Krt, varsti auto on käes kui nii edasi läheb. Ehk ei ole asi siiski jooksus, selles suhtes. Jõudu edaspidi.

Ise vaatan vaikselt võlavangla poole, aga seal on paar 'oma' inimest ees juba õnneks.
                Last edited by p0l1; 16.10.14, 23:08.

Comment

• ivar866
                  Grinder
                  • Oct 2012
                  • 776

Kui mul jooks kehvem võtan sinuga ühendust selle võlavangla tutvuste asjus. Palju seal päevas teenib?

Comment

• p0l1
                    Grinder
                    • Jan 2011
                    • 581

Kui mul jooks kehvem võtan sinuga ühendust selle võlavangla tutvuste asjus. Palju seal päevas teenib?
                    25-30 €

Comment

• ivar866
                      Grinder
                      • Oct 2012
                      • 776

Sai mängitud ka täna:
                      Positsioonivõitlus. Kas call on hea? Või liiga flip vs 18/13/ Afreg 48 , 4bet 2/10. Fold to 3bet. -11 bb kaotav

Comment

• Relamz
                        Vana Tegija
                        • Jan 2010
                        • 1467

Minu arust pole mõtet regide winrate´i märkida kui sample jääb alla 10k. Hea regular võib vabalt 5k kätt raha auku panna variatsiooni pärast.

Comment

• timz0333
                          Pokkeritark
                          • Mar 2009
                          • 6322

Spew call seal ei saa flippigi enamasti :(

Comment

• p0l1
                            Grinder
                            • Jan 2011
                            • 581

88 on flat enamasti (või 3bet vahest), aga 4bet shove vastu peaks instafoldima.

Pane avamise ranged kalkulaatorisse ja siis pane standard 4b ranged sinu limiidis. Need, mida sa oled näinud regularide poolt siiani.

Ja siis laienda '4betshove' rangesid nii palju, et saaks kasumlikult selle shove callida 130 bb deep. Vastas peaks kobe vaal olema, et seal mitte foldida.

Agro shortie vastu oleks see liin hea imo. Shortiel võiks olla 40-50 bb.
                            Last edited by p0l1; 18.10.14, 21:38.

Comment

• ivar866
                              Grinder
                              • Oct 2012
                              • 776

ty, vastase kohta oli mõni note ka, et callib poketitega maha kui kõrge kaart lauas vs reg.
                              ja täna tekkis tema kohta ka spewiseid calle:

Antud käe lahendus oli selline, blind vs blind pakkusin AQ, AK pluss igast madalad poketid ka ta rangesse, kuid kindlasti võis see olla viga et niimoodi flippama minna vs regs:

vs vaalatüdrukud, vist ok veel ära callida TPTK nende vpip oli 50 ja mul head oddsid, AK +100 täna v nice!

vaala vastu nii ka trehvas

Ässade kallal ka käidi muukrauaga vs regs

Tänane package kokku:

Sai sõpradega saunas käidud ja juttu aetud, ning pärast ka grind lõpetatud edukalt nii et vamooooooooos kus mu padi on TImz?

Muide kuskohast chati juttu saab hand historisse PT4st?
                              Last edited by ivar866; 18.10.14, 22:55.

Comment

• musaire
                                FPP Pro
                                • Dec 2012
                                • 220

ty, vastase kohta oli mõni note ka, et callib poketitega maha kui kõrge kaart lauas vs reg.
                                ja täna tekkis tema kohta ka spewiseid calle:

Antud käe lahendus oli selline, blind vs blind pakkusin AQ, AK pluss igast madalad poketid ka ta rangesse, kuid kindlasti võis see olla viga et niimoodi flippama minna vs regs:

vs vaalatüdrukud, vist ok veel ära callida TPTK nende vpip oli 50 ja mul head oddsid, AK +100 täna v nice!

vaala vastu nii ka trehvas

Ässade kallal ka käidi muukrauaga vs regs

Tänane package kokku:

Sai sõpradega saunas käidud ja juttu aetud, ning pärast ka grind lõpetatud edukalt nii et vamooooooooos kus mu padi on TImz?

Muide kuskohast chati juttu saab hand historisse PT4st?
                                Midagi väga tarka ei ütlegi. Kommenteerin veidi.

AQo vs TT

Ma vist teeks turnis bärreli ka suhteliselt sageli seal, teine 6 lauas hoiab laua kuivemapoolse ja vastasel tihti ei ole seal paari, mingisuguse 4-daalase ja võimalusel veel väiksema (kui vastane betsizingutest midagi väga välja ei loe ja oddse ei tunne), sest muidu OOP põhimõtteliselt oled käest loobunud kui enam ei beti. Bettides näed tihti vähemalt riveri ka ära ja võimalusel paned turnis vastase AK foldima, kuigi kuiva lauaga vb flõutivad kaasa mõned. Võti on siis OOP selles, et kui laud väga hull ei ole ja head kõrged kaardid, siis väikselt võiks vb bärreldada nii et riveri ka ära näed. Kui ongi loose vastane kes ei foldi, siis vähemalt juhid tihti kõrgete kaartidegagi.
                                Antud liiniga muidu suhteliselt tihti võib kaotada kätele mis tõmbavad nagu KT, T9, Q9 ja kes otsustavad turnis bettida ja sa pead foldima.
                                Kui turnis chekid ja vastanegi chekib, aga riverisse hitid, siis vastane enam ei maksa alati.

88 BvB

Ma ei tea kas see ongi seesama 88 käsi, millega flippad eelmises postituses aga tahan öelda, et see lihtne fold ei ole ja õigustatud küsimus. 88 on just piiripealne käsi.
                                Teadmata et vastasel on AQ ma mõtlesin selle eelmise postituse juures, et kui vastane on regular, siis tema range'ist saad ära lahutada JJ+ käed, sest nendega regular ei shoviks $2 to $30 (va. kui oled näinud et fish regular kes shovib) ja range'i jäävad käed nagu 22-TT ja mõned Ax käed ja selle range'i vastu oled enamasti ees 60/40.
                                Niiet põhimõtteliselt mulle tekitaks suuremat muret kui nii sügavalt shoviks tundmatu/tundmatu fish või lihtsalt teada tight fish. Regi calliks ma ära vähemalt esimesel korral kui ta nii teeb ja kui ma pole näinud, et ta shovib JJ+ 100BB deep kahe daala pealt all in kohe.
                                Eks vaataks kõiki regi statse ka ja kui palju käsi ta mänginud on sinu vastu ja seega mida ta sinust arvab ja kuidas sa varem oled blaindidelt 3bettinud teda ja teisi. Regi puhul tihti tal siin selline käsi, millega ta ei taha et sina paneks sisse viimase panuse ja rakendad fold equitit (tõstad tema 4beti all in), kui tal thin valuega all in käsi ja seega ta saab shovides kasu fold equity pealt. Olgugi et tema ise positsioonis aga kardab et 5bet-shovid pre 22 vms.
                                Üldiselt selles spotis peab vastast tundma ja mis history teil. Mõned regsid vb shoviks väiksed paarid ainult ja nendest oled alati ees ++++EV. Fishid shovivad mõned vb ainult TT+. Suur vahe tuleb sisse.

AK vs JT ja 99 vaalad
                                kui nendel sellised range'id, siis stäkkimises pole küsimust

AKs vs 98o
                                hästi said stäki sisse, hea riid ja vajalik iso pre. tal lühem stäkk ka.
                                aga noh AKs pole kellegi vastu väga halb käsi muidu ka.

AA vs QQ
                                no comments
                                Kuigi ma vist tõstaks veidi vähem kui $9 peale, kui üks vastane ja isoda pole edasiselt vaja. Midagi $7 või $8-ga ja sente peale. $9.00 tundub scary. Ma ei tea kas sul seal bluff range ka on regside vastu selles spotis. Kui vastase range polariseeritud, solid vastaste puhul, siis võib kasutada ca. $6.7-6.9 peale tõstet cräpi ja ka nutsuga.
                                Muidu 9 peale tõstes vastane peaks pmst teadma, et oled juba commititud ja all in ja ta foldib suure osa range'ist ära.
                                Fishide vastu vahet pole.

Ma ei tea eriti palju sellest mis puudutab PT4 + chat. Keegi teab?
                                Kindlasti on chat olemas hand history failides mille PT4 paneb processed käte kausta, juhul kui party selle faili kirjutab, aga ma ei teagi kas läbi PT4 seda chätti kuskilt näeb. PT4 replayer vist chatti ei toeta. PT3 küll ei toetanud. Kui niisama Hand Details vaadata, siis ma ei tea kas seal on. Ise ei vaata kunagi.
                                Nii et üks kindel variant chätti näha on "processed" kaustast otsida konkreetset käe numbrit.

Kuule aga nice graafikud sul! Ja sa alla EV ka veel. Üle EV hiiter veel tulemata. Jääb loota et üle EV hiiter ja coolerid ei tule samal ajal. GL!

Comment

Working...