ivar866 grindimas autoraha Party/888pokeris [NL25FR]/ahjuall/olympsis

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • musaire
    FPP Pro
    • Dec 2012
    • 220

Re: ivar866 grindimas autoraha Partypokeris

Okei sa Ivar igaks juhuks fläti AK sarnastes spottides. Kindlasti variatsioonivaesem. Ma vb liiga agro kohati. Millegipärast.
    Kindlasti ei ole kumbki valik kohutav viga.

Mul endal tekib suur loogika error ja segaduses flät koha pealt. :D Nii et ma ise ikka tõstan järgmine kord ka. Ma slow play'n AK vaid selle eesmärgiga pre, et tight-agro pre agressoritelt flopil cont sisse kasseerida check-callides. Kui A-high flopil AK-ga 100% ajast donkbet plaanis (minu arvates samuti teisiti ei saa kui mingil põhjusel sinna spotti sattunud), siis tekib kohe error. Et kui fishe potis nii palju et flopil ei kannata slow play liini jätkata, siis ma ei slow play pre ka. Ei tundu GTO. Donkbet ei tohiks eesmärgiks olla. Sellega ei kogu piisavalt väärtust - pre agressor foldib flopil enamus kehvemad käed.

Sorri kuna ma perfektsionist siis toodan liiga palju teksti iga käe kohta. :D

Comment

• Rens-
      Jube Noob
      • May 2014
      • 112

ennast kiitmast sa ei väsi.

Comment

• totaldonk
        Grinder
        • Dec 2009
        • 914

donki vastu sa ei mängigi GTO

Comment

• trasadonkad
          Grinder
          • May 2014
          • 672

Algselt postitas musaire Vaata postitust
          Okei sa Ivar igaks juhuks fläti AK sarnastes spottides. Kindlasti variatsioonivaesem. Ma vb liiga agro kohati. Millegipärast.
          Kindlasti ei ole kumbki valik kohutav viga.

Mul endal tekib suur loogika error ja segaduses flät koha pealt. :D Nii et ma ise ikka tõstan järgmine kord ka. Ma slow play'n AK vaid selle eesmärgiga pre, et tight-agro pre agressoritelt flopil cont sisse kasseerida check-callides. Kui A-high flopil AK-ga 100% ajast donkbet plaanis (minu arvates samuti teisiti ei saa kui mingil põhjusel sinna spotti sattunud), siis tekib kohe error. Et kui fishe potis nii palju et flopil ei kannata slow play liini jätkata, siis ma ei slow play pre ka. Ei tundu GTO. Donkbet ei tohiks eesmärgiks olla. Sellega ei kogu piisavalt väärtust - pre agressor foldib flopil enamus kehvemad käed.

Sorri kuna ma perfektsionist siis toodan liiga palju teksti iga käe kohta. :D
          mis su starsi/ftp sn on?

Comment

• ropka11
            Vana Tegija
            • Oct 2008
            • 1008

Algselt postitas trasadonkad Vaata postitust
            mis su starsi/ftp sn on?
            Pakun välja, et ta ei avalda seda.See tuttav jutt ju ainult teise fooruminime alt

Comment

• musaire
              FPP Pro
              • Dec 2012
              • 220

Algselt postitas totaldonk Vaata postitust
              donki vastu sa ei mängigi GTO
              Kui seda täheühendit kasutasin, siis teadsin et selle kohta võib komm tulla. :D Tänks et ära märkisid. Optimaalse all mõeldakse siin petlikult optimaalset parima võimaliku mängu vastu. Kui mina kasutan GTO, siis ma tahaks mõelda selle all optimaalseimat iga vastase vastu - nimi ütleb ju "Optimaalne mänguteooria" ja see võiks olla seda alati. Aga nojah kokkulepitult mõeldakse selle all midagi muud.

Comment

• pastilaa
                kuum poiss
                • Apr 2009
                • 7518

ivar866 - soovitan musaire tekstidesse väga mitte süveneda kui mängu õppida tahad - palju kära ja vähe villa on seal. ja vill ka selline kahtlane, natuke paha haisuga...

Comment

• musaire
                  FPP Pro
                  • Dec 2012
                  • 220

Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
                  ivar866 - soovitan musaire tekstidesse väga mitte süveneda kui mängu õppida tahad - palju kära ja vähe villa on seal. ja vill ka selline kahtlane, natuke paha haisuga...

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Aga Ivar jah, ma ka ei soovita väga süveneda.

Comment

• ivar866
                    Grinder
                    • Oct 2012
                    • 776

Ega ma ei süvenegi üleliia,
                    tore on kui saab nõu, ma filtreerin ise välja parima ja mängin ummamuudu edasi.

Ma arvan et musaire tulemused on päris head, et väga mäda ta ei saa panna.

Comment

• p0l1
                      Grinder
                      • Jan 2011
                      • 581

Algselt postitas ivar866 Vaata postitust
                      Ega ma ei süvenegi üleliia,
                      tore on kui saab nõu, ma filtreerin ise välja parima ja mängin ummamuudu edasi.

Ma arvan et musaire tulemused on päris head, et väga mäda ta ei saa panna.
                      musaire'l avalikud tulemused puuduvad täielikult või ma eksin? Hiiteri peal pole eriti vahet, kelle nõu kuulata ka samas.

Comment

• timz0333
                        Pokkeritark
                        • Mar 2009
                        • 6322

Mis te siplete?

Comment

• p0l1
                          Grinder
                          • Jan 2011
                          • 581

Ikkagi ei tundu õige asi, aga las ta olla siis :)

Comment

• Fabulous
                            Pokkerihai
                            • Jan 2010
                            • 2674

Kui seda täheühendit kasutasin, siis teadsin et selle kohta võib komm tulla. :D Tänks et ära märkisid. Optimaalse all mõeldakse siin petlikult optimaalset parima võimaliku mängu vastu. Kui mina kasutan GTO, siis ma tahaks mõelda selle all optimaalseimat iga vastase vastu - nimi ütleb ju "Optimaalne mänguteooria" ja see võiks olla seda alati. Aga nojah kokkulepitult mõeldakse selle all midagi muud.
                            GTO ei tähenda maximally exploitative, mille vahele sa siin võrdusmärgi oled tõmmanud. Kui sa seda nii ei mõistaks, siis poleks sa ka kahte eraldi definitsiooni välja toonud (GTO vs GTO mäng on täpselt sama nagu GTO vs population tendencies mäng GTO mängija seisukohalt).

Comment

• musaire
                              FPP Pro
                              • Dec 2012
                              • 220

Algselt postitas Fabulous Vaata postitust
                              GTO ei tähenda maximally exploitative, mille vahele sa siin võrdusmärgi oled tõmmanud. Kui sa seda nii ei mõistaks, siis poleks sa ka kahte eraldi definitsiooni välja toonud (GTO vs GTO mäng on täpselt sama nagu GTO vs population tendencies mäng GTO mängija seisukohalt).

Oled õigesti aru saanud ning lisaks tead mida mina mõistan. Tubli!
                              Tore näha et eesti pokkerimängijad nii terased.

Pole maximally exploitative ja GTO vahele võrdusmärki tõmmanud (va. maximally exploitative ja adaptiivne optimaalne mänguteooria, mille kohta enda definitsioon ja millest pole mõtet rohkem rääkida, kuid mida ma esimeses postituses GTO all mõtlesin et lühemalt väljendada end. Oli vale kasutada "GTO" ja sorri et see segadust tekitas.).
                              Segadust võib tekitada ka see, et ütlesin GTO-optimaalse kohta "optimaalne parima võimaliku vastu". Selle all mõtlen optimaalset parima võimaliku vastu, kes mängib samuti parimat võimalikust ehk GTO vs tema vastu parimat mängiv - teine GTO, ning nimetasin GTO-d petlikult sõnastatuks, kuna see pole reaalsetes spottides kunagi optimaalne (nagu nimi ütleb), kui vastas pole GTO-mängija (ühesõnaga see pole õige mänguteooria, kui see ei arvesta kõiki teadaolevaid vastase nõrkusi).

Comment

• Fabulous
                                Pokkerihai
                                • Jan 2010
                                • 2674

Oled õigesti aru saanud ning lisaks tead mida mina mõistan. Tubli!
                                Tore näha et eesti pokkerimängijad nii terased.

Pole maximally exploitative ja GTO vahele võrdusmärki tõmmanud (va. maximally exploitative ja adaptiivne optimaalne mänguteooria, mille kohta enda definitsioon ja millest pole mõtet rohkem rääkida, kuid mida ma esimeses postituses GTO all mõtlesin et lühemalt väljendada end. Oli vale kasutada "GTO" ja sorri et see segadust tekitas.).
                                Segadust võib tekitada ka see, et ütlesin GTO-optimaalse kohta "optimaalne parima võimaliku vastu". Selle all mõtlen optimaalset parima võimaliku vastu, kes mängib samuti parimat võimalikust ehk GTO vs tema vastu parimat mängiv - teine GTO, ning nimetasin GTO-d petlikult sõnastatuks, kuna see pole reaalsetes spottides kunagi optimaalne (nagu nimi ütleb), kui vastas pole GTO-mängija (ühesõnaga see pole õige mänguteooria, kui see ei arvesta kõiki teadaolevaid vastase nõrkusi).
                                Enne kui see diskussioon kuhugi edasi läheb, defineeri mulle oma nägemus pokkeri mõistes terminist "optimaalne".

Aga sellist asja nagu adaptive GTO, mis nimetusest järeldades oma mängustiili mingil hetkel muudab, ei eksisteeri. GTO on staatiline strateegia, mis ei võta vastast ja tema liigutusi absoluutselt arvesse. Vastas võib olla Sauce123 või mingi suvaline fish, GTO teeb nende vastu samades kohtades samasid liigutusi (tegelt kuna tegemist on mixed strateegiaga ja paljudes spottides on kahe või rohkema tegevuse EV täpselt sama, siis GTO võib samas olukorras erineva protsendiga mingeid erinevaid otsuseid teha, aga see selleks) ja neid pole võimalik exploitida. Halvim stsenaarium on see, et mõlemad vastased on üksteise vastu 0EV. Selline olukord juhtub ainult siis kui üksteise vastu mängivadki kaks GTO mängijat.
                                Postituse viimasest lõigust eriti midagi aru ei saa, aga see on ka vale jutt, et GTO pole reaalsetes olukordades optimaalne ja peaks arvestama vastase nõrkuseid. GTO strateegia puhul on otsuse tegemiseks vaja teada täpselt kolme asja: meie kaardid, effective stack, meie positsioon.
                                Last edited by Fabulous; 26.10.14, 02:24.

Comment

Working...