ROTT RUUDI pokkeripäevik [NL25/NL50]

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • HerrJanks
    Pokkerihai
    • Jul 2011
    • 3769

Re: ROTT RUUDI @ micros [NL10]

Algselt postitas ROTT RUUDI Vaata postitust
    Ma 3betin AQ-d ainult fishide vastu.
    Mis põhjustel ?

Comment

• ROTT RUUDI
      Grinder
      • Jun 2010
      • 520

Dno, panen ainult QQ+, AK+ ja vahest 79s,89s,T9s,J9s,T7s (see kehtib ainult rexide kohta).
      Pole isegi väga mõelnud sellele, et kas panna or not otsa AQ-ga.

Kas peaksin valdava enamuse ajast AQ-ga 3betima rexe?
      Last edited by ROTT RUUDI; 04.11.13, 13:07.

Comment

• HerrJanks
        Pokkerihai
        • Jul 2011
        • 3769

Sõltub täiesti vastase calling/4bet/foldto3bet rangest ja muidugi ka ülejäänud lauast kes veel actimas.

Ise peab välja mõtlema, mis antud hetkel kõige rohkem EV+.

Selles ma kahtlen, et kunagi ei 3beti vs reg AQ alati optimaalne on.

Comment

• Dnbftw
          Pokkerihai
          • Jul 2010
          • 1808

Niti UTG avangut obv ei 3beti, hoiad ta range laiemana. Uuri vastaste FoldTo3beti, vastavalt sellele 3betid. Tegelasi, kes foldivad nt. ~75% kordadest peaks olema kasumlik juba anytwo 3betida, võin ka eksida. Ja kindlasti arvesta, et mingi aeg hakkavad vastu mängima.

FRis on paras 3bet range umb 5%. Eks see kasvab kogemuste lisandudes. Selline keskmine range oleks vast KQo+, QQ+ mis annabki meile 5%. Paras nt. hiliste positsioonide pealt nende kätega paugutada, BB ja SB pealt on suurem, sest restealime BTNi ja CO vastu. EP ja MP pealt siis väiksem kui 5%, nt. KK+, AK+ maybe, oleneb kes avab. Ükskõik kelle avang oleks aga üldse kohustuslik 3betimata jätta, kui taga loose(loodetavasti ka aggro) fish actimas, sest tahame teda potti.

Comment

• ROTT RUUDI
            Grinder
            • Jun 2010
            • 520

Algselt postitas Dnbftw Vaata postitust
            Niti UTG avangut obv ei 3beti, hoiad ta range laiemana. Uuri vastaste FoldTo3beti, vastavalt sellele 3betid. Tegelasi, kes foldivad nt. ~75% kordadest peaks olema kasumlik juba anytwo 3betida, võin ka eksida. Ja kindlasti arvesta, et mingi aeg hakkavad vastu mängima.

FRis on paras 3bet range umb 5%. Eks see kasvab kogemuste lisandudes. Selline keskmine range oleks vast KQo+, QQ+ mis annabki meile 5%. Paras nt. hiliste positsioonide pealt nende kätega paugutada, BB ja SB pealt on suurem, sest restealime BTNi ja CO vastu. EP ja MP pealt siis väiksem kui 5%, nt. KK+, AK+ maybe, oleneb kes avab. Ükskõik kelle avang oleks aga üldse kohustuslik 3betimata jätta, kui taga loose(loodetavasti ka aggro) fish actimas, sest tahame teda potti.
            Jah CO ja BTN-it ma 3betin kõige loosemalt. Aga AQs on ju tugev käsi, kui vastane foldib palju siis pole selle käega üldse ju mõtet 3bettida pigem callin ja 3betin rääbist ja nutsi.

Comment

• Dnbftw
              Pokkerihai
              • Jul 2010
              • 1808

Dno, NL10 ja isegi NL25 ma ei 3betiks rääbist üldse, mõttetu variatsiooni suurendamine ja iseenda marginaalsetesse olukordadesse panemine. Solid mänguga peaks biitima küll nii madalal hea tableselecti ja vähese tiltamisega. Endal 40k sampel NL10st, lasin 13/10/4 stiili ja WR oli ~7bb/100, mis pole küll midagi erilist aga välja ma sealt sain. Nüüd veits loosema stratiga vast biidiks tunduvalt paremini, mingi 15/12/5 oleks selline optimaalseim arvatavasti. Sellist T7s 3bet high stakes poker pela võib niisama funniks teha aga long runis pole mõtekas imo. Aga see obv oleneb sinu postflop skillist ka :) Pane siia oma 3betitud pottide graafik kui viitsid.

Comment

• ROTT RUUDI
                Grinder
                • Jun 2010
                • 520

Sample on väike, sest ma olen enda mängu kardinaalselt muutnud peale viimast downswingi ja ei näe mõtet vana jama siia postitada.

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• ROTT RUUDI
                  Grinder
                  • Jun 2010
                  • 520

3bet on 4.48 7.2k sample aga nl2 3bettisin vähem, nl5, nl10 on 5-6.

Comment

• ROTT RUUDI
                    Grinder
                    • Jun 2010
                    • 520

Mul on mingi tõsine probleem :S Ma ei tea miks ma selliseid lükkeid teen. Kuidas ma saan endal peas asjad korda, nii, et ma sellist asja ei korraldaks? Kui lihtsalt tuleb mingi lüke mis keerab kõik mu ootused tagurpidi siis ma lihtsalt mõtlen ***** ja vajutan valet nuppu.

spew lihtsalt spew, standard, siin alati set, pole lihtsalt nii hea, et oskaks foldida. Millist liini üldse võtta? Kas halvem käsi paneb otsa? Kuiv laud ja värki, eriti mitte. Pigem ehk paneks talle 2x otsa ja siis otsustaks?Halvem käsi ju ei calliks ega raiseks, AQ-d biidiks aga see ei mängi nii.

wtf is this???kõht ütles flopis et tal ei ole midagi, miks peaks fish siin flopil otsa panema? turn SPEW

Last edited by ROTT RUUDI; 04.11.13, 20:57.

Comment

• Dnbftw
                      Pokkerihai
                      • Jul 2010
                      • 1808

Kui pole 3betitud pot siis lihtsalt calli raise ja vaata mis turnil teeb. Vastase flopi raise% annab ka aimdust, millega ta seda teha võiks. Oled ju nii vähe potti investeerinud, et pole patt ära foldida.

J7s ei avaks UTG-st, proovi aru saada, et oleme sageli domineeritud isegi kui hitime oma J. Mõttetult paned end marginaalsetesse olukordadesse once again :)

Comment

• ROTT RUUDI
                        Grinder
                        • Jun 2010
                        • 520

80/10 fishi isoleerin J7s hea meelega, läks nihu lihtsalt.
                        Vbla oleks J8 parem bottom range
                        Võibolla ongi su jutus iva.Pole postflop piisavalt distsiplineeritud, lihtsam tightmiat range vs fish kasutada
                        Last edited by ROTT RUUDI; 05.11.13, 06:32.

Comment

• bluelite
                          Vana Tegija
                          • Nov 2010
                          • 1190

Sa ei 3b AQ'ga regulari ja sa isod UTG'lt J7s fishi? Midagi on natue valesti siin imo.

Comment

• ROTT RUUDI
                            Grinder
                            • Jun 2010
                            • 520

Ma ei ütleks küll, et siin midagi nihu on. Ma arvan, et sa leiad enda hand historist palju taolisi võrdlusi.J7 on loose küll tho.

Comment

• ROTT RUUDI
                              Grinder
                              • Jun 2010
                              • 520

Tabeli järgi peaksin mängima w?
                              Ma mõtlen ikkagi, et, kui mul laud nitte täis ja 1 vaal siis ma avan suht looselt igalt poolt, kus mul fishi suhtes positsioon.
                              Last edited by ROTT RUUDI; 05.11.13, 16:17.

Comment

• pikk28
                                Klubi Liige
                                • Oct 2008
                                • 6695

kes seal AK käes vastane on? flopis otsa saad nii kuival laual, siis miks sa shoved?

Comment

Working...