[mikrost high stakes'ini] muruntau

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • privador
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 3951

Re: [mikrost high stakes'ini] muruntau

Nu ITM% ikka oleneb väga. 3x rebuy turbotel juba pool fieldist enne addonni väljas. Seal võib ITM juba mingi 25% olla

Kuidas micromillionil läheb, pole deepi jõudnud?

Comment

• muruntau
      • Jan 2009
      • 4325

Kandsin investoritele ära. Seekord siis paraku taas kasumit ei tulnud, kuigi paar ft'd oli lähedal. Järgmine kord kui diili teen teen veidi soodsama %'ga ja praegused investorid saavad eesõiguse osakuid osta. Hetkel küll ei tea veel, millal järgmise diili teen, mingi variant on 888 toas dets algul toimuv turniiriseeria, aga enne pean endale selgeks tegema kuidas seal pelada saab.

Comment

• muruntau
        • Jan 2009
        • 4325

Üks investoritest küsis mu laupäevase $82 ühe viimase käe kohta, kus ma olevat donganud, vastane pani otsa, ma olevat väga rumalalt ära callinud. Eeldan, et tegu on selle käega:
        (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Alles oli umbes 15 või veidi rohkem mängijaid, paar kätt peale seda langesin sama vastase vastu KK vs AJ 15. kohal. Tahaks lihtsalt välja tuua, et effective 11,5bb taga ei ole siin käes eriti muud varanti kui nupud kusagil postflop sisse ajada. Kuna vastasel olid lägtardi statid 45/35/23,1 üle 230 käe ja fold to cbet 40, siis eeldasin, et ise passiivselt mängides saan sellise vastu paremas seisus raha sisse kui ise pommitades, riveril panin induce'miseks minbeti, et tüüp kas püüaks mind A5 tüüpi käelt maha lükata või üritaks mõne kehvema paariga value võtta. Ma ei näe mingit võimalust, et siin käes oleks vähem kaotanud. Herol oli põhimõtteliselt nuts siin käes sellise vastase vastu.

Comment

• Rigged
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 2535

Fine täiesti.

Comment

• yolpa
            Pokkerihai
            • Jun 2009
            • 2669

käsi ju väga standart.

selle ITM-iga ka ju, et eks kasum oleneb ikkagi suurtest võitudest ju, sul võin ITM% üle 20-ne ka olla aga isegi reigiga oled kaotav mängija, kui sa põhiliselt min-cashid ainult

Comment

• muruntau
              • Jan 2009
              • 4325

Küllap ta jah nägi seda kätt lauas ja ei teadnud minu kaarte.

Ja turkades tuleb ikka võidu peale mängida jah mitte proovida raharedelil üles liikuda. Proovida teisi panna rõvadate ICM spottide ette agressiooniga. Nt mu bustout käsi EPT Barcalt kus shippisin 54o bvsb 11,5bb vms. Vastasel oli ainult natuke minust rohkem, see oleks pea pea iga vastase vastu sel turniiril olnud selge print, sest paljud ei calliks seal ka KJ'ga. Lihtsalt mul esimene käsi lauas ja ebajopp, et kõige loosema callingrange'iga tüübi vastu sattusin. Üldjuhul see poleks bvsb kompetentse vastu isegi shipp nii sügavalt, aga +€5k rahahüppe puhul enamus muckib ridic palju käsi. Sama ka ft's 3b'misega, turbodes on lihtne panna vastase ainsaks valikuks ICM seppuku

Comment

• vsiu100
                Moderaator
                • Oct 2008
                • 4253

võin eksida, aga imo oli bb-l sel ept käes ca 2x sinu stack(saab vast järele uurida, hetkel pole aega). lisaks:
                * tegu oli selgelt pädevaima vastasega(hilisem võitja ja teiste noorte mtt prode ringi kuuluv tüüp)
                * ta ei mõtle samuti selle 5k jumpi peale, vaid mängib võidule ja vast on ühtteist sinu mängust ka juba kõrva taha jõudnud panna.

imo oleks see push töötanud iga teise vastu, kes veel mängus oli, aga mitte just tema vastu.

Comment

• muruntau
                  • Jan 2009
                  • 4325

Vsiu, seda sain alles hiljem teada, nagu mainisin, just viidi sinna lauda.

Comment

• muruntau
                    • Jan 2009
                    • 4325

Keegi võiks anda teada kuidas siin enda kontot kustutada saab.

Ei näe pointi olla liige foorumis, kus kasulikku sisu peaaegu enam ei tekigi, vähemalt enda jaoks ja pasatootmine on siin nii tavaliseks muutunud, et seda nimetatakse lausa ühiskondlikuks normiks või surveks. Vihjan loomulikult jõuluannetus 2013 teemale. Jõulud võiks olla aeg, kus teed head, oma äranägemise järgi. Siin see ei ole norm, siin need kes ei ole kordagi aastate jooksul annetanud lihtsalt kritiseerivad ja mölisevad nende kallal, kes tahavad annetada. Vsiu näitas seal väga hästi ära, et PP'de nimekirjas olemine ei muuda kellegi annetuseelistusi, ometi peab suur osa siinsetest kasutajatest ennast sellisel tasemel isakesteks, moraali kehastusteks ja sotsideks-savisaareks-ETPF'iks ühes isikus, et neil on õigus öelda, mida teised oma rahaga teha võivad. On selgelt näha, et selle taga on isiklik kibestumus ja kadedus. Pole pärast enda eilseid poste sinna teemasse vaadanud, ega kavatse ka. Tõenäoliselt arvatakse seal, et ma läksin üle piiri ja võib-olla on neil ka õigus. Sorri, ma ei suuda kadeduse valitsemist ja heaks kiitmist nii rahulikult pealt vaadata kui mõni teine.

Ma ei taha olla liige foorumis, kus debiilsuse ja kadeduse türanniat nimetatakse sotsiaalseks normiks, mille vastu eksida ei tohi. Seetõttu ka otsus enda konto kustutada.

Comment

• ok2aa
                      Klubi Liige
                      • Oct 2008
                      • 1903

brb, lugema annetuste threadi

Comment

• pastilaa
                        kuum poiss
                        • Apr 2009
                        • 7518

ära jama - kõik on ok. kõigile ei saagi meeldida ja ei peagi

Comment

• p0l1
                          Grinder
                          • Jan 2011
                          • 581

Pole ka lugend ja ausalt öeldes ei huvita, müra on nii palju võrgus.

Siiski, turniiride asja on sinu päevikus olnud huvitav jälgida. Süstemaatiline lähenemine loeb (y).

Comment

• rahvavaenlane
                            Klubi Liige
                            • Dec 2009
                            • 3040

muruntau, sa oled üks foorumi kõige sümpaatsemaid kujusid. ole hea, lase see pisike vaidlus mööda. hinga korra sisse ja homme jälle. usu mind, mitte keegi ei taha siin kedagi lömastada, vaid lihtsalt veidi hambaid teritada. aga see ongi ju omamoodi pokker ka. tule ikka homme tagasi, usu mind, ma ei ole ainuke kes seda ütleks.

Comment

• ranka
                              Miljon Põhjust Kodus Olla
                              • Sep 2008
                              • 36444

Algselt postitas muruntau Vaata postitust
                              Keegi võiks anda teada kuidas siin enda kontot kustutada saab.

Ei näe pointi olla liige foorumis, kus kasulikku sisu peaaegu enam ei tekigi, vähemalt enda jaoks ja pasatootmine on siin nii tavaliseks muutunud, et seda nimetatakse lausa ühiskondlikuks normiks või surveks. Vihjan loomulikult jõuluannetus 2013 teemale. Jõulud võiks olla aeg, kus teed head, oma äranägemise järgi. Siin see ei ole norm, siin need kes ei ole kordagi aastate jooksul annetanud lihtsalt kritiseerivad ja mölisevad nende kallal, kes tahavad annetada. Vsiu näitas seal väga hästi ära, et PP'de nimekirjas olemine ei muuda kellegi annetuseelistusi, ometi peab suur osa siinsetest kasutajatest ennast sellisel tasemel isakesteks, moraali kehastusteks ja sotsideks-savisaareks-ETPF'iks ühes isikus, et neil on õigus öelda, mida teised oma rahaga teha võivad. On selgelt näha, et selle taga on isiklik kibestumus ja kadedus. Pole pärast enda eilseid poste sinna teemasse vaadanud, ega kavatse ka. Tõenäoliselt arvatakse seal, et ma läksin üle piiri ja võib-olla on neil ka õigus. Sorri, ma ei suuda kadeduse valitsemist ja heaks kiitmist nii rahulikult pealt vaadata kui mõni teine.

Ma ei taha olla liige foorumis, kus debiilsuse ja kadeduse türanniat nimetatakse sotsiaalseks normiks, mille vastu eksida ei tohi. Seetõttu ka otsus enda konto kustutada.
                              Jõuluannetuse teema võis olla sinu jaoks solvav, aga sinu suhtumine on minu jaoks solvav. Mitu staket sa siit foorumist oled viimaste nädalate jooksul saanud? Peale seda nimetada «kasulikku sisu peaaegu ei tekigi» on pada sõimab katelt jutt.

Comment

• WeThePeople
                                Vana Tegija
                                • Mar 2010
                                • 1163

saaks kuidagi vähema draamaga teha neid asju siis oleks super

Comment

Working...