[mikrost high stakes'ini] muruntau

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Ambur99
    Õpihimuline Mängur
    • Jan 2014
    • 323

Re: [mikrost high stakes'ini] muruntau

To muruntau:

Ma mõtlesin algselt, et kirjutan sulle asjaliku vastuse. Aga enam ei ole soovi, ma olen lihtsalt liiga tugev isiksus, et vaielda sest arutlemine see enam minu jaoks ei ole. Olen haritud inimene ja on kujunenud välja väga otsekohene kriitikameel. Aga sellegipoolest loodan, et sul pokkeris hästi läheks.

Edu soovides.
    Last edited by Ambur99; 12.04.14, 16:12.

Comment

• Vandalar
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 3577

Sinu lauseehituse ja kõneviisi järgi tekib küsimus, et kust sa omale hariduse ostsid?

Comment

• ropka11
        Vana Tegija
        • Oct 2008
        • 1008

Algselt postitas muruntau Vaata postitust
        LHV foorumis oli kunagi keiss, üks omapärane vanahärra läbustas enda väärastunud arusaamadega igas teemas. Asi läks nii kaugele, et talle määrati seal üks teema, kus ta võib sõna võtta. Nüüdseks on ta oma teemas "Kalev Jaik - võsafilosoofist majandusteadlane" genereerinud juba 23k posti. Mikskipärast seal leidub inimesi, kes viitsivad temaga jaurata ja peaga vastu seina joosta.

Ma ei tea kas ma olen ainuke, aga kasutaja Amburi postid on häirivad. Neis on harva mingit sisu, ta ei eitagi, et ta ei jaga absoluutselt teemadel, millel sõna võtab, aga vatrab vahet pidamata. Ei teki tahtmist strati postis kaasa rääkida, kui ta juba ees läbustanud on. Kas ma olen ainuke? Väita, et stakeja huvid pole tähtsad ja igal juhul tuleb mängijale toit lauale tuua on filtreeritud sitt, vabandage mu rootsi keelt. Väärastunumat arusaama on raske saavutada. Strateegia teemades pole seis parem, igas formaadis ja limiidis võtab sõna, aga ei ütle midagi mõistlikku.

Ambur, eesti seebikates on sama vähe sisu kui sinu jutus, äkki koliksid kuhugi seebikate foorumisse üle?
        Fullring strati teemas ma ütlesin seda juba ammu.
        Kuigi mõnedes postides on juba asi paremuse poole liikunud-ei ole sõnavõtud enam must be suunitlusega.
        Ja kui keegi küsis, et mis liimiti mängid ja kas oled ka võitev mängija siis vastus oli mis seal vahet on.
        Põhimõtteliselt Ambur panigi strati teema p.... oma postidega.

Comment

• Provoker
          Pokkerihai
          • Jan 2009
          • 3067

Pole aimugi, miks Erit nii väikse summa peale sellise debiilsuse tegi.
          Madis eriti stakereeglid olid ühemõtteliselt mõistetava reegli järgi. Mängin mida tahan ja kuna tahan. Ta ei arvanud hetkekski, et midagi valesti tegi.

Comment

• Majandaja
            Pokkerihai
            • Jun 2012
            • 2133

LHV foorumis oli kunagi keiss, üks omapärane vanahärra läbustas enda väärastunud arusaamadega igas teemas. Asi läks nii kaugele, et talle määrati seal üks teema, kus ta võib sõna võtta. Nüüdseks on ta oma teemas "Kalev Jaik - võsafilosoofist majandusteadlane" genereerinud juba 23k posti. Mikskipärast seal leidub inimesi, kes viitsivad temaga jaurata ja peaga vastu seina joosta.

Ma ei tea kas ma olen ainuke, aga kasutaja Amburi postid on häirivad. Neis on harva mingit sisu, ta ei eitagi, et ta ei jaga absoluutselt teemadel, millel sõna võtab, aga vatrab vahet pidamata. Ei teki tahtmist strati postis kaasa rääkida, kui ta juba ees läbustanud on. Kas ma olen ainuke? Väita, et stakeja huvid pole tähtsad ja igal juhul tuleb mängijale toit lauale tuua on filtreeritud sitt, vabandage mu rootsi keelt. Väärastunumat arusaama on raske saavutada. Strateegia teemades pole seis parem, igas formaadis ja limiidis võtab sõna, aga ei ütle midagi mõistlikku.

Ambur, eesti seebikates on sama vähe sisu kui sinu jutus, äkki koliksid kuhugi seebikate foorumisse üle?
            Ma lihtsalt ei suuda FR strati teemat avadagi, sest näitab ära, et viimane postitus amburi poolt stabiilselt. Tõesti on strati foorumi ära rikkunud.

Comment

• muruntau
              • Jan 2009
              • 4325

Nonii, lõpuks tõmbasin MUUR Money käima. Lepinguid veel sõlmitud ei ole, aga esimestega olen päris lähedal. Rohkem infot siin:

http://foorum.pokkeriprod.com/forumd.../48-Muur-Money

Comment

• muruntau
                • Jan 2009
                • 4325

Teeks ka väikse update. Tulemuste poolest muutust pole. Ikka liigub allapoole, online vist juba $25k tipust alla ehk nii 700 ABI, kõrgemates ei taha midagi välja tulla. Live'iga kokku äkki 40-45k. Tilti mingil määral on, aga mitte rohkem kui paari piiripealse vea jagu päevas, mingisugust neetuse tunnet ei ole. Jooks on kehva ilmselgelt, aga vast pole ka ise kõige paremini mänginud. Tundub, et olen jõudnud oma ebakompetentsuse tasemele. Tunnen, et peaksin 55seid biitima, aga kõrgemate puhul arvan, et hetkel ei biidi. Mängu situatsioonide peale mõtelnud olen talliga seoses rohkem kui kunagi varem, aga paraku need situatsioonid on sellised lekete parandamised, millest piisab kuni 33ste jaoks. Kõrgemal biitimise jaoks on rohkemat vaja. Ja see on iseenesest täitsa fine. Võtangi mõneks ajaks +55 turniirid kavast välja välja arvatud paar sotist nädalavahetustel. Praegu on mõistlikum tall käima saada kui üritada liiga mitut erinevat asja ajada, saan madalamal ka mängimisega hakkama. Turkade puhul on lihtne jääda liiga kauaks mängima mänge, mida kunagi võisid biitida või siis milles lihtsalt positiivse variatsiooni tõttu teatud tulemusi oli. Õnneks bankrolliga probleeme pole. Hiljem kui tall juba automaatsemalt jookseb saab keskenduda taas kõrgemate limiitide vallutamisele.

Teiseks mulle järjest enam tundub, et sellised tallid on professionaalse pokkeri tulevik. Muur Money on veel küllaltki toores ettevõtmine, ideid on palju rohkem. Lihtsalt see info, mida mängija taolises tallis saab on nii kvaliteedi kui kvantiteedi poolest kordades üle sellest, millega üksiküritajast mikromängija kokku puutub (RIO tüüpi tippvideosaidiga ei võrdleks muidugi, aga omal käel foorumites jauraval tüübil läheks sama info saamiseks kordades kauem aega ja vaeva). Sellise kaudu saab palju kiiremini biitivaks, study grupi värk on ka palju efektiivsem, sest kõik harjunud küsima. Õpetajal ka omajagu motivatsiooni õpetada, sest saades 30-40% teenistusest näiteks 20 mängija pealt tuleb juba täitsa korralik summa kokku. Eks tööd tuleb ka omajagu sisse panna, 2 videot nädalas jääb paraku väheks. Kusjuures, usun, et +100 mängijaga tall on täitsa tehtav ja tõenäoliselt mingi aja pärast on ka selliseid. Äkki saab Muur Money'st esimene selline, unistada võib. Eks plaane on ja töö ka käib, niisama unistamisel pole pointi.

Kujutan ette, et high stakes stakemine ja pappide poolimisel heade mängijate vahel on kõrvalefektina ka selline mängu arendav külg. Üksiküritajana seal kanda kinnitada on ikka päris raske. Loodakski, et kellelgi või isegi mitmel tallist tekib motivatsiooni ka päris tippu pürgida, oleks rohkem kutte kellega käsi arutada. Pokkeris laivis räägitakse saksa koolkonnast, Schemion, Gruissem, Quoss jne, online'is on rootslased väga tugevad. Eestil ka TLB top 100s kolm mängumeest, suuruse kohta vägagi hea saavutus. Siit annaks edasi minna küll, mingi hetk võiks Eesti puhul olla küll kui mitte eesti koolkond, siis vähemalt tuntud turniirimängijate maa.
                Last edited by muruntau; 14.05.14, 17:01.

Comment

• RudiTurbo
                  Klubi Liige
                  • Oct 2008
                  • 4167

Jah, kõik otsivad siin igasuguseid investeerimisvõimalusi, pmst on Pokkeris päris hea ootusega investeerimisvõimalusi, muidugi on need paremad, kui ise asja jagad ja saad ka coachina olla, kuid ka suvalised busynessmanid võixid vabalt pokkeri poole vaadata ning andekaid mängijaid highrolleritesse steikida.

Olen ka mõelnud, et kui lükkaks 50 microherot NL25's steigi alla, siis võix juba soliidseid summasi teenida iga kuu võrreldes ise üxinda kuskil mid stakes mängides ning seda siis semi-passiivselt veel :) 50 venda on muidugi extreemne näide, aga pmst võiks pokkerist ka steikides ära elada, kui endal motivatsioon kaoks või kõrgel enam hakkama ei saaks ja madalal ei suudaks enam mängida või misiganes põhjused.

Comment

• Codecci
                    Luuramas Naisteturniire
                    • Nov 2008
                    • 7574

Mu tuttav soomlane on $500K+ steikimisega teeninud, aga ma kahtlen, et Eestis see kuigi hästi toimiks... Bustosid ja huiareid on liiga palju, suhtumine ja mentaliteet üldiselt veel Skandinaavia tasemel ei ole ja eestlane €5K-ga üle laseb ja Austraaliasse pageb siis see suur raha, soomlase jaoks samas erilist motti pole, saab paari kuuga tavatööl selle raha...

Eesti pokkerikommuunid veel niigi väga heal järjel selle koha pealt, aga vahest kiikan Hinnavaatlusesse petturite teemasse ja see ikka uskumatu mis skämme paarikümne euro pärast korraldatakse. Mõni isegi selleks konto kinni pannud ja ära kadunud, et paarieurost postikulu võlga mitte maksta :D

Mikro ja ehk ka low stakes on +EV ja ok kindlasti, aga midstakes steikimist ma ise väga suurelt küll teha ei julgeks...
                    Last edited by Codecci; 14.05.14, 19:30.

Comment

• muruntau
                      • Jan 2009
                      • 4325

Ma usun ka, et stakedes võib päriski hästi ära elada. Eks siin tuleb ka riskide hajutamist teha ja mune mitte ühte korvi panna. Pigem stakeda 10-20 low stakes mängijat kui 1-2 mid stakesi oma. Kusjuures skämmimist ei tasu niiväga karta. Iga ettevõtmise puhul tuleb ette investeeringuid, mis pekki lähevad või loodetud tootlust ei too. Ütleme kui näiteks stakemisega on väljas $20k 10 mängija peale, 10% investeeringust saad üle, ülejäänud toovad keskmiselt 30 ROI. Ikkagi jääd 16,7% plussi. Kusjuures reaalselt jääb pikas perspektiivis skämmimise määr kindlasti madalamaks ja kui ise ikka ka õpetamist teha korralikult, on see 30% tootlus väga tagasihoidlik hinnang. Võib ka vabalt 6-70% või kõrgemale jääda tootlus. See oleks vabalt win-win mõlemale poolele, mängija saaks korralikus tallis ka palju kiiremini biitijaks/crushijaks, teeniks kordades rohkem ka protsendi ära andes (mikrost alustades vähemalt). Tundmatule annaks algul vähem enivei, peaks end madalamal tõestama ja tallis olles saab juba ise aru, et palju mõistlikum kui algul mõni sott või tonn skämmida on end paari kuuga töötada üles tasemele kus teenib juba mitu K. Välismaa tallides on mängijatel tihti käes ka ainult mõned BI'd, mis päeva jooksul vaja läheb, väike osa ainult br'ist, karmimate reeglitega tallides isegi shipitakse buddy transferitega papp koju ööseks. Riske annab maandada küll. Ja iseenesest peab ikka päris loll olema, et mõne soti eest skämmida end välja võimalusest teenida kordades üle keskmise, sellega tulistab endale jalga.

Comment

• Dart Line
                        Räme Fish
                        • May 2014
                        • 2

Saatsin pm-i

Comment

Working...