[mikrost high stakes'ini] muruntau

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • privador
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 3951

Re: [mikrost high stakes'ini] muruntau

krt mul on veidi tunne, et need kes niimoodi hitivad võivad ka veidi bitchi panna v diivatseda. Raha ei haise ja investorid on rahul

Comment

• WeThePeople
      Vana Tegija
      • Mar 2010
      • 1163

Nalja teed v? Kogu selle jalkaklubi juhtimise aeg oli toores bitchimine. Annetused otsa kust üritad nüüd välja tulla sellise jutuga et tahtsin lihtsalt asja käima tõmmata. Hydrolol. Sama uhkustamine käinud ka eelnevatel aastatel jõuluannetuse teemas. Kuna otsid kogu aeg tunnustust siis here goes: sa oled enamvähem pokkerimängija. Aga jäta palun annetused sellest välja sest noh, lapsed on juba piisavalt kannatanud.

Comment

• tafka31
        Grinder
        • Dec 2009
        • 853

Ehk veab selle jõuluannetuse teemaga ikka märtsini välja kuniks tulevad live EMV ja saab selle ETPF teema uuesti käsile võtta.

Comment

• inward
          Klubi Liige
          • Sep 2009
          • 6275

Algselt postitas WeThePeople Vaata postitust
          Nalja teed v? Kogu selle jalkaklubi juhtimise aeg oli toores bitchimine. Annetused otsa kust üritad nüüd välja tulla sellise jutuga et tahtsin lihtsalt asja käima tõmmata. Hydrolol. Sama uhkustamine käinud ka eelnevatel aastatel jõuluannetuse teemas. Kuna otsid kogu aeg tunnustust siis here goes: sa oled enamvähem pokkerimängija. Aga jäta palun annetused sellest välja sest noh, lapsed on juba piisavalt kannatanud.
          Mida sa ajad ? T*ra mis jutt, ma ei või noh.

Comment

• bi0hazard
            Vana Tegija
            • Jul 2010
            • 1342

Ma arvan, et rahvavaenlane ei öelnud jällegi midagi valesti ja sa tõstatasid teema üles, millest ise üritasid loobuda ning mainisid ka igasuguseid kasutajate kustutamisi jms. See tema märkus on tõenäoliselt postituse kohta, mis sa eelnevalt tegid, kus mainisid, et see foorum ja liikmed on parajad "pasapead" ning sina pole siit kunagi mingit tuge/abi või muud kasulikku saanud. Võibolla mu sõnastus ja mälu on vale, aga enamvähem taoline kontekst oli. ranka juhtis ka sellele tabavalt tähelepanu ja oli igati õige.
            mina kiresin ka selle di.kswingimise koha pealt veidi, sest hakkas ka vastu ning argumendid olid IMO karupoja ja teiste poolt päris kenasti välja toodud.

gl PCA-l.

Comment

• The_Meer
              Grinder
              • Apr 2010
              • 765

trr... nats jäi eile jälle puudu okei hitist..küll netis ka ükskord korralik pauk ära tuleb:D..edu!

Comment

• muruntau
                • Jan 2009
                • 4325

Yeah, muru on nõmedaim mees kes kunagi kaarte puutunud on. Häid pühi teile ka.

Algselt postitas tafka31 Vaata postitust
                Ehk veab selle jõuluannetuse teemaga ikka märtsini välja kuniks tulevad live EMV ja saab selle ETPF teema uuesti käsile võtta.
                Kui sa arvad, et pokkeriseeria, kus horse'l on rohkem osalejaid kui 6maxil, on õnnestunud, siis sul on kindlasti õigus oma arvamusele. Samas kõigile saadaval oleva info pealt saaks ka teistsuguse arvamuse kujundada. Midagi peab olema väga valesti organiseeritud, kui kümneid kordi rohkem mängitav mäng saab meistrikatel vähem osalejaid kui mäng mida regulaarselt vist Eestis keegi ei mängigi. Sellised asjad tuleks ka välja öelda, demokraatlikus süsteemis võiks seda pidada lausa kodanikukohuseks öelda välja, kui midagi valesti on. Muidu ei muutugi midagi. Teisest küljest, see on vist siiski minu kiuslik vaidlemisvajadus, mitte reaalne argument. Onja? Reaalselt järjest popimaid turbo ja ht turniire pole mõtet laivis katsetadagi, aga suremas mängud nagu hilo, horse, shootout ja team event on kavas. Krt, toores bitchimine jälle. Ma luban, et annan mehise shoti seekord ja edaspidi väga ilmselgele bullshitile enam mitte osutada (teie mõistes bitchida) pokkerisse puutuvas.

Krt jah, WCOOP challenge'il sain päris lähedale juba. Samas 13,5h mängu oli juba seljataga ja väsimus tegi oma töö, lõpus paaris kohas andsin liiga lihtsalt chippe ära. Korralikult välja puhata on ikka äärmiselt tähtis. Vähemal hea deepstäki proov PCA'ks tehtud, mitmeid huvitavaid spotte oli. Proovin selle turna käed ka mõne crushija coachiga koos üle vaadata enne reisi, tho ei tea kui reaalne see pühade tõttu on.

Edit: huvi pärast vaatasin, palju hetkel Starsis HORSE rahamängijaid on: täpselt 0, mitte keegi ei mängi, cashilauas ei ole kedagi ja Stars isegi ei ürita regulaarselt horse turnasid jooksutada.
                Last edited by muruntau; 23.12.13, 11:15.

Comment

• Codecci
                  Luuramas Naisteturniire
                  • Nov 2008
                  • 7574

HORSE buy-in €150, 6-maxil €500. 6-maxil osales eelmine aasta 54 inimest (oli plaanitud max 48, aga pandi üks laud juurde), võib-olla isegi rohkem, mingist waiting listist jahutakse ka: http://ee.pokernews.com/live-reporti...m-6-max-/day1/

HORSE-l 53: http://ee.pokernews.com/live-reporti...-s-e-150/day1/

Ehk siis 3.33x kallimal 6-maxil oli pmst sama arv osalejaid mis HORSE-l.

Räägi palun lahti, milles sa siin probleemi näed? Mina näen 100% buy-ini taga asja, mitte midagi muud, mida sina siin näed?

Ise eelistaks tegelt kui oleks €1K buy-in ja 20-30 osalejat, kuidagi mõnusam... Aga €500 ja 50 osalejat pole ka halb. €150 ja 100-200 osalejat ei meeldiks isiklikult üldse.

Comment

• viki
                    Grinder
                    • Apr 2010
                    • 893

Kui EMV finaallauas juuakse siis näitab see seda,et tiitel pm ei huvita kedagi.Kui see enamusele tähtis pole,mis tähtsust on sellel mis formaate mängitakse ja palju kusagil mängijaid osaleb.

Comment

• Codecci
                      Luuramas Naisteturniire
                      • Nov 2008
                      • 7574

Algselt postitas muruntau Vaata postitust
                      Yeah, muru on nõmedaim mees kes kunagi kaarte puutunud on. Häid pühi teile ka.
                      Aa ja muru, minul nt pole sinu vastu mitte midagi ja ma usun, et teistel ka mitte kes sind teavad. Lihtsalt paari teema (Jõuluannetus ja ETPF) puhul sa võtad asju nii isiklikult ja pritsid sapiseid kommentaare ja samamoodi sapised tulevad ka vastused.

Aga see on kõigest üks väike foorumivaidlus, Parkis võtaks koos napsu ikka mõnikord hea meelega :)

Comment

• vonkartoffel
                        Pokkerihai
                        • May 2009
                        • 1658

Muru ei jõua juua.
                        EMV pokkeris on suunatud harrastusmängijatele ja imo tehku mis tahavad. Kui saabub kunagi aeg et buy inid on 1k ja mingid korralikud lisaauhinnad mängus, siis võiks nagu mõelda mida peaks mängima arvestades seda kui palju on elukutselisi mängijaid holdemis, plos, plo hilos, badugis. Aga Amatööride Eesti meistrivõistlused pokkeris, suva ju kas on horse või ei ole.

Comment

• kivisaba
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 2514

Muru pidas silmas OEMV 6 maxi ja horset.

Comment

• muruntau
                            • Jan 2009
                            • 4325

Mu frustratsiooni ETPF'i teemal ongi esile kutsunud see, et OPEMid ja EMV'd on põhjendamatult korraldatud eelkõige pnewsi ja all-linna hobimängurite mänguvalikut ja overlay vajadust silmas pidades. Kuna muutust pole selles vallas niikuinii loota, siis olen ise loll, et selle peale närvi olen seni läinud. Mõistlikum on lihtsalt leppida sellega.

Ma ei tea, kas Ranka mul enam lubab siin diile teha ja PCA omaga jätkata, vist mitte, nii et updated on edaspidi pnewsis: http://ee.pokernews.com/pokkerifooru...3/#post-200912

Comment

• ranka
                              Miljon Põhjust Kodus Olla
                              • Sep 2008
                              • 36444

Algselt postitas muruntau Vaata postitust
                              Mu frustratsiooni ETPF'i teemal ongi esile kutsunud see, et OPEMid ja EMV'd on põhjendamatult korraldatud eelkõige pnewsi ja all-linna hobimängurite mänguvalikut ja overlay vajadust silmas pidades. Kuna muutust pole selles vallas niikuinii loota, siis olen ise loll, et selle peale närvi olen seni läinud. Mõistlikum on lihtsalt leppida sellega.

Ma ei tea, kas Ranka mul enam lubab siin diile teha ja PCA omaga jätkata, vist mitte, nii et updated on edaspidi pnewsis: http://ee.pokernews.com/pokkerifooru...3/#post-200912
                              Miks ma ei luba? Ei ole kuskil seda öelnud. Jätka samas vaimus :)

Comment

• muruntau
                                • Jan 2009
                                • 4325

Ok, tänud :) uuendus siia kah:

Uuendus:

hetkeseisuga 6% makstud bronnitud 20st:
                                3bet4bet 5
                                rahvavaenlane 1
                                dabeat 5
                                meeliz 2,5 (makstud)
                                junkman 2,5 (makstud)
                                forell 1 (makstud)
                                Tomm 2,5%
                                Trvp 0.5%

Võiksite vaikselt kandma hakata, tähtaeg oleks järgmine reede, 03.01. Liikuma hakkan 04.01.

Comment

Working...