Tänud kutid. Eks õnne oli omajagu, mind eriti ei usutud, aga õnneks mul enamasti ikka oli monster olemas.
Mul muidu on väike plaan küpsemas ka 6maxi mängida, aga see on mulle selgelt üle rolli. Teate isegi mu jooksust viimasel ajal. ME'le läksin ka sellise plaaniga, et kui neljap pargi cashis üle 500 plussi jään, siis lähen, jäingi napilt üle selle plussi :D Igatahes, pakkumine on siis selline:
Müün osakuid 1-1'le, kuni 70% ulatuses, mängin ainult siis kui vähemalt 50% müüdud. Näiteks keegi ostab €25 eest 5% osalust, saab ka 5% aurahalisest kohast, kui peaksin sinna jõudma. Väga väikeste summadega ei viitsi tegeleda, nii et 5% ongi miinimum osak. Ütlen ausalt ära, et ma ei tea, kas see diil on investorile +EV või mitte, mu varasemaid laiv tulemusi vaadates kindlasti mitte. Samas olen viimasel ajal laivi mänginud omajagu ja endale tundub, et laiv NL200 biidin, EMV ME'l ka nagu mingil määral läheb.
Ikka jah. Loodan, et sa rihmaks ei plaani tõmmata :D
Money sent.
Olemas. Ise ka ei plaani juua. Cashis juues olen läägist stiili katsetanud mingi väikse eduga ja nüüd püüan seda ka kainelt teha. Eile tuli välja, kuigi jooks ka obv toetas suurelt.
Ja btw, ma ise ei julgeks öelda, et see diil investorile peaks väga hea olema. Kindlasti parem, kui standard 50-50 või 60-40 kasumist diilid, aga ma üldiselt nii kõrgel ikkagi ei mängi ja kogemust vähevõitu. Kuigi dead või scared money ei tohiks ka olla ja mincashi peale mängima ei lähe.
Mul muidu on väike plaan küpsemas ka 6maxi mängida, aga see on mulle selgelt üle rolli. Teate isegi mu jooksust viimasel ajal. ME'le läksin ka sellise plaaniga, et kui neljap pargi cashis üle 500 plussi jään, siis lähen, jäingi napilt üle selle plussi :D Igatahes, pakkumine on siis selline:
hmmz üle rolli?
Kle juba ME-l sul juba 90% cash olemas. Teiseks siiski tegu ka emv, kus võibki veidi lotot mängida
Pakuks, et turniiril osaleb vbla paar mängijat, kellel selle turniiri jaoks rolli on. Ja loto mängimine on loto mängimine sõltumata sellest, kuidas seda põhjendada. Minu jaoks pole erilist vahet EMV'l või mis iganes muul suure nime kuid reaalse sisuta pmst iga kuu toimuva turniiri(seeria) vahel, mängin siis, kui enda jaoks piisavalt valuet näen. Ning puhtalt raha pärast, tiitel ise jätab suht külmaks.
Ise eelistaks riske maandada, kuna selle BI on üle kümnendiku mu BRist. Osalust müüks või vähemalt vahetaks ka siis, kui BI oleks üle 2%.
Comment