Kakahirmutise "kui biidid netis 5seid siis biidid lives 500seid"

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Kakahirmutis
    🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
    • Oct 2010
    • 7079

Re: Kakahirmutise "kui biidid netis 5seid siis biidid lives 500seid"

Algselt postitas SimbaM Vaata postitust
    Opa! Mis mängud seal muidu veel on? Ja palju laudu jooksis?
    Ma ei vaadanudki, hakkasin vaikselt magama minema ja kutsuti mind challengile et neil 1 puudu, kahjuks streami sellest ei tehtud kuigi toimus feature tables.

Tase oli tglt hea, kõik olid prod ja ostsid end 300bb+ sisse, üks tuli isegi 1800 euriga 1€-2€ mulle paremale, tema tundsin ära et andorra nl2k mängija, vasakul Austriast tüüp tegi oma youtube jaoks clippe vist. Ülejäänd 3 tüüpi olid ka solid, üks mingi turna hiljuti siin võitnud.

Ma turniire vist üldse ei viitsi, main eventi pelan muidugi ticketiga, ülejäänud cashid peaks standard 100bb olema.

Esimene käsi SB peal :

Avan J5s, BB call
    Flopp 8x5x3h ma betin 1/3 ja ta call
    Turn 4h, ma check ja ta betib, callin
    River Kx ja ta paneb overbeti 130€ miski 80€ potti, mõtlen ja callin, ta viskab mucki.

Ja veel meeldis üks spot räigelt

Avan UTG1 AKo, BB call, flopp 973 ch ch
    Turn K ja ma betin üpris ok-lt 60%
    River 7 ja panen lihtsalt 2x pott 150€, vastane tankis pikalt ja leveldas end üle, callis ja muckis

Comment

• Kakahirmutis
      • Oct 2010
      • 7079

Panen pilti kah!

Nagu näha üli puhanud ja motiveeritud!

Comment

• Söönlusikast
        Pokkerihai
        • Feb 2024
        • 3255

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
        Panen pilti kah!

kuusakoski küll näeb märga unenägu, et sa kuskil randmest alates käe kaotaks

Comment

• Mati1995
          Julm Donk
          • Aug 2024
          • 45

Calvin Klein saab tasuta reklaami, pane teibiga kinni :d
          Last edited by Mati1995; 12.06.25, 01:02.

Comment

• Kakahirmutis
            • Oct 2010
            • 7079

Vaatan ja mõtlen et päris hull on kui proovid olla ekstovert, beerpongis lasin kätekaid, viskasin särki ära ja viskasin kõigile patsu, kui sellele trofeele veel lisada eilne cashgame + hea tuju ja jutu ajamine kõigiga siis mulle tundub see nii next level, 2 öösel teel oma tuppa tulevad võõrad ütlevad good night Taavi, see elamus on päris võimas et see energia mis sa jagad laiali saad täpselt tagasi, ehk good vibes create good vibes.

Nagu kinnise inimesena see teeb nii rõõmsaks et kõik ümber sinu on ka heas tujus, olenemata kas pokkeris saavad biiti või mitte.

Ja ma kohtun nii paljude erinevate inimestega, näiteks ma olen kokku leppind mingi study sessioni high rolleriga, kuulsin kuidas euroopas valimiskontroll käib, isegi meeldib kuulata kuidas cnc pingi taga ollakse. 5+. Seda valuet ei saagi rahaga võrrelda.
            Last edited by Kakahirmutis; 12.06.25, 01:27.

Comment

• Söönlusikast
              Pokkerihai
              • Feb 2024
              • 3255

Vaatan ja mõtlen et päris hull on kui proovid olla ekstovert, beerpongis lasin kätekaid, viskasin särki ära ja viskasin kõigile patsu, kui sellele trofeele veel lisada eilne cashgame + hea tuju ja jutu ajamine kõigiga siis mulle tundub see nii next level, 2 öösel teel oma tuppa tulevad võõrad ütlevad good night Taavi, see elamus on päris võimas et see energia mis sa jagad laiali saad täpselt tagasi, ehk good vibes create good vibes.

Nagu kinnise inimesena see teeb nii rõõmsaks et kõik ümber sinu on ka heas tujus, olenemata kas pokkeris saavad biiti või mitte.

Ja ma kohtun nii paljude erinevate inimestega, näiteks ma olen kokku leppind mingi study sessioni high rolleriga, kuulsin kuidas euroopas valimiskontroll käib, isegi meeldib kuulata kuidas cnc pingi taga ollakse. 5+. Seda valuet ei saagi rahaga võrrelda.
              Ma ütlesin tere tanklas täna hommikul, kaugemale mu ekstrovertsus vist ei liigu

Comment

• Kakahirmutis
                • Oct 2010
                • 7079

Veidi ära põlenud!

Täna on kumm veidi tühi, tahaks maini pelada aga homme kell 12:00 on open face chinese kuhu mul 250€ pilet beerpongi meistrina, aga väike tõrge et pole seda kunagi mänginud!

Comment

• Kakahirmutis
                  • Oct 2010
                  • 7079

Main läks pekki, 50k startingust langesin 30k peale, siis ison JJ BTN, SB call, flopp Q93 betin, ta call, turn Q ja ta paneb 10k beti, ma call, taha jääb aint 10k mul aga äkki hoiab mõne blufugi sees, river 8 ta all in, ma call ja näitab mulle JTo.

Comment

• Kakahirmutis
                    • Oct 2010
                    • 7079

Õppisin eile hiina pokkeri selgeks aga täna üks Raido tuli fantasy landist tagasi kahe neliku ja ässadega ning võttis räme scoopi mult.

Mõtle saad 16 kaarti fantasys ja tuled tagasi :

AAx
                    3333x
                    8888x

Ilmselt rohkem turnasi ei teegi, võibolla kui märkan midagi fun, aga cashis tahaks 9h ikka ära teha 3 päevaga ja neljandal check out siis Prahasse
                    Last edited by Kakahirmutis; 13.06.25, 12:58.

Comment

• ranka
                      Miljon Põhjust Kodus Olla
                      • Sep 2008
                      • 36444

Panen pilti kah!

Mis pilti? Pilditu ju.

Comment

• Kakahirmutis
                        • Oct 2010
                        • 7079

Käisin 1k€-ga 1/2/5€ cashis, ühtegi head kätt väga ei saanud aga kuna konditsioon oli õige siis 400€ profit

Tegelt eilsest ei mäleta muhvigi, iga öö mälus olnud

Comment

• ranka
                          Miljon Põhjust Kodus Olla
                          • Sep 2008
                          • 36444

Tegelt eilsest ei mäleta muhvigi, iga öö mälus olnud
                          Lõpuks oled õigesti aru saanud, et mis päriselt live pokkeris teha tuleb. Kainelt seda mängu mängida ei kannata. Muru kasvamist ka vaadata põnevam.

Comment

• Kakahirmutis
                            • Oct 2010
                            • 7079

Reis läbi ja pokker miski 1k€ plussis, sai palju mõllu pandud ja nüüd võtan paariks nädalaks rõhu töö peale kuniks Juulis jälle uuele reisile lähen, seekord küll mitte pokkerit mängima.

Neljapäeval 18:30 striimi rutiini tagasi, ilmselt nl25 deep kuniks uuesti ära harjun
                            Last edited by Kakahirmutis; 17.06.25, 18:12.

Comment

• Söönlusikast
                              Pokkerihai
                              • Feb 2024
                              • 3255

Reis läbi ja pokker miski 1k€ plussis, sai palju mõllu pandud ja nüüd võtan paariks nädalaks rõhu töö peale kuniks Juulis jälle uuele reisile lähen, seekord küll mitte pokkerit mängima.

Neljapäeval 18:30 striimi rutiini tagasi, ilmselt nl25 deep kuniks uuesti ära harjun
                              Maksanäitajad võiks ka võtta

Comment

• Kakahirmutis
                                • Oct 2010
                                • 7079

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
                                Maksanäitajad võiks ka võtta
                                Mis see 150 jooki mehele ikka teeb.

Eks ma jaanipäeva jätan vahele ja söön vitamiine, vaja kuidagi selle 0 energiaga 3 päeva nüüd tööl käia, muidu nagu täitsa müstiline, ainult 1 päev oli paha olla ja seegi oli 90% energia puudus.
                                Hea et 3 magneesiumi tabletti kaasas oli, korra juba tundsin et talla alused krampis et kõik vedrlikud ja mineraalid välja tõmmatud kehast.

Aga reception rääkis et ma ükspäev vajusin lifti ees ära, siis nad toppisid mulle raha tasku tagasi ja saatsid üles.

Ega üldiselt ei piisanud ühest seltskonnast ka, ühed väsivad ära siis leiad Hollandlased, nad väsivad ära siis jõin Soome PLO highrolleritega, levelid.
                                Soomlased muidugi ei peatugi, lähedki 6 hommikul magama alles, need vennad ei ostnud enam baarist klaasiga asju vaid ikka pudeliga...

Ja nii veel plussi jääda :D

Comment

Working...