Re: Kakahirmutise "kui biidid netis 5seid siis biidid lives 500seid"
Ma ei vaadanudki, hakkasin vaikselt magama minema ja kutsuti mind challengile et neil 1 puudu, kahjuks streami sellest ei tehtud kuigi toimus feature tables.
Tase oli tglt hea, kõik olid prod ja ostsid end 300bb+ sisse, üks tuli isegi 1800 euriga 1€-2€ mulle paremale, tema tundsin ära et andorra nl2k mängija, vasakul Austriast tüüp tegi oma youtube jaoks clippe vist. Ülejäänd 3 tüüpi olid ka solid, üks mingi turna hiljuti siin võitnud.
Ma turniire vist üldse ei viitsi, main eventi pelan muidugi ticketiga, ülejäänud cashid peaks standard 100bb olema.
Esimene käsi SB peal :
Avan J5s, BB call
Flopp 8x5x3h ma betin 1/3 ja ta call
Turn 4h, ma check ja ta betib, callin
River Kx ja ta paneb overbeti 130€ miski 80€ potti, mõtlen ja callin, ta viskab mucki.
Ja veel meeldis üks spot räigelt
Avan UTG1 AKo, BB call, flopp 973 ch ch
Turn K ja ma betin üpris ok-lt 60%
River 7 ja panen lihtsalt 2x pott 150€, vastane tankis pikalt ja leveldas end üle, callis ja muckis
Algselt postitas SimbaM
Vaata postitust
Tase oli tglt hea, kõik olid prod ja ostsid end 300bb+ sisse, üks tuli isegi 1800 euriga 1€-2€ mulle paremale, tema tundsin ära et andorra nl2k mängija, vasakul Austriast tüüp tegi oma youtube jaoks clippe vist. Ülejäänd 3 tüüpi olid ka solid, üks mingi turna hiljuti siin võitnud.
Ma turniire vist üldse ei viitsi, main eventi pelan muidugi ticketiga, ülejäänud cashid peaks standard 100bb olema.
Esimene käsi SB peal :
Avan J5s, BB call
Flopp 8x5x3h ma betin 1/3 ja ta call
Turn 4h, ma check ja ta betib, callin
River Kx ja ta paneb overbeti 130€ miski 80€ potti, mõtlen ja callin, ta viskab mucki.
Ja veel meeldis üks spot räigelt
Avan UTG1 AKo, BB call, flopp 973 ch ch
Turn K ja ma betin üpris ok-lt 60%
River 7 ja panen lihtsalt 2x pott 150€, vastane tankis pikalt ja leveldas end üle, callis ja muckis

Comment