Re: Kakahirmutise "kui biidid netis 5seid siis biidid lives 500seid"
Ma üritan lihtsalt põnevaid spotte selgitada ja mingit meelelahutust ei paku, veidi pean harjuma üldse selle mõttega et lahedamalt lahti seletada miks ma mida teen, eile olin esimesed 1h päris krampis ja edaspidi oli selline "ah siin võib otsa panna ja siin fishi vastu callime laialt" :D
Vähemalt oli 1500bb swing sees et seegi huvitav et räme lahmimine käib
Eile unustasin VODi salvestama panna ja ega ei teagi mida paremaks teha saaks, heli vist kõvemaks.
Esialgu investeerin selle asja alla 5h nädalas + NVd kui aega saan proovin uusi asju vähe haaval lisada, korraga tundus seda liiga palju, selleks ajaks kui ma sain hoykeyd, kvaliteedi, heli, laudade möödud asjad paika läksin juba veidi tilti sest tahtsin panna viimaste followeride riba alla aga tuli koguaeg vale suurusega ja ei saanud kuidagi paika tõmmatud :D
Algselt postitas ranka
Vaata postitust
Vähemalt oli 1500bb swing sees et seegi huvitav et räme lahmimine käib
Eile unustasin VODi salvestama panna ja ega ei teagi mida paremaks teha saaks, heli vist kõvemaks.
Esialgu investeerin selle asja alla 5h nädalas + NVd kui aega saan proovin uusi asju vähe haaval lisada, korraga tundus seda liiga palju, selleks ajaks kui ma sain hoykeyd, kvaliteedi, heli, laudade möödud asjad paika läksin juba veidi tilti sest tahtsin panna viimaste followeride riba alla aga tuli koguaeg vale suurusega ja ei saanud kuidagi paika tõmmatud :D

Comment