Kakahirmutise "kui biidid netis 5seid siis biidid lives 500seid"

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Söönlusikast
    Pokkerihai
    • Feb 2024
    • 3255

Re: Kakahirmutise "kui biidid netis 5seid siis biidid lives 500seid"

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
    Ravi ei ole.
    Tervislik elu viis leevendab olukorda, põhimõtteliselt paar õlle mõjub kehale üpris laastavalt, või käin jooksmas siis põlved põlevad hiljem (kuigi kahjustust ei toimu)
    Aga eluiga pidi sama jääma selle haigusega, teiste valikutega oleks palju kehvem seis.

Mul toitumine on nii ja naa :

Hommikul pudru, piim ja red bull
    Lõunal mingi macima/selveri valmistoit
    Õhtul oleneb ajast kas friikad viineritega, tellid midagi või tava toit, ilmselt peaks rohkem rohelist sööma.
    Aga siis tuleb veel pakk krõpsu/šhokolaad/limonaad, nende asemel võiks ala mustikaid/pöhkleid närida ja vett juua

Uni on tähtis ja leidma rohkem aega magamiseks, näiteks eile mängisin 1ni öösel seda streamer specialit ja täna tööl päris läbi ja keha kange.

See diagnoos annab vähemalt suuna ja veidi julgust, muidu muretsed koguaeg et kas nüüd kulutan liigese ära jne, aga nüüd tean et liiges ise on ok, lihtsalt valus on.
    kas valu signaal mida aju saadab võib eksponetsiaalselt suuremaks ka minna vanusega ? suht sitt värk kõlab. Kui mul naine süüa ei teeks ma laseks ka sinu moodi v.a redubullid, pole kunagi energiajoogid peale läinud.

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Mul toitumine on nii ja naa :

Hommikul pudru, piim ja red bull
      Lõunal mingi macima/selveri valmistoit
      Õhtul oleneb ajast kas friikad viineritega, tellid midagi või tava toit, ilmselt peaks rohkem rohelist sööma.
      Aga siis tuleb veel pakk krõpsu/šhokolaad/limonaad, nende asemel võiks ala mustikaid/pöhkleid närida ja vett juua
      Sellise toitumise kohta mina küll ei saaks kasutada väljendit "nii või naa". Isegi kehv, oleks leebe väljend :D

Comment

• Söönlusikast
        Pokkerihai
        • Feb 2024
        • 3255

Algselt postitas ranka Vaata postitust
        Sellise toitumise kohta mina küll ei saaks kasutada väljendit "nii või naa". Isegi kehv, oleks leebe väljend :D
        pudru normaalne, kõik muu saast.

Comment

• Kakahirmutis
          🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
          • Oct 2010
          • 7079

Ma neuroloogiga rääkisin et 1 red bull/kohvi päevas ei tohiks väga hull olla, annab vähemalt hommikul tõuke et saab keha liikuma, hommikuti veidi tunne küll et öösel bussi alla jäänud aga päeva jooksul läheb paremaks.

Toitumisel jep, peab korrigeerima. Snäkiks ei oskagi muud mõelda kui et puuviljad/pähklid/marjad

Lõunasöögiks üldiselt võtan enamvähem asju, ei tule just tordi ja söörikutega tööle :D

Õhtusöögiga on et naine käib paar x nädalas tööl ja need päevad siis tellime või paneme friikad kuuma õhu fritüüri. Enamjaolt ikka kartul, liha ja salat tüüpi stuff.
          Last edited by Kakahirmutis; 06.11.24, 09:05.

Comment

• Söönlusikast
            Pokkerihai
            • Feb 2024
            • 3255

Ma neuroloogiga rääkisin et 1 red bull/kohvi päevas ei tohiks väga hull olla, annab vähemalt hommikul tõuke et saab keha liikuma, hommikuti veidi tunne küll et öösel bussi alla jäänud aga päeva jooksul läheb paremaks.

Toitumisel jep, peab korrigeerima. Snäkiks ei oskagi muud mõelda kui et puuviljad/pähklid/marjad

Lõunasöögiks üldiselt võtan enamvähem asju, ei tule just tordi ja söörikutega tööle :D

Õhtusöögiga on et naine käib paar x nädalas tööl ja need päevad siis tellime või paneme friikad kuuma õhu fritüüri. Enamjaolt ikka kartul, liha ja salat tüüpi stuff.
            alati on võimalik suurem ports valmis teha nende X päevadel. Mul ka naine nüüd 2 päeva tööl, aga sööki rahus homseni.
            Edit ma unustasin kus su juustupoe peakorter on, aga ma 90% kindel, et kas samas majas või kuskil läheduses mingi söökla laadi asi olemas, kus normaalsed kodutoidud jne
            Last edited by Söönlusikast; 06.11.24, 09:09.

Comment

• Kakahirmutis
              • Oct 2010
              • 7079

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
              alati on võimalik suurem ports valmis teha nende X päevadel. Mul ka naine nüüd 2 päeva tööl, aga sööki rahus homseni.
              Edit ma unustasin kus su juustupoe peakorter on, aga ma 90% kindel, et kas samas majas või kuskil läheduses mingi söökla laadi asi olemas, kus normaalsed kodutoidud jne
              Ma ei viitsi kohvikusse minna, ega mul ei ole midagi ulmelist lõunasöögiks, täna näiteks frikadelli supp, juuksupulgad ja proteiini jogurt. Joon ainult vett/teed.

Kohvikus pean juba kõigiga juttu ajama, no ei viitsi.

Kusjuures, kuna öö uni oli kehva siis mul põsed põletavad, see on nagu esimene indikaator et midagi on valesti.

Kehv uni, kare vesi, halb dushi geel, õlu kõik tunnen läbi põskede ära :D See nagu viitaks Luupusele aga proovid on negatiivsed. Sellega oleks juba eluea välja vaated palju kehvemad ja hävitaks organeid ka. Ehk see fibromüalgia jutt annab nagu postiivse tõuke sest halbadest variantidest see on üks parimatest
              Last edited by Kakahirmutis; 06.11.24, 09:18.

Comment

• ranka
                • Sep 2008
                • 36444

Kuidas red bulli ja kohvi paned ühte kategoriasse? Üks on tervele inimesele tervislik ja soovitatav jook, teine on siiani teadmatuse keemia-suhkrukoktail. Viimasele on pandud isegi vanusepiirang.

Comment

• Kakahirmutis
                  • Oct 2010
                  • 7079

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                  Kuidas red bulli ja kohvi paned ühte kategoriasse? Üks on tervele inimesele tervislik ja soovitatav jook, teine on siiani teadmatuse keemia-suhkrukoktail. Viimasele on pandud isegi vanusepiirang.
                  Nii arst ütles et väike purk 250ml päevas ei tee midagi hullu, hoiatas küll et kui mitu tk päevas siis hakkab asi muutuma väga halvaks.
                  Enamjaolt panevad inimesed muidu kohvi sisse ka suhkrut, mina näiteks kui kohvi joon panen 2 suhkrut ja piima.

Minu seisundis pidi alkohol aga väga väga halb olema isegi väikses koguses, tähendab et 2 õlle juba liiga palju, kuidas ma WinTV ilma õlleta üle elan??
                  Last edited by Kakahirmutis; 06.11.24, 10:43.

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

Inimesed panevad isegi liha peale suhrkut (näiteks BBQ kaste, tavaline ketšup) - ega see algmaterjali halvaks tee ja red bullis see suhkur, kui seda seal on (nullis pole), on kõige süütum asi.

Comment

• Söönlusikast
                      Pokkerihai
                      • Feb 2024
                      • 3255

Nii arst ütles et väike purk 250ml päevas ei tee midagi hullu, hoiatas küll et kui mitu tk päevas siis hakkab asi muutuma väga halvaks.
                      Enamjaolt panevad inimesed muidu kohvi sisse ka suhkrut, mina näiteks kui kohvi joon panen 2 suhkrut ja piima.

Minu seisundis pidi alkohol aga väga väga halb olema isegi väikses koguses, tähendab et 2 õlle juba liiga palju, kuidas ma WinTV ilma õlleta üle elan??
                      Ei tea kui tupicule/equadorile arst julgeks öelda,et alkohol väga halb isegi väikses koguses

Comment

• Kakahirmutis
                        • Oct 2010
                        • 7079

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
                        Ei tea kui tupicule/equadorile arst julgeks öelda,et alkohol väga halb isegi väikses koguses
                        Ega jah, mõnel nagu ei juhtu midagi, tean isegi kedagi kellel polnud pohmakaid.
                        Ma turna alguses 2 õlle joon siis keskpaigas pea valutab

Comment

• Söönlusikast
                          Pokkerihai
                          • Feb 2024
                          • 3255

Ma tean ka inimesi,ka endast palju vanemaid. Kes võivad lademetes viina ära juua-siis saunas käia veel õllet laksides samal ajal (minu jaoks oleks selline strat surmav ja kanget ma nagunii ei salli õnneks) -hommikul mul oma 4-5 lahja õlle pealt palju sitem olla kui nendel.

Comment

• ranka
                            • Sep 2008
                            • 36444

Mul pole ka "pohmakat". See muidugi ei tähenda, et pohmelli ei ole, aga sellist asja nagu sureks, seda pole. Halvimal juhul pea veitsa uimane, nagu oleks magamata, kuid ka see laheneb tunni-kahega. Sisuliselt nii, kui ärkad, kohe torkad.

Tagant järgi tarkusena saab muidugi öelda, et igasugune alkoholi tarvitamine tekitab siiski väga pika pohmaka. Inimene lihtsalt harjub kõigega ja alles siis, kui pikalt ei joo, saad aru, kui sitt oli tegelikult kogu aeg olla. .

Midagi sarnast, et suitsetaja ei saa aru, kui sitt tal konstantselt on olla. Ta saab sellest aru alles mõned nädalad või isegi kuud hiljem pärast viimase suitsu tegemist.

Ja nii ta on sisuliselt iga asjaga. Olgu katkine hammas, ülekaal, alko, tubakas, weed vms. Alles siis, kui ollakse tagasi normaalsuses, mõistetakse, et millises pasas elati.

Comment

• Kakahirmutis
                              • Oct 2010
                              • 7079

Mul tuleb enamus pohmakaid migreeniga ja järgmine päev olen põhimõtteliselt voodi haige. Trenni vormi taastun 3-4 päeva.

Kuigi puhkusel juhtus et hakkas öösel enne magamis pea valutama, siis jood liitri vett ja paned paratsetamoolid kodeiiniga sisse ja hommikul oled täitsa elu mees.
                              Maksa jaoks on see küll paras noa kõhtu löömine.

Comment

• Söönlusikast
                                Pokkerihai
                                • Feb 2024
                                • 3255

Mul tuleb enamus pohmakaid migreeniga ja järgmine päev olen põhimõtteliselt voodi haige. Trenni vormi taastun 3-4 päeva.

Kuigi puhkusel juhtus et hakkas öösel enne magamis pea valutama, siis jood liitri vett ja paned paratsetamoolid kodeiiniga sisse ja hommikul oled täitsa elu mees.
                                Maksa jaoks on see küll paras noa kõhtu löömine.
                                Nii vähe kui kuulnud,ega kui seda nuga palju maksa lüüa ,siis sinu praegused valud nagu lumme kusta+ lisaks valule muud põnevad ebamugavused. Muidugi kui intesiivini välja,siis pumbatakse fentanüüli täis ja livin da laiffi

Comment

Working...