Kakahirmutise "kui biidid netis 5seid siis biidid lives 500seid"

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Kakahirmutis
    🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
    • Oct 2010
    • 7079

Re: Kakahirmutise "kui biidid netis 5seid siis biidid lives 500seid"

Turnis all in ja 1 outer bubblel...

Vähemalt kui mängus ei võida siis võidan loosiga! 20$ vms

Omahhis alati FT

Last edited by Kakahirmutis; 29.09.24, 19:24.

Comment

• Kakahirmutis
      • Oct 2010
      • 7079

Nibin nabin jäi puudu omahhi võidust

Comment

• Söönlusikast
        Pokkerihai
        • Feb 2024
        • 3255

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
        Turnis all in ja 1 outer bubblel...

Vähemalt kui mängus ei võida siis võidan loosiga! 20$ vms

Omahhis alati FT

Krt loosi hiiter korralik. Uue hp oled juba kätte saanud??

Comment

• Kakahirmutis
          • Oct 2010
          • 7079

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
          Krt loosi hiiter korralik. Uue hp oled juba kätte saanud??
          Kuule ma unustasin paki automaadi kirjutada aga saatsin meili mingi aeg

Comment

• Kakahirmutis
            • Oct 2010
            • 7079

Väike FT

Edit : 22 vs AJ 8. koht ja 145$
            Last edited by Kakahirmutis; 29.09.24, 22:41.

Comment

• Kakahirmutis
              • Oct 2010
              • 7079

Teen väikse Septembri kuu kokkuvõtte

Live turniirid +920€
              Cash -120€
              Optibetis turniirid breakeven
              Coolbetis turniirid +880€
              Loosiga piletid 20$

Total : +1700€ + mingi 100€ läppar

Suutsin NV teha cashi miinust vähemaks ja optibeti miinus sai ka likvideeritud :)

Imelik nii õelda profitiga aga see kuu oleks nagu enmjaolt doom switchi otsas istunud ja kuidagi suutnud paar hitti vahelt kätte saada.

Plaanis Oktoobris 2 NV puhkamas käia KOT ajal ehk mängimiseks jääb 555€ ja mõni side event, wintv muidugi lähen ka.
              Last edited by Kakahirmutis; 30.09.24, 12:33.

Comment

• Söönlusikast
                Pokkerihai
                • Feb 2024
                • 3255

Teen väikse Septembri kuu kokkuvõtte

Live turniirid +920€
                Cash -180€
                Optibetis turniirid breakeven
                Coolbetis turniirid +880€

Total : +1620€

Suutsin NV teha cashi miinust vähemaks ja optibeti miinus sai ka likvideeritud :)

Imelik nii õelda profitiga aga see kuu oleks nagu enmjaolt doom switchi otsas istunud ja kuidagi suutnud paar hitti vahelt kätte saada.

Plaanis Oktoobtis 2 NV puhkamas käia KOT ajal ehk mängimiseks jääb 555€ ja mõni side event, wintv muidugi lähen ka.
                Palju sa coolbetis mängisid turniire? Või see 1hitt mis sa siin postitasid. Võtan ka coolbeti/betsafe ligi( mõlemad ipoker minu teada ja suurt vahet pole vist)vahel doomeri ajal tunne,et oleks ikka laudu juurde vaja. Hommikul alustades ka esimene tund 5 lauda ees ainult.

Comment

• Kakahirmutis
                  • Oct 2010
                  • 7079

Palju sa coolbetis mängisid turniire? Või see 1hitt mis sa siin postitasid. Võtan ka coolbeti/betsafe ligi( mõlemad ipoker minu teada ja suurt vahet pole vist)vahel doomeri ajal tunne,et oleks ikka laudu juurde vaja. Hommikul alustades ka esimene tund 5 lauda ees ainult.
                  Mingi 3 turniiri mängisin äkki, võibolla on parem site kui optibet sest seal mingisugunegi HUD olemas, optibetis peab enamasti ABC mängima või eriti hoolega jälgima.

Eile optibetis saingi mingi 5 turniiri ainult ette 3$-11$ rangega

Coolbetis mäletan tulid need 4h late reg turniirid mis mulle töö inimesena lihtsalt ei sobi

Üldiselt ma korraga üle 6 turniiri ei võta ja cashis hoian 8, ütleks et võiks veel vähem korraga olla aga turkad jooksevadki busti ehk deep runnid saab keskenduda küll ja küll.
                  Last edited by Kakahirmutis; 30.09.24, 06:51.

Comment

• ranka
                    Miljon Põhjust Kodus Olla
                    • Sep 2008
                    • 36444

Need iPokeri urkad liiga botised pole? Või turkadel botiprobleem pseudoprobleem?

Comment

• Söönlusikast
                      Pokkerihai
                      • Feb 2024
                      • 3255

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                      Need iPokeri urkad liiga botised pole? Või turkadel botiprobleem pseudoprobleem?
                      Botid on kõikjal. Aga olen isegi kuulnud,et ipokeris pidid nad eriti tiheda asustatusega olema

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

Mingi 3 turniiri mängisin äkki, võibolla on parem site kui optibet sest seal mingisugunegi HUD olemas, optibetis peab enamasti ABC mängima või eriti hoolega jälgima.

Eile optibetis saingi mingi 5 turniiri ainult ette 3$-11$ rangega

Coolbetis mäletan tulid need 4h late reg turniirid mis mulle töö inimesena lihtsalt ei sobi

Üldiselt ma korraga üle 6 turniiri ei võta ja cashis hoian 8, ütleks et võiks veel vähem korraga olla aga turkad jooksevadki busti ehk deep runnid saab keskenduda küll ja küll.
                        Ja need hilised regamised. Päriselt ka leidub maapeal inimest, kes neid pikkasid regamisi toetab? Või ma olen midagi maha maganud?

Mass/maksimum volli andjana (ja botiomanikuna, aga vahet botiga siis poleks) toetaksin neid pikkasid hiliseid regamisi, kuid muul juhul mitte ja kui palju neid?

Või mu küsimus olekski, et kui teoreetiliselt oleks võimalik teha pärishääletus, millele päriselt kõik turniirimängijad saaksid vastata ja küsimuseks oleks EI või JA, et "Kas turniiridele peaksid olema ülipikad (üle kahe tunni)" hilised registreerimised?

Kui vastuseks enamus on EI, siis siis hakata allapoole tulema, et millist osa peetakse normaalseks. Ma ei tea, sellisele küsimusele (2 tundi) ma arvaks, et peaksid tulema vastused, et tugevalt üle 80% vastaks EI, ja ülejäänud jah.

Comment

• Kakahirmutis
                          • Oct 2010
                          • 7079

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                          Ja need hilised regamised. Päriselt ka leidub maapeal inimest, kes neid pikkasid regamisi toetab? Või ma olen midagi maha maganud?

Mass/maksimum volli andjana (ja botiomanikuna, aga vahet botiga siis poleks) toetaksin neid pikkasid hiliseid regamisi, kuid muul juhul mitte ja kui palju neid?

Või mu küsimus olekski, et kui teoreetiliselt oleks võimalik teha pärishääletus, millele päriselt kõik turniirimängijad saaksid vastata ja küsimuseks oleks EI või JA, et "Kas turniiridele peaksid olema ülipikad (üle kahe tunni)" hilised registreerimised?

Kui vastuseks enamus on EI, siis siis hakata allapoole tulema, et millist osa peetakse normaalseks. Ma ei tea, sellisele küsimusele (2 tundi) ma arvaks, et peaksid tulema vastused, et tugevalt üle 80% vastaks EI, ja ülejäänud jah.
                          Hobi mänguritele ka commitida end 12h-ks pühapäeva õhtul on üpris keeruline, tahakski teada et kui USA turgu enam ei ole siis miks need sunday millionid ja suuremad turniirid alati eurooplastele halval ajal on? See ju ajab hobi mängijad kõik eemale.

Oleks siis põhi turniiride päev laupäev et saab lubada kauem üleval olemist.

Comment

• Kakahirmutis
                            • Oct 2010
                            • 7079

Aga kirjutan lühidalt mis mul oktoobris plaanis :

Cashis muudan oma mängu stiili ja esialgu mängin vähem laudu kodus olles ehk 6 lauda max, tunnen et lähen väga robotiks ära, isegi et mul eepiliselt sitt jooks olnud on mängimine laisaks läinud. Limiidi jätan samaks kuni cashis bankroll on 2.5k€ (hetkel 1.7k)

Live turniiridest on plaanis :

12.10
                            Win TV
                            19.10 120€ bounty lätis (oleneb kuidas ajaga ja kas sõber viitsib)
                            21.10 150€ Kings of Talinn bounty
                            22.10 555€ Kings of Tallinn (võimalik et müün kuni 30% 1 bulleti)

Neti turniiridega on lihtne, pelan lihtsalt mõne streami kõrvale optibetis 5.50-11$ väikseid fielde.

Hetke seisuga on aasta 6000€ plussis, mis hobimängijale on täitsa ok tulemus.
                            Last edited by Kakahirmutis; 30.09.24, 13:24.

Comment

• Söönlusikast
                              Pokkerihai
                              • Feb 2024
                              • 3255

6000 enamgi kui hästi hobina (mõtlen tundide arvuna eelkõige, mitte tasemena). Aga alati võib ju hobina ka winrate parandada .

Comment

• ranka
                                • Sep 2008
                                • 36444

6000 enamgi kui hästi hobina (mõtlen tundide arvuna eelkõige, mitte tasemena). Aga alati võib ju hobina ka winrate parandada .
                                Mõttetu raha. Mingi suitsuses kasiinos oma tervist nii rikkuda või arvuti taga küürutada. Täiesti isoleeritud olla jne. Lisaks väga lihtne libastumine ja hüppelaud mängimaks maha kogu oma vara ja sattuda probleemidesse ning hasartmängusõltlaseks.

Et keegi valesti ei mõistaks, siis kunagi keegi mu blogisse mingi taolise kommentaari jättis.

???

Comment

Working...