Kakahirmutise "kui biidid netis 5seid siis biidid lives 500seid"

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Söönlusikast
    Pokkerihai
    • Feb 2024
    • 3255

Re: Kakahirmutis cashis ja turniiridel üle tupiktee kõndimas

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
    Huvi pärast vaatasin 2022 oktoober oli mul 40k eesmärk 5200€ peal ja arvutasin enda

Mul on 18200€ siis tähtajalistes hoiustes, rahakogujas, maailmaturu fondis,olyetis, ootibetis ja III sambasse topitud. Võttes et ma ikka nopin sealt välja aeg ajalt pole nagu üldse paha,

Pole üldse paha teenistus 2a jooksul töö kõrvalt

Märgiks ära et mul lihtne arvutada, sest palgast ma ei panegi midagi kõrvale.

Kasvust ütleks nii et maailmaturu fondid väga hea, tallinna sadam ja enefit halb, aga nende ostmine on põhjudekd et käin see 100€ dividendiga mis ma saan kuskil eestis puhkamas, III sammas on nice, lihfne tegelda.

Ehk areneb see asi edasi ikka
    Ma ise mõtlen ,et peaks 2se samba ära lõhkuma ja 3ndasse lükkama. Nagunii teise sambasse midagi ei tiksu. Ma investeerimist edasi lükanud nagu tupic miljonit. Suurim põhjus selleks ....trummipõrin.... vabandused.

Comment

• Söönlusikast
      Pokkerihai
      • Feb 2024
      • 3255

Vaatasin just ,et unibetist olen välja kantinud 9248€ see aasta ,umbes samasse auku peaks olema optibet(optibetis peaks ükshaaval kõik kokku liitma ,et nr saada) ja kõik suht kuludesse läinud... + veel 888s olin ka aasta algul aktiivne + gg-häving. Aga lühidalt kokkuvõttes peaks miskit hakkama kuskile panema kasvõi igavat 10% tootma. Aastast Ev-d hindasin 30k kanti see aasta -vähemalt see paistab õige.

Comment

• ranka
        Miljon Põhjust Kodus Olla
        • Sep 2008
        • 36444

Ma ütlen ausalt ära, et see investeerimine "mingi asja" kõrvalt on küll arutu risk. Investeeri see raha siis juba endasse, alustades ettevõtlusega. Tänapäeva ettevõtlus on suht riski - ja kuluvaba.

Toon näite. Mul endal veel miski "kalaasjade" e-pood. Kusjuures, just avastasin, et foorumimoodul on mingil põhjusel maas. Kontoris on ca. 3000 eest lante seinal seisma, olen nad üles ka toppinud, aga mingit reklaami pole viitsinud teha, sest pole aega tegeleda. Kui natuke reklaamiks, siis toimuksid ka müügid, aga pole hetkel tõesti viitsimist.

Siit ma tahangi tuua näite. Kui Sul on endal mingi idee või hobi, siis panegi see raha kõrvale ja hakka seda hobi realiseerima. Toomegi näita, et tahadki kalapoodi teha. Siis ostadki 200-300 euro eest iga kuu kaupa juurde, siis aasta lõikes on see 3000 eest. Kui ka pidevalt suudad kaupa müüa, siis kogu kasumi taasinvesteerid ja aasta lõpuks ei ole sul laos enam kaupa 300 x 12 eest = 3600 eest, vaid näiteks 7200 eest. Järgmine aasta pole 14 400, vaid juba 30 000 eest jne jne.

Lisaks, kui ei viitsigi tegeleda või ei lähe asjad nii nagu nad pidi ,siis on kogemus hindamatu, mis sa sellest said.

Jooksvad kulud ongi:
        1) ostetud laokaup, mida saab üldjuhul hiljem realiseerida
        2) kuna teed algul omatarbeks, ei ole vaja ladu vms;
        3) seega ongi jooksev kulu mingid paar kuumakset ja pluginat laias laast 30-40 eurot, mitte rohkem, sest reeglina maksad siis, kui toimub ka müük.

Hästi lihtsustatud näide, kuhu mina neid mikrokopikaid investeeriks. Investeering endasse on kõige tulusam. Lihtsalt realiseeri oma ideid ja unistusi - me elame vapustaval ajal - me ei pea isegi kodust lahkuma nende asjade realiseerimiseks ega vaja suuri investeeringuid.

Salafoorumis võin antud teemat laiendada, kui soov.

Comment

• privador
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 3951

Ma nagu ka viidi skeptiline selles, just summadega kuni 100k. Lihtsalt sa ei teeni sealt pealt midagi.
          Mäletan ka 10a kui kõik unistasid,oleks miljon. Praegust inflatsiooni vaadates on ikka asi väga nutune.

Comment

• ranka
            • Sep 2008
            • 36444

Tänapäeva mõistes 1 miljon eurot on umbes sama suur kui toona 1 miljon krooni....

Comment

• Kakahirmutis
              🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
              • Oct 2010
              • 7079

Mul on selle 2 aastaga 2.5k€ kasvanud+ mingi mõned sajad intresse, dividende, mingi 600€ tulu deklaratsiooniga lisa(selle peab küll tagasi andma)

Tähtajalised hoiused on ju garanteeritud kuni 100k ehk turvaline.

Ega ma mingi aafrika firmadesse ei investeeri.

Mul on mingi kinnisvara(pokkeri rahsdest) ja ostan endale/naisele kahepeale kohe tallinna ka korteri (töö rahadest)

Kunagi alustades oli eesmärk teenida 1m krooni, puusalt pakun ma pokkeriga kokku +140k€
              Last edited by Kakahirmutis; 03.09.24, 07:28.

Comment

• Söönlusikast
                Pokkerihai
                • Feb 2024
                • 3255

Mul on selle 2 aastaga 2.5k€ kasvanud+ mingi mõned sajad intresse, dividende, mingi 600€ tulu deklaratsiooniga lisa(selle peab küll tagasi andma)

Tähtajalised hoiused on ju garanteeritud kuni 100k ehk turvaline.

Ega ma mingi aafrika firmadesse ei investeeri

Kunagi alustades oli eesmärk teenida 1m krooni, puusalt pakun ma pokkeriga kokku +140k€
                Jah ma ise ka kuulnud ,et 100k garanteeritud,aga kelle poolt ? Eesti riigi otseloomulikult. Kui praegu kõik persse lendaks ja kõik oma garantiid läheks nõudma ,mis arvad kuna/kas näeks seda ? Ju leidaks uus maks,et need garantiid välja maksta.

Edit: Aafrika teemal, mul niigeria printsi pärandus juba 10+a ootab mind. Peakski meili üles kaevama ,küsida kas alles.
                Last edited by Söönlusikast; 03.09.24, 05:29.

Comment

• Kakahirmutis
                  • Oct 2010
                  • 7079

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
                  Jah ma ise ka kuulnud ,et 100k garanteeritud,aga kelle poolt ? Eesti riigi otseloomulikult. Kui praegu kõik persse lendaks ja kõik oma garantiid läheks nõudma ,mis arvad kuna/kas näeks seda ? Ju leidaks uus maks,et need garantiid välja maksta.
                  Hetkel siiski kasulikum kui madratsi all hoida või ggnetworkis sellega nl200 istuda

Comment

• Söönlusikast
                    Pokkerihai
                    • Feb 2024
                    • 3255

Hetkel siiski kasulikum kui madratsi all hoida või ggnetworkis sellega nl200 istuda
                    Seda otseloomulikult. Raha peaks kogu aeg liikuma.

Comment

• Kakahirmutis
                      • Oct 2010
                      • 7079

Miks ma üldse seda kõike kirjutan on et eesti mängijatele motti anda et on küll võimalik võita ja selleks ei pea tegema mingit eepilist õppimist, coachi võtma vms. Mul pole gtowizardit, oranges kalkulaatorit ja pokertrackerit pole kasutanudki millekski peale graphi genereerimise. Vaatan lihtsalt aeg ajalt youtube.

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

Mis see orange calculator on?

Comment

• Söönlusikast
                          Pokkerihai
                          • Feb 2024
                          • 3255

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                          Mis see orange calculator on?
                          äkki mingi range kalkulaator :D

Comment

• Söönlusikast
                            Pokkerihai
                            • Feb 2024
                            • 3255

Miks ma üldse seda kõike kirjutan on et eesti mängijatele motti anda et on küll võimalik võita ja selleks ei pea tegema mingit eepilist õppimist, coachi võtma vms. Mul pole gtowizardit, oranges kalkulaatorit ja pokertrackerit pole kasutanudki millekski peale graphi genereerimise. Vaatan lihtsalt aeg ajalt youtube.
                            võita on kindlasti võimalik, kas see peaks samas ka esimene karjäärivalik olema-pigem mitte. Keegi eesti pro ütles väga hästi, et pokker nõuab mingeid kindlaid iseloomu omadusi-mille puudumisel sul pokkerisse asja pigem pole.

Comment

• Kakahirmutis
                              • Oct 2010
                              • 7079

äkki mingi range kalkulaator :D
                              See on pm Ranka tabeli next level

võita on kindlasti võimalik, kas see peaks samas ka esimene karjäärivalik olema-pigem mitte. Keegi eesti pro ütles väga hästi, et pokker nõuab mingeid kindlaid iseloomu omadusi-mille puudumisel sul pokkerisse asja pigem pole.
                              Kindlasti elukutseliseks hakata on väga raske, selleks peab olema tagavara, õige mindsett tahe areneda ja arvestada et see ei kesta igavesti, iga hetk võib mingi asi muutuda ja oledki töötu.

Comment

• Kakahirmutis
                                • Oct 2010
                                • 7079

Ei saa väga tihti 3 venda korraga ratta matkale saata

Comment

Working...