Kakahirmutise "kui biidid netis 5seid siis biidid lives 500seid"

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Söönlusikast
    Pokkerihai
    • Feb 2024
    • 3255

Re: Kakahirmutis cashis ja turniiridel üle tupiktee kõndimas

Algselt postitas ranka Vaata postitust
    muidugi võivad ja seepärast küsimus ongi, et kumb on parem, kas check v bet, sest betiga võivad sellised tegelased ka Qx callida, isegi Tx.
    See ongi mõistatuse koht.

Mõned, kes muidu tabeleid välja naersid, tuleksid nüüd GTO tabeliga, millest siin kasu pole ja mida just nüüd ei tohiks kasutada. Endised tabelivihkajad.

Kasu ongi just sellest, et sellised välised käed, kus vastane on tömp, ei aita tabel, vaid just foorumi-praegust tüüpi arutelu.

Küsin ka nii, et mis check-foldist arvad?
    Check fold oleks olemas -
    ei oleks nüüd nii,et see koletiste voodi all nägemine-vaid nagu sellises icm spotis natuke loeb ka tuleviku mäng. KK bluffcatcher ,nüüd loebki mis readid kakal on, kas vastane läheks rõõmsalt 3nda paariga ala showdownile või,kui laialt keeraks siin blufiks. Mina läheks konkreetse vastase vastu bet small river ,siuke mängijatüüp ei hakka siin peale nutsu raisima üle,aga võin puusse panna kuna ilmselgelt mina polnud seal lauas. Selle idee saada calli sitemalt ja määrata ise hind kui oleme beat (vs checkida ja siis pommitab)

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
      Kes see termikataavi välja mõtles ,naxer ve?
      Laas

Comment

• ranka
        • Sep 2008
        • 36444

Check fold oleks olemas -
        ei oleks nüüd nii,et see koletiste voodi all nägemine-vaid nagu sellises icm spotis natuke loeb ka tuleviku mäng. KK bluffcatcher ,nüüd loebki mis readid kakal on, kas vastane läheks rõõmsalt 3nda paariga ala showdownile või,kui laialt keeraks siin blufiks. Mina läheks konkreetse vastase vastu bet small river ,siuke mängijatüüp ei hakka siin peale nutsu raisima üle,aga võin puusse panna kuna ilmselgelt mina polnud seal lauas. Selle idee saada calli sitemalt ja määrata ise hind kui oleme beat (vs checkida ja siis pommitab)
        Aga ms suurust betiksid siis seal? Pank on 1.58m, kakal järgi 1.3m, vastasel 900k. Betid 200K/fold? Blanidid 25K/50K/50K BBA

Comment

• Kakahirmutis
          🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
          • Oct 2010
          • 7079

Mida rohkem ma mõtlen, siis mulle meeldiks turnis overbettida üldse mingi 1.5x pott.

Deny equity on selles kohas päris tähtis ja mul on ICM järgi nii hea spott et ei tahaks riverit talle andagi. Aga ma ei mänginud raha hüpete peale vaid võidu peale.

Üllatavalt keegi nagu üldse ei overbeti lives, kas see polegi turniiridel asi?

Homme kirjutan oma üld muljed ja tähelepanekud ka veidi pikemalt.
          Last edited by Kakahirmutis; 31.08.24, 18:38.

Comment

• Söönlusikast
            Pokkerihai
            • Feb 2024
            • 3255

Algselt postitas ranka Vaata postitust
            Aga ms suurust betiksid siis seal? Pank on 1.58m, kakal järgi 1.3m, vastasel 900k. Betid 200K/fold? Blanidid 25K/50K/50K BBA
            Ärme unusta,et me ei oota raise sitemalt stationilt. Aga jh 175k-225k. Kui vastane ei viska ühtegi Ax ka maha,siis tundub KK sisse vuhamine variatsioonirikkalt. Ja Qx oodata calli all iniga ,ei tea noh.

Comment

• Söönlusikast
              Pokkerihai
              • Feb 2024
              • 3255

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
              Mida rohkem ma mõtlen, siis mulle meeldiks turnis overbettida üldse mingi 1.5x pott.

Deny equity on selles kohas päris tähtis ja mul on ICM järgi nii hea spott et ei tahaks riverit talle andagi. Aga ma ei mänginud raha hüpete peale vaid võidu peale.

Üllatavalt keegi nagu üldse ei overbeti lives, kas see polegi turniiridel asi?

Homme kirjutan oma üld muljed ja tähelepanekud ka veidi pikemalt.
              On ikka ja stationi vastu minult saaks aplausi ,sellest alustakski . 1.5x oleks ka minu verdict. Harrastan päris palju vaalade vastu

Comment

• ranka
                • Sep 2008
                • 36444

Ärme unusta,et me ei oota raise sitemalt stationilt. Aga jh 175k-225k. Kui vastane ei viska ühtegi Ax ka maha,siis tundub KK sisse vuhamine variatsioonirikkalt. Ja Qx oodata calli all iniga ,ei tea noh.
                Tead. Mulle hakkab ka see väike bet rohkem meeldima. Sest isegi, isegi kui stäkkida, siis anname omale veel ühe võimaluse:
                a) pidurdada ja käest siiski loobuda - vähemalt anname ühe võimaluse veel korra mõelda;
                b) saada laias valikus väärtust;

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

On ikka ja stationi vastu minult saaks aplausi ,sellest alustakski . 1.5x oleks ka minu verdict. Harrastan päris palju vaalade vastu
                  Kahju, et like nuppu pole. Siia paneks küll like

??

Comment

• privador
                    Pokkerihai
                    • Oct 2008
                    • 3951

Ma natuke olen missinud natuke, aga sry, kes Qx callib, see veidi soovmõtlemine vist. Lihtsalt me Naxeriga pakkusime ch/fold v mingi 250k blockbet. Blockbetid töötavad hästi fishidega. Ottomaridega on teine teema nad tõesti hammustavad vb läbi ja panevad õhuga otsa. Aga and ei ole siin vaid mängivad 30k-si:)
                    Samas hea töö ja tundus tõesi see coolbet open fishine ei anna kingsiga ja wsopig võrrelda, mis siin toimus
                    Last edited by privador; 31.08.24, 18:57.

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

Esialgsed tulemused, kui mängimas on veel üks rootslane, soomlane ja norrakas. Auhinnafondis on veel vähemalt €50 000, €30 550 ja €22 000.

Toonitan. Tegu on esialgsete tulemustega.

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

Tegin auhindades väikese paranduse, sest kõik kolm on teeninud vähemalt 22 000 eurot. Sel juhul on tabel selline (esialgne):

Comment

• Söönlusikast
                          Pokkerihai
                          • Feb 2024
                          • 3255

Algselt postitas privador Vaata postitust
                          Ma natuke olen missinud natuke, aga sry, kes Qx callib, see veidi soovmõtlemine vist. Lihtsalt me Naxeriga pakkusime ch/fold v mingi 250k blockbet. Blockbetid töötavad hästi fishidega. Ottomaridega on teine teema nad tõesti hammustavad vb läbi ja panevad õhuga otsa. Aga and ei ole siin vaid mängivad 30k-si:)
                          Samas hea töö ja tundus tõesi see coolbet open fishine ei anna kingsiga ja wsopig võrrelda, mis siin toimus
                          Kingsil kõvem tase ? Ma mõned tunnid mänginud elus kingsi ja gg.

Comment

• Kakahirmutis
                            • Oct 2010
                            • 7079

Üks lisa veel et, huvitav mis ta blank riveril teinud oleks, ta ütles peale kätt "i thought u had spades" ja ma eeldan ta arvas et ta on turnis ees mitte drawi peal

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
                              Üks lisa veel et, huvitav mis ta blank riveril teinud oleks, ta ütles peale kätt "i thought u had spades"
                              AK peale pannud ja callinud, et olla kindel, kas ta read oli õige.

Comment

• Kakahirmutis
                                • Oct 2010
                                • 7079

Algselt postitas privador Vaata postitust
                                Sama võin ju turni kohta õelda et kes seal AJ callib?

Aga õppe koht, ma arvan et turni overbet ja riveril check/call oleks olnud kõige optimaalsem.

Ja nagu, eks neid vigu tuleb ikka aeg ajalt, muidu oleks ise ka 30kstel :D

Comment

Working...