Kakahirmutise "kui biidid netis 5seid siis biidid lives 500seid"

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Söönlusikast
    Pokkerihai
    • Feb 2024
    • 3255

Re: Kakahirmutis cashis ja turniiridel üle tupiktee kõndimas

Algselt postitas ranka Vaata postitust
    See oli aastaid tagasi, siis kui foorumis veel elu kees.

Atsetooniga panime pidu ja peo alguses vanalinna Bermuda kolmnurgas jooksime puht juhuslikult ühe "pokkeritšikiga" kokku. Küsisime siis temalt, et kus ta "mees" siis on (miski teema neil oli, seega ei saa öelda mees), siis selle peale "pokkeritšikk" ütles: «Ei tea. Ta ei ole enam mu mees, kuid ta oli tegelikult jube normaalne mees, siis kui turniire veel hittis.»

Ja see oli ajal, kui "mees" oli downswinis s.t. polnud pikalt turkasid hittinud. Nime ei ütle, kuid oli üks Eesti turniirimängija. Igatahes atsetooniga olime kägaras. "Pokkeritšikk" oligi tegelt miski jõhker donk, aga "mehe" raha eest tagus tihti pokkerit.
    No neid "pokkeritšikke " vist nii palju ka polnud ,kelle mehed hittisid ja siis järsku ei hittinud.

Comment

• privador
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 3951

Eks neid ikka vahetub, kui tähelepanelikult jälgida. Arvan lihtsalt mingi hetk on fun ja gamblimine. Aga mingi hetk mees enam ei viitsi maksta. Kergem juba otsene "sponsorprojekt" leida-see odavam. Kui mees ise ka gambler vb jah siis veel kudiag see mindset töötaks, aga kui mees mingi pro ja naine gambler kõrval-see mindsetile ka suht fucked up. Kuskilr reisil batled regudega ja naine lihtsalt põletab slotis.

Comment

• Kakahirmutis
        🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
        • Oct 2010
        • 7079

Kes see downswingis luuserit ikka tahab, vaatad ennastki peeglist teistmoodi.

Nali naljaks, aga sellises olukorras pole mõtet peladagi enam kui kasum kõik korontside ja slottide alla läheb.

Minagi mängi pokkerit ainult selle pärast et millegi pärast võidan veel, muidu ei käiks kordagi elus kasiinos enam.

Comment

• Kakahirmutis
          • Oct 2010
          • 7079

Mehed imetlege, peak performance. Streami taga on lauas Madis isiklikult ja ta stäkki ei näe.

Comment

• Kakahirmutis
            • Oct 2010
            • 7079

Tänane grind algas päris positiivse käega

Aga tunda on et väsimus sees.
            Last edited by Kakahirmutis; 02.09.24, 14:04.

Comment

• Söönlusikast
              Pokkerihai
              • Feb 2024
              • 3255

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
              Tänane grind algas päris positiivse käega

Aga tunda on et väsimus sees.
              Ma ütlen ,võta naine kaasa (või ära võta ,tuleb odavam),mine chilla spas ,kus ei saa telos grindida ja puhka. Mida vanemaks me saame ,seda kiiremini läbipõlemine tuleb . Töö+grind+veel laivis vuhasid ,varsti saadad kõik pu**i kui kaua jätkad nii

Comment

• Kakahirmutis
                • Oct 2010
                • 7079

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
                Ma ütlen ,võta naine kaasa (või ära võta ,tuleb odavam),mine chilla spas ,kus ei saa telos grindida ja puhka. Mida vanemaks me saame ,seda kiiremini läbipõlemine tuleb . Töö+grind+veel laivis vuhasid ,varsti saadad kõik pu**i kui kaua jätkad nii
                Pole veel pääsu, 4 tööpäeva ja winTV siis saab ühe vaba pühapäeva :D

Tegin täna lühema tööpäeva, käisin arstil ja siis esimest korda ~3 kuu jooksul jõusaali. Päris palju on raskused langenud kui suvi läbi teed 1x nädalas kodus/õues trenni.
                1 rep max ei proovinud aga oskan ennustada et rinnalt ~80kg ja deadlift ~120kg, talvel olid need tulemused 97,5kg rinnalt ja 160kg deadlift, põlve probleemide pärast kükke ei teinud vaid tegin põlve ravi trenni.

Pakuks et vähemalt 2 kuud kuniks ma 150kg ära deadliftiks ja rinnalt 90kg suruks, selleks peab küll veidi hessi ka sööma ja 2-3kg juurde võtma

Arstil käigust abi ei olnud aga vähemalt ajasin ta korra naermagi, ta ütles et pika ajaline valu ravi rohi võib hommikul ärkamise uimaseks teha mille peale ma vastasin et nagunii ma ärgates tunnen nagu oleks bussi alla jäänud.
                Last edited by Kakahirmutis; 02.09.24, 14:34.

Comment

• Söönlusikast
                  Pokkerihai
                  • Feb 2024
                  • 3255

Ma deadliftide ja cleanidega aja peale, kärsatasin oma põlved ära . Arstil pole käinud,a siiani kükitada valus-elab üle. Eesti mees ei käi arstil. Eks mul kaalu ka mida põlved peavad taluma

Comment

• ranka
                    Miljon Põhjust Kodus Olla
                    • Sep 2008
                    • 36444

Ma deadliftide ja cleanidega aja peale, kärsatasin oma põlved ära . Arstil pole käinud,a siiani kükitada valus-elab üle. Eesti mees ei käi arstil. Eks mul kaalu ka mida põlved peavad taluma
                    Eesti mees KÄIKS arstil, aga ta ei käi, kuna reaalselt arstile minek tähendab suuremaid probleeme, kui probleem ise ja pole harukordne, et selleks ajaks, kui lõpuks saab ka kabinetti, siis on juba mitmeid kuid möödas ja mure paranenud.

Probleem on selles, et paljusid on ära tinistatud, kus ülistatakse põhjamaade sotsiaalsüsteemi ja tehakse maha USA tüüpi kindlustusstüüseemi. Tegelikult on nii, et 33% sotsmaksust 13% läheb ravisse ja 20% pensioni.

See 13% tähendab, et tuima kogutuseks umbes 1.6 miljardit eurot ravile aastas. Ma ei viitsi arve kontrollida. Kui näiteks töötaja saaks ise valida, et ta ie maksa riiklikku, vaid võtab ise kindlustuse, siis olekski olukord, et kui täna kõht valutab, oled juba õhtul arstil ja vajadusel homme opil.

Aga meil maalitakse seda nii, et siis sel juhul jäetakse sind surema nagu USA-s, kui kindlustust pole. Tegelikult on nii, et need, kellel USA-s kindlustus pole, siis nende ravikvaliteet ongi umbes selline, nagu meil nendel, kellel on kindlustus.

On erisusi, aga üldiselt ta nii on. Aga sellest ei tohi rääkida, sest muidu jumala eest ei saa Perhi suguseks äriskeemid omale räigelt raha ja need samad arstid, kes muidu on pool nädalat riiklikus, teenivad seal samas kabinetis teise poole tasulist aega.

Ja siis räägime, et meil arste pole ja järjekorrad on pikad. Seepärast on pikad, et meil on mõttetu riiklik süsteem. Probleemi saaks lahendada ühe päevaga ja nipsust.

Comment

• Söönlusikast
                      Pokkerihai
                      • Feb 2024
                      • 3255

Ega usa süsteem ka oma huumoriga. Ravihindasid pannakse nagu jumal juhatab-kohati tundub kerge kartelli hõng. Ideaalset süsteemi pole. Ükskõik mis eluvaldkonnas/poliitilises süsteemis jne,kui raha mängus ,siis keegi hakkab ka ära kasutama seda.

Comment

• ranka
                        Miljon Põhjust Kodus Olla
                        • Sep 2008
                        • 36444

Ega usa süsteem ka oma huumoriga. Ravihindasid pannakse nagu jumal juhatab-kohati tundub kerge kartelli hõng. Ideaalset süsteemi pole. Ükskõik mis eluvaldkonnas/poliitilises süsteemis jne,kui raha mängus ,siis keegi hakkab ka ära kasutama seda.
                        Absoluutselt. Raha korrumpeerib ja mitte vähe. Neid, kellel hinnasilt on küljes, neid on sitaks.

Comment

• Söönlusikast
                          Pokkerihai
                          • Feb 2024
                          • 3255

Absoluutselt. Raha korrumpeerib ja mitte vähe. Neid, kellel hinnasilt on küljes, neid on sitaks.
                          No ma ka ingel pole puhtalt uudiste lugemise pealt. Mitu uudist olnud aastate jooksul,et keegi leidis hunniku sularaha ja läks vahetas selle ppa-s diplomi vastu.... no nimetage mind korrumpeerunuks,kui ma just ei kuuleks uudist ,et toidupank kaotas hunniku sularaha(mis ka kahtlane organisatsioon kui süübida "admin fee-desse) ,siis mul silm ka ei pilguks hoida see omale.

Comment

• Kakahirmutis
                            • Oct 2010
                            • 7079

Mõned teevad jah raha nimel kõike, nad peaksid rohkem stoitsismi õppima, päris rahulikuks läks elu.

Comment

• Söönlusikast
                              Pokkerihai
                              • Feb 2024
                              • 3255

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
                              Mõned teevad jah raha nimel kõike, nad peaksid rohkem stoitsismi õppima, päris rahulikuks läks elu.
                              Nii on. Nagu mingi ärevus peal inimestel,et tahaks kogu aeg rohkem ja suuremalt. Vb "keeping up with the jonese's" fenomen. Iga uus põlvkond kannatab "elu düsmorfia" all-me elame paremini kui rikkaimad inimesed 100a tagasi ,a ikka on häda ja viletsus. Ei imestaks kui meie aja alamklass elab ka paremini kui rikkaim inimene 100a tagasi.

Comment

• Kakahirmutis
                                • Oct 2010
                                • 7079

Huvi pärast vaatasin 2022 oktoober oli mul 40k eesmärk 5200€ peal ja arvutasin enda hetke seisu.

Mul on 18200€ siis tähtajalistes hoiustes, rahakogujas, maailmaturu fondis,olyetis, ootibetis ja III sambasse topitud. Võttes et ma ikka nopin sealt välja aeg ajalt pole nagu üldse paha,

Pole üldse paha teenistus 2a jooksul töö kõrvalt

Märgiks ära et mul lihtne arvutada, sest palgast ma ei panegi midagi kõrvale.

Kasvust ütleks nii et maailmaturu fondid väga hea, tallinna sadam ja enefit halb, aga nende ostmine on põhjudekd et käin see 100€ dividendiga mis ma saan kuskil eestis puhkamas, III sammas on nice, lihfne tegelda.

Ehk areneb see asi edasi ikka
                                Last edited by Kakahirmutis; 02.09.24, 20:29.

Comment

Working...