Kakahirmutise "kui biidid netis 5seid siis biidid lives 500seid"

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: Kakahirmutis cashis ja turniiridel üle tupiktee kõndimas

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
    Mul on üks sama firma oma veel :D

Comment

• ranka
      • Sep 2008
      • 36444

Ja prompti, mis su pildi peale andis, oli:

A close-up photo of a silver skeleton watch with a white face and a silver metal band on a person’s arm. The watch has a silver case with a clear back, revealing the inner workings of the watch. The watch is worn on the left wrist of a person with light skin and a tattoo on their arm. The background is blurred and out.

Kasutan seda vaba-vara: https://www.videotok.app/image-to-prompt

Ja loomulikult, et promptile tuleb lisada juurde siis ka täiustusi, et ala "hyperrealistic, very real, 4K jne.".

Comment

• ranka
        • Sep 2008
        • 36444

Pole paha.

Comment

• Kakahirmutis
          🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
          • Oct 2010
          • 7079

Peab vist käevõru ostma, päris hästi sobib

Comment

• ranka
            • Sep 2008
            • 36444

Rääkides veel tulevikust, AI-arengust ja sellega seonduvast privaatsuse "rikkumisest" ning kontrollist. Paradoksaalsel kombel võib sellest olla kasu pokkerile ja tuua ausa mängu tagasi.

Täpsemalt VR-pokker. Näiteks, kui oleks VR-pokker, mida mängides annad õiguse kogu mängusessiooni ajal enda kontrolliks. See tähendab, et kogu sessiooni vältel läbi VR-prillide toimub silmaiirisepõhine reaalajas tuvastamine.

Sellega tehakse kindlaks, et pilti mängijatest ja mängukaartidest edastatakse inimesele ja just sellele inimesele, kellele ta väidab end olevat. Teisisõnu, kui lauas on ranka, kes sai kaardid ja vaatas kaarte, siis läbi privaatsuse rikkumise nõustumisega, saab olla kindel, et pilt edastati inimesele, kes ka on ranka, mitte näiteks pokkeribotile.

Lisaks peavad kogu mängimise aja olema mõlemas kõrvas kahepoolne audioseade, millega on võimalik kuulata kõrva jõudvat heli.

Sellega tagatakse, et mängija ei kasuta viiest meelest kahte tähtsamat (nägemine ja kuulmine) kõrvalise abi saamiseks.

Mängija enda vastutada on, et tema ühendus on stabiilne ja seade on töökorras, et edastab kogu aeg informatsiooni serverile. Vea tekkimise loetakse vastane sitting out - nagu live mängus - vastane on tõusnud lauast püsti.

Annaks tohutu kogemuse ja tohutud võimalused netipokkeriks ning vähendaks võimalusi ebaausaks mänguks. Jah jäävad kompamine, maitsmine ja haistmine, aga palju õnne, kui keegi viitsib leiutada haisva HUD-i või maasikamaitselise boti :D

Olgu ka öeldud, et enda pildi kui ka audio edastamine teistele ei ole otsene probleem, kuid tagastav väärtus lisaaudiona või lisapildina (HUD) peab olema tuvastatav (audio nõuaanne).

Muuseas. Siit ka äriidee. VR-pokker pidi olema väga kõva kogemusega, aga mingil põhjusel pole pärisraha mänge tekkinud. Pole ise proovinud, kuna ei ole tõesti viitsinud mänguraha peale toksida, kuid lugedes ülevaateid, on jäänud mulje, et uskumatu.

Vaatamata sellele, et ei ole ametlikke pärisrahamänge, on võimalus korraldada privaatseid kodumänge. Ma ei mäleta, milline pokkerituba seda võimalust pakkus, kui äkki oligi midagi PokerStarsiga koostöös.

Lihtsustatult. Kümme VR-sõpra, üle Eesti, teevad iga pühapäev pokkerit. Kannavad €50 ühele kontole, kus jagatakse see TOP3 vahel. Mängivad VR-pokkerit kuniks selgub võitja. Lõbus ajaviide sõprade vahel.

Siit siis äriidee. Ostad hunniku VR komplekte ja korraldad kodumängu selliselt, et makstakse osalustasu. Kõik, kes maksavad osalustasu, need regad turkale. Lihtne. Ja kuna paljudel ei ole VR-komplekti ega täigi miski pokkeriturniiri pärast osta, siis saab neid mängijatele rentida.

Enne turniiri saadad pakiautomaadiga välja ja pärast tagastuskoodiga tagasi. Ülimugav. Ülilihtne. Kui kasutajale meeldib, saab VR-setti rendiga jätkata või hoopis välja osta; kui tahab saadab tagasi.

Kui kunagi peaks VR pärisraha mängud tulema ja need tulevad, on know how ja turg olemas. Müüd VR-komplekte kui ka näiteks valmislahendusi. Kui aga äri ei lähegi hästi või ei viitsi, siis VR seadmed hapuks ei lähe. Tutikaid seadmeid 70% hinnaga müües peaks saama lahti kui soojadest võikudest.

Lihtsalt mõttekohaks. Oletame, et kui foorumis oleks iga kvartal üks turniir, €50 osalustasu, 0 raket ja selliselt, et VR-komplekt saadetakse enne turniiri osalejatele tasuta. Kas osaleksid turniiril? Võib piisata väikesest kriitilisest massist, et huvi võib minna suureks, et nõudlus hakkab ületama pakkumist.

Korra isegi mõtlesin, aga mõtteks see jäigi. Seega, kui arvate, et idee on hea, lebab see maas ja korjake ära. Meil siin neid investeerimisbosse ju oli, kes äkki aitaks ka raha kaasata, aga ärge sellel bossile jumala eest linki saatke, sest pärast saate ka sõimata, et proovite teda tasuta tööle panna või küsite tasuta investeerimis - ja majandusnõu.... ?

Comment

• Söönlusikast
              Pokkerihai
              • Feb 2024
              • 3255

Ei see kahepoolne heli kohe üldse ei istu. Ma niigi see paranoiline isiksus ,kes läpaka kaamera ära teipinud. Telefoni hoian paksus kihis hõbepaberis jne

Comment

• ranka
                • Sep 2008
                • 36444

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
                Ei see kahepoolne heli kohe üldse ei istu. Ma niigi see paranoiline isiksus ,kes läpaka kaamera ära teipinud. Telefoni hoian paksus kihis hõbepaberis jne
                Ega see "audio" ja "iirisetuvastamise" võis pigem näitlik mõte olla, kuid vaatamata sellele, audio - ja video privaatsuse rikkumine on nii või naa igapäevane. Meeldigu see meile või mitte; teibime või mitte. Iga seade, kus kuular või kaamera ning on netiühenduses, on potentsiaalne seade meie pealtkuulamiseks / vaatamiseks.

Tulles tagasi VR-kasiino juurde, siis ma arvan, et küsimus ei ole, kas, vaid millal. See, et miks pole see jõudnud levida, seda ma ei oska öelda, kuna pole uurinud, kuid minu jaoks on see liigagi üllatav.

Minu jaoks VR ongi just täpselt selline asi, mida ei viitsiks igapäevaselt kasutada (kuigi on ka neid aegu olnud), kuid aeg-ajalt mingi erisessiooniks on väga mõnus kogemus, eriti interaktiivselt tasandil, kus saab ühilduda teiste kasutajatega.

Pokkeriturniir või virtuaalkasiino just see "erisessioon" tunduks ka olevat, mis oleks midagi teistmoodi, samas mitte midagi kauget. Samuti ei pea taluma mõne mehe nilbusi, mille üle ise veel nii õnnelik ollakse või vähemalt on nad VR-tasandil rohkem talutavad.

Mingi lambivideo ka (mänguraha obv)

Sodin veel kaka päevikut, lisan uuemad videod:

EDIT: Rofl. Viimases videos mõnus sõda miski vanamutiga.

Comment

• Söönlusikast
                  Pokkerihai
                  • Feb 2024
                  • 3255

Mul ka oleks küsimus, kuidas töödeldakse andmeid mis kogutakse. Kui hiina valitsus tahaks su iiriseid jne gg-lt. Täpsustan, mul pole midagi varjata. Naabrimehe oleks ka ühistukoosolekul peaaegu pu**i saatnud kui ütlesin, et mina mingit kaamerat meie õuele ei taha-üks härra siiis küsis, kas mul midagi varjata. Ei see on lihtlabane privaatsus, millel igaühele on õigus

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

Mul ka oleks küsimus, kuidas töödeldakse andmeid mis kogutakse. Kui hiina valitsus tahaks su iiriseid jne gg-lt. Täpsustan, mul pole midagi varjata. Naabrimehe oleks ka ühistukoosolekul peaaegu pu**i saatnud kui ütlesin, et mina mingit kaamerat meie õuele ei taha-üks härra siiis küsis, kas mul midagi varjata. Ei see on lihtlabane privaatsus, millel igaühele on õigus
                    See "pole midagi varjata" on ikka haige. Mul tekib jõuetu viha ja rammestus selliste vastu, kes toovadki seda argumendiks ja õigustuseks.

Comment

• Kakahirmutis
                      • Oct 2010
                      • 7079

Eesmärk on lihtne, vaja 100€ cashida lihtsalt

Esialgu igalpool jooksen sama hästi nagu Stephen Hawking

Aga omahh on lahe

Comment

• Söönlusikast
                        Pokkerihai
                        • Feb 2024
                        • 3255

1 ja 2 taalased küll nagu ....milleks ? Isegi kui sul 200% roi nii madalal,tundub nagu ajusurm nii madalale ronida ,kui vajadust pole skilli/br-ga.

Comment

• Kakahirmutis
                          • Oct 2010
                          • 7079

1 ja 2 taalased küll nagu ....milleks ? Isegi kui sul 200% roi nii madalal,tundub nagu ajusurm nii madalale ronida ,kui vajadust pole skilli/br-ga.
                          Mul oli kontol tasuta 1.10 ja 2.20 piletid kuskilt, väga kiired all inid käisid :D

Üldiselt ma optibetis pelan 5.50-11$ turnasi kuna optibetis mul eraldi BR ja see nagu challenge
                          Last edited by Kakahirmutis; 24.08.24, 18:05.

Comment

• ranka
                            • Sep 2008
                            • 36444

Mine p*** kaka ??

PF kass avas, kaka call, ma call. Flop check-check-check, turni kaka bet 5BB, ma call, kass fold, riveril kaka shoves.

Comment

• Söönlusikast
                              Pokkerihai
                              • Feb 2024
                              • 3255

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                              Mine p*** kaka ??

PF kass avas, kaka call, ma call. Flop check-check-check, turni kaka bet 5BB, ma call, kass fold, riveril kaka shoves.
                              Kaka eriline ,turnis selge vaja panna . Ma ei näe palju kakal 3x combosi kassikese vastu sb flatis on ja need mis oleks ta ka vist 3betiks pre-tõlkes turnis selga ja kogu range tal tupikus oop,mis iganes ta siin korraldab . Üldse bb võiks päris palju leadida siin flopis ,ei tea kas KhJh selleks kõige parem ,aga siiski.

Comment

• ranka
                                • Sep 2008
                                • 36444

Kassike on face-up. Seepärast pole mõtet ega tohikski floppi leadida v.a. kui vbetid.

Comment

Working...