Kakahirmutise "kui biidid netis 5seid siis biidid lives 500seid"

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Kakahirmutis
    🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
    • Oct 2010
    • 7079

Re: Kakahirmutis Olybetis hiinlasi kiusamas

Algselt postitas ranka Vaata postitust
    Mul mänguteoreetiline küsimus. Täislauas on pangas enne floppi 6BB-d. Kas on üleüldse sul mõtet mingeid 29-sendiseid tõsteid teha, eriti kui mway potid on suht kindlad.

Võib-olla peaks jääma hoopis minraise peale või isegi 4X EP peale, kus tugevam range. 2.9X raise tundub minu arvates kõige kehvem.
    Populatsioonil standard on 3x ning ma olen proovinud 2x-6x erinevaid variatsioone, 3x sujub mäng kõige paremini.

Leidub ka 7x vendi, nendest on teada et nad õpivad gtowizardis straddle formaati ja teevad päris palju vigu, neid lihtsalt 3betid vigaseks.

Buttonil tõstan 2.3x though

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
      Populatsioonil standard on 3x ning ma olen proovinud 2x-6x erinevaid variatsioone, 3x sujub mäng kõige paremini.
      Populatsioon teeb tihti ka 'mää', aga lõpuks jõuavad ikkagi tapamajja ja seda päeval, mil nad on kõige vitaalsemad.

Päris - ja mittepäris järelduste jaoks võiks ju lihtsalt võtta korra PT lahti ja vaadata, et mitu% käsi on 100BB, 125BB, 150BB, 200BB deep jne. (5 minutit) ja siis vaadata üle erinevad PF betsized 2-3BB, 3+BB (2.54 minutit) ja sealt teha järeldused.

Miks? Kui mul oleks lauas kõik vennad 150BB deep+, FE on väga madal, siis minu instinkt oleks, et kas ma avan EP-lt minraisega (või isegi limbin) või hoopis nii 3.5BB.

Hilises positsioonis ei tundu suurem tõste eriti tähtis ega ka mõttekas (instinkt), sest seal tuleb raha positsioonist ja juhtuda võib kõike, isegi kui saaks alla 2BB avada. Samas kontrolliks ka üle selle.

Comment

• Kakahirmutis
        • Oct 2010
        • 7079

Populatsioon teeb tihti ka 'mää', aga lõpuks jõuavad ikkagi tapamajja ja seda päeval, mil nad on kõige vitaalsemad.

Päris - ja mittepäris järelduste jaoks võiks ju lihtsalt võtta korra PT lahti ja vaadata, et mitu% käsi on 100BB, 125BB, 150BB, 200BB deep jne. (5 minutit) ja siis vaadata üle erinevad PF betsized 2-3BB, 3+BB (2.54 minutit) ja sealt teha järeldused.

Miks? Kui mul oleks lauas kõik vennad 150BB deep+, FE on väga madal, siis minu instinkt oleks, et kas ma avan EP-lt minraisega (või isegi limbin) või hoopis nii 3.5BB.

Hilises positsioonis ei tundu suurem tõste eriti tähtis ega ka mõttekas (instinkt), sest seal tuleb raha positsioonist ja juhtuda võib kõike, isegi kui saaks alla 2BB avada. Samas kontrolliks ka üle selle.
        Sa võtad seda limiiti loogikaga, siin puudub selline asi, keskmine regular on selline :

Peale kätt veel paneb sulle puid ja ütleb et sa ei oska mängida.

See 2bb avamine teeb lihtsalt mängu raskemaks, ma pelasin pool aastat nii ja tulemused olid kehvad ja veel suurem kopp oli ees, pead palju rohkem vaeva nägema ja OOP 3bet potte pelama. Aga võin ju uuesti proovida, läheb nagunii kõik 2 kuud järjest metsikult alla mäge ja mängu isu on null, cooler cooleri otsa

Mul on selline tunne muidu et pooled regularid ei saa aru mis see odds ja fold equity üldse ongi, kas nad üldse on näinud et laua keskel on anted?
        Last edited by Kakahirmutis; 30.04.24, 11:07.

Comment

• ranka
          • Sep 2008
          • 36444

Miks sa pead proovima. Kui sa ise väidad, et oled proovinud ühte ja teist, siis lihtsalt lase filtrist läbi ja saad teada, et milline sinu mängustiiliga paremini sobib. 5 minuti töö. Miks uuesti hakata neid käsi läbi mängima ja kuid kulutama.

Comment

• Kakahirmutis
            • Oct 2010
            • 7079

Miks sa pead proovima. Kui sa ise väidad, et oled proovinud ühte ja teist, siis lihtsalt lase filtrist läbi ja saad teada, et milline sinu mängustiiliga paremini sobib. 5 minuti töö. Miks uuesti hakata neid käsi läbi mängima ja kuid kulutama.
            Ma ei kasuta pokertrackerit ega holdem manageri mingi aastast 2016 saati

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

Ma ei kasuta pokertrackerit ega holdem manageri mingi aastast 2016 saati
              Aga võiksid ju. Ainuüksi adekvaadse WR nägemiseks, sest GGPokeri PokerCraft on kelbas.

Comment

• Söönlusikast
                Pokkerihai
                • Feb 2024
                • 3255

Aga võiksid ju. Ainuüksi adekvaadse WR nägemiseks, sest GGPokeri PokerCraft on kelbas.
                No kui juriidiliselt näppu järge ajada taga TOS-s ,siis varsti kaob see võimalus raudselt ära ggs,et saad oma andmeid alla laadida ja peadki craftiga läbi ajama tulevikus. Vähemalt mulle jääb siuke mulje GG viimase aastate uuenduste põhjal.

Comment

• Kakahirmutis
                  • Oct 2010
                  • 7079

Mis seal vahet on palju see winrate on, swedbankist vaatan palju € tuli.

Kui enam € ei tule siis jätan mängimise maha.
                  Last edited by Kakahirmutis; 01.05.24, 16:32.

Comment

• Söönlusikast
                    Pokkerihai
                    • Feb 2024
                    • 3255

Mis seal vahet on palju see winrate on, swedbankist vaatan palju € tuli.

Kui enam € ei tule siis jätan mängimise maha.
                    Ja kuidas eelarveauku lapid,mida prg veel pokker täidab. Sõkud wolti õhtuti siis? (Jh ma nägin sõnumit kuskil tupiktee päevikus,et sul põhitöö) . Vähese vaevaga natuke rohkem raha saada,kui nagunii mängid veel pole ju halb idee?

Comment

• Kakahirmutis
                      • Oct 2010
                      • 7079

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
                      Ja kuidas eelarveauku lapid,mida prg veel pokker täidab. Sõkud wolti õhtuti siis? (Jh ma nägin sõnumit kuskil tupiktee päevikus,et sul põhitöö) . Vähese vaevaga natuke rohkem raha saada,kui nagunii mängid veel pole ju halb idee?
                      Ma pole nagunii 2a pokkerist teenitud raha kasutanud, kõik istub fondides ja hoiustes.

Comment

• Söönlusikast
                        Pokkerihai
                        • Feb 2024
                        • 3255

Ma pole nagunii 2a pokkerist teenitud raha kasutanud, kõik istub fondides ja hoiustes.
                        Kuskil lugesin tupiktee investeerimisblogis,et investeerimine ka tupiktee ja kõik persses lühidalt.

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

No kui juriidiliselt näppu järge ajada taga TOS-s ,siis varsti kaob see võimalus raudselt ära ggs,et saad oma andmeid alla laadida ja peadki craftiga läbi ajama tulevikus. Vähemalt mulle jääb siuke mulje GG viimase aastate uuenduste põhjal.
                          Mulle sobiks ja üldiselt mul pohhui - mida vähem andmeid, seda parem.

Kui pokkerisse naasin, siis olin suhteliselt õnnelik, et träkkerivabad pokkeris ja kündsin Partys (Optibet) nagu vana traktor. Siis avastasin (kuu hiljem), et käsi saab siiski alla laadida...

Aga tulles GGPokeri TOS-i juurde. Milleks nad seda keelama peaks? Siin teemas on ju üks inimene, kes ei viitsigi käsi alla laadida ja pakun, et hirmutis pole erand. Pigem see trackeri kasutamine on vanade peerude jäänuk, rudiment.

Kui vaatan redditi või 2p2 teemasid, siis ka seal on kasutatud pigem pokercrafti, kui PT graafikuid.

Comment

• ranka
                            • Sep 2008
                            • 36444

Kuskil lugesin tupiktee investeerimisblogis,et investeerimine ka tupiktee ja kõik persses lühidalt.
                            Ukselinki paluks.

E: aa see vana

Comment

• Kakahirmutis
                              • Oct 2010
                              • 7079

Kehva bluff vast aga kuidas nad nii tuimalt maha callivad ma ei tea :D

Nagu ta blokib päris julmalt kõik mu blufid ära?

Comment

• Söönlusikast
                                Pokkerihai
                                • Feb 2024
                                • 3255

Kehva bluff vast aga kuidas nad nii tuimalt maha callivad ma ei tea :D

Nagu ta blokib päris julmalt kõik mu blufid ära?

https://gg.gl/kdjo5
                                "Kuidas " on kõige lihtsam küsimus . Siinkohal tsiteeriks oly fishu rege "no näita oma masti". Aga jh blufi osas tahaks natuke madalamal olla oma ranges kui ülim paar ja ülim kicker ,ühte ärtut võiks ka käes omada.

Comment

Working...