Hi i am a 32 year old man who has always dreamed of buying a house. I used to play nl25-50 holdem from 2011 until 2018 when i realized pl...
Tundub et ma siiamaani piisavalt ahv et ei viitsi ühtki skilli õppida ja nüüd käin mingi mõttetu töö peal tegemas mõttetut asja et teenida mõttetut raha et saaks tööl grindida ja kirjutada mõttetut blogi mida loeb 3 inimest, nimelt olin juba pokkeri quittind ja sõber soovitas shortdecki pelada, panin 20e peale ja runnisin selle 5k peale nl2-10, jõin paar õlle, investeerisin paar eurikut ja pekki, sõltuvus tagasi, 5€ tund siit ma tulen, living the dream.
Kui kedagi enam üldse miski kotib kuidas edeneb siis viimased kaks kuud kribasin üles progressi, kord kuus pange lugemisprillid ette, viige lapsed lasteaeda , kammige juuksed risti ja tsekkige üle kuidas üks ajuhälvik siiamaani eluga hakkama ei saa.
Ja kui lugeda ei viitsi pole viga, ma ei viitsi isegi postitusi teha
Need graafikud olybetis ongi ilusad.Kui sealt rake maha võtad siis ei jää sittagi järgi.
Ja sellest 1600bb potist ma ei saanud midagi aru mis te seal tegite.
Vaatasin et siin nagu mingi elu käib ja kord aastas võin ju postitada graphi ka.
Tegin see aasta sammu nl25 deep stacki, õppe materjali ei ole leidnud ning pelasin oma aju pealt, suutsin mängida kasumi peale aga nl10 per hour kasum suurem ning swingid väiksemad, kui õppematerjali tekib siis äkki tuleb motivatsioon nl25 või isegi nl50 end välja töödelda.
Rahaliselt siis +4053€ , reik on suur aga koos flipoutide, reikbacki, cash droppide ja jackpottidega pole hullu
Huvitav nädal, graph +250$ aga kasum 400€, flipoutidega 130$, jackpot 40$, rakeback 40$, leaderboard 30$, jõulu kampaania ka 15$ ning laudades cash droppe ei tea palju.
Bankroll lubaks nl25 deep pelada aga viitsimisest on puudu ning õppe materjal puudub veel, bankroll oleks kõvasti suurem aga üle 2k kõik läheb investeeringuteks
Comment