Keiss [micro-avg stakes MTT-d]

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • muruntau
    • Jan 2009
    • 4325

Re: Keiss is back

Algselt postitas Ecuador13 Vaata postitust
    gl keiss ja külma närvi, starsi alla 100BI rolliga ei soovita kolida, €200 ja €3k

chill muruntau
    Ma lihtsalt omast kogemusest rääkisin. Viimase shoti starsi turnadesse lõpetasin, kui alles oli 200 BI. Liiga riskantne. 100 BI miinust on std 2-3 päeva turniirides. Ja olen mänginud +10k turniiri 35-40% ROI'ga ja ikka mõnikümmend $k plussis, aga what do I know. GLLLZOR, PRRINNTINGGGZ ja €3k ja TLB top 10 spot aasta lõpuks. Ship it!

Comment

• muruntau
      • Jan 2009
      • 4325

mikskipärast ei lase editida posti, lööb posti valgeks. Igatahes, mikro turniirid ei ole koht, kust €50 või €100 rolli üles grindida, selle rahaga pigem NL2 või mikro SNG'd. Alla $1k rolliga pole mõtet üldse turniire puutuda, ja siis ka max 5,5'seid.

Comment

• tolmuahv
        Klubi Liige
        • Feb 2009
        • 2502

Kui ma peaks €50 üritama üles grindida vana rasva pealt, siis täiesti kindlalt valiks micro cashi. Vähegi hoolikama mängu juures on BR-i kaotus peaaegu välistatud, samas tuleb mängutunne tagasi ja võidetud rahaga saab kiirelt ülespoole liikuda.

Keiss, kas sa oled valmis selleks, et postitad kuu aja pärast "200 turniiri lõppesid kõik non-cashiga, 5x reloaditud BR on nullis, aga ise olen rahul, sest tegin head mängu"? See pole ju eesmärk? Või kui istud end poolvigaseks mingil kopikaturniiril ja saad siis bubble lähedal bad beati - see ei aita ju positiivsete emotsioonidega pokkeri juurde tagasi tulla. Aga MTT puhul on see tõenäoline outcome.

Comment

• qbj0hn
          Auk on auk. FAKT!
          • Nov 2008
          • 7091

Mehelik sess teha siis see 50€ võib ühe sessiga isegi kõige madalamates turnades hävida.
          Samas see "mehelik" ebavajalik sinna ette, sest vahet ei ole kas sa mängid päevaga 100 turnat ja hävid või siis 10 päeva igapäev 10 turnat ja hävid.
          Üks sama run.

Comment

• vapsik
            Klubi Liige
            • Apr 2009
            • 5462

GLGL

Comment

• mikk2468
              Vana Tegija
              • Nov 2009
              • 1039

Algselt postitas muruntau Vaata postitust
              mikskipärast ei lase editida posti, lööb posti valgeks. Igatahes, mikro turniirid ei ole koht, kust €50 või €100 rolli üles grindida, selle rahaga pigem NL2 või mikro SNG'd. Alla $1k rolliga pole mõtet üldse turniire puutuda, ja siis ka max 5,5'seid.
              THIS!

Comment

• Tarmonator
                Lingiparandaja
                • Oct 2008
                • 3274

1. kuu - busto
                6. kuu - busto

Comment

• Keiss
                  Pokkerihai
                  • Oct 2008
                  • 1592

Väga põnevad vastused :P eriti hea youtoube link, sai tööl naerda :)

Hourly rate kohta ütleks, et peale tööd G4S-i minna nagu priva soovitas tundub päris hea variant. Mõtlen sellele veel

10x10 turnat või 100 turnat korraga mängida? No ma eelistaks 10x10 kuna mängutase 100 turnat korraga teha päevas tundub liiga kreisi või suisa teostumatu minu puhul vähemalt, mängutaseme langus on garanteeritud arvan. Üldiselt ma ei spekuleeriks liigselt ette ehk ei nutaks ette nö, läheb nagu minema peab. 200 turniiri järjest ma ei non cashi igal juhul ja nagu öeldud cash mind ei huvita enam kuigi olen ka seal sarnaselt muruntauga võitnud, lol ...nüüd on turniiride aeg

Ennustajatega lepiks kokku nii, et ennustame siiski eurodes, et kõigile selgem oleks jälgida. Kes tahab võib ära muuta postituse muidu panen eurodesse kirja, ei viitsi hakata arvutama ümber ise. Esimese kokkuvõtte teen kuu möödudes ehk 30 november ja siis ka mingid vaheauhinnad.

Igal juhul ei ole see koht arutamiseks mis brm-iga mängida või mis formatsioone eelistada vms sest ma igal juhul hakkan mängima mtt-sid ja igal juhul alt pihta, et enesekindlust koguda ja säilitada projekti käigus positiivne freerolleri tunne. Nimetagem siis seda kasvõi lucky shotiks.

Kõik kes teavad mis ja kus on head kolkasaitide overlay vms turnad võivad mulle kõrva sositada, luban, et kõigile ei ütle :)

See projekt on minu jaoks ainult fun nii, et veel kord chill
                  Last edited by Keiss; 01.11.12, 00:14.

Comment

• qbj0hn
                    Auk on auk. FAKT!
                    • Nov 2008
                    • 7091

Algselt postitas Keiss Vaata postitust

See projekt on minu jaoks ainult fun nii, et veel kord chill
                    Täiesti mõttetud ajaraiskamised on siuksed projektid imo. Absoluutne aja põletamine ja mõttetusega tegelemine, kui just mingit motiveerivat propi ei tee mis antud ajakulu hüvitaks eesmärgini jõudes.
                    Kui sul plekki on siis mängi normaalselt või siis ära mängi üldse. Mina aru ei saa nendest diilidest ausalt, waste of f time and nobody cares.

Comment

• Foux
                      Õpihimuline Mängur
                      • Oct 2008
                      • 486

Mida te nutate? Tasuta kino tehakse teile. Donkamendid FTW. Ma alati kopikast alustanud kuigi raha oleks depoks, et vana limiiti mängida.

Comment

• Pokutaja
                        Julm Donk
                        • Feb 2012
                        • 84

Minigolfi, snookerit, kossu jne toksivad ka enamused enda lõbuks, miks pokker peaks erinema?

Comment

• Rage
                          Klubi Liige
                          • Nov 2008
                          • 6853

ma hakkan ka pooldama seda teemat, et kui oled kunagi kõrgel mänginud, siis alustada alt uuesti mingi 50-200 euriga on ajaraisk.. rahanumbrid ei motiveeri, distsipliin ei pea.. ja kokkuvõttes lähed tilti ja ebakindlaks kuna kuidagi ei saa koha pealt minema ka...

1. kuu 9€
                          6. kuu -51€

Comment

• nikitheone
                            Mr. Puujalg
                            • Aug 2009
                            • 6446

1. kuu 67€
                            6.kuu 2561€

ei poolda ka, aga saan aru :D gl keiss
                            &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• privador
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 3951

50-euroga saab tegutseda, iseasi kuidas sa üüri maksad ja süüa ostad, kui just ei ela kuskil vanaema juures, kus kulud 0.
                              ei räägi siin kohal haigekassakindlustusest ja pensionisambast, mis üleliigne luksus

Comment

• leits
                                Hundinui
                                • Apr 2009
                                • 9562

pensionisammast ma küll mingiks luksuseks ei pea lol .. haigekassa saab endale 109€ eest kuus teha .. hitid yhe turna ja maksad aasta haigekassat ära vms

Comment

Working...