500s hetkel ei mängi enam, kogun veel mõned kuud hoogu sinna.
Huvitav on see, et 6maxis ei tule väga rohkem volüümi endisest HU grindist. Eeldasin, et 6maxis teen ikka 1,5-2x rohkem käsi, kui HUs aga isegi zoom 6maxist tuleb suur volüüm raskelt.
Esimene pilt on üsna okei mingil imelikul moel, teine selline ... minu jaoks mitte midagi ütlev (maitseid on erinevaid) ja kolmas, vot see on paras pilt õppematerjaliks ''mitu puudust leiad?''.
1. Horisont - maa ja taeva piir on viltu, ära sa sellist asja väga avalikult levita, ''profifotograafid'' teevad sulle insta verbaalset näopeksu :)
2. Vastu päikest pildistamine on omaette kunst - kas erinevate filtrite abil (neid on miljon, küll sa teada saad kui asi huvitab) või nn objekti tagantpoolt lisavalgusega valgustada, välgud, peegeldi jne.
3. Fototöötlus - maa ja taeva piir on ühtlaselt hall, mis vajab tõelist tahet siit pildilt nö lõpmatust taga ajada. Esiplaanil olevad rohe-sini-kollased halo laigud ei ole ka just see, mis selle pildi plusspoolele kaasa aitaks.
Alusta kasvõi google abil, teed pildi, otsingusse, võrdled, töötled (muidugi oma maitse järgi, caopy-paste on pededele) ja nii hakkab sul endal meelde jääma mis on nii ja võiks/peaks olema naa jne. Ja muidugi YouTube, parim õpetaja ilma rahata, for real. On sul üldse mõni fototöötlustarkvara ?
Esimene pilt on üsna okei mingil imelikul moel, teine selline ... minu jaoks mitte midagi ütlev (maitseid on erinevaid) ja kolmas, vot see on paras pilt õppematerjaliks ''mitu puudust leiad?''.
1. Horisont - maa ja taeva piir on viltu, ära sa sellist asja väga avalikult levita, ''profifotograafid'' teevad sulle insta verbaalset näopeksu :)
2. Vastu päikest pildistamine on omaette kunst - kas erinevate filtrite abil (neid on miljon, küll sa teada saad kui asi huvitab) või nn objekti tagantpoolt lisavalgusega valgustada, välgud, peegeldi jne.
3. Fototöötlus - maa ja taeva piir on ühtlaselt hall, mis vajab tõelist tahet siit pildilt nö lõpmatust taga ajada. Esiplaanil olevad rohe-sini-kollased halo laigud ei ole ka just see, mis selle pildi plusspoolele kaasa aitaks.
Alusta kasvõi google abil, teed pildi, otsingusse, võrdled, töötled (muidugi oma maitse järgi, caopy-paste on pededele) ja nii hakkab sul endal meelde jääma mis on nii ja võiks/peaks olema naa jne. Ja muidugi YouTube, parim õpetaja ilma rahata, for real. On sul üldse mõni fototöötlustarkvara ?
Tänud tagasiside eest! Fototöötlusprogrammi hetkel ei ole. Pole veel midagi töödelda olnud ja õpin alles kaamerat kasutama :D Aga youtubes vaatan aeg-ajalt tutoriale ikka jah. Seal ikka väga palju õppematerjali. Alguses mõtlesin mingi raamatu ette võtta aga palju lihtsam ja praktilisem on mingit videoloengut vaadata, kus keegi näitab konkreetselt ette mida ja kuidas teha. Oskad soovitada ka mingit head loengut või kanalit ?
Mis mulle veel meeldib selle hobi juures, et olen hakanud väljas käies rohkem ringi vaatama. Arvutis 8-10h päevas pokkerit tehes on see taju ära kadunud, mis ümber toimub. Preagu juba vaikselt vaatan ringi ja mõtlen kust mõne hea kaadri võiks saada või niisama naudin ilusat vaadet. Online-pokkerimängijal on ikka väga oluline hoida mõnda sellist tegevust, mis balansseerib seda paigal istumist. Nii vaimselt, kui füüsiliselt.
Find out more about the latest PokerStars™ Live Tours and all the exciting action from the world's biggest Poker Tours, including upcoming events and schedules.
On kellelgi plaani minna ?
Ise tahaks cashi mängida ja vb mõne turniiri ka teha.
Kõlab küll korraliku müügina, võinuh on ka aga kuna ma olen ise kõiki neid EPT jne sarju käind läbi ja cash gamed väga teisejärgulised neil. Turkasid teha siis muidugi nr1 pick. Lisaks asukoht Rumeenia on läbi ajaloo olnud probleemne pokkeri koht, väga ilus tho kui mägedesse minna.
Üks põhjusi miks meie üritus alguse sai oligi et pakkuda midagi paremat cash game vendadele. Nii et vaata näiteks mõnda livestreami Londonist või Tallinnast ja näed ka enamvähem mis mänge oodata.
Trip.ee koondab kokku kõik reisimiseks vajaliku: reisijate kogemused ja reisisoovitused, reisiideed, odavad piletid, reisikaaslaste otsingu ja reisivarustuse ost ja müük
Olen Malta EPT-l mänginud cashi, 5/5 aint, laudu sitaks, action suht nadi. Samuti mänginud 2-3 cashgame festivalil Tallinnas 2/2 ja 5/5 Texast, action samuti nothing special.
O cool, ty. Uurin lähemalt neid. Rääkisin tuttavaga ja lähme proovime superweekendil 5-8. mai kätt esialgu. Pärast seda plaaniks minna kuskile välja. Malta tripp tundub ka huvitav plaan.
Superweekend on nuts valik, minu jaoks ainus suur festival peale Cash Game Festivali kus cashi mängida, mingid väiksemad vb veel kus liialt palju somme kohale ei vaju.
Superweekend on nuts valik, minu jaoks ainus suur festival peale Cash Game Festivali kus cashi mängida, mingid väiksemad vb veel kus liialt palju somme kohale ei vaju.
Comment