Jep, laud on lahe. 23. märts lähen uuesti, siis ehk naudin rohkem seda. Praegu olin suht noob aga ülikõva oli ikka! PP suusatripilt tervelt koju ei jõuaks vist :D
Lauatamine on põlvedele suur koormus? Endal üks vigane ja ei tea kas tasub jamama hakata, samas isu nagu oleks.
Ei oska öelda´täpselt aga kindlasti palju koormust põlvedel ja kui varem eriti proovind pole, siis valusad matsud alguses põlvedele kindlasti. Ma prooviks mäesuuska sellisel juhul.
Last edited by gamblingFTW; 22.01.14, 09:03.
Põhjus: lamp tekst oli vahel
standard kesknädala jooks see sul?
on another note - kolmandas käes villase riveri liini kuidas hindad? mis ise selles olukorras teeksid tema asemel kui flop/turn oleks nii mängitud?
Ei oska öelda´täpselt aga kindlasti palju koormust põlvedel ja kui varem eriti proovind pole, siis valusad matsud alguses põlvedele kindlasti. Ma prooviks mäesuuska sellisel juhul.
Laud kindlasti vähem põlvi koormav kui suusk. Ei pea jalgu ise koos hoidma ja kukkudes tead, et jalad ühte pidi. Enne kuhugi tripile minekut tasuks suvalise väikse mäe peal kantimine välja mõelda, siis tripil rohkem fun ja vähem tilti. + Saad enamvähem aru, kuidas tahaks endale klambrite asendi panna.
+ Väike kruvikeeraja taskus alati väga hea back-up.
Comment