[NL400-2000 FR] Rudi Winning Munniez

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • RudiTurbo
    Klubi Liige
    • Oct 2008
    • 4167

Re: Rudi Miljonäriks ja Bemmirooli!

Mina, regulare readimas

PokerStars Pot-Limit Hold'em, $0.50 BB (8 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

saw flop | saw showdown

UTG+1 ($55.05)
    MP1 ($88.40)
    MP2 ($50.50)
    CO ($50)
    Hero (Button) ($61.35)
    SB ($50.25)
    BB ($27.60)
    UTG ($42.35)

Preflop: Hero is Button with 4, 4
    5 folds, Hero bets $1.50, SB raises to $5, 1 fold, Hero raises to $13, 1 fold

Total pot: $10.50 | Rake: $0

Results:
    Hero didn't show 4, 4 (nothing).
    Outcome: Hero won $10.50

Muidu päris hea sess oli praegu hommikul, +3BI, kuid jooxin ligi 3BI alla EV, vaatasin oma suurimaid kaotatud potte, seal oli kuskil 7-9 kätt vahemikus 20$-29$ kaotusega, kus oli cooler või biit. Mingi JJ vs fishi A6 preflop all in, KK vs QQ, sai quadsid raibe, kahel korral floppisin seti straighti vastu ja veel igast imemisi :)

Comment

• RudiTurbo
      Klubi Liige
      • Oct 2008
      • 4167

Njah, selline mu nädal ongi. Aga ei olnud eriti aega, tuli koolis projekt ära lõpetada ning ex need projektid lähevad alati nii, et viimasel nädalal tuleb ikka kõik paika lihvida ning mõned suuremad muudatused veel ka sisse viia. Seega tulex nüüd üritada see nädal kõvasti käsi tagasi teha, ehk tuleb rekordnädal!

Comment

• RudiTurbo
        Klubi Liige
        • Oct 2008
        • 4167

No täica pael raisk, keset miinuses sessiooni tuleb mingi räige heater peale, saan ilusti kasumisse ära ning kuigi olen suht väsinud, on ikka vaja laudadesse veel jääda!
        Pmst lõpus sittusin ise ära, aga sain ka KK vs AA üle pika aja ja stackid olid natuke deepid ka. Olex võinud ju uttu tõmmata, aga peas käis see lause, et kui heater on, siis mängi alati nii kaua kui jõuad lol! Tra järgmine kord kuulan oma instinkte ja tõmban nahui, sest üldine tendents tänase jooxul oli ikkagi coolerid minu kahjuks!

Pean suutma end kokku võtta nüüd, 5k kätt on suht evenis nühitud, tuleb korralikult mängida praegu ja mitte tilti minna, muidu võib mingi laastav swing tulla! SNG'dega keerasin ka vahepeal endale ja BR langes tänu sellele veel, 300$ nüüd tipust kaugemal! Aga loodan, et tuleb mahukas nädal, vähemalt algust on tehtud!

Comment

• marguzz22
          Vana Tegija
          • Oct 2008
          • 1458

päris närvi ajab kui kogud sessiooni jooksul suure stäki endale kokku, oled diip ja saad biidi, 2000 kätt niisama jauratud.

Comment

• rohelinekonn
            Klubi Liige
            • Nov 2008
            • 3808

Algselt postitas RudiTurbo
            No täica pael raisk, keset miinuses sessiooni tuleb mingi räige heater peale, saan ilusti kasumisse ära ning kuigi olen suht väsinud, on ikka vaja laudadesse veel jääda!
            Pmst lõpus sittusin ise ära, aga sain ka KK vs AA üle pika aja ja stackid olid natuke deepid ka. Olex võinud ju uttu tõmmata, aga peas käis see lause, et kui heater on, siis mängi alati nii kaua kui jõuad lol! Tra järgmine kord kuulan oma instinkte ja tõmban nahui, sest üldine tendents tänase jooxul oli ikkagi coolerid minu kahjuks!

Pean suutma end kokku võtta nüüd, 5k kätt on suht evenis nühitud, tuleb korralikult mängida praegu ja mitte tilti minna, muidu võib mingi laastav swing tulla! SNG'dega keerasin ka vahepeal endale ja BR langes tänu sellele veel, 300$ nüüd tipust kaugemal! Aga loodan, et tuleb mahukas nädal, vähemalt algust on tehtud!
            Laused kus kohe tundsin ennast ära selle kuu osas.
            Olen sama moodi see kuu lasknud. Selline julm heater oli vahepeal nüüd 13k käsi kokku ja praktiliselt lasen break even +0-3BI üles ja alla. Aga noh kuu pole veel läbi ja usun et kuu lõpuks saab asjad korralikult jooksma ja käed hakkavad pidama. Pealegi saan nüüd veel rake backi kah nii et see leevendab pisut asju.
            Tuleb vastu pidada need mai kuu biidid ja mäng uuesti käima saada.

Comment

• RudiTurbo
              Klubi Liige
              • Oct 2008
              • 4167

Algselt postitas marguzz22
              päris närvi ajab kui kogud sessiooni jooksul suure stäki endale kokku, oled diip ja saad biidi, 2000 kätt niisama jauratud.
              Ma ei olnud vist ülideep, mul oli vist kuskil 68$ NL50 lauas, kui mul juba kuskil 80$ on, siis ma ei lähe KK'ga pre all ini, pole mõtet nii palju preflopist korraga sisse panna. Ega seegi kord me ei läinud preflop all ini, mina vist 3 bettisin ja tüüp callis selle ning flopis tõmbas mulle ilge reraise peale ja läxime sisse, noh tegi tünga mulle AA'ga.

Aga ma ei tea, pärast seda heaterit järsku nagu callisin kõik 3betid ära ja tõmbasin AK'ga all ini ja tegin sellist pulli, nagu olex tilti heateri peale läinud, no ma ei tea rsk! ;D Ex see väsimus oli ja mingi extaas sellest heaterist ja mõtlemine läxki häguseks.

Comment

• Cash87
                Vana Tegija
                • Feb 2009
                • 1402

Tähtis on et kaotades tunned et õpid ja rohkem ei tee :)

Comment

• RudiTurbo
                  Klubi Liige
                  • Oct 2008
                  • 4167

Blät, mingi swingimine käib, sessiooni algus jätkas kohe nagu eelmise sessiooni lõpp, suht insta -200$ lähedale ning siis pool ööd miinuses tildiga grindimist.
                  Vahepeal tegin pausi ja vaatasin ära telekast kaks osa järjest tulevat King of Queensi ning siis tegin tund aega grindi taas, mis oli ka enamuses ajast miinuses, kuid siiski lõppes nullis, siis tulid telekast kaks osa Friendsi, vaatasin need kah ära ja siis sain hommikuste fishide kallale asuda. Umbes 3k kätt oli juba selja taga ning seis oli -80$ kandis siis pärast kahte esimest sessi, aga siis pmst tund või poolteist selline jooks, kus tundus, et kaotada on võimatu, ühtegi suurt potti vist ei tulnud, kuid aina pappi pritsis. Seega oli juba toimunud ligi 400 dollariline ronimine -200 pealt +200 lähedale ning öö oli päästetud. Lõpus tuli veel natuke paska kaela ja lõppkokkuvõttes jäi siiski pärast 5k kätt +100$. Aga mulle meeldis see vahepealne 400$'ine tõus ja nüüd kõik koos palvetama, PLS ONE TIME tulex terve nädalavahetus selline sujuv jooks!

2000 VPP'd veel platinumini, see on siis 10k kätt, kui suudaks teha kaks sellist ööd nagu täna nädalavahetusel , sis olex tehtud ja järgmine nädal saaks teenida lisa ja vähendada igakuist nõuet Supernova jaoks tulevikuks!

Ja blät, tunnihinne on see kuu seni natuke madalam, kui Ta mul NL25'es oli, lõppeks see swingimine nüüd ära ja tulex üx normaalne kasum kah lõpuks ära, aga vahepealsed pikad stretchid, kus olen sujuvat graafikut ehitanud annavad vähemalt kindlust, et väga väga longrunnis vist siiski biidin NL50't lõdvalt :P

EDIT: Unustasin selle käe panna! :P

GOOD INSTINCT MOMENT, BROUGHT TO YOU BY PLANTERS :D

PokerStars No-Limit Hold'em, $0.50 BB (9 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

saw flop | saw showdown

UTG+1 ($54.85)
                  MP1 ($50)
                  MP2 ($20)
                  MP3 ($24.25)
                  Hero (CO) ($50)
                  Button ($56.45)
                  SB ($50)
                  BB ($50)
                  UTG ($50)

Preflop: Hero is CO with 6, 6
                  2 folds, MP1 bets $1.50, 2 folds, Hero calls $1.50, 2 folds, BB calls $1

Flop: ($4.75) 6, 7, K (3 players)
                  BB checks, MP1 checks, Hero bets $3, 1 fold, MP1 raises to $8, Hero calls $5

Turn: ($20.75) 3 (2 players)
                  MP1 checks, Hero checks

River: ($20.75) 2 (2 players)
                  MP1 bets $10, Hero calls $10

Total pot: $40.75 | Rake: $1.95

Results:
                  MP1 had K, K (three of a kind, Kings).
                  Hero mucked 6, 6 (three of a kind, sixes).
                  Outcome: MP1 won $38.80

Comment

• virx747
                    Grinder
                    • Nov 2008
                    • 751

Väga hästi mängitud, pole mõtet lolliks minna bottom setiga kui saad reraise!
                    Vaatan, et NL50 kipub paljudel jube swingine olema, endalgi viimasel ajal väga erinevad kaardijooksud.

Comment

• andu_andu
                      Pokkerihai
                      • Jan 2009
                      • 4050

nice read sir.

Comment

• RudiTurbo
                        Klubi Liige
                        • Oct 2008
                        • 4167

Krt, sain jälle täna töövahetuse. Aga noh, vähemalt ei pea juuni kuus nälgima ja ehk saab juuli kuu üüri kah kokku ;D

Mul üx tööpäev Taanis võrdub hetkel umbes 140$'iga, ning tunnihind ka parem kui mul pokkeris hetkel, aga rsk, õhtul on jalad väsinud ;D

Comment

• RudiTurbo
                          Klubi Liige
                          • Oct 2008
                          • 4167

Täica pael, tänane sess on täpselt nagu neljapäevase öö koopia. Alguses kohe -200$, siis normaalne stabiilne run +200$ lähedale ning lõpp jälle samamoodi hakkas langema, aga tulin seekord tulema ja jätsin +137$ peale.
                          Sain lõpus juba teist korda KK vs AA BvB, aga õnnex vaatasin seekord floppi ja seal oli lisaks üx äss vastasele ja ka Q oli flopis, seega olin suht surnud ja easy fold.
                          Algus oli täna ropp, mõne käese vahega ühe sama tüübi vastu KK, BvB oli KK vs AA, ta oli üx paras nit, aga BvB ei suutnud KK'd foldida. Ning mõni käsi hiljem mul jälle blindil KK, tõstan, flop oli TJx flush draw flopis, nupud jälle ja tüübil on seekord kümnete set. Sick rsk. Kolmandaks tuli veel QQ'ga üx selline flop, kus ei saanud eriti foldida ning olin seal ka kaks outerit taga ajamas.

Aga nagu näha, siis enne lõppu sai siiski EV joonega üx tagasi-imemine tehtud ja see käsi oli siis päris nauding tavapärane 2 outer stuff, mida enamasti näeb ikka vastaste poolt tehtavana :)

PokerStars No-Limit Hold'em, $0.50 BB (9 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

saw flop | saw showdown

CO ($57)
                          Button ($48.40)
                          Hero (SB) ($61.45)
                          BB ($49)
                          UTG ($45.40)
                          UTG+1 ($41.30)
                          MP1 ($32.80)
                          MP2 ($43.10)
                          MP3 ($71)

Preflop: Hero is SB with K, A
                          2 folds, MP1 calls $0.50, 2 folds, CO bets $2.50, Button calls $2.50, Hero raises to $8.50, 3 folds, Button raises to $15, Hero calls $6.50

Flop: ($33.50) 2, 3, K (2 players)
                          Hero checks, Button bets $15, Hero calls $15

Turn: ($63.50) 3 (2 players)
                          Hero checks, Button bets $18.40 (All-In), Hero calls $18.40

River: ($100.30) K (2 players, 1 all-in)

Total pot: $100.30 | Rake: $3

Results:
                          Button mucked A, A (two pair, Aces and Kings).
                          Hero had K, A (full house, Kings over threes).
                          Outcome: Hero won $97.30

************************************************** ************************************************** ************************************

Siis võib veel panna ühe tänastest nelikutest, milles sain valuet tänu sellele, et mingi uber donk oli vastas. Ühe nelikuga sain veel valuet, kui 5A5 floppasin ning vastane oma AQ'le turnis Q kah leidis.

saw flop | saw showdown

MP1 ($123)
                          Hero (MP2) ($50)
                          MP3 ($57.10)
                          CO ($54.05)
                          Button ($81.95)
                          SB ($58.50)
                          BB ($30.90)
                          UTG ($62.95)
                          UTG+1 ($35.50)

Preflop: Hero is MP2 with A, A
                          3 folds, Hero bets $1.50, 2 folds, Button raises to $2.50, SB calls $2.25, 1 fold, Hero raises to $7, Button calls $4.50, 1 fold

Flop: ($17) 4, A, A (2 players)
                          Hero bets $1, Button calls $1

Turn: ($19) 8 (2 players)
                          Hero bets $15, Button raises to $30, Hero raises to $42 (All-In), 1 fold

Total pot: $79 | Rake: $3

Results:
                          Hero didn't show A, A (nothing).
                          Outcome: Hero won $76

Comment

• pikk28
                            Klubi Liige
                            • Oct 2008
                            • 6695

flopi bet 1 töötas kenasti :D

Comment

• alaska
                              forever
                              • Oct 2008
                              • 6599

Ma oleks turni callinud ja riveris ka 1$ pannud. Ja siis oleks ülejäänud mäng oma 1$ donkimistega potte maha võtnud. ;D

Comment

• RudiTurbo
                                Klubi Liige
                                • Oct 2008
                                • 4167

Algselt postitas pikk28
                                flopi bet 1 töötas kenasti :D
                                Jah, ta pani juba mulle enne floppi mingi minraise peale, mõtlesin, et pot on nii suur ja Ta on fish, alla anda nagunii ei taha ja see 1$ bet ajab Ta mõnusalt segadusse ning turnil siis üritaski rünnata, aga jõhker oli, et ta INSTAFOLDIS mu suht kiire reraise all ini peale turnis ;D Teeb sellise reraise turnis ning siis on 12$ callida mingi 90$'isse potti ja vend instafoldis ja läx insta sit outti :D

Comment

Working...